Daniel Jeleniewski
Re: Daniel Jeleniewski
Ja jestem bardzo ciekawy jak bedzie wygladala jego jazda para, bo w Lublinie nie wychodzila mu za bardzo, tylko grzal do przodu nie patrzac na kolege z druzyny.
Jazde "para" w extralidze to moze Gollob potrafie ewentualnie, reszta na to leje cieplym moczem. A sposob pokonania Pedersena jest opisany w innym watku:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A ja uważam że Daniel powoli wkomponuje się w tor we Wrocławiu i z tąd tak punktuje.
Zapewne pomaga mu ustawić motocykl Darek Śledź gdzie startował dużo lat na tym torze, a na wyjazdach będzie cieniował bo nie będzie jak motocykl ustawić bo na torach Extraligi żadko śmigał a na nie których nawet wogóle.
Zapewne pomaga mu ustawić motocykl Darek Śledź gdzie startował dużo lat na tym torze, a na wyjazdach będzie cieniował bo nie będzie jak motocykl ustawić bo na torach Extraligi żadko śmigał a na nie których nawet wogóle.
Z tym nieznaniem torów to bez przesady. W e-lidze jest Rzeszów i Gorzów - te tory już Jeleń zdążył poznać podczas I-ligowych rozgrywek. Zielona Góra - mniej ale też. Do tego Tarnów gdzie wielokrotnie trenowali, sparowali a i też sklerozy chyba nie ma i pamiętam nasz pierwszy sezon w I lidze - to nie było aż tak dawno... I i jeszcze "jego" Wrocław. Także zostaje "raptem" Leszno, Toruń, Częstochowa.
Jeżeli będzie woził zera na wyjazdach to raczej z nieumiejętności jazdy na jakimkolwiek innym torze niż ten, który zajeżdża na śmierć i pod który ma ustawiony motocykl niż z nieznajomości torów.
Jeżeli będzie woził zera na wyjazdach to raczej z nieumiejętności jazdy na jakimkolwiek innym torze niż ten, który zajeżdża na śmierć i pod który ma ustawiony motocykl niż z nieznajomości torów.
poprawny wystep
ciekawe jak Jeleń pojedzie w niedziele?? Moze kilka niespodzianek sprawic. We Wroclawiu jest w stanie to zrobic, pokazal to chociazby sparing z Czewa gdzie Nickiego przywiozl
3mam za niego kciuki
ciekawe jak Jeleń pojedzie w niedziele?? Moze kilka niespodzianek sprawic. We Wroclawiu jest w stanie to zrobic, pokazal to chociazby sparing z Czewa gdzie Nickiego przywiozl
3mam za niego kciuki
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
A ja wprost przeciwnie
Gelo pisze:A ja wprost przeciwnie
he he
No juz nie przesadzaj Gelu..
Powodzenia nie musisz mu zyczyc, ale pecha chyba tez nie wypada, co nie?
O to dobre jestprzeglad zuzlowy pisze:Ton rywalizacji nadawali doswiadczeni zawodnicy na co dzien startujacy w Extralidze: Walasek, Dobrucki, Michal Szczepaniak, Gapinski, Jeleniewskii Kasprzak
go! pisze:Gelo pisze:A ja wprost przeciwnie
he he
No juz nie przesadzaj Gelu..
Powodzenia nie musisz mu zyczyc, ale pecha chyba tez nie wypada, co nie?![]()
napisalem tylko tyle ze nie bede trzymal za niego kciukow.
Manitou pisze:O to dobre jest![]()
A ty od Krzyska? Z Bialegostoku klikasz?
Gelo pisze:napisalem tylko tyle ze nie bede trzymal za niego kciukow.
Przeciez wiedzialem ze tak powiesz
Wiesz jaki ten jezyk pokretny:P
Nie wiadomo czy "wprost przeciwnie" tyczy sie "trzymania" czy "kciukow"
- nie zycze powodzenia
- zycze niepowodzenia
Sorry, ale weekend wielkimi krokami, nudne mam zajecie w pracy i mi tak odpierdala powoli
go! pisze:Gelo pisze:napisalem tylko tyle ze nie bede trzymal za niego kciukow.
Przeciez wiedzialem ze tak powiesz
Wiesz jaki ten jezyk pokretny:P
Nie wiadomo czy "wprost przeciwnie" tyczy sie "trzymania" czy "kciukow"![]()
Bo jesli trzymanie kciukow jest synonimem sprzyjania, zyczenia powodzenia to ty mogles powiedziec:
- nie zycze powodzenia
- zycze niepowodzenia
Sorry, ale weekend wielkimi krokami, nudne mam zajecie w pracy i mi tak odpierdala powoli
zrozumialem, zrozumialem - wybieram odpowiedz pierwszą.
Manitou pisze:O to dobre jestprzeglad zuzlowy pisze:Ton rywalizacji nadawali doswiadczeni zawodnicy na co dzien startujacy w Extralidze: Walasek, Dobrucki, Michal Szczepaniak, Gapinski, Jeleniewskii Kasprzak"doswiadczony zawodnik na co dzien startujacy w Extralidze"
![]()
No co chcesz, toz Jelen na tej Extralidze zeby zjadl
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
go! pisze:Manitou pisze:O to dobre jest![]()
A ty od Krzyska? Z Bialegostoku klikasz?
Wyobraź sobie, ze dotarl tu internet i to BEZPRZEWODOWY
Ja tam Jeleniowi zycze o tyle dobrze, ze niepodzianki sprawiane przez niego daja szanse na zwrocenie uwagi na Lublin i "nasz" zuzel.
Z cala sympatia dla Daniela, ja tez zycze mu jak najlepiej, ale w jaki sposob jego ewentualne sukcesy moga wplynac na nasz zuzel?
15 bieg meczu Wroclaw - Czestochowa, pod tasma stoja Jeleniewski i Crump oraz Pedersen i Ulamek, a Darzynkiewicz z TVP Sport komentuje tak:
"Na prowadzeniu niespodziewanie Daniel Jeleniewski, wychowanek TŻ-u Lublin, druzyny, ktorej w tym roku niestety nie ma na zuzlowej mapie Polski, lecz miejmy nadzieje, ze juz w przyszlym sezonie motory znowu zawarcza w Lublinie"
moze tych pare osob moze sie zainteresuje sytuacja w Lublinie : P
"Na prowadzeniu niespodziewanie Daniel Jeleniewski, wychowanek TŻ-u Lublin, druzyny, ktorej w tym roku niestety nie ma na zuzlowej mapie Polski, lecz miejmy nadzieje, ze juz w przyszlym sezonie motory znowu zawarcza w Lublinie"
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:
Jeżeli to zainteresowanie ma tak wyglądać jak w tym roku, to czarno to widzę
bardziej prawdopodobne jest ze zamiast poznania przez Polskę sytuacji w Lublinie Polska przekona się dlaczego zużla w Lublinie w ogóle nie ma. Wystarczy ze Daniel utrzyma formę z Łotwy.
Gelu, juz troche przynudzasz z ta Lotwa.
Papi-czytaj ze zrozumieniem, "wplynac" a "zwrocic uwage" to roznica.
Papi-czytaj ze zrozumieniem, "wplynac" a "zwrocic uwage" to roznica.
A moze stac mnie na to zeby nie byc "pospolitym" lubelskim kibicem - "trzymam kciuki za Jelenia bo jest z Lublina". To własnie Jelen spuscil nas do 2 ligi. a spuszczenie do 2 ligi oznaczało koniec zuzla w Lublinie. I wlasnie dlatego nie rozumiem ludzi którzy kibicują mu teraz w barwach Wrocławia. A ja mogę byc nudny - zapamietam mu tą Łotwe do końca życia.
Dobrze, ale już wszyscy o tym wiemy. Piszesz to samo po raz kolejny, w jakim celu?
-
Speedway Fan
- Senior
no pewnie sam Daniel w meczu jechal i nikt wiecej.To własnie Jelen spuscil nas do 2 ligi.