Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 28.08.2011
Re: Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 03.07.2011
Na rezerwie zapewne Pontus. Tyron mimo wszystko odpocznie...
Każdemu jego Everest...
Trochę dziwny ten nasz skład, Miesiąc znowu z Suchym, nie ma Proctora, w składzie pojawia się Baran (ale to rozumiem, jeśli pojawi się na treningu i będzie leszpy od Pusza). In plus ściągnięcie Steada, no chyba że za tego w meczu pojedzie Proctor 

Ten mecz to nie będzie spacerek
Za Baran pojedzie Proctor i będzie gitarra.
Obyś miał rację.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Jeżeli Dziko zacznie tak jak jego poprzednik żąglować składem to nic z tego nie będzie. Rozumiem, że Proctor nie pojechał przekonująco, ale Baran czy Puzon nie są w tym momencie lepsi. Skoro jednak awizowany jest taki jaki jest to jest coś na rzeczy. Mam nadzieję tylko, że przed meczem będzie trening, a na nim wszyscy zainteresowani i w meczu pojedzie najlepszy.
Pogoda jakoś nie rozpieszcza i w sprawie meczu to jak dla mnie optymalne będzie przełożenie go na termin po 9 lipca
Pogoda jakoś nie rozpieszcza i w sprawie meczu to jak dla mnie optymalne będzie przełożenie go na termin po 9 lipca
Od razu widać, że trener nie kieruje się tym co wypisujemy na forum ustawiając ponownie parę Miesiąc-Suchecki razem. Wilk pewnie by uległ naszym sugestiom
Chłopaki nauczeni doświadczeniem z poprzedniego meczu jakoś się dogadają przed wyścigami i dadzą radę, wszak odjechali już kilka ładnych meczów razem w parze. Podejrzewam, że walka o numer 12 rozegra się na treningu (jeśli pogoda pozwoli), a czy Proctor pojedzie będzie zależało, czy się na nim pojawi. Niewiadomą pozostaje też nr 14, bo na razie brak informacji jak poważny był upadek Mateusza. Pod 15 pewnie Pontus.
Pamiętajcie tez o tym ze Stead Jeździł w pile rok temu i dlatego trener go wystawia teraz żeby go zabrać do piły a jak wiadomo tam daje rade:) natomiast Baran jak to Baran będzie wszytko zależało czy pojawi się na treningu:)
Bardzo dobra wiadomość ze jedzie Stead . Co do numeru 12 szczerze wolałbym Proctora .
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Mam nadzieję, że za Barana pojedzie Proctor. Odstawienie Go od składu może być dużym błędem, chłopaczyna może się obrazić...a to nie jest nam potrzebne.
No i ciekawe co z Mateuszem... oby nic się nie stało, bo chłopak sie rozkręca.
No i ciekawe co z Mateuszem... oby nic się nie stało, bo chłopak sie rozkręca.
Ciekaw jestem co zrobi trener gdyby Stead odjechał teraz padakę - czy zabierze go na Piłę tylko dlatego, że zna tor ?
Mam nadzieję, że pojedzie nie gorzej niż Cameron - bo kolejna zagadka nam nie jest potrzebna i tak jest ich już sporo
Mam nadzieję, że pojedzie nie gorzej niż Cameron - bo kolejna zagadka nam nie jest potrzebna i tak jest ich już sporo
- niespokojny
- Trener
Jak zobaczylem sklad to myslalem ze Proctor powalczy o sklad z Sucheckim. Taki bylby potencjalnie najsilniejszy sklad tej druzyny. Ale ze Lukaszewski w szpitalu co nie wrozy nic dobrego to sie posypalo
i pewnie Aspgren pojedzie z koniecznosci.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:Jak zobaczylem sklad to myslalem ze Proctor powalczy o sklad z Sucheckim. Taki bylby potencjalnie najsilniejszy sklad tej druzyny. Ale ze Lukaszewski w szpitalu co nie wrozy nic dobrego to sie posypaloi pewnie Aspgren pojedzie z koniecznosci.
występ Steda u nas to dla niego pieniążki, także nawet nie ma co mówić ze za wali bo to jego praca będzie zapewne jechał na pełnej K...
Mnie Trenerio znow pozytywnie zaskoczyl , z Ostrowem slabo pojechali Puzon(lubie go ,fajny gosc)ale na forme w tym roku to juz chyba za pozno ,i Proctor moze nie bylo tragedii ale martwia jego katastrofalne wystepy na wyspach i szwecji ,po rowni pochylej widac ze tak jak Sweetman sie poprostu zacina chlopak (ostatni mecz na swoim torze w Wolwerhampton katastrofa tylko trzy biegi i po zawodach) ,reszta jedzie na swoim poziomie.No i trzeba w koncu Steda zobaczyc ,a nie ma lepszej okazji jak u siebie z Rawiczem .
Mozna zrobic dwie zmiany, wiec jak Baran przygwiazdorzy to sami wiemy
Ten sklad nie jest jeszcze optymalny i trzeba jeszcze znalezc to optimum ,fajnie ze Bubel wczoraj dobre zawody pojechal
Mozna zrobic dwie zmiany, wiec jak Baran przygwiazdorzy to sami wiemy
Ten sklad nie jest jeszcze optymalny i trzeba jeszcze znalezc to optimum ,fajnie ze Bubel wczoraj dobre zawody pojechal
Gorzej będzie jeżeli nie uda się przeprowadzić treningu przed meczem. Ja wtedy nie widzę żadnego powodu, dla którego miałby jechać Baran a nie Proctor
Jezeli okaże się, że Łukaszewski jest niezdolny do jazdy to za niego powinien pojawić się gość co oznacza pierwszą z dwóch możliwych zmian w składzie awizowanym.
Ciekawe czy nasi działacze zastrzegą sobie prawo do odwołania meczu w przypadku przełożenia na niedzielę półfinału GP Challange w Lonigo? Bez Woodwarda pewnie jakoś dalibyśmy radę, ale po co ryzykować...
Mnie juz od paru dni zastanawia czy Przemek P da reade dojechac do Rownego ,moze nie jest to scisle w temacie meczu ,ale przy wygranej KMZ i 3pkt dla Rownego ,sytuacja sie zmienia znaczaco
-
Pirat
żeby sie nie okazało ze Woodwarda zbraknie,w sobote jedzie gp Challange...
-
kamikadze28
Jeżeli ma Woodward motocykle w Polsce to nie na problemu z Włoch przyleci samolotem. A jak nie to będzie najprawdopodobniej zmiana czyli pojedzie Proctor.
-
Pirat
w sumie nie ma co sie napinać ,ale woodward pewny komplecik by miał a z Proctorem to róznie
asid pisze:Jezeli okaże się, że Łukaszewski jest niezdolny do jazdy to za niego powinien pojawić się gość co oznacza pierwszą z dwóch możliwych zmian w składzie awizowanym.
jeśli nie będzie w stanie jechać to w pierwszym biegu w/2min
a pod 15 bym dał gościa
kamikadze28 pisze:Jeżeli ma Woodward motocykle w Polsce to nie na problemu z Włoch przyleci samolotem.
Jak zawody będą rozegrane, to zdazy napewno. Problem bedzie jesli bedzie padac i je przeloza na niedziele ;]
Naczelny obrońca Karola Barana.
macie tu prognoze pogody dla Lonigo i kmincie dalej : D
http://www.meteovista.pl/Europa/Wlochy/Lonigo/4300103
http://www.meteovista.pl/Europa/Wlochy/Lonigo/4300103
METHANOL ADVENTURE TEAM
LEON1978 pisze:Mnie juz od paru dni zastanawia czy Przemek P da reade dojechac do Rownego
Pewnie z tego powodu została zmieniona godzina meczu na 1h później
http://www.espeedway.pl/news,zmiana_god ... 53,12.html
BR pisze:jeśli nie będzie w stanie jechać to w pierwszym biegu w/2min a pod 15 bym dał gościa
Skoro dałbyś gościa po 15 to jaki problem dać gościa pod 14 skoro tak czy siak Pontus będzie jechał w tym meczu?