http://www.sportowefakty.pl/statIliga2007.html
Rafał Klimek
Re: Rafał Klimek
Przejrzyjcie statystyki sezonu 2007 i skończcie te głupie dyskusje 
Zawsze Motor Lublin
Pokemon pisze:mikas to zależy jak się na to spojrzy. Dla niektórych może ty jesteś forumowym napinaczem? Poprostu ile ludzi tyle poglądów
Zdaję sobie z tego sprawę (szczególnie gdy patrzę na swoją liczbę postów,jaka mi sie nazbierała przez te cztery i pół roku
A to o forumowych napinaczach jakbyś nie zauważył było z przymrużeniem oka, osobiście nie przywiązuję żadnej wagi do tego kto ma ile postów, jak często sie wypowiada i czy poza tym coś jeszcze robi. Każdy ma prawo robić (albo nie robić) co chce i tego sie trzymajmy.
Mikas, wdajesz sie w niepotrzebne dyskusje. Pokemon wyraził wyłącznie swoje zdanie. Moje np. jest zupełnie odmienne. Jesteś wzorowym kibicem ,co widać nie tylko na naszym stadionie, ale też w innych miastach. Z przyjemnościa oglądałam film z Rybnika
.Oby wszyscy robili tyle co Ty. Niektórzy potrafią jedynie krytykować i narzekać. Co do tych 5 %, które coś robią w sprawach żuzlowych masz rację, ale nie zawsze wynika to z tego, że nie zależy im na żużlu w Lublinie. Większosć z obecnych na forum to zwykli kibice, zdający sobie sprawę z tego, że niewiele mogą, nie mają siły przebicia ,talentu do negocjacji itp. Osobiście jestem wdzięczna wszystkim tym, ktorzy starają sie obojętnie z jakim skutkiem coś robić dla ratowania czarnego sportu w naszym mieście, a także godnie reprezentuja kibiców Lublina na meczach wyjazdowych.
Bożenko podpisuje sie pod Twoim postem rekami i nogami.Wszystkimi 
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
mikas pisze:No to teraz w stylu tych wszystkich forumowych napinaczy
Trzeba było przyjść w piątek na walne forumowy napinaczu to byś się co nieco dowiedział
Napinacz to może Ty jesteś bo ja napewno nie jestem, a nie mogłem przyjść gdyż jestem człowiekiem dość często pracujący i niestety czas na wszystko nie pozwala, a gdybym miał wolne to napewno bym przyszedł bo żużel jest mi blisko sercu tak jak piłkarzy Motoru gdzie mialem wolne i na protest pod ratusz pomaszerowałem więc zanim kogoś nazwiesz napinaczem pójdź do łazienki spójrz w lustro i zobaczysz napinacza.
Pozdro
Co wy z tym napinaniem tak? To jest forum, tu sie pisze. Czy ja krytykuje zuzlowca za to, ze ma kiepska technike jazdy to od razu mam wyjsc na tor i pokazac mu lepsza? Tak samo z krytykowaniem dyrekcji. Forum jest od pisania, kazdy ma prawo pisac co chce, i nie musi sie przed tym licytowac na osiagniecia.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
O kurde Sledzio, może zamiast do pracy to powinieneś wrócić do szkoły i nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Jeśli nie zrozumiałeś mojego pierwszego posta i nie potraktowałeś go z przymrużeniem oka to zdecydowanie powinieneś zrozumieć wszystko po drugim w którym odpowiedziałem Pokemonowi. Szkoda na Ciebie klawiatury, dobranoc.
Bożena przesadziłaś z tymi dobrymi słowami o mnie,jest tu na forum kilkanaście osób, które zasługują na nie o wiele bardziej niż ja,bo to one są wzorowymi kibicami, ale dziękuję
A w Rybniku było grubo, każdemu życzę takiego wyjazdu
Najbliższy już w lutym, zapraszamy z nami 
P.S. Co tu tak ludzie są przewrażliwieni na punkcie słowa napinacz

Bożena przesadziłaś z tymi dobrymi słowami o mnie,jest tu na forum kilkanaście osób, które zasługują na nie o wiele bardziej niż ja,bo to one są wzorowymi kibicami, ale dziękuję
P.S. Co tu tak ludzie są przewrażliwieni na punkcie słowa napinacz
Pokemon pisze: odpowiem mikasowi:
napinacz to w moim odczuciu taki co wpadnie, namiesza i tyle go było![]()
Dlatego jak ktoś chodzi na żużel to super! Jak ktoś zabiera głos na forum (jaki to by głos nie był) to 2x super, a jak pomaga...no np. rozwiesza plakaty, publikuje zdjęcia, chodzi na zebrania, jeździ na wyjazdy drużyny itd. to 5x super, ale powtarzam- nie dzielmy się na równych i równiejszych![]()
Sam odpowiedziałeś na moje pytanie. Chyba nie zaliczysz mikasa do takich, co namieszaja i wypadną,? Według mnie to nie żaden podział na równych i rowniejszych, jezeli jeden udziela się tylko na forum i chodzi na żużel i w ogóle się nim interesuje, a inny tak jak mikas chodzi na zebrania i stara się przynajmniej coś zdziałać, czy dba o oprawę meczu rozdając serpentyny, czy kartoniki, podczas gdy inni siedzą wpatrzeni w program,w tym np. ja
InDorce dzięki za poparcie
Jako, że to strona Rafała mam nadzieję, że mimo wszystko zobaczymy go w barwach koziołków na przyszły sezon, bo wierzę że jeszcze pokaże na co go stać i że żuzel w Lublinie przetrwa, nawet z uwagi na takich kibicow jak mikas, czy pokemon
- tezetomaniak
- Trener
Pokemon pisze:napinacz to w moim odczuciu taki co wpadnie, namiesza i tyle go było![]()
Napinacz - osoba która dąży do słownej prowokacji z przeciwnikami. Często w dyskusjach na temat współzawodnictwa dwóch drużyn (osoba ta niepotrzebnie "napina" stresową sytuację dążąc do słownej wymiany zdań (często niekulturalnych))
+
http://www.internetowinapinacze.yoyo.pl/
suchy1613 pisze:
Jako, że to strona Rafała mam nadzieję, że mimo wszystko zobaczymy go w barwach koziołków na przyszły sezon, bo wierzę że jeszcze pokaże na co go stać
Doprawdy ? Przecież wielu znawców na tym forum napisało,że Rafał się cofa w rozwoju,wielu wylało na niego dużo pomyj i krytyki nie zastanawiając się nad przyczynami słabszych wyników niż oczekiwano.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Regdal pisze:suchy1613 pisze:
Jako, że to strona Rafała mam nadzieję, że mimo wszystko zobaczymy go w barwach koziołków na przyszły sezon, bo wierzę że jeszcze pokaże na co go stać
Doprawdy ? Przecież wielu znawców na tym forum napisało,że Rafał się cofa w rozwoju,wielu wylało na niego dużo pomyj i krytyki nie zastanawiając się nad przyczynami słabszych wyników niż oczekiwano.
No i co z tego? To teraz rzuci motór w kat i nie bedzie jezdzil bo paru ludzi krytykowalo go na forum?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ja się zastanwiam na tym czy wogóle Rafał po tym sezonie będzie jeszcze jeździł ....
Jeśli Lublin wystartuje to pewnie tak a jeśli nie ???
Jakoś kolejki po Rafała nie widze może się myle ... nie wiele w tym temacie wiem ale jakoś nie widze klubu który szykował by go sobie jako lidera juniorów ... prędzej jako "zapchajdziure" na jeden bieg tak jak to było z Korbelem we Wrocku , a jadąc jeden bieg w meczu to się kariery i postępów nie zrobi ....
Jeśli Lublin wystartuje to pewnie tak a jeśli nie ???
Jakoś kolejki po Rafała nie widze może się myle ... nie wiele w tym temacie wiem ale jakoś nie widze klubu który szykował by go sobie jako lidera juniorów ... prędzej jako "zapchajdziure" na jeden bieg tak jak to było z Korbelem we Wrocku , a jadąc jeden bieg w meczu to się kariery i postępów nie zrobi ....
zamiast 500 + program Beryl +
piotr76 pisze:Jakoś kolejki po Rafała nie widze może się myle ... nie wiele w tym temacie wiem
Dokładnie tak jak napisałeś,niewiele w tym temacie wiesz.Generalnie z Polskimi juniorami robi się krucho,poza tym,każdy klub ekstraligowy musi wystawić 3-osobową drużynę juniorów-Polaków,konsekwencję tego nietrudno przewidzieć.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Regdal pisze:piotr76 pisze:Jakoś kolejki po Rafała nie widze może się myle ... nie wiele w tym temacie wiem
Dokładnie tak jak napisałeś,niewiele w tym temacie wiesz.Generalnie z Polskimi juniorami robi się krucho,poza tym,każdy klub ekstraligowy musi wystawić 3-osobową drużynę juniorów-Polaków,konsekwencję tego nietrudno przewidzieć.
Redgal ale napisałem że niewiele wiem więc nie wiem o co chodzi ??? ...
Jeśli juz mnie cytujesz to ustosunkuj się do reszty postu ... czy Rafał jest szykowany do jakiegoś klubu na 1 bieg ??? Nie musisz przecież podawać wszystkiego w szczegółach ....
zamiast 500 + program Beryl +
Regdal pisze:suchy1613 pisze:
Ilu "znawców", tyle opinii. Tylko dlaczego akurat mnie się oberwało? Możemy tylko przypuszczać, jakie były przyczyny słabszych wyników Rafała niż się wszyscy spodziewaliśmy. Sam chyba też z siebie nie jest zadowolony? Ja uważam, że stać go na dużo więcej, ale czy zechce to nam jeszcze udowodnić zależy od niego.
A w Rzeszowie już spekulują,, że Rafał dojdzie... W sumie to już drugi sezon...
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
i wcale bym sie nie zdziwil jak by sie wreszcie tak stalo, a w roku 2008 Rafal rozpoczal normalne sciganie z pozytywnymi efektami
Na pewno kontakt z najlepszymi na codzień, wyszedłby Rafałowi na dobre.
Dawid Stachyra po tym jak tłukł ogony (z nielicznymi wyjątkami) w e-klasie, wrócił do Lublina jako całkiem odmieniony zawodnik-jeździł o wiele ambitniej i odważniej niż przed odejściem do Moj-Rzeszowa.
Dawid Stachyra po tym jak tłukł ogony (z nielicznymi wyjątkami) w e-klasie, wrócił do Lublina jako całkiem odmieniony zawodnik-jeździł o wiele ambitniej i odważniej niż przed odejściem do Moj-Rzeszowa.
od 1988 tylko SPEEDWAY
He he Mierzwin (czyt.Arturku;)) zdecydowanie się z Tobą zgadzam,musi Rafałek trafić gdzieś pod dobre skrzydła by mógł sie rozwijać.
Co tu dużo ukrywać chłopak ma talent i potrzebuje klubu który nim dobrze pokieruje.
Niestety jeśli nawet wystartujemy w przyszłym sezonie i Rafał by został to uważam że z każdym dniem będzie się marnował,potrzeba mu na sezon lub dwa pojeździć w dobrych warunkach......
Co tu dużo ukrywać chłopak ma talent i potrzebuje klubu który nim dobrze pokieruje.
Niestety jeśli nawet wystartujemy w przyszłym sezonie i Rafał by został to uważam że z każdym dniem będzie się marnował,potrzeba mu na sezon lub dwa pojeździć w dobrych warunkach......
od 1989 tylko SPEEDWAY
Krakus pisze:Niestety jeśli nawet wystartujemy w przyszłym sezonie i Rafał by został to uważam że z każdym dniem będzie się marnował,potrzeba mu na sezon lub dwa pojeździć w dobrych warunkach......
Rozumiem,że masz innych kandydatów na pozycje juniorskie w Lublinie na wypadek startów w 2 lidze 2008 ?
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Hmm dobre pytanie Regdal,
nie ma co ukrywać, że innych kandydatów na juniorów w przypadku jazdy w II lidze na sezon 2008 nie ma...
Ja tylko wyraziłem swoje zdanie co do Rafała, szkoda żeby się chłopak marnował, on musi sie gdzieś rozwijać a u nas mu będzie ciężko.Lepiej niech gdzieś w dobrej drużynie szlifuje jazdę,niż miałby zostać i wspierać zespół, który nie ma żadnych perspektyw,"jak na razie".
A nawet jeśli by został to cóż sam Klimek zdziała skoro brak jest innych juniorów o podobnych umiejętnościach do jazdy.
Druga sprawa to brak kasy i nie sadzę, że znajdzie się od tak by można walczyć w przyszłym czy nawet następnym sezonie o I ligę.....
Jeśli tyle lat nie znalazła się kasa by w końcu naprawdę przejechać sezon bez długów na dobrym poziomie, to i teraz nie widzę szansy by sie coś zmieniło w tej materii.
Co do jazdy w przyszłym sezonie, chyba podejście działaczy mówi samo za siebie(za każdym razem są przekładane spotkania i nikt nie potrafi postawić konkretów : co dalej i jak to zrobić?!).
nie ma co ukrywać, że innych kandydatów na juniorów w przypadku jazdy w II lidze na sezon 2008 nie ma...
Ja tylko wyraziłem swoje zdanie co do Rafała, szkoda żeby się chłopak marnował, on musi sie gdzieś rozwijać a u nas mu będzie ciężko.Lepiej niech gdzieś w dobrej drużynie szlifuje jazdę,niż miałby zostać i wspierać zespół, który nie ma żadnych perspektyw,"jak na razie".
A nawet jeśli by został to cóż sam Klimek zdziała skoro brak jest innych juniorów o podobnych umiejętnościach do jazdy.
Druga sprawa to brak kasy i nie sadzę, że znajdzie się od tak by można walczyć w przyszłym czy nawet następnym sezonie o I ligę.....
Jeśli tyle lat nie znalazła się kasa by w końcu naprawdę przejechać sezon bez długów na dobrym poziomie, to i teraz nie widzę szansy by sie coś zmieniło w tej materii.
Co do jazdy w przyszłym sezonie, chyba podejście działaczy mówi samo za siebie(za każdym razem są przekładane spotkania i nikt nie potrafi postawić konkretów : co dalej i jak to zrobić?!).
od 1989 tylko SPEEDWAY
A dlaczego uważacie, że starty w Lublinie to dla Rafała marnowanie się? Po pierwsze jeszcze nic nie pokazał żeby jeździć w wyższej klasie, a po drugie kto mu broni trzaskać same komplety? A nie mam watpliwosci, ze akurat Rafał bedzie miał się z kim pościgac w tej II lidze.
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2007, o 12:10 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Rafałowi tak naprawdę to teraz jest potrzebna tylko jazda,jazda i jeszce raz jazda.
A tą może mu zapewnić właśnie taki klub jak nasz,(jeśli wystartuje)i napewno na tym etapie jego kariery nie jest to żaden krok wstecz.
A tą może mu zapewnić właśnie taki klub jak nasz,(jeśli wystartuje)i napewno na tym etapie jego kariery nie jest to żaden krok wstecz.