Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 28.08.2011
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Re: Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 03.07.2011
Przyjechała Piła i zlala nam dupsko, na jakiej podstawie mozna oczekiwać że tam wygramy. Nawet bonusa tam nie zrobimy. Bez spinania trzeba wygrać co jeszcze zostało do wygrania, żeby nas przypadkiem jakiś Kraków nie wyprzedził i jedziemy z Poznaniem. NIe wierze w żadne zapozyczanie Poznania. Wczoraj mieli najważniejszy mecz sezonu i nie wygospodarowali środków nawet na Słabonia nie mówiąc o Liungu. Ja wierze od będziemy w I lidze w przyszłym roku nawet przy porażkach w pile i ostrowie.
przypominam, ze to jest temat o meczu ligowym z Kolejarzem Rawicz, a nie o barazu z PSZ Poznan
METHANOL ADVENTURE TEAM
Duzo by gadac, ale plan na przetarcie i selekcje polskich asiorow nie ma poparcia i chyba realnych podstaw
wiec typuje slkad na Rawicz
Stead
Suchy/Baran/Puszak(to trenerio wie )
Miesiac
Proctor
Woodward
Mateusz
Gosc
jest pare mozliwosci taktycznych ,ale przy opcji sprawdzenia(ksm) suchy/aspgren ,z drugiej co tu sprawdzac na Rawickich juniorach
Moze zrobimy cos na zasadzie obstawiania jak typowanie wynikow ,kto bedzie najblizej tego co nasz trenerio ma w glowie???????????
wiec typuje slkad na Rawicz
Stead
Suchy/Baran/Puszak(to trenerio wie )
Miesiac
Proctor
Woodward
Mateusz
Gosc
jest pare mozliwosci taktycznych ,ale przy opcji sprawdzenia(ksm) suchy/aspgren ,z drugiej co tu sprawdzac na Rawickich juniorach
Moze zrobimy cos na zasadzie obstawiania jak typowanie wynikow ,kto bedzie najblizej tego co nasz trenerio ma w glowie???????????
- niespokojny
- Trener
A co z Curyło? Moze startowac jako gosc? Bo wtedy milosciwie nam panujacy Prezes moglby jakos ''przekonac'' Bydgoszcz, zeby puscili Curyle na mecz z Pila. Mysle, ze warto by zaplacic nawet duze pieniadze za to.
Miesiac
Proctor
Woodward
Baran/Puszakowski/Suchecki
Stead
Curylo
Lukaszewski
Przy takim skladzie oceniam nasze szanse pol na pol
. Mam nadzieje, ze Stead pojedzie w meczu z Rawiczem. Moze nawet na trening sie pofatyguje. W Anglii jego forma rosnie, to powinna i w Polsce, w Pile zna tor, wiec to ostatni dzwonek aby go sprawdzic. Wlasciwie to z Rawiczem powinien jechac sklad, ktory trener szykuje na Pile oprocz goscia. Moze jeszcze jakis sparing po Rawiczu?
Miesiac
Proctor
Woodward
Baran/Puszakowski/Suchecki
Stead
Curylo
Lukaszewski
Przy takim skladzie oceniam nasze szanse pol na pol
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Jinxsior pisze:Przyjechała Piła i zlala nam dupsko, na jakiej podstawie mozna oczekiwać że tam wygramy.
To jest tylko sport - trzeba założyć, że Pawliccy i tak zrobią swoje - czy to na wyjezdzie czy u siebie - poza nielicznymi wyjatkami im jest w wszystko jedno. Zakladam, że pojadą u siebie podobnie jak u nas - wazne zeby przypilnowac zeby nie zdarzyło sie tak, że biegi wygrywają Dilgery, Frankowy i Korolewy. A jak trafi sie Pawlickim (a nawet jednemu z nich) taki dzien jak w Opolu czy podczas meczu z Równem (Piotrowi) - mozna sprawic niespodzianke. Tym bardziej, że np. dla takiego Barana tez jest wszystko jedno czy jedzie w Lublinie czy Pile, bo ilosc jazd w tym roku na obu torach jest zblizona
- tezetomaniak
- Trener
Gelo pisze:wazne zeby przypilnowac zeby nie zdarzyło sie tak, że biegi wygrywają Dilgery, Frankowy i Korolewy
12. Danił Iwanow - 11+3 (3,1*,2*,3,2*)
13. Jason Doyle - 11+2 (1,2*,3,3,2*)
Halo Ziemia
do podpisu go!, do podpisu...tezetomaniak pisze:Gelo pisze:wazne zeby przypilnowac zeby nie zdarzyło sie tak, że biegi wygrywają Dilgery, Frankowy i Korolewy
Halo Ziemia
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
Dilgery, Frankowy i Korolewy
Prawdopodobnie w meczu z wami pojedzie tylko Dilger.Ewentualnie pojedziemy z wami tak jak za tydzien w Rownym a wiec bracia Pawliccy na juniorce i Frankow w skladzie.
tezetomaniak pisze:Gelo pisze:wazne zeby przypilnowac zeby nie zdarzyło sie tak, że biegi wygrywają Dilgery, Frankowy i Korolewy
Halo Ziemia
Kod: Zaznacz cały
10. Mariusz Franków - 2+1 (2*,0,0,-)
Andriej Korolew - 4 (1,t,2,1) [..]
Kirył Cukanow - 13 (3,3,2,2,3) Halo, słyszę Cię
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
dla mnie Doyle, Woodward czy Proctor to ta sama polka zawodników - o tym ktory bedzie lepszy danego dnia i na danym polskim torze decydują niuanse - zadne rozstrzygniecie nie powinno byc tu zaskoczeniem. Iwanow, mimo ze w Pile cos pyrka nigdy mnie niczym nie przekonał. Dla Zbyszka - jak najbardziej "do łykniecia". Nie będę tu oryginalny - Piła to dwóch zawodników po prostu z innej planety jak na naszą ligę, a reszta bardzo przecietna - jak w Opolu, Rawiczu, Krakowie. Jak juz wiele razy powtarzam - zuzel staje sie coraz mniej przewidywalny. Grudziadz wygrywa w Gnieznie by za kilka dni przegrac z nimi u siebie. Dlaczego my mielibysmy sie kłaść na torze? Pawlickich tez mozna powywozic ostrzej po płotach, oczywiscie uprzednio załapując chociaż na szpryce
.
-
adam78pila
Witam kibicow z Lublina.
W waszych dywagacjach co do składu Piły, nie bierzcie pod uwagę Korolewa, czy Frankowa.
Jeżeli któryś z nich będzie figurowal w programie to pojedzie co najwyżej jeden wyścig.
dalej będzie zastępowany przez juniorów. Nie doceniacie Dilgera, tak jak i ja zanim nie zobaczyłem go na torze.
Czekam już na mecz z wami, bo zapowiada się niezwykle ciekawie.
W waszych dywagacjach co do składu Piły, nie bierzcie pod uwagę Korolewa, czy Frankowa.
Jeżeli któryś z nich będzie figurowal w programie to pojedzie co najwyżej jeden wyścig.
dalej będzie zastępowany przez juniorów. Nie doceniacie Dilgera, tak jak i ja zanim nie zobaczyłem go na torze.
Czekam już na mecz z wami, bo zapowiada się niezwykle ciekawie.
Stead mam nadzieje że zostanie zaproszony na Rawicz a póżniej na Piłe działacze chyba mają jeszcze rozum.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Witam.
Mecz na 99% wygrany, ale ...
To powinien być trening mający wyłonić pewne punkty naszej drużyny. Dlatego też jestem zdania, że powinni pojechać w najmocniejszym z możliwych składzie.
Ktoś powie kasa ? Już zaoszczędzili na Wandzie i Pile...
Najgorszy zawodnik odpada... proste... ( nie liczymy JNR)
Zresztą zapewne trener wie co i jak... ale trzeba to pojechać nawet 65-25 i zobaczyć kto jak i z kim jechał...
Ja nadal licze na zwycięstwo w Ostrowie, bo Piła to chyba jednak nie do przejścia (Stokłosa zrobi wszystko coby był awans)
Pozdr.
Mecz na 99% wygrany, ale ...
To powinien być trening mający wyłonić pewne punkty naszej drużyny. Dlatego też jestem zdania, że powinni pojechać w najmocniejszym z możliwych składzie.
Ktoś powie kasa ? Już zaoszczędzili na Wandzie i Pile...
Najgorszy zawodnik odpada... proste... ( nie liczymy JNR)
Zresztą zapewne trener wie co i jak... ale trzeba to pojechać nawet 65-25 i zobaczyć kto jak i z kim jechał...
Ja nadal licze na zwycięstwo w Ostrowie, bo Piła to chyba jednak nie do przejścia (Stokłosa zrobi wszystko coby był awans)
Pozdr.
...
Jezeli ktos ma nowe dowody w sprawie rzekomej afery z Panem Stokłosą to proszony o zgloszenie sie do prokuratury przed 17 lipca roku bieżącego. 
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2011, o 13:13 przez Popek, łącznie zmieniany 1 raz.
jesteś pewien, że nie pomyliłeś forum?
sprawa może i poważna, ale kto z tu obecnych i co może wiedzieć?
sprawa może i poważna, ale kto z tu obecnych i co może wiedzieć?
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
Popatrz na terminarz
- Łoptymista
- Trener
- niespokojny
- Trener
Moze prosciej bedzie przebic Pawlickim opony w busie 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
Smirnek_
- Senior
Nie bój nic. Szybko wymienią... busa 
Sorry ze nie w temacie meczu z Rawiczem ale skoro juz o nich mowa to:
Chłopakom trzeba tylko dobrze życzyć, to przyszłość polskiego i nadzieja warszawskiego speedwaya.
I pomyśleć, że już praktycznie byli w Gdańsku...
Chłopakom trzeba tylko dobrze życzyć, to przyszłość polskiego i nadzieja warszawskiego speedwaya.
I pomyśleć, że już praktycznie byli w Gdańsku...
- tezetomaniak
- Trener
asid pisze:Chłopakom trzeba tylko dobrze życzyć, to przyszłość polskiego i nadzieja warszawskiego speedwaya.
Dużo wymagasz. Na meczu z Piłą, Przemek został okrzyknięty ch*jem, za to że wyprzedził Miesiąca. A potem od tych samych osób dostał brawa, za to że odwozi Pawła do parkingu
Jak ktoś nazywa zawodnika ch*jem bo wyprzedza zawodnika jego drużyny, to obowiązuje wg mnie wtedy zasada: "każdy Polak mówi o sobie". Jak Świst walił dzidę w Rempałę na wyjściu z 1 łuku i spowodował upadek to co innego, ale Przemek jechał fair i był lepszy.
Ja go mogę co najwyżej nazwać "złotówką"
Ale się przydali bo zwolnili Wilka.
Ja go mogę co najwyżej nazwać "złotówką"
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
To jeszcze nie ma składów na ten mecz?
Nikt nie wie???

Nikt nie wie???
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Smirnek_
- Senior
MIMP w Łodzi:
7. Łukaszewski (w), Zmarzlik (w)
Upadki zanotowali Zmarzlik i Adamczak. Z powtórki został wykluczony Zmarzlik. W powtórce na drugim łuku upadł Łukaszewski i został wykluczony. Łukaszewski został karetką odwieziony do szpitala.
Mam nadzieję, że nic poważnego mu się nie stało i nie zostaniemy bez juniora na mecz.
7. Łukaszewski (w), Zmarzlik (w)
Upadki zanotowali Zmarzlik i Adamczak. Z powtórki został wykluczony Zmarzlik. W powtórce na drugim łuku upadł Łukaszewski i został wykluczony. Łukaszewski został karetką odwieziony do szpitala.
Mam nadzieję, że nic poważnego mu się nie stało i nie zostaniemy bez juniora na mecz.
Awizowane składy:
Kolejarz RAWAG Rawicz:
1. Claus Vissing
2. Marcin Nowaczyk
3. Szymon Kiełbasa
4. Piotr Dziatkowiak
5. Wiktor Gołubowskij
6. Marek Łozowicki
Lubelski Węgiel KMŻ:
9. Paweł Miesiąc
10. Zbigniew Suchecki