weźcie pod uwagę to, że u nas mogło być wyżej, gdyby trener nie postanowił w biegu 15 wystawić Flegera...
A gdyby wystawil Harrisa i gdyby zaliczyl defekt na prowadzeniu przy stanie biegu 3:3 to bysmy przegrali mniej.
weźcie pod uwagę to, że u nas mogło być wyżej, gdyby trener nie postanowił w biegu 15 wystawić Flegera...
Sledzio pisze:A ja uważam że Trumiński powinien jechać na naszym torze, w końcu jest nasz jest wychowankiem zna nasz tor, a nie sądze żeby Nieminem czy ostergardy dały sobie rade w Polskiej lidze, to ze jeżdza w 1 lidze angielskiej walą po 10 pkt to nie znaczy ze w u nas by tak jeżdzil, moim zdaniem 1 liga Polska a angielska jest wielka przepaść i nie uważam żeby był lepsi od Sebastiana, owszem byłem za zmianą żeby odstawić Sebastiana na bok i wstawić obco ale tak po przemyśleniu to na swoim torze każdy nasz zawodnik jest w stanie zrobić ponad 10 punktów a obco nie daje takiej gwarantości, dać Sebkowi lepszy Motor i napewno by zrobil troche punktów, tak jak w wywiadzie powiedział jakby miał motor Dawida a Dawid Sebastiana to daje ręke obciąć ze lepszy bylby Sebka tak uwazam.
Metalliczny pisze:Ja bym nie demonizował Rybnika. Po prostu, który z nich kiedykolwiek jeździł na naszym torze? Schlein nie, Smolinski nie, Gafurow nie, Gizatulin nie, Harris nie !! Żaden z podstaowych seniorów!! Jedynie Chromik, Povazhny i Druchniak mieli okazję potrytać, ale to też dawno i nieprawda.
Grom pisze:Nie dziwcie sie nam, że liczymy na 3 punkty u Was. Wiem, że łatwo nie będzie, ale nasi jak najbardziej są w stanie to zrobić. Tym bardziej, że dojdzie jeszcze Renat Gafurow, który punktuje lepiej niż Rory w tym sezonie a walecznością nie ustępuje Harrisowi. Nie wiem czy Chromik pojedzie, pewnie nie bo to raczej zawodnik własnego toru i jeśli już uda mu sie jakiś występ to właśnie u nas. Ja liczę na to, że trener do Was wyśle Romka Povazhnego bo na pewno jest w stanie pojechać dobrze. Jeśli w to miejsce wskoczyłby Smoła to też pokaże z pewnością dużo walki.
Liczyć na zwycięstwo możemy tym bardziej, że macie przyczepny tor... Nasi mają kiepskie starty i właśnie na takiej nawierzchni robią lepsze wyniki.
Nasz klub miał walczyć o powrót do ekstraligi. Mamy kilku dobrych zawodników i gdyby nie taki zły układ meczów to nie bylibyśmy bez szans. Pierwszy mecz jechaliśmy bez dwóch liderów a i tak gdyby nie pech to byśmy wygrali. Pierwsze mecze u siebie z dwoma silnymi drużynami... nie dość, że dla Rorego to był pierwszy występ na naszym torze, to trener nie wiedział jeszcze jaka nawierzchnia będzie najbardziej odpowiednia dla naszych zawodników. W Gnieźnie też byśmy wygrali gdyby nie upadek Schleina. Bardzo dobrze spisywał sie w tym meczu i przywiózłby w sumie kilkanaście punktów. Jadąc na pierwszym miejscu wpadł w koleinę i uderzył w bandę...
To taka dygresja byłaale dla podkreślenia, że my na prawdę możemy mieć nadzieję na punkty w niedzielnym meczu... poza tym co to za kibic który nie wierzy w swoją drużynę? ;>
Aha... chcecie wygrać wysoko, żeby udowodnić nam kto jest lepszy? weźcie pod uwagę to, że u nas mogło być wyżej, gdyby trener nie postanowił w biegu 15 wystawić Flegera...
Metalliczny pisze:Ja bym nie demonizował Rybnika. Po prostu, który z nich kiedykolwiek jeździł na naszym torze? Schlein nie, Smolinski nie, Gafurow nie, Gizatulin nie, Harris nie !!

grzesieck pisze:Metalliczny pisze:Ja bym nie demonizował Rybnika. Po prostu, który z nich kiedykolwiek jeździł na naszym torze? Schlein nie, Smolinski nie, Gafurow nie, Gizatulin nie, Harris nie !!
no i co z tego? myslisz, ze przyjedzie Harris do Lublina i tor bedzie dla niego taka niespodzianka, ze zrobi 7 punktow?

istred pisze:Za Rybnikiem przemawia dużo. Mają chociażby zdecydowanie lepszy skład, choć ich zawodnicy zawodzą. To powoduje, że kibice ROWu mogą mieć nadzieje na korzystny wynik i trudno się z tym nie zgodzić. My też mamy wiele atutów, dlatego mecz będzie prawdopodobnie zacięty i oby zwycięzki dla nas.
Teraz nie ma co gdybać, wszystko okaże się w niedziele. My ten meczu wygrać musimy - Rybnik może.
Zawodzą, a i tak są w tabeli przed nami. My mamy 2 punkty, oni 7... wniosek z tego jeden tylko może być.kilar pisze:To ze zuzlowcy zawodza daje nadzieje na zwycieswto i to na wyjezdzie? Co innego sklad na papierze, a co innego w rzeczywistosci. W zeszlym roku tez moglismy przed meczem postraszyc rywali nazwiskami. Ale niestety na tym sie konczylo.
Sledzio pisze:Nieminem...
istred pisze:Zawodzą, a i tak są w tabeli przed nami. My mamy 2 punkty, oni 7... wniosek z tego jeden tylko może być.
grzesieck pisze:Metalliczny pisze:Ja bym nie demonizował Rybnika. Po prostu, który z nich kiedykolwiek jeździł na naszym torze? Schlein nie, Smolinski nie, Gafurow nie, Gizatulin nie, Harris nie !!
no i co z tego? myslisz, ze przyjedzie Harris do Lublina i tor bedzie dla niego taka niespodzianka, ze zrobi 7 punktow?