Grzegorz Dzikowski

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Koper
Trener
Kontakt:

Re: Grzegorz Dzikowski

#326 Postautor: Koper » 13 września 2011, o 23:52

meesha pisze:jaciee, 3 strony postow bo ktos jakis z d... komentarz napisal na Kurierze. Czy wy sie dobrze czujecie?

Mnie już to nie dziwi, to już nie pierwszy raz na forum że jakas plotka lub jakiś z d...komentarz powoduje takie bezsensowe wałkowanie tematu, które do niczego moim zdaniem nie prowadzi, tylko powoduje niepotrzebny syf na forum bo z merytoryczną dyskusją nie ma to nic wspólnego.

Awatar użytkownika
Moran
Junior

#327 Postautor: Moran » 14 września 2011, o 02:30

yamahaR1 pisze:Mam nadzieję, że kontrakt z trenerem Dzikowskim to będzie pierwsza i podstawowa sprawa a później niech ich ręka boska broni przed podpisywaniem ze Stachyrą i Jeleniewskim. Pora na jakieś nowe, konkretne nazwiska

W 100% się zgadzam. Zresztą jak świecka tradycja i dobry smak nakazuje, po awansie należy "dać szansę" (czyli zakontraktować, czyli zapłacić za przygotowanie do sezonu, widzieć realne miejsce w składzie) tym którzy ten awans wywalczyli,
a jak Miesiąc i Baran to nie Jeleń i Stachyra bo gdzie reszta ? wyjdzie nam skład na awans do 1 ligi w mękach znowu.
Nie obraziłbym się na PK lub B. Pedersena. Zresztą jeśli ten idiotyczny regulamin pozostanie to najważniejszy będzie lepszy kalkulator, nasze asy z drugiej ligi wywiozą KSM-y trochę przyduże ..
Niestety myślę, że niektórzy lubelscy sponsorzy już "załatwiają" wymienionych przez yamahaR1 zawodników. Ja liczę na chociaż 1 "magnes dla widzów" w składzie, żeby przyciągnąć ludzi oprócz tych którzy zawsze przychodzą. Poza tym chciałbym sympatyczny skład zawierający też takich którzy potencjalnie mogą wystrzelić talentem/formą.
Janusz Stachyra: Kto na nas trafi, bedzie miał problem i dalej będzie jeździć w drugiej lidze

Awatar użytkownika
LuckyLuke

#328 Postautor: LuckyLuke » 14 września 2011, o 07:34

Nawet jesli to nieprawda, ze Dzikowski ma odejsc to moim zdaniem po ostatnim meczu z Wanda trzeba pojsc pod parking i mu podziekowac i chwilke sie podrzec, zeby Sprawka widzial, ze kibice stoja za trenerem murem!
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
:)

jerry78
Trener

#329 Postautor: jerry78 » 14 września 2011, o 08:20

LuckyLuke pisze:Nawet jesli to nieprawda, ze Dzikowski ma odejsc to moim zdaniem po ostatnim meczu z Wanda trzeba pojsc pod parking i mu podziekowac i chwilke sie podrzec, zeby Sprawka widzial, ze kibice stoja za trenerem murem!

A pisał ktoś, że ma odejść? Było pisane, że ma inne propozycje i że u nas nikt z nim jeszcze o przedłużeniu umowy nie rozmawiał (co potwierdził Sprawka w KL). Ale to nie znaczy, że nie będzie rozmawiał i że odejdzie. Sprawka ma na pewno świadomość profesji Dzikowskiego i będzie chciał go zatrzymać, tylko chodzi o to, żeby się nie zagapił i inny klub tego nie wykorzystał.

jerry78
Trener

#330 Postautor: jerry78 » 14 września 2011, o 09:37

harry
Trener

#331 Postautor: harry » 14 września 2011, o 09:54

Czyli sprawa jest prosta i w tej kurierowej plotce było chyba troche prawdy.
Potwierdzili to i Sprawka i Dzikowski. Najwyraźniej Sprawka and company nie zdawali sobie sprawy, że Dzikowski stał sie łakomym kąskiem na rynku i troche przysneli.
Proponuję więc zamknąć temat na dwa tygodnie. Panowie z zarządu chyba już wiedzą co mają robić a my czekamy na owoce ich przemyśleń i co ważniejsze ich działań. Oby tym razem można było powiedzieć, że wszystko dobre co sie dobrze kończy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Czarek
Trener

#332 Postautor: Czarek » 14 września 2011, o 10:00

harry pisze:Najwyraźniej Sprawka and company nie zdawali sobie sprawy, że Dzikowski stał sie łakomym kąskiem na rynku i troche przysneli.

Oni cały czas śpią. Są chwile gdy dostają od kibiców obuchem po łbach, budzą się i podejmują właściwe decyzje.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Deri
Senior

#333 Postautor: Deri » 14 września 2011, o 10:11

Kod: Zaznacz cały

Sezon jeszcze trwa, ale co dalej? Zostanie Pan w Lublinie i poprowadzi KMŻ w pierwszej lidze?
 - Sezon jeszcze trwa i ja na razie nie myślę co będzie w przyszłości. To jest raczej problem zarządu. Ja teraz skupiam się na zadaniu, które mam do wykonania

Panie Dariuszu ,zeby nie zobaczyć taczki na koniec sezonu proponuje po meczu z Krakowem zaopatrzyć się w białą chustę ,zarzucić na głowe Dzikowskiego i krzyczeć „Mój ci jest ! mój ci jest!” Krzyzacy. :lol:
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#334 Postautor: $korzen$ » 14 września 2011, o 11:45

Bylem jednym z pierwszych ktorzy proponowali Dzikowskiego i tak jak napisalem, od niego trzeba zaczac budowe zespolu. W razie awansu jego brak uznam za skandal, a te niby negocjacje ze Slaczka na chwile obecna uznaje za srednio smieszny zart. Jestem wyznania, ze jak zawodnicy ch****i to i magik nic nie zdziala, ale w naszym przypadku Dzikowski wykonal na prawde dobra robote i posada nalezy mu sie jak przyslowiowa psu buda. Nie widze innej mozliwosci. Kolejnym celem powinnien byc "magnes" na kibicow w postaci ridera z GP. Lindgren, jak na nasze warunki, bylby mysle na prawde ok. Aczkolwiek poczekajmy na sezon ogorkowy 8)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#335 Postautor: grzesieck » 14 września 2011, o 14:04

Lindgren podpisal w Tarnowie 2-letni kontrakt
METHANOL ADVENTURE TEAM

harry
Trener

#336 Postautor: harry » 14 września 2011, o 15:20

Grzesiek nie drażnij trolla. Zaraz bedzie tu setki wpisów jak nie Lindgren to ten czy tamten.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

jerry78
Trener

#337 Postautor: jerry78 » 30 września 2011, o 12:36

Ja chciałbym złożyć na ręce trenera Dzikowskiego szczególne podziękowania za ten sezon. Jak dla mnie okazał się największym bohaterem naszej drużyny, potrafił podnieść morale w drużynie całkowicie rozbitej po przegranej z Piłą. Zmobilizował i potrafił się dogadać z zawodnikami głównie rzeszowskimi, którzy początkowo żywili niechęć do niego. On zaufał zawodnikom a zawodnicy zaufali jemu. Tutaj potrzeba nie tylko wiedzy "żużlowej", ale także doskonałych cech interpersonalnych. U Karola wróciła zajawka, Paweł Miesiąc końcówkę sezonu miał dużo lepszą nic początek, nagle ze słabo startującego zawodnika zaczął tym zachwycać w końcówce sezonu. Jeszcze raz brawo i wielkie dzięki trenerze.
Nikt nie wyobraża sobie drużyny w 2012 właśnie bez trenera Dzikowskiego i wszyscy mamy nadzieję, że zarząd klubu nie zawali tej sprawy, bo kibice tego nie podarują ;)

Wyniki trenera są imponujące 8 zwycięstw i 1 porażka (w tym 2 decydujące zwycięstwa z Ostrovią). DZIĘKUJEMY.

Rawicz - Lublin 37:51
Lublin - Ostrów 50:38
Piła - Lublin 61:29
Lublin - Krosno 65:24
Lublin - Opole 50:39
Lublin - Rawicz 58:32
Ostrów - Lublin 40:49
Lublin - Kraków 65:22
Równe - Lublin 36:54

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#338 Postautor: kibicLBN » 30 września 2011, o 12:53

jerry78 pisze:Nikt nie wyobraża sobie drużyny w 2012 właśnie bez trenera Dzikowskiego i wszyscy mamy nadzieję, że zarząd klubu nie zawali tej sprawy, bo kibice tego nie podarują ;)

Zgadza się. Jedni widzą w składzie Woffindenów inni Lindgernów, ale każdy z nas widzi ich pod wodzą pana Dzikowskiego!
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#339 Postautor: niespokojny » 30 września 2011, o 12:56

Juz dzisiaj powinien byc podpisany z trenerem kontrakt! Najpozniej do konca tygodnia a jak nie to skandal i taczka czeka :wink:
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#340 Postautor: Apocalips » 30 września 2011, o 13:00

Podpisuje sie pod postem Jerryego w 100% ! Wczoraj dziękowaliśmy osobiście, dzisiaj czynię to raz jeszcze. Dziękuję trenerze !
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#341 Postautor: $korzen$ » 30 września 2011, o 13:01

Bez dwoch zdan, jezeli nie bedzie Dzikowskiego, to bede pierwszy, ktory stanie pod klubem z taczka. Specjalnie odrestauruje stary sprzet z piwnicy :)

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#342 Postautor: kibicLBN » 30 września 2011, o 13:04

Obrazek
Może to była rozmowa o przyszłym sezonie? ;)

meesha
Trener
Kontakt:

#343 Postautor: meesha » 30 września 2011, o 13:11

Sądząc po minach to raczej się nie dogadali jeśli to o tym była rozmowa :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

jerry78
Trener

#344 Postautor: jerry78 » 3 października 2011, o 13:15

Awatar użytkownika
mundzio
Zawodowiec

#345 Postautor: mundzio » 3 października 2011, o 13:41

wczoraj w panoramie lub. byl wywiad ze Sprawka i Dzikowskim na telefonie.

ten drugi mowil ze ma juz nawet pomysl na sklad na przyszly sezon. :)

TOMiDAN

#346 Postautor: TOMiDAN » 3 października 2011, o 18:10

mundzio pisze:wczoraj w panoramie lub. byl wywiad ze Sprawka i Dzikowskim na telefonie.

ten drugi mowil ze ma juz nawet pomysl na sklad na przyszly sezon. :)

Oglądałem ten wywiad. Grzegorz powiedział między innymi, że widzi Jeleniewskiego w składzie, ale powiedział też, że na awans do extraligi potrzebuje minimum trzech sezonów.
Świecąc przykładem, poprawiasz bilans energetyczny kraju.

pulkownik
Junior

#347 Postautor: pulkownik » 3 października 2011, o 18:21

no i dobrze powiedział bo ja nie chce jeszcze do ekstraligi. po co nam ona jak bedzie tylko 75-15??
koncepcaj budowania składu przez lata to pomysł dobry i wydaje mi sie że to zaprocentuje. Z tym że do tego potrzebujemy jeszcze kogoś kto przyciągnie ludzi na stadion, czyli rajdera z GP. wtedy z nim i przecietniakami mozemy bic sie o srodek tabeli i spokojne utrzymanie

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#348 Postautor: kibicLBN » 3 października 2011, o 18:28

pulkownik pisze:no i dobrze powiedział bo ja nie chce jeszcze do ekstraligi. po co nam ona jak bedzie tylko 75-15??
koncepcaj budowania składu przez lata to pomysł dobry i wydaje mi sie że to zaprocentuje. Z tym że do tego potrzebujemy jeszcze kogoś kto przyciągnie ludzi na stadion, czyli rajdera z GP. wtedy z nim i przecietniakami mozemy bic sie o srodek tabeli i spokojne utrzymanie

Ja wiem że narażam się na bana, ale muszę. Kolego czy Ty jesteś tak niewyobrażalnie głupi czy trollem jestes? Powiedz mi kiedy ostatni raz w elidze odnotowano taki wynik? Weź się zastanów zanim coś napiszesz...

NervGal
Junior

#349 Postautor: NervGal » 3 października 2011, o 18:32

Taka dłuższa droga do Ekstraligi bardzo dobrze zrobi klubowi. Naprawdę ktoś z was wyobraża sobie Lublin w najwyższej klasie rozgrywkowej z taką organizacją w klubie, jaka jest teraz? No właśnie, a przez rok się tego nie naprawi.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#350 Postautor: kilar » 3 października 2011, o 18:42

Moznaby powtorzyc (tyle, ze skuteczniej) wyczyn TZ tzn. pierwszy sezon po awansie jestesmy w czubie tabeli jako solidny zespol, natomiast w drugim sezonie walczymy o extralige. Ale budujac zespol na pierwsze miejsce, tak jak to zrobila w tym roku Bydgoszcz. Oni tym skladem nie mieli prawa zajac innego miejsca niz pierwsze. Z reszta jak Jozki rok temu.