Wanda Kraków - Motor Lublin 25.04.2011 godz. 16.00
Re: Wanda Kraków - Motor Lublin 25.04.2011
A no problem z ksm jest, ostatnio nawet na naszym foum ksm liczylem Wasz ksm i najmocniejszym zestawieniu wychodzilo troche ponad. Puszak albo Stead musi grzac ławe, a tu calkiem inne zestawienie, co nie zmienia faktu ze ten mecz bedzie zaj..... trudno wygrac :/
To skandal co oni wyprawiają!!! Suchecki to już widać, że jego ostatni sezon - nic nie prezentuje, kto wogóle pozwolił wstawić tak idiotyczny skład???
Dobromir pisze:To skandal co oni wyprawiają!!! Suchecki to już widać, że jego ostatni sezon - nic nie prezentuje, kto wogóle pozwolił wstawić tak idiotyczny skład???
A masz jakis inny? Puszakowski tez by niewiele poradzil...
Nosił Wilk razy kilka, ponieśli i Wilka...
Auty juz sie najezdził w tym meczu?
Panowie, relacje sledzicie na sf czy jest transmisja ?
- Darth Vader
Nosił Wilk razy kilka. Kiedy poniosą Wilka...?
Jest nieusuwalny? Za nic nie odpowiada?
A za co konkretnie ma odpowiadać? Za 3 jedynki Barana,za beznadziejną formę Sucheckiego?Za 4 pkt Proctora?On nie wsiądzie na motocykl za nich.
TO JEST WIELKIE WALENIE W CH....
TRZEBA MIEĆ TWARDĄ RĘKĘ i JAJA W STOSUNKU DO ZAWODNIKÓW I....... Z TAKIM BUDŻETEM TAKE WINIKI.....BRAK SŁÓW!!!!
Darth Vader pisze:Nosił Wilk razy kilka. Kiedy poniosą Wilka...?
Ku*wa mac, ma wsiasc za Sucheckiego czy Barana na motor, czy co? Ja nie uwazam Wilka za geniusza, ale co mozna mu zarzucic, jak wszyscy zawodnicy oprocz Miesiaca robia sobie jaja z klubu?
Swoja droga, to nie frazes, ze liga sie wyrownala, Rawicz tylko 2-oma przegral w Ostrowie.
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2011, o 17:33 przez Cooper, łącznie zmieniany 1 raz.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Darth Vader pisze:Nosił Wilk razy kilka. Kiedy poniosą Wilka...?
Ku*wa mac, ma wsiac za Sucheckiego czy Barana na motor, czy co? Ja nie uwazam Wilka za geniusza, ale co mozna mu zarzucic, jak wszyscy zawodnicy oprocz Miesiaca robia sobie jaja z klubu?
Swoja droga, to nie frazes, ze liga sie wyrownala, Rawicz tylko 2-oma przegral w Ostrowie.
Tak tylko Rawicz caly mecz dostawal 10, ostatnie dwa biegi im wyszly. raczej stawiam na olanie 14 i 15 biegu przez ostrowian.
-
LubelskiKMŻ
auty pojechał... oczywiście 0 -.- ehh ! potwierdza się, że jazda w angli, a jazda w polsce to zupełnie inna bajka..
a ! i witam wszystkich serdecznie ! jestem nowy na tym forum, ale kibic Lublina od dawna
)
pozdrawiam !
a ! i witam wszystkich serdecznie ! jestem nowy na tym forum, ale kibic Lublina od dawna
pozdrawiam !
Co weekend jestem V.I.P
1 liga naszym celem !
1 liga naszym celem !
Chcieliście Auty'ego to macie... zrobił 0 w 10 biegu. Swoją drogą zastanawiam się po co zamieniać Łukaszewskiego skoro nieźle sobie radzi.
- tezetomaniak
- Trener
Bez obrazy dla Waszych zawodnikow, ale jakby nie miesiac to bylby bardzo duzy problem ze zrobieniem przez Lublin 30pkt w Krakowie, a tak jest na to dosc duza szansa 
ciekawe co powie Sprawka w 5 odc swojego videobloga
pogonic to towarzystwo od prezesa po trenera i niektórych zawodników
pogonic to towarzystwo od prezesa po trenera i niektórych zawodników
Z niczego może być tylko nic.
-
LubelskiKMŻ
ciekawi mnie czym tym razem będą się tłumaczyć. suchecki w lublinie nie moze się rozpędzić to dzisiaj pewnie nie mógł wystartować ...
Co weekend jestem V.I.P
1 liga naszym celem !
1 liga naszym celem !
WRÓCIŁEM SIĘ Z TRASY DO KRK> I DOBRZE!!BO Z TYCH NERWÓW PO MECZU BYM SIĘ JESZCZE MOTOCYKLEM ROZWALIŁ
IDĘ K..A NA PIWO.
-
LubelskiKMŻ
a w opolu 46:32 . pawliccy nie mają kompletu 
Co weekend jestem V.I.P
1 liga naszym celem !
1 liga naszym celem !
- tezetomaniak
- Trener
spoko, beda mieli u nas.
ja juz psychicznie tez tego nie wytrzymuje. nasi sami siebie blokuja.
pociski na naszych leca pod parkingiem, ze szok. ale nikogo to nie rusza. prezes z telefonem sie nie rozstaje. szkoda patrzec. a korneliussena nasi nie chcieli. i maja. barana z ksm 9, co ma jeden motocykl.
tabaka klin i niezdolny do jazdy.
pociski na naszych leca pod parkingiem, ze szok. ale nikogo to nie rusza. prezes z telefonem sie nie rozstaje. szkoda patrzec. a korneliussena nasi nie chcieli. i maja. barana z ksm 9, co ma jeden motocykl.
tabaka klin i niezdolny do jazdy.
o prosze Baran ma tylko jeden motocykl?
Flint wytłumacz nam jaka jest tego przyczyna bo to twój ziomek
Flint wytłumacz nam jaka jest tego przyczyna bo to twój ziomek
Z niczego może być tylko nic.
- kmzlublinfan
- Senior
Dobrze, że wyjdziemy z 30. Trzeba nam zmian i to jest pewne. Sucheckiemu bym podziękował na jakiś czas. Puzon musi natychmiast wrócic do składu, bo jak nie to ciemno to widzę.
Ogolnie to juz po nerwach powinno byc 45:27. Ewentualnie tej "pani" konto zablokowac i po sprawie. Miejmy nadzieje ze Tabace nic powaznego sie nie stało bo to kolejne osłabienie krakowa.
Ok. I tak walcze o córki już pare lat a tu taki....brak słów! W temacie- szkoda nas kibiców,sponsorów i każdego kto życzy klubowi dobrze, bo widać,że mecz z Równem niczego zawodników nie nauczył