Motor Lublin-Kolejarz Opole 21.08.2011
Re: Motor Lublin-Kolejarz Opole 21.08.2011
Znalazłem info na SF, że jest o 16.00 jakby kogoś interesowało 
istred pisze: W ciągu dwóch miesięcy pojechaliśmy jeden porządny mecz - z Rawiczem (dwa miesiące temu!), oprócz tego klęska w Pile i trening z Krosnem.
oprocz tego jeszcze szczesliwe zwyciestwo z Ostrowem
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ale ze mnie głąb
To wszystko przez moje pragnienie emocji i prawdziwego testu dla "najlepszego" składu. Mam nadzieję, że to Opole przywiezie odrobinę skillsów niezależnie od tego jaki jaki będzie skład.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Awizowane składy:
Kolejarz Opole
1. Michał Mitko
2. Marcin Rempała
3. Marcin Jędrzejewski
4. Travis McGowan
5. Rafał Fleger
6. Łukasz Bojarski
Lubelski Węgiel KMŻ
9. Paweł Miesiąc
10. Karol Baran
11. Tyron Proctor
12. Simon Stead
13. Cameron Woodward
14. Mateusz Łukaszewski
Początek spotkania o godzinie 16:00
Kolejarz Opole
1. Michał Mitko
2. Marcin Rempała
3. Marcin Jędrzejewski
4. Travis McGowan
5. Rafał Fleger
6. Łukasz Bojarski
Lubelski Węgiel KMŻ
9. Paweł Miesiąc
10. Karol Baran
11. Tyron Proctor
12. Simon Stead
13. Cameron Woodward
14. Mateusz Łukaszewski
Początek spotkania o godzinie 16:00
Jeden z najważniejszych meczów przed nami a tu taka cisza i spokój na forum (jak nigdy) 
Wracając do tematu we wczorajszej wypowiedzi Borowicz sam się przyznał, że jedzie u nas w niedzielę jako "gość" więc zagadka rozwiązana.
http://nicesport.pl/zuzel/83973/w-final ... w-lublinie
Wracając do tematu we wczorajszej wypowiedzi Borowicz sam się przyznał, że jedzie u nas w niedzielę jako "gość" więc zagadka rozwiązana.
Mateusz Borowicz (Orzeł Łódź):
Ogólnie zawody bardzo mi się podobały jestem z siebie zadowolony, z kolegi z drużyny również. Tor nie za bardzo, ale cieszymy się, ze obyło się bez wypadków. Ja jadę tu w niedzielę w lidze w barwach Lubelskiego Węgla KMŻ. Dziś udało mi się wygrać z Mateuszem Łukaszewskim, myślę, ze to dobra prognoza na niedzielę.
http://nicesport.pl/zuzel/83973/w-final ... w-lublinie
- niespokojny
- Trener
Chyba to nikogo nie dziwi ze akurat on pojedzie. Reszta ma zajety termin. No chyba ze Kret, ale poziom podobny wiec pojedzie Mateusz. Jakies dalsze info 100% KMO ze Strzelcem w barwach Opola? Cos o treningu nie slychac...
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Wie ktoś może jakie będą ceny biletów ?

W moich żyłach mam metanol, w sercu MOTOR od małego !
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
betard nie jedzie do torunia. w zasadzie Malitowski wolny od zaraz. i nie wiem czy to nie jest opcja najlepsza opcja na już.
motoru brum
Faktycznie jest taka możliwość, ale czy już teraz nie za późno? Borowicz pewnie nastawiony od kilku dni na ten mecz. Zobaczymy co zrobi trener z zarządem.
- niespokojny
- Trener
Tez bym bral Malitowskiego. Chetnie bym go zobaczyl u nas na torze, no i raczej sporo punktow by nam zagwarantowal i spokojniejszy mecz. 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
I ja jestem za Malitowskim ,ciekawe co na to zarzad ,czy moze zostawia ten temat na mecz z Ostrowem ?
Podejrzewam ze pieniadze tez sa niemale za udostepnienie dobrego juniora.
Czy moze ktos wie co z dzisiejszym treningiem??
Podejrzewam ze pieniadze tez sa niemale za udostepnienie dobrego juniora.
Czy moze ktos wie co z dzisiejszym treningiem??
dzisiejszy trening jest o 17.30, a mozna sie tego dowiedziec zagladajac do odpowiedniego tematu... 
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Smirnek_
- Senior
jerry78 pisze:Faktycznie jest taka możliwość, ale czy już teraz nie za późno? Borowicz pewnie nastawiony od kilku dni na ten mecz. Zobaczymy co zrobi trener z zarządem.
Może to zabrzmi trochę brutalnie, ale w tym momencie nie powinniśmy oglądać się na to czy Borowicz będzie zawiedziony, bo nie pojedzie. Na ten moment Malitowski daje nadzieję na lepszy wynik. Swoją drogą niby dlaczego miałby się obrazić. To jest bardzo przeciętny junior, który niczego nie gwarantuje i powinien się cieszyć, że w ogóle bierzemy pod uwagę ściąganie go w charakterze gościa, który przecież ma być wzmocnieniem, a nie zapchajdziurą.
w przypadku juniorow czasem decyduja tez wzgledy logistyczne, jezeli chodzi o Malitowskiego to latwiej na pewno mu pojechac do Opola czy Ostrowa, a do Lublina to juz kawalek z Wrocka :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Smirnek_
- Senior
Nie no skoro mu się nie chce przejechać 800km to przecież nikt go bardzo błagać nie będzie
Jeśli uważa, że siedzenie w domu jest lepsze od wystartowania w meczu ligowym na torze, którego jeszcze nie zna to ja mu nie wróżę powodzenia w karierze.
Ale trzeba wziac pod uwage fakt, ze dla takiego Malitowskiego to juz jest koniec sezonu ligowego. A skoro ma mozliwosc jazdy (i to kilkukrotnej) to nie powinien miec co do tego watpliwosci.
A do Rzeszowa i Tarnowa na lige dojechal
A do Rzeszowa i Tarnowa na lige dojechal
grzesieck pisze:w przypadku juniorow czasem decyduja tez wzgledy logistyczne, jezeli chodzi o Malitowskiego to latwiej na pewno mu pojechac do Opola czy Ostrowa, a do Lublina to juz kawalek z Wrocka :]
Liga się dla niego praktycznie skończyła, więc okazji do startów za wiele mieć nie będzie, a spokojnie półtora miesiąca można startować.
Póki co ma wakacje, więc szkoła też odpada.
Ma okazję zarobić (szczególnie w drugiej lidze).
O ile zawodnicy rzeczywiście nie są chętni do jeżdżenia na drugi koniec Polski, to akurat w tym przypadku Malitowski byłby niemądry gdyby odmówił.
Dodatkowo klub powinien mu zaproponować starty w naszych barwach do końca sezonu.
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2011, o 17:50 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.
nie wiem co mu w glowie siedzi, tak tylko wspomnialem, ze Wrocek daleko od Lublina, a z juniorami nigdy nie wiadomo :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
LublinFan pisze:Wie ktoś może jakie będą ceny biletów ?
Normalny 22zł, Ulgowy 14zł
Normalny VIP 40 zł, Ulgowy VIP 20 zł
szłyszałem pogłoski że w niedzielę ma przyjechać Malitowski
jakis Mietek z wasem tak mowil na treningu?
za pisanie bzdur bez podania zrodla jest ban :]
za pisanie bzdur bez podania zrodla jest ban :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Pirat
Artii mówi prawde na 90% pojedzie Malitowski . a zródło od człowieka z otoczki klubu 
Pirat pisze:Artii mówi prawde na 90% pojedzie Malitowski . a zródło od człowieka z otoczki klubu
Była rozmowa o Patryku
szłyszałem pogłoski że w niedzielę ma przyjechać Malitowski
Mr grzesieck a jak przyjedzie w niedziele Malitowski do Lublina aale nie na mecz tylko pozwiedzać?
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Borowicz/ Malitowski.... kto by nie pojchal mysle, ze zrobia podobny wynik... "Znajomosc toru" to nie nasz plus... Suchecki Puszakowski Baran mieli czasu wiele by spaspwac sie przynajmniej na mecze u nas.. Nie ma czegos takiego jak wsiadam zielone i jade...