ROW Rybnik - Motor Lublin 54:38
wojteko pisze:a tak wracajac do wczorajszego meczu...... co bieg to tor mial inne parametrywiem wiem, gospodarze mogli jechac to i my tez........ ale mialem nieodparte wrażenie ze nawierzchnia byla niezle spreparowana
![]()
Nawet Roboy narzekał na nierówności, ale nie przeszkodziło mu to w zdobyciu 12pkt.
"Jeżdżę dobrze w Anglii, Szwecji i Polsce. Jestem zadowolony z tego, że bardzo dobrze się spisuję w tych ligach. Mam jednak nadzieję, że występy tutaj będą jeszcze lepsze. Tor był dziś jak zawsze dziurawy. Mam nadzieję, że w przyszłości będzie on przygotowany równo."
Tak więc nie histeryzowałbym z tą preparacją
Teraz czas rozpocząć przygotowania do niedzielnej wyprawy po trzy punkty
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
chyba coś mnie sie z oczami robiadamb pisze:wojteko pisze:a tak wracajac do wczorajszego meczu...... co bieg to tor mial inne parametrywiem wiem, gospodarze mogli jechac to i my tez........ ale mialem nieodparte wrażenie ze nawierzchnia byla niezle spreparowana
![]()
czym prędzej odeprzyj to wrażenie
po prostu ten tor tak ma od czasu wymiany nawierzchni.
Nawet Roboy narzekał na nierówności, ale nie przeszkodziło mu to w zdobyciu 12pkt.
"Jeżdżę dobrze w Anglii, Szwecji i Polsce. Jestem zadowolony z tego, że bardzo dobrze się spisuję w tych ligach. Mam jednak nadzieję, że występy tutaj będą jeszcze lepsze. Tor był dziś jak zawsze dziurawy. Mam nadzieję, że w przyszłości będzie on przygotowany równo."
Tak więc nie histeryzowałbym z tą preparacją.
Teraz czas rozpocząć przygotowania do niedzielnej wyprawy po trzy punkty
$korzen$ pisze:Ja natomiast chcialbym sie dowiedziec, na jakiej podstawie zdecydowano sie na Fina ? Byc moze z moim wzrokiem cos jest nie tak, ale jestem na 99% pewien, ze to wlasnie Ostergaard zdobywa wiecej pkt. Wiec ?
27 maja "Krzyżak" ma mecz w Premier League (Birmingham Brummies - Stoke Potters), także nie będzie mógł wystąpić u nas.
Zawodnik aby móc startować w meczach, musi mieć zgodę swojej federacji (tej, w której ma zdaną licencje). Federacje Duńskie i Szwedzkie maja tak dogadane, że priorytetem u ich zawodników jest liga macierzysta, później brytyjska, a na końcu dopiero polska. Także oprócz tego, ze zawodnik zostanie zawieszony przez klub w którym startuje w Anglii, to może zostać również zawieszony przez federacje, której licencje żużlowa posiada. No chyba, że coś pomieszałem.
Apocalips pisze:No i co widać po tych zdjęciach ? Moim zdaniem NIC.
to trzeba bylo ogladac live
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Ja powiem krótko z Rybnikiem powinniśmy wygrać u nas polskim składem(plus junior z zagranicy) nie da się ukryć ze Seba jest cieniem zawodnika z zeszłego sezonu (dla tych co nie pamiętają przyjechał na sparing z marna marma
i był nie do pyknięcia aż do defektu silnika) jeśli jest to prawda co powiedział Seba ze mechanik Daniela robi mu sprzęt można było by mu dąć ostatnia szanse może wreszcie zaskoczy a jak nie to do odstawki.
To takie moje zdanie nie każdy musi się zgadzać...
To takie moje zdanie nie każdy musi się zgadzać...
Sipma Lublin

Kolego istred ! Nie piszę na komputerze poprawnie, ale za to po polsku - zgodnie z zasadami gramatycznymi i ortograficznymi, w odróżnieniu od wielu forumowiczow. Mam nadziję też, że moje posty wnosza coś nowego, a nie powielaja myśli 10 poprzednich adwersarzy. A dlaczego to nie milibyśmy wygrać z Rybnikiem ? Skad u ciebie taki minimalizm?Mamy wygrywać tylko u siebie? A może co 2 mecz wygrywajmy u siebie?Dziwi mnie tez wypowiedż Harrego - zaprosiliśmy zawdnika, czekamy na odp.To jeżdziec decyduje jadę lub nie ??? a prezes jak ten pierwszy lepszy czeka w niepewności na odp.To jak te kontrakty podpisane?Kto tu jest ważniejszy?Wół do karety, czy kareta do wołu?
hm, napisałeś mi na PW, odpisałem.
Tak właśnie jest, że kierownictwo czeka na odpowiedź, bo oprócz kontraktów są jeszcze przepisy federacji itp. Poza tym jaki jest sens, żeby zmusić zawodnika do przyjazdu skoro on jechać nie chce? z niewolnika nie ma pracownika. Klub pewnie mógłby go zawiesić, ale jaki jest sens?
A dlaczego nie wygrywać na wyjeździe? Wygrywać, pewnie, jak się tylko uda.
Mieliśmy w składzie Richardssona, Karlssona, Jensena, Śwista, Rempałę itd... i nie wygrywaliśmy na wyjazdach, także na jakiej podstawie możemy oczekiwać zwycięztw w tym sezonie?
Problem w tym, że niektórzy robią żałobę na forum, że nie pokanaliśmy na wyjeździe Rybnika, w którym jeździ między innymi Harris - uczestnik GP - co jest paranoją.
Tak właśnie jest, że kierownictwo czeka na odpowiedź, bo oprócz kontraktów są jeszcze przepisy federacji itp. Poza tym jaki jest sens, żeby zmusić zawodnika do przyjazdu skoro on jechać nie chce? z niewolnika nie ma pracownika. Klub pewnie mógłby go zawiesić, ale jaki jest sens?
A dlaczego nie wygrywać na wyjeździe? Wygrywać, pewnie, jak się tylko uda.
Mieliśmy w składzie Richardssona, Karlssona, Jensena, Śwista, Rempałę itd... i nie wygrywaliśmy na wyjazdach, także na jakiej podstawie możemy oczekiwać zwycięztw w tym sezonie?
Problem w tym, że niektórzy robią żałobę na forum, że nie pokanaliśmy na wyjeździe Rybnika, w którym jeździ między innymi Harris - uczestnik GP - co jest paranoją.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Heh czytajcie proszę ze zrozumieniem. Napisałem, że po tych zdjęciach naprawdę nie widać, aby coś było przy torze "kombinowane". A że chcieli zrobić tor pod siebie ? Takie prawo gospodarza. W 2003 roku jak Gwardia robiła wszystko żeby pokonać u siebie osłabiony TŻ to polewaczka na drugim łuku jeździła w przód i w tył i tak z 10 razy. Skutek ? Jeleń zaliczył tam jedną czy dwie gleby. Na pewno takich zagrań nie można popierać, ale niestety w dzisiejszym żużlu robi się wszystko aby wygrać i taka jest ta nasza brutalna, żużlowa rzeczywistość niestety.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips