TŻ Lublin - RKM Rybnik
Jak mamy jechać dalej to odsunąć ich od składu i jechać obcymi!!.
A jak nie, to dać sobie spokój z I ligą, w obecnym składzie to można co najwyżej w II lidze jakiś mecz wygrać
A jak nie, to dać sobie spokój z I ligą, w obecnym składzie to można co najwyżej w II lidze jakiś mecz wygrać
Ostatnio zmieniony 27 maja 2007, o 20:01 przez janek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
-
Mateusz111
- Junior
Co tu pisać. Tylko siasc i płakac
Truminśki - no comment
Piszcz - jeszcze gorzej
Śledź - średnio
Jeleniewski - ktoś napisał że bedzie walczył z Harrisem
a tym czasem ogląda plecy Druchniaka co to jest? Jeszcze na własnym torze? Przecież on może u nas wygrać z każdym?!
Tylko Dawiad pojechał dzisiaj nadzwyczaj dobrze. Nareszcie sie przebudził tylko że pół sezonu za późno...
Jedyne co w miare wyszło to oprawa
Wie ktoś co z Rafałem ???
aaa i jeszcze ta rewelacyjna zmiana taktyczna... Matej Kus ! Matej Kus !
Truminśki - no comment
Piszcz - jeszcze gorzej
Śledź - średnio
Jeleniewski - ktoś napisał że bedzie walczył z Harrisem
Tylko Dawiad pojechał dzisiaj nadzwyczaj dobrze. Nareszcie sie przebudził tylko że pół sezonu za późno...
Jedyne co w miare wyszło to oprawa
Wie ktoś co z Rafałem ???
Eh szkoda gadać, poprostu katastrofa, jak można było przegrać ten mecz
Trzeba ściągnąc koniecznie jakiegoś obcokrajowca, bo jeszcze Gniezno nam dołoży
. Piszcz i Trumiński do wymiany, ci panowie już za dużo "przegrali" nam meczy w tym sezonie. Sciągnąc Steve'a i Urlicha, na Gniezno i wtedy się zobaczy, czy będzie warto ich brać na mecz wyjazdowy do Gniezna.
We 2 meczu nie wygramy, w miare dobrze już tradycyjnie pojechał Śledź, pozytywnie zaskoczył mnie Stachyra, co z Piszczem Trumińskim
Tragedia, o Danielu nie będe już mówił, bo on w tym sezonie jeździ w miare nieźle i każdemu czasem mecz nie wyjdźie, Kus moim zdaniem pojechał dobrze
.
We 2 meczu nie wygramy, w miare dobrze już tradycyjnie pojechał Śledź, pozytywnie zaskoczył mnie Stachyra, co z Piszczem Trumińskim
-
rysiek ochódzki
-
igla_Rybnik
- Kontakt:
Kochani lublinianie zejdzcie na ziemi. Czy wy za bardzo nie przesadzacie?
Od pcozatku bylo wiadomo ze Ostrow Gdansk Gorzow Rybnik walcza o awans i beda sie bic w pierwszej czworce. A Poznan Gniezno Grudziadz i Wy w dolnej czworce.
Teraz wielkie rozczarowania ze przegraliscie z Ranatem Romanem czy Chrisem, ktorzy sa badz co badz lepsi od waszych zawodnikow.
Wynik tego dwumeczu byl juz znany predzej w calej Polsce, ale Wy sztucznie nadmuchaliscie wielki balon pustymi rpzechwalkami ze kto to sa te rusy itp itd. Patrzcie na to liczyliscie ze bez problemu wygracie z druzyna ktora juz rpzed seoznem byla predententem do awansu, ktora ma zaowndika z cyklu GP.
Troche z tym dmuchaniem balonu rpzesadziliscie i teraz sa tego konsekwencje.
Nie przesadzajcie z tym biadoleniem i posluchajcie Janusza Stachyry ktory dwa tygodnie temu w Rybniku powiedzial, ze Rybnik jedize o awans a Lublin o utrzymanie. i Rybnik nie powinien miec problemow z takimi druzynami z dolnej czworki, a Lublin przedewszystkim skupia sie na walce z kandydatami do spadku.
Trzeba znac miejsce w szeregu, porpsotu byc obiektywnym.
Pozdrawiam i nei bylo teraz zadnej napinki z mojej strony.
mam tpez pytanie czy rpzed zawodami byla minuta ciszy?
Od pcozatku bylo wiadomo ze Ostrow Gdansk Gorzow Rybnik walcza o awans i beda sie bic w pierwszej czworce. A Poznan Gniezno Grudziadz i Wy w dolnej czworce.
Teraz wielkie rozczarowania ze przegraliscie z Ranatem Romanem czy Chrisem, ktorzy sa badz co badz lepsi od waszych zawodnikow.
Wynik tego dwumeczu byl juz znany predzej w calej Polsce, ale Wy sztucznie nadmuchaliscie wielki balon pustymi rpzechwalkami ze kto to sa te rusy itp itd. Patrzcie na to liczyliscie ze bez problemu wygracie z druzyna ktora juz rpzed seoznem byla predententem do awansu, ktora ma zaowndika z cyklu GP.
Troche z tym dmuchaniem balonu rpzesadziliscie i teraz sa tego konsekwencje.
Nie przesadzajcie z tym biadoleniem i posluchajcie Janusza Stachyry ktory dwa tygodnie temu w Rybniku powiedzial, ze Rybnik jedize o awans a Lublin o utrzymanie. i Rybnik nie powinien miec problemow z takimi druzynami z dolnej czworki, a Lublin przedewszystkim skupia sie na walce z kandydatami do spadku.
Trzeba znac miejsce w szeregu, porpsotu byc obiektywnym.
Pozdrawiam i nei bylo teraz zadnej napinki z mojej strony.
mam tpez pytanie czy rpzed zawodami byla minuta ciszy?
K.A.M.I.L. pisze:Odnośnie sytuacji Stachyra-Harris, uważam iż decyzja sędziego była błędna na prostej Harris był szybszy i na wejściu był już przed Dawidem, który założył się na Chrisa i upadł.
Pozdrawiam
tu nie tyle chodziło oto że coś złego zrobił Stachyrze. Tylko jak wracał do parkingu... "pozdrowił" paluszkiem kibiców... oto to całe zamieszanie.Głupia sytuacja, potem on dostał całą porcje wyzwisk, wszyscy się zdenerwowali, i na co to było? Tak czy inaczej zachowanie niegodne jak na sportowca, czy tym bardziej stałego uczestnika Grand Prix.
A jeśli ktoś tam gadał o jakiś bójkach to raczej coś takiego nie miało miejsca... były jakieś szarpaniny, Janusz wqrwiony do niego podszedł, coś mu gadał, Rybka coś tam uspokajał, pełno ludzi wokół, bezsensowne takie sytuacje w sporcie.

-
Mateusz111
- Junior
Mateusz111 pisze::
Truminśki - no comment
A ja bym powiedzial, ze zrobil swoje i na pewno nie zawiodl.
Obczajasz troche regulamin? Jedyna zmiana jaka mogla pojsc za Michaluka (juniora) to Kus.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Witamy w II lidze! Jazda Jeleniewskiego (wg mni główna przyczyna porażki) to chyba efekt tegho, że ktoś przygotował tu dziwny tor i nasi czuli się jak na wyjeździe.
Kumpel twierdzi, że siwek uciekł ze stadionu po VI biegu - fajne rzeczy dzieją się.
PS. Duże FUCK OFF dla debili opóźniających mecz za pomocą serpentyn wrzucanych na tor.
Kumpel twierdzi, że siwek uciekł ze stadionu po VI biegu - fajne rzeczy dzieją się.
PS. Duże FUCK OFF dla debili opóźniających mecz za pomocą serpentyn wrzucanych na tor.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Mateusz111 pisze:Sledzio pisze:Mateusz111 pisze:
Jedyne co w miare wyszło to oprawa![]()
A to byla jakaś oprawa ? bo siedziałem na pierwszym łuku i nie widziałem żadnej, a patrzyłem się co róż na sektor
Nie widziałeś oprawy??? Nie widziałeś pasów na sektorze? Kupić Ci okulary?
K***a darło zdarlem...
Widziałeś kiedyś oprawę ? przyjdz na Motor w sobotę to zobaczysz oprawę, i bym zapomnial zdecydujcie się co chcecie spiewać czy Tż Lublin czy Tż Motor Lublin czy Motor Lublin, bo naprawde śmiesznie to wychodzi.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2007, o 20:19 przez Sledzio, łącznie zmieniany 1 raz.
- WÄ…ski_Stecyk
- Kontakt:
Quo vadis, TÅ»-cie...?
Nie chciałem wcześniej wypowiadać się nagetywnie na temat jezdy zawodników, bo wiem, że nie mam prawa, presja itp., ale dzisiaj to był już skandal
Ile Jeleń wziąłeś kasy za meczyk? Bo coś mu się nie chciało wyprzedzać, jakoś mu się gaz czasami zamykał, start przesypiał strasznie...
Piszcz sprzętu 0, ale bezpodstawnie sadzicie joby na niego za poprzednie mecze, gdzie pojechał dobrze i walecznie.
Śledź po takim czasie z 1.wyścigu strasznie zgasł, dał się objechać bez walki dwa razy na 5:1, no ale do niego wielkich pretensji nie mam.
Stachyra ładnie, szkoda defektu i wyścigu w którym blokował go Piszcz, a co do sytuacji z Harrisem jakby nie chciał, to by nie leżał.
Trumiński na swoim, słabym, poziomie. Szkoda Rafała, Kus ładnie.
"Boski Rory", jak to określił Schleina jednen z władnych, pokazał kawałek dobrego żużla, Harris chodził aż miło, Powazhny to samo, a Ruskie na żywioł i skutecznie. Jednak koncepcja zagranicznego składu wcale głupia nie jest, a to, że nie będą "umierać" za klub to też troche pierdzenie, co pokazał dziś np. Harris, gdy podeszdł do swoich kibiców(wział plastron do góry).
Znajomość toru wobec Legii Cudzoziemskiej też nie okazał się atutem, bo goście, którzy są obyci na świecie pokazali, że można się bardzo szybko przełożyć i dla nich to ryba, czy jadą na danym torze pierwszy czy jedenasty raz...
Na samym początku już były jaja - jak można było zostawić ciągnik na murawie!? co to, pierwszy raz zawody w Lublinie!?
Apage!
Nie chciałem wcześniej wypowiadać się nagetywnie na temat jezdy zawodników, bo wiem, że nie mam prawa, presja itp., ale dzisiaj to był już skandal
Ile Jeleń wziąłeś kasy za meczyk? Bo coś mu się nie chciało wyprzedzać, jakoś mu się gaz czasami zamykał, start przesypiał strasznie...
Piszcz sprzętu 0, ale bezpodstawnie sadzicie joby na niego za poprzednie mecze, gdzie pojechał dobrze i walecznie.
Śledź po takim czasie z 1.wyścigu strasznie zgasł, dał się objechać bez walki dwa razy na 5:1, no ale do niego wielkich pretensji nie mam.
Stachyra ładnie, szkoda defektu i wyścigu w którym blokował go Piszcz, a co do sytuacji z Harrisem jakby nie chciał, to by nie leżał.
Trumiński na swoim, słabym, poziomie. Szkoda Rafała, Kus ładnie.
"Boski Rory", jak to określił Schleina jednen z władnych, pokazał kawałek dobrego żużla, Harris chodził aż miło, Powazhny to samo, a Ruskie na żywioł i skutecznie. Jednak koncepcja zagranicznego składu wcale głupia nie jest, a to, że nie będą "umierać" za klub to też troche pierdzenie, co pokazał dziś np. Harris, gdy podeszdł do swoich kibiców(wział plastron do góry).
Znajomość toru wobec Legii Cudzoziemskiej też nie okazał się atutem, bo goście, którzy są obyci na świecie pokazali, że można się bardzo szybko przełożyć i dla nich to ryba, czy jadą na danym torze pierwszy czy jedenasty raz...
Na samym początku już były jaja - jak można było zostawić ciągnik na murawie!? co to, pierwszy raz zawody w Lublinie!?
Apage!
-----Pozdrawiam-----
***Emil Stec***

***Emil Stec***

- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Daj kase to zrobimy jak na MOTORZESledzio pisze:Mateusz111 pisze:Sledzio pisze:Mateusz111 pisze:
Jedyne co w miare wyszło to oprawa![]()
A to byla jakaś oprawa ? bo siedziałem na pierwszym łuku i nie widziałem żadnej, a patrzyłem się co róż na sektor
Nie widziałeś oprawy??? Nie widziałeś pasów na sektorze? Kupić Ci okulary?
K***a darło zdarlem...
Widziałeś kiedyś oprawę ? przyjdz na Motor w sobotę to zobaczysz oprawę.
- Bryczkowski
- Kontakt:
Mateusz111 napisał: aaa i jeszcze ta rewelacyjna zmiana taktyczna... Matej Kus ! Matej Kus !]
A co miał zrobić póścić Michaluka
A co miał zrobić póścić Michaluka
Ostatnio zmieniony 27 maja 2007, o 20:22 przez Bryczkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mateusz111
- Junior