Marcinex pisze:Czy będzie możliwość zapłacenia na stadionie, albo w barku klubowym
Jesli bedzie taka koniecznosc to tak, ale wolalbym jednak nie, bo trzeba sie zaczac streszczac w czasie

_R@fi_ pisze:dzis w dniu meczu robisz zriorke...ehh...kto Ci przyjdzie ?? wszyscy beda siedziec w innych barach lub przed Tv w domach z piwem w reku i chipsami czy tam pizza i beda dopingowac bialo czerwonych i kostaryke ze szwabamija dopiero kaske moglbym w poniedzialek wplacic bedzie takowy termin ?

wojtas pisze:_R@fi_ pisze:dzis w dniu meczu robisz zriorke...ehh...kto Ci przyjdzie ?? wszyscy beda siedziec w innych barach lub przed Tv w domach z piwem w reku i chipsami czy tam pizza i beda dopingowac bialo czerwonych i kostaryke ze szwabamija dopiero kaske moglbym w poniedzialek wplacic bedzie takowy termin ?
A moze ktos bedzie akurat w okolicy Polibudy i przed meczem Polakow wpadnie wplacic? A moze ktos bedzie ogladal w TQ? A poza tym i tak bede tam siedzial i ogladal mecz to moze akurat ktos przyjdzie?
Ja naprawde mam jeszcze co robic oprocz biegania po barach i zbierania pieniedzy, czy bede w poniedzialek - nie wiem, predzej we wtorek.

ProszÄ™ o sprawdzenie i akcept wzoru szalika.
Pasiaków nie wysyłamy do akceptu, jest robiony inną metodą i tam nie ma rysunku.
Długości szalików po 180 cm.
Proszę jeszcze o podanie ilości każdego z szali.