sadychor pisze:Bez urazy Panowie, ale w tym momencie ciesze się, że nie noszę szalika.
A ja się cieszę, że szalik już mam
sadychor pisze:Bez urazy Panowie, ale w tym momencie ciesze się, że nie noszę szalika.
meesha pisze:sadychor pisze:Bez urazy Panowie, ale w tym momencie ciesze się, że nie noszę szalika.
A ja się cieszę, że szalik już mamI coś czuję, że wcale się nie skuszę na nowy

mikas pisze:szalik to nie tylko gadzet ale powinien on też spełniac jakieś funkcje do których został wymyślony i stworzony
istred pisze:Jak będzie więcej szalików to może się naucząPo to te szaliki są.![]()
A poważnie to polecam zobaczyć jak szalikami bawią się kibice falubazu. Na mnie ogromne wrażenie zrobiło jak zobaczyłem podczas biegu cały stadion machający szalikami
mikas pisze:U nas każdy chce szalik a potem przez cały mecz wisi on owinięty wokół szyi (po cholere to nie wiem jak i tak jest gorąco) i jest tak naprawde bezużyteczny. Może trzeba pomyśleć jak te szaliki wykorzystać, bo samo noszenie ich na szyji gdy na meczu zwykle jest ponad 20 stopni jest trochę śmieszne

holak pisze:Ej sorki że nienatemat ale kto zna strone z PowerPiontem do pobrania mam na poniedziałem zrobić przezentacje o TŻ-cie a ja niemam PowerPointa plizka pomuszcie HOLAK