Nikt za Drymlem nie tęskni, a i za Pulpetem nie bardzo, jednak w przypadku, gdy nasz podstawowy wydawałoby się obco nie będzie wstawiany do składu (o powodach nie ma co dyskutować, bo ich po prostu nie znamy), to naturalną rzeczą jest chęć uzupełnienia składu jednym pociskiem, który może nie zapewni w 100% kilkunastu punktów w meczu, ale też nie będzie (podkreślam w Ostrowie!) pewnym niewypałem, co w przypadku Sucheckiego,Piszcza, a także (póki co)Mariusza jest niestety bardzo prawdopodobne. Paniali Panowie?

A co będzie, jak -odpukać - Woodward lub Miesiąc gdzieś się wyp*** i odniosą kontuzje? Jest jeszcze opcja, że któryś z tych Panów na górze

podpisze w Ostrowie (tam Charczenko psuje KSM). I co wtedy?
Od takich rzeczy jest trener, który pracuje już kilka tygodni i "za niedługo" powinien wiedzieć, czy Puszakowski i Suchecki będą w stanie coś porządnego w Ostrowie "ugryźć", czy też nie. Myślę, że niebawem wszystkie niejasności znikną i ktoś z klubu się wypowie, czy jedziemy tym co mamy (chociaż mamy weług mnie na razie 2,5 zawodnika), czy powalczymy jeszcze o kogoś z zewnątrz. Dzikowski jest krótko w klubie i szukanie uzupełnienia składu nie będzie przyznaniem się do porażki, co w przypadku Wilka, czy nawet Sprawki mogłoby być tak odebrane.