Stadion
Re: Stadion - Sobota: Prace przy torze już od godz. 9.00
Davv wyluzuj to jest druga liga, klub dopiero startuje. Ważne jest odpowiedni klimat więc po co go mącić? Na podobnych zasadach działają też kluby angielskie i wiele innych na świecie,no może tylko polska ekstraliga i kilka z czołówki pierwszoligowej to stuprocentowe profesjonalne kluby.A po za tym taki jest właśnie żużel... 
Obawiam się, że drużyna amatorów z poprzedniego sezonu wyglądała profesjonalniej. Tak samo cały TŻ. To inny świat. Totalna partyzantka.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Ja proponuje ten "karnet niezgody" dla prezydenta dac jednak davvowi. Tzn karnet na walki kogutow w Hong Kongu. Bilet oczywiscie w jedna strone
Jak jedziesz ze mną to OK.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Gej?
Podziekuje jednak za zaproszenie. Nie skorzystam
Podziekuje jednak za zaproszenie. Nie skorzystam
Davv pisze:Jak jedziesz ze mną to OK.
E tam od razu gej. Moze po prostu samotny
Ostatnio zmieniony 31 marca 2009, o 18:38 przez dannie, łącznie zmieniany 1 raz.
Poziom dyskusji z tobą jest zaskakująco niski...
Cz@rek pisze:Ważne jest odpowiedni klimat więc po co go mącić?
hmm klimat moze i odpowiedni, tylko czego we wszystkim maja pomagac kibice?? rozumiem, ze klub "budowany na szybko". ale bez przesady... od tego sa ludzie w klubie lub sie po prostu wynajmuje firme. a jesli klubu na to nie stac, to powodzenia w walce o awans.
tezetomaniak pisze:jakies propozycje ? kto ma to posprzatac ?
To ja zglaszam Twoja osobe, jako chinskiego ochotnika
- tezetomaniak
- Trener
nie bede zamiatał po zwierzetach, są odpowiednie sluzby od tego
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Davv pisze:Hurra........ Mamy ciągnik, załatwił nam go kibic. Panowie może jeszcze paliwo do niego potrzeba. Jak tak to coś może da się załatwić
Z. Wojciechowski zapytał w prost na spotkaniu z kibicami (podczas prezentacji drużyny): "Pomożecie?"
I otrzymał natychmiastową odpowiedź: "Pomożemy!"

tezetomaniak pisze:nie bede zamiatał po zwierzetach, są odpowiednie sluzby od tego
To skoro wiesz, ze sa odpowiednie sluzby, to po co sie pytasz
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_lubl ... 1089906167
Wypowiedź Mariusza Szmita, dyrektora MOSiR i Dariusza Sprawki odnośnie prac przy torze na Zygmuntowskich.
Wypowiedź Mariusza Szmita, dyrektora MOSiR i Dariusza Sprawki odnośnie prac przy torze na Zygmuntowskich.

- tezetomaniak
- Trener
bo wiem ze nie zrobią
dobra koniec pieprzenia na dzisiaj 
Ktoś (chyba Radzio) pisał, ze mozliwe jest (a raczej wymuszone) przelozenie poszerzania toru po I kolejce. to oznacza licencje warunkową ?
Ktoś (chyba Radzio) pisał, ze mozliwe jest (a raczej wymuszone) przelozenie poszerzania toru po I kolejce. to oznacza licencje warunkową ?
Bez przesady to nie dzięki mnie załatwiony został ciągnik.Davv trzymam(y) cię za słowo co do paliwa.
a ile tych desek jeszcze trzeba wymienic ? Ta jedna prosta tylko, czy cos wiecej ?
Davv pisze:Poziom dyskusji z tobą jest zaskakująco niski...
No nie!
Jak ktoś z takimi końskimi klapkami na oczach moze mówić o poziomie dyskusji????????????????
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Davv pisze:Obawiam się, że drużyna amatorów z poprzedniego sezonu wyglądała profesjonalniej. Tak samo cały TŻ.
Dziękujemy w imieniu TŻ-tu
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Właśnie wrociłem ze stadionu i musze powiedziac ze wyglada to nawet nieźle niedzielny mecz jak najbardziej realny, nie bylo jeszcze zamontowanej dmuchanej bandy ale trwaly intensywne prace nad kosmetyka toru.
----- FORZA JUVE -----
Carew pisze:Właśnie wrociłem ze stadionu i musze powiedziac ze wyglada to nawet nieźle niedzielny mecz jak najbardziej realny, nie bylo jeszcze zamontowanej dmuchanej bandy ale trwaly intensywne prace nad kosmetyka toru.
A poszerzali chociaż na łukach? Bo jak nie to jutro nie dostaniemy licencji!!
poszerzanie toru zacznie się w poniedziałek po meczu
dziś będą montowane dmuchane bandy
dziś będą montowane dmuchane bandy
gorzej jak tej licencji warunkowej nie bedzie, bo co roku praktycznie jest z czyms problem.