Fakt założyłem

bo tak samo jak Ty uwazam ze ten zawodnik nie powinien schodzic ponizej pewnego poziomu, ale pewności co do jego dobrej formy nie mam żadnej
Przyznaje sie tez bez bicia ze niedokładnie przeczytałem Twoje posty i coś ubzdurałem sobie ze Ty zaproponowałeś taki nasz skład jak ostatnio z Grudziądzem czyli z Tomickiem oraz dodatkowo ze Świstem za Rempałę

i dopiero przed chwilą uświadomiłem sobie że pisząc o takim samym składzie jak w poprzednim meczu z Grudziadzem u nas pisałeś o składzie który przywiezie Grudziądz a nie o naszym. Moja pomyłka
W moim proponowanym składzie jest alternatywa albo Świst albo Tomicek (chociaz zdecydowanie wole Tomicka) i dopiero teraz spostrzegłem ze Ty masz chyba taka samą alternatywę a wczesniej wydawło mi sie ze chcesz w składzie obydwu: Tomicka oraz Śwista za Rempałę. No chyba ze teraz dopiero źle zrozuimiałem
P.S. Namieszałem troche ale moze sie domyślisz o co mi chodzi
Najlepiej podaj swój proponowany skład na ten mecz i bedzie jasność.
W tym momencie rozumiem ze chcesz skład podobny do tego który ja podałem tylko zamiast Tomicka w składzie widziałbys Śwista

Ale juz sam nie wiem czy dobrze myśle
P.S 2. Swoją niedyspozycje umysłową zwalam na pierwsze objawy przeziębienia i okropny ból głowy