Tomasz Rempała
Re: Tomasz Rempała
Ja polecam z opiniami co do przyszłego sezonu jeszcze się wstrzymać.
istred pisze:Ja polecam z opiniami co do przyszłego sezonu jeszcze się wstrzymać.
No właśnie, ani mru mru odnośnie przyszłego sezonu bo jeszcze nie ochłonęliście i nie wolno się w tym względzie wypowiadać. Temat zablokowany i cicho sza!
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
- niespokojny
- Trener
Ta. A zobacz Jerry ile nastukla w najslabszym zespole zuzlowym w Polsce - Krakowie. Cos do dodania? Poprostu zawodnik swojego toru i tyle. Lubie Tomka, ale jak bedziemy sie ciagle kierowac sentymentami i miec miekkie serce to bedzie nam musialo cos innego stwardniec
. Chyba ze zarzad zakontraktuje kolejnych dwoch Baranow i Puszakowskich, to wtedy niech zostanie. Smiejecie sie z Dyma, a Tomek to tej samej klasy zawodnik. Jezeli przegra start a przeciwnik bedzie trzymal krede to nic nie zrobi. Nawet w Lublinie
Zobaczymy jutro co powiedza w klubie, bo ostrzymy sobie zeby na dobrych zawodnikow a majac w pamieci ubiegloroczny sposob kontraktowania, lepiej byc ostroznym i sie nie napalac.
Zobaczymy jutro co powiedza w klubie, bo ostrzymy sobie zeby na dobrych zawodnikow a majac w pamieci ubiegloroczny sposob kontraktowania, lepiej byc ostroznym i sie nie napalac.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
po odjeciu zawodnikow Lodzi to TR jest 10 zawodnikiem ligi 
D 2,372
W 1,667
Solidna 2 linia.
D 2,372
W 1,667
Solidna 2 linia.
Jaka cenzura? Załóż własne forum i dyktuj zasady.Taka forumowa cenzura co wolno mówić i kiedy a czego nie...
Pamiętaj, że tutaj jesteś tylko gościem.
Do startu kolejnego sezonu jeszcze pół roku... zdążysz 20 razy napisać wszystkie swoje przemyślenia, cierpliwości.
...a tak na prawdę nikt z nas nie wie jeszcze jakie będą w przyszłym roku obowiązywały zasady, więc pisanie o składzie nie ma trochę większego sensu w tym momencie.
piv pisze:po odjeciu zawodnikow Lodzi to TR jest 10 zawodnikiem ligi
D 2,372
W 1,667
Solidna 2 linia.
Dokładnie, średnie nie kłamią. Jest to solidny zawodnik na 2-gą linie w II lidze. Wiele osób pewnie patrzy na niego przez pryzmat dwóch ostatnich meczów wyjazdowych, ale generalnie trzymał poziom. Zresztą miejmy nadzieję, że będziemy mieli taki dream team, że taki zawodnik jak Rempała musiałby nieźle walczyć o skład.
istred pisze:Jaka cenzura? Załóż własne forum i dyktuj zasady.Taka forumowa cenzura co wolno mówić i kiedy a czego nie...
Pamiętaj, że tutaj jesteś tylko gościem.
Do startu kolejnego sezonu jeszcze pół roku... zdążysz 20 razy napisać wszystkie swoje przemyślenia, cierpliwości.
...a tak na prawdę nikt z nas nie wie jeszcze jakie będą w przyszłym roku obowiązywały zasady, więc pisanie o składzie nie ma trochę większego sensu w tym momencie.
Nie denerwuj się kolego i uspokój nerwy
Pozdrawiam.
MOTOR LUBLIN
Ani nie jest znany regulamin, ani nie wiadomo czy ci sami ludzie w Lublinie beda ciagnac ten wozek, czy w ogole bedzie co ciagnac, czy Bogdanka zostanie? Duzo tych pytan, odpowiedzi na wiekszosc z nich pewnie dzis po 18 wiec do tego czasu tez uwazam,ze mozna sie wstrzymac z komentarzami.
Czas na zmiany :]
sting126 pisze:Ani nie jest znany regulamin, ani nie wiadomo czy ci sami ludzie w Lublinie beda ciagnac ten wozek, czy w ogole bedzie co ciagnac, czy Bogdanka zostanie? Duzo tych pytan, odpowiedzi na wiekszosc z nich pewnie dzis po 18 wiec do tego czasu tez uwazam,ze mozna sie wstrzymac z komentarzami.
Dobra Stingu, dwóch na jednego to ja się poddaję
Pozdrawiam i już się nie czepiam
MOTOR LUBLIN
- niespokojny
- Trener
Tylko ze w Pile, Krakowie, Krosnie i Opolu sezon zakonczyli 1 sierpnia, tez nic nie wiedza a postow na kilkadziesiat stron. Idac tym tropem to mozemy i czekac do grudnia czy tam listopada, az otworza okno. Luzne rozmowy na temat kogo, kto by widzial nikomu by nie zaszkodzily. Moim zdaniem przerost formy nad trescia. A janki itp. i tak beda zwalniac caly zarzad w kazdym temacie 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... ilem-czas/
Jak rozumiecie to przesłanie Tomcia? Żegnam się z wami Lublin i mam was w du...?
Jak rozumiecie to przesłanie Tomcia? Żegnam się z wami Lublin i mam was w du...?
Jakby przeczytał pan dokładnie panie jerry78 to wywnioskowałby pan, że był to wywiad dla strony o rzeszowskim klubie, więc wspomina jak mu się tam jeździło itp. Więc jak dla mnie pański post jest ,,głupi i wcale nie śmieszny". Spytali go jak wspomina Rzeszów to nie odpowie: ,,W Lublinie było też fajnie", tylko odpowiedział na temat po prostu...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Dziękuje za wytłumaczenie Panie Kibicu LBN
nie ma za co ! - jak nie umiesz zrozumieć przeczytanego przez siebie tekstu !
Nie tobie dziękowałem, więc się nie wcinaj. Nie zauważyłem źródła pochedzienia artykułu, do czego się przyznałem, zresztą po komentarzach na syfach nie tylko ja.
Jak nie dowidzisz to głupio nie komentuj i nie napinaj się ! tyle w tym temacie hejka !
Tytuł: Tomasz Rempała
cytat z wiadomosci prytatnej do mnie od pana jery78:
,,prostak jestes i tyle ci powiem gówniarzu wiec wyluzuj, bo ci żyłka pęknie. ''
OBSRAŃCU NIE MASZ ODWAGI NA FORUM TYLKO WIADOMOŚCI PRYWAT WYSYŁASZ !
MARKO pisze:Jak nie dowidzisz to głupio nie komentuj i nie napinaj się ! tyle w tym temacie hejka !
cytat z wiadomosci prytatnej do mnie od pana jery78:
,,prostak jestes i tyle ci powiem gówniarzu wiec wyluzuj, bo ci żyłka pęknie. ''
OBSRAŃCU NIE MASZ ODWAGI NA FORUM TYLKO WIADOMOŚCI PRYWAT WYSYŁASZ !
Nie sądzę, że ktoś ma ochotę czytać twoje skargi, poskarż sie lepiej pani w przedszkolu. KibicLBN wytłumaczył mi moje błędne zrozumienie artukułu (każdemu się może zdażyć). A ty wtrącasz się żeby nabić sobie posty? Jak masz coś do mnie osobiście to pisz na PW, wytłumaczymy sobie wszystko.
ps. proszę moderatorów o skasowanie postów nie na temat.
ps. proszę moderatorów o skasowanie postów nie na temat.
Jaki ty kulturalny jesteś na forum szkoda że tylko tu ! ok 20 wiadomości które napisałeś do mnie nie nadaje się do cytowania publicznego wiec o czym ty piszesz ? Od kilku lat tylko czytam co nie których wypociny np ostatni twój - nic sobie nie nabijam za wyjątkiem konta w banku !
Nie pisz wiec głupot i ja kończę ten watek bo nie mam z kim dyskutować Pozdrawiam normalnych !
Nie pisz wiec głupot i ja kończę ten watek bo nie mam z kim dyskutować Pozdrawiam normalnych !
-
kaaamisiak
A czy nie możecie wymieniać swoich poglądów poprzez prywatne wiadomości? Nikt na forum tego czytać nie musi, zaśmiecacie tylko.
Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
MARKO juz zbanowany czy jeszcze nie? jezeli nie to poprosze o bana dla niego
METHANOL ADVENTURE TEAM
A za co ? spółdzielnie zakładacie jak na T Goloba ? 
-
kaaamisiak
Tak dla przypomnienia - miałeś skończyć wątek
Dziękuję.
Tomasz Rempała podpisał dziś kontrakt z klubem "Kaskad" (Równe).
- stefanzdzialek
- Senior
Gorka pisze:Tomasz Rempała podpisał dziś kontrakt z klubem "Kaskad" (Równe).
Jeszcze w pięciu tematach to napisz.