Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

Re: Pimp my kibic - Zamówienia na SZALIKI i BLUZY

#1101 Postautor: Egon » 3 maja 2010, o 23:22

Spokojnie jutro napisze bo szczerze powiedziawszy dzis po jednym z najgorszych tygodni w zyciu nie chce mi sie.
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1102 Postautor: Egon » 4 maja 2010, o 09:51

No wiec tak. Na wstepie przepraszam wszystkich zainteresowanych za nieobecnosc przez kilka dni, ale bylem praktycznie caly tydzien gdzies w trasie. Jesli komus tak bardzo zalezalo na info trzeba bylo dzwonic :)

Sytuacja ma sie nastepujaco. Zlozylem zamowienie i tak juz ze sporym opoznieniem, z zamowienia jeszcze tego samego dnia sie wycofalem, patrzac na liste i widzac niewplacona kase za trzy bluzy i sporo szalikow, odczekalem kilka dni z nadzieja ze kasa wplynie niestety nie wplynela, jak wiadomo nadzieja matka glupich. Wiec na chwile obecna zamowione sa wylacznie szaliki, bodajze 48 sztuk, jesli dostane pieniadze za bluzy (Mani, straho i neir1) domowie rowniez bluzy. Jak widac sytuacja niektorych przerasta i nie sa w stanie zrobic w ciagu dwoch czy trzech tygodni przelewu, czy dac mi pieniedzy osobiscie :shock: pewnego pieknego, slonecznego dnia napisalem ze zamykam liste i ze jest ostatnia chwila, zeby sie dopisac lub WYPISAC, nikt wypisac sie nie chcial, wiec bylo dla mnie zrozumiale, ze osoby na liscie sa zdecydowane i maja na ten cel zarezerwowane pieniadze. Do tego nawet nikt z tych osob nie raczy napisac, jak sie przedstawia ich sytuacja. Suma sumamrum miejcie pretensje do siebie ze tak to powoli idzie, ale ja do tego interesu z wlasnej kieszeni dokladal nie bede bo niby z jakiej racji.

Tych, ktorzy pytali czy doszedl przelew odsylam do listy. Jest aktualna.

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
Remus
Senior

#1103 Postautor: Remus » 4 maja 2010, o 09:57

Dobrze. A powiesz orientacyjnie na kiedy te szaliki będą? Jakiś przybliżony termin.
Obrazek

Awatar użytkownika
KeslleY
Junior

#1104 Postautor: KeslleY » 10 maja 2010, o 13:40

Na kiedy przyjdą szaliki?
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."

Awatar użytkownika
MLSpeedy
Junior

#1105 Postautor: MLSpeedy » 11 maja 2010, o 11:43

Na liscie chetnych na szaliki jest zaznaczone, ze tylko ja nie zaplacilem. Chcialbym poinformowac, ze przelalem kase juz tydzien temu ale to juz nie moja wina, ze Egon do dzisiaj nie ma kasy na koncie. Oczywiscie, nic do Ciebie Egon nie mam. To ta pieprzona Poczta Polska tak dlugo przelewa :? Pierwszy i ostatni raz zrobilem przelew na konto za pomoca poczty.

Awatar użytkownika
sting126
Senior

#1106 Postautor: sting126 » 11 maja 2010, o 12:01

Jak robiles za pomoca poczty to przelew moze isc nawet do dwoch tygodni...
Czas na zmiany :]

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1107 Postautor: Egon » 12 maja 2010, o 18:12

MLSpeedy przelew przyszedl przedwczoraj. Zaraz Cie odznacze. Szaliki beda lada dzien. Mam nadzieje ze do niedzieli przyjda, chociaz nie dostalem jeszcze odpowiedzi na maila.

Jesli bede mial cos do napisania w temacie na pewno to zrobie bez zbednego poganiania. Zalezy mi tak samo jak innym, na tym, zeby doszlo to jak najszybciej.

Za bluzy na 90% bedzie zwrot pieniedzy. Za zamieszanie podziekujcie osobom, ktorzy sa na czarno na liscie. Do nich (a nie do mnie) nalezy rowniez kierowac ewentualne pretensje. Ja nikogo o wplate prosil nie bede, bo nie mam na to czasu, checi, ani w tym zadnego interesu. Jesli bede jeszcze kiedys organizowal jakas akcje kilka osob w niej udzialu nie wezmie na pewno.

Na chwile obecna to tyle. Jesli bede wiedzial wiecej napisze.

Awatar użytkownika
MLSpeedy
Junior

#1108 Postautor: MLSpeedy » 13 maja 2010, o 00:01

Dzieki Egon za info. I przepraszam wszystkich, ktorzy czekali tylko na mnie.

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1109 Postautor: Egon » 14 maja 2010, o 21:52

Nie czekali na Ciebie wszyscy bo szaliki zamowilem zanim jeszcze dostalem wplate od Ciebie.

Dzis szale do mnie nie doszly wiec beda na poczatku najblizszego tygodnia. Pod koniec tygodnia, jeszcze nie wiem, w ktory dzien zrobimy jakis meeting prawdopodobnie na stadionie, zeby szaliki rozdac.

Teraz kwestia bluz..jadyna moja wina bylo to, ze chcialem zamowic 11 sztuk bluz, przy minimalnej ilosci 10 sztuk. Zbieralem pieniadze chociaz bylo tylko 11 chetnych liczac na odpowiedzialnosc ludzi, ktorzy wpisuja sie na liste i przed zamknieciem listy nie zrezygnowali..wiecej..odebrali nawet wiadomosci z danymi do przelewu. Jak widac nie wszyscy sie jednak taka odpowiedzialnosci wykazali. Jedynie Mani wyjasnil, ze zaplacic na tamta chwile nie mogl i zaplaci w pozniejszym terminie. Zostal neir1 i straho ktorzy nagle zamilkli, pewnie bardzo chcieli zaplacic ale im nie wyszlo. Coz nie beda brani pod uwage, gdyby przyszlo mi jeszcze raz organizowac jakakolwiek akcje. Kara byc musi :)

Reasumujac w poniedzialek bede robil przelewy do tych, ktorzy mi wplacili pieniadze za bluzy na konto, a ci ktorzy placicli mi osobiscie, najpewniej dostana pieniadze na najblizszym meczu w Lublinie. Przepraszam, ze mieliscie zamrozone pieniadze u mnie na koncie przez ten czas, ale nic na to nie poradze, ze tak wyszlo i mam nadzieje, ze nikt do mnei pretensji miec z tego powodu nie bedzie.

Na chwile obecna to tyle. Jak tylko szaliki beda u mnie w domu, napisze odpowiednia wiadomosc w tymze watku :)

daniek

#1110 Postautor: daniek » 16 maja 2010, o 21:39

witam.chcialem zapytac czy bedzie organizowane zamowienie na koszulki polo lub t-sherty w najblizszym terminie????????

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1111 Postautor: Egon » 18 maja 2010, o 13:23

Akcji na koszulki raczej w tej chwili nie bedzie dlatego, ze nie ma nimi zainteresowania. Pytalo mnie o koszulki jedynie kilka osob..zdecydowanie za malo, zeby sie tym zajmowac.

INFO DOTYCZACE SZALIKOW!

Szaliki przyszly. Znaczy listonosz przyszedl tylko z karteczka, a szaliki leza na poczcie. No, ale tak, czy siak juz sa i trzeba je rozdac jakos. Najprawdopodobniej bedzie to piatek po poludniu, tylko nie wiem jeszcze, o ktorej godzinie. Informacje podam, jak bede znal juz godzine swojego powrotu z trasy do Lublina.

INFO DOTYCZACE BLUZ!

Nagle odezwali sie ci ktorzy nie zaplacili z checia wplaty. Wiec sytuacja ma sie tak, ze jesli chcemy w koncu te nieszczesne bluzy sa 2 warunki:

1. Czekamy kolejne 10 dni na zrealizowanie zamowienia.
2. Doplacamy po 2zl bo trzeba zaplacic za kolejna przesylke.

Jesli ktos sie na te warunki nie zgadza ma czas do jutra do poludnia zeby mnie o tym poinformowac. Jesli choc jedna osoba sie nie zgodzi akcja definitywnie upada.
Jesli do poludnia nie bede widzial sprzeciwow skladam zamowienie.

Mani i neir1 czekaja na was PW jesli nie odczytacie i nie odpowiecie do poludnia akcja rowniez definitywnie upada..nie mozna tego ciagnac w nieskonczonosc :)

buby
Szkółkowicz

#1112 Postautor: buby » 19 maja 2010, o 07:38

To Jak Egon Wszystko zrealizuje i zakończy swoją transakcje to może zamówimy sobie jakiś gadżet następny np: Smycz albo coś w tym rodzaju com ??

Awatar użytkownika
Remus
Senior

#1113 Postautor: Remus » 19 maja 2010, o 09:51

Egon powiedz jak Cię szukać z tymi szalikami? :D Wiem że mówiłeś coś o piątku.
Obrazek

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1114 Postautor: Egon » 19 maja 2010, o 21:14

BLUZY ZAMÓWIONE.

Teraz tak..szaliki sa takie same jak poprzednio, wiec fajnie. Tylko przyszlo o 2 sztuki za malo nie wiem dlaczego. Na kase nie przewalili bo policzyli dobrze, tylko zrobili o 2 sztuki mniej niz zamawialem.
Dorobia po tej samej cenie i przysla razem z bluzami, ale trzeba wziac minimum 10 sztuk. Tak wiec owe 2 brakujace i zostaje 8 szali, na ktore trzeba mi chetnych..cena tak jak poprzednio 14,50zl juz z przesylka.

WIEC PROSZE SZYBKO PISAC PW KTO CHCE JESZCZE SZALIKI!

Remus tak bedzie to najprawdopodobniej piatek, lecz godziny dzis jeszcze nie podam, bo sam jej nie znam.

Awatar użytkownika
KeslleY
Junior

#1115 Postautor: KeslleY » 20 maja 2010, o 00:33

A gdzie?

Awatar użytkownika
Remus
Senior

#1116 Postautor: Remus » 20 maja 2010, o 05:46

Rozumiem. W razie potrzeby pisz PW do mnie to podjadę gdzieś jak trzeba będzie.
Obrazek

Awatar użytkownika
sting126
Senior

#1117 Postautor: sting126 » 20 maja 2010, o 09:41

Egon pisze:Dorobia po tej samej cenie i przysla razem z bluzami, ale trzeba wziac minimum 10 sztuk.

Nie chce sie wtracac, ale wytlumacz im Egon, ze chyba sobie jaja robia... Jesli zamowiles np. 15 szalikow a przyslali Ci 13 to powinienes miec daleko gdzies to w jaki sposob dorobia brakujace dwa... Stawianie warunku, ze znow musisz wziac 10 to jakis zart.
Czas na zmiany :]

Awatar użytkownika
MLSpeedy
Junior

#1118 Postautor: MLSpeedy » 20 maja 2010, o 09:45

A kto w takim razie nie dostanie tych szalikow ? Jakby nie patrzec to dla kogos brakuje.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#1119 Postautor: Manitou » 20 maja 2010, o 11:37

Egon zrobi losowanie i się okaże :roll: :twisted:

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1120 Postautor: Egon » 20 maja 2010, o 14:05

Wytlumaczylem im ze to jakis zart. Niestety..inaczej sytuacja by sie przedstawiala gdyby kase policzyli za wiecej sztuk niz przyslali. Tak nie bylo, bo kwota pobrania sie zgadza z iloscia szalikow, ktore przyslali.

Zostaly jeszcze 3 wolne szaliki takze zglaszajcie sie!

MLSpeedy
zrobilem losowanie tak jak podpowiedzial Mani i niestety, ale padlo na Ciebie :lol:

Szaliki bede rozdawal jutro na stadionie o godzinie 19 mam nadzieje, ze wszyscy w miare mozliwosci sie pojawia o tej godzinie i nie bede musial dlugo czekac i w jakies pol godziny sie wyrobimy.
Jesli ktos nie odbierze szali jutro, nastepna taka okazje bedzie mial, jak bede rozdawal bluzy, czyli za jakies dwa tygodnie.

Awatar użytkownika
MLSpeedy
Junior

#1121 Postautor: MLSpeedy » 20 maja 2010, o 16:39

Nie smiac sie ze mnie :lol: chodzi mi o to, ze te szaliki nie sa dla mnie, a ciagle jestem pytany na kiedy beda 8) ja tylko uzyczylem swojego konta na forum.

manoos
Kontakt:

#1122 Postautor: manoos » 20 maja 2010, o 18:08

buby pisze:To Jak Egon Wszystko zrealizuje i zakończy swoją transakcje to może zamówimy sobie jakiś gadżet następny np: Smycz albo coś w tym rodzaju com ??

Masz jakieś projekty tych smyczy ?

Awatar użytkownika
KeslleY
Junior

#1123 Postautor: KeslleY » 20 maja 2010, o 19:42

Mogę zaprojektować tylko nie wiem w jakich rozmiarach.

buby
Szkółkowicz

#1124 Postautor: buby » 20 maja 2010, o 20:08

KeslleY pisze:Mogę zaprojektować tylko nie wiem w jakich rozmiarach.

To za projektuj rozmiar takie grubszy nie takie cieniutkie tylko grubsze:D:D

manoos
Kontakt:

#1125 Postautor: manoos » 20 maja 2010, o 20:15

No dokładnie takie grubsze, myślę ze takie około 25 mm :)