Retransmisja 70:30
-Puszakowski nie ma deflaktora nie wytrzymam!!!!
-Wytrzymasz, wytrzymasz....
-(chyba poza kabina) Deflektor kur**!!!!!!
mikas pisze:Radonis nie wiem dlaczego piszesz "my".
Jesli piszesz na ich forum to tylko w swoim imieniu podobnie jak tutaj i nie wiem dlaczego probujesz wypowiadac sie za reszte kibicow.
Tym bardziej za osoby, ktore temat flagi uznaly za zamkniety wiele miesiecy temu i mialy zdecydowanie wieksze "prawo" niz Ty zeby w tym temacie zajmowac stanowisko. Mysle ze najrozsądniej byloby zebys napisal na ostrowskim forum, ze wyrazales swoje zdanie w tym temacie a nie wszystkich kibicow, poniewaz nie pokrywa sie ono ze zdaniem tych ktorzy te flagi organizowali i je kiedys stracili.
Wtedy uszanujesz decyzje osob ktore temat flagi zamknely dawno temu.
Torsen pisze:Potwierdzam. Ja dostaję niepohamowanego ataku śmiechu za każdym razem, jak to odpalam. Da radę zrobić z tego jakiś dzwonek do koma?
Gdy po XIV biegu wiadomo było że KMŻ wygra i awans do I ligi jest pewny rozpętał się szał radości.
Kod: Zaznacz cały
źródło: Gazeta Wyborcza LublinPuszakowski, który na starcie powtórki pojawił się bez deflektora. Sędzia natychmiast go wykluczył, co komentujący mecz dla telewizji ITVL były prezes TŻ Lublin Jarosław Siwek skomentował "Jezus Maria, nie wytrzymam!".
Moge załozyc sie o wszystkie pieniadze,ze gdyby jechal Brucheiser za Pecyne to bysmy wygrali.Pecyna jest tak slaby ze nawet jak wyszedl pierwszy to dojechal czwarty P.S. Mozecie pisac do chcecie ale jestem pewien ze bysmy wygrali
Zarząd Lubawy Litexu Ostrów poinformował, że z dniem 12 września b.r. trener Jan Grabowski zostanie zwolniony ze swojej funkcji.
Jan Grabowski podpisał przed sezonem kontrakt z ostrowskim zespołem, który miał wprowadzić do pierwszej ligi, a także odbudować miejscową szkółkę żużlową.
Na chwilę obecną nie wiadomo kto poprowadzi Lubawę Litex w dwóch ostatnich meczach ligowych, a także w ewentualnych barażach z Lechmą Poznań.
kibicLBN pisze:I tu było "Jezus Maria"
http://aga200.wrzuta.pl/film/2xmgg53xzR ... n_ten_mecz
2:30
Ten filmik to w ogóle skarbnica
parę godzin temu żem pisze:każdy następny post o flagach będzie kasowany bo nie jest to miejsce do roztrząsania takich spraw.
harry pisze:http://akwiek.pl/
Wszyscy zachwyceni telebimową transmisją ale ojcem wszystkiego był ten nielubiany A.Kwiek.
Tobie jest przykro, że ktoś inny krytykuje?Relacja jak najbardziej była super i jakoś przykro mi jak ktoś Pana Andrzeja krytykuje za komentarze podczas meczu.