Żużel w TV
-
lukaszek_1983
- WÄ…ski_Stecyk
- Kontakt:
-
Michael
A mi właśnie komentarz bardzo się podobał, aż się fajnie ich słuchało
Najlepszy komentarz w ostatnich latach. Może oprócz Śp Zdzisława Ambroziaka.
Szkoda, że na piłce trzeba słuchać Szpakowskiego...
Szkoda, że na piłce trzeba słuchać Szpakowskiego...
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2007, o 22:36 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.
No prosze zuzel w 'prime time' TV.
TVN Fakty nareszcie poswiecil zuzlowi swoj cenny czas antenowy. Kilka minut glownego wyadnia faktow poswiecono naszej ulubionej dyscyplinie...
...mowiono o propagowaniu faszyzmu przez kibicow Wybrzeza Gdansk.
Nie ma jak dobra promocja
Swoja droga propagowanie ma polegac na noszeniu kibicowskich koszulek z napisem "Wiernosc jest istota mojego honoru". A jest to propagowanie faszyzmu gdyz bylo to haslo uzywane przez SS [w formie, o ile dobrze pamietam: moim honorem jest wiernosc, zdaniem TVN autorem tych slow jest A. Hitler.
Wszystko ladnie, wszystko pieknie ale autorem tych slow jest: Karl Wilhelm Friedrich von Schlegel - poeta niemiecki przelomu XVIII/XIX w.
Mam nadzieje, ze ktos z kibicow Gdanska zainterweniuje w TVN
TVN Fakty nareszcie poswiecil zuzlowi swoj cenny czas antenowy. Kilka minut glownego wyadnia faktow poswiecono naszej ulubionej dyscyplinie...
...mowiono o propagowaniu faszyzmu przez kibicow Wybrzeza Gdansk.
Nie ma jak dobra promocja
Swoja droga propagowanie ma polegac na noszeniu kibicowskich koszulek z napisem "Wiernosc jest istota mojego honoru". A jest to propagowanie faszyzmu gdyz bylo to haslo uzywane przez SS [w formie, o ile dobrze pamietam: moim honorem jest wiernosc, zdaniem TVN autorem tych slow jest A. Hitler.
Wszystko ladnie, wszystko pieknie ale autorem tych slow jest: Karl Wilhelm Friedrich von Schlegel - poeta niemiecki przelomu XVIII/XIX w.
Mam nadzieje, ze ktos z kibicow Gdanska zainterweniuje w TVN
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
zyzmu gdyz bylo to haslo uzywane przez SS [w formie, o ile dobrze pamietam: moim honorem jest wiernosc, zdaniem TVN autorem tych slow jest A. Hitler.
Czy autorem tych slow jest Hitler to nie wiem, ale jestem pewien ze zwrot ""Mój honor to wierność!" to dewiza SS, mieli ja wypisana zdaje sie na pasach.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
luCas pisze:zyzmu gdyz bylo to haslo uzywane przez SS [w formie, o ile dobrze pamietam: moim honorem jest wiernosc, zdaniem TVN autorem tych slow jest A. Hitler.
Czy autorem tych slow jest Hitler to nie wiem, ale jestem pewien ze zwrot ""Mój honor to wierność!" to dewiza SS, mieli ja wypisana zdaje sie na pasach.
Na sztyletach, odznakach. Tak to nie ulega watpliwosci. Tylko kibice Gdanska maja na koszulkach "Wiernosc jest istota mojego honoru" a to slowa ww. poety - to w telewizji przemilczano, a stanowczo twierdzac, ze haslo kibicow bardzo przypomina haslo SS i kibice propaguja faszyzm [byla nawet rozmowa z prokuratorem].
Nie ulega watpliwosci, ze SS czerpalo insipracje ze slow poety, ktorych uzywaja kibice ale czy mozna z tego robic 'newsa' o propagowaniu faszymzu, wolac prokurature i robic z tego medialny "szoł".
Moim zdaniem to bardzo naciagane dziennikarskie klamstwo i przykro, ze o zuzlu mowi sie w takim kontekscie w TV.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
i po raz kolejny potwierdza się przekonanie, że Hampel nigdy nie będzie wielkim zużlowcem. 0 walki, markowanie ataków, których bał się wykończyć, a jak miał szanse się wykazać i wjechać pomiędzy Nickiego a Watta to spanikował. 2 ostatnich wyścigów naszego asa nawet nie będe komentował, bo szkoda klawiatury
Szczerze go żałuje bo widziałem w nim przyszłego mistrza świata, ale z sezonu na sezon jego jazda jest coraz bardziej żenująca. Kiedyś przynajmniej starty miał na światowym poziomie, teraz nie potrafi wygrać biegu z Miesiącem, a Watt wyprzedza go na dystansie. Rozpacz. Oczywiście gratulacje dla Rzeszowian, szczególnie dla Kuciapy - świetne zawody.
No bieg super nie ma co
A ten Watt to walczak że nie wiem co i ten atak w 14 biegu 
Ostatnio zmieniony 6 maja 2007, o 21:56 przez Sledzio, łącznie zmieniany 1 raz.
- marcin_lub
- Junior