Kiry pisze:U siebie nie padniemy
Jeśli nadal aktualna jest opcja z betonem to padniemy bardzo szybko.
Kiry pisze:U siebie nie padniemy

Ręce precz od Prezesa!!! Nie nosić Go na rękach i nie klepać po ramieniu!!!Shack pisze:Dariusz Sprawka:Po zwycięstwie wszyscy noszą nas na rękach i klepią po ramieniu.
![]()
![]()
![]()
![]()
Kiry pisze:Suchy w końcu zrozumiał że II liga też ma swoje wymagania i chociaż KSM 2,50 gwarantuje mu miejsce w składzie, ale żeby jeszcze coś zarobić na paliwo do pługa na zimę to nie da się oblecieć tematu sprzętem pamiętającym czasy ZKŻ.
Jak to nadal? Z Równem najlepiej punktowali Proctor, Puzon i Baran. W Krakowie Baran, Miesiąc i Proctor. To jest druga linia? Pytasz co się dzieje z Baranem i Puzonem - odpowiadam są bez formy (sprzętowej, fizycznej). Aha, świadczy to o tym, że w Opolu pojechała fajna, zgrana i równa ekipa, co będzie dalej niewiadomo... to tylko sportNadal najlepiej punktującymi zawodnikami są ci co mieli stanowić drugą linie. O czym to świadczy? Skoro oni mogą to co się dzieje z zawodnikami nr 3 i nr 5 wg statystyk za sezon 2010?
Davv pisze:a to nie ten ZKŻ-owski sprzęt został wyremontowany i zrobił 11+1 w Opolu?
Davv pisze:Jak to nadal? Z Równem najlepiej punktowali Proctor, Puzon i Baran. W Krakowie Baran, Miesiąc i Proctor. To jest druga linia?
Davv pisze:Na koniec słówko o naszym coachu - Wilku Rafale [ciach]

No to jak nie wiesz to nie pisz, a wnikać właśnie trzeba. Tu akurat trzeba bronić Sucheckiego bo w tym sezonie nie trafił z nowym sprzętem, a okazało się, że sprawdziły się silniki z czasów właśnie ZKŻ. Jeśli Zbych potwierdzi w następnych meczach dobrą dyspozycję to pokaże dużą klasę.Nie wiem i nie wnikam czym (choć sam się chwalił że ma 4 czy 6 silników itp nieważne) chodzi bardziej o efekt, najważniejsze dla mnie że nie zrobił po raz trzeci 4 oczek w 4 startach.
Nie do końca sie zgodzę, uzupełnieniem to miał być Piszcz, Suchecki, Auty czy Aspgren. Miesiąc miał tworzyć solidny trzon zespołu i to potwierdza. Nie zmiania to faktu, że oprócz występu Puzona w Opolu to nasi liderzy punktują dobrze patrząc po całej drużynie.Tak , dla mnie i pewnie nie tylko dla mnie, Proctor i Miesiąc mieli być uzupełnieniem składu a nie liderami
Tak jak zostało to już napisane, wiemy że nic nie wiemy, trener dostał ultimatum, wynik go wybronił. A może jest to dobra metoda, wywoływać presje przed każdym meczem, skoro daje efekty?