Kalix pisze:ja spróbuje zrobic ustreama ze swojego kompa
O i to by byla piekna opcja
Kalix pisze:ja spróbuje zrobic ustreama ze swojego kompa
Dzięki. Ale serio z tym h2o? Nie będę zasuwał na marne? Nie mogę znaleźć tego info na ich stronie ani fb. Jutro do nich przedzwonię rano tak czy tak.
info pochodzi z wiarygodnego źródła), że Ostrów faktycznie wsparł Równe sprzętowo i kilka silników zapakowanych w ramy pojechało na Ukrainę
meesha pisze:Ja natomiast słyszałem ze źródeł zbliżonych do dobrze poinformowanych, że Ostrów z nieocenioną pomocą braci Garcarków (tych od kupczenia meczami, kuszenia Ś.P. Ferjana itd.) przekupił Straż Graniczną i nasi zawodnicy wciąż stoją (od 17!!!) na granicy z Ukrainą. Skandal!!!
davidtomy pisze:to już wiadomo skąd ostrowiacy mają sprzed dla równego :p
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/09/28/skradziono-bus-davida-ruuda/
Lubelska ekipa do Równego wyruszyła już wczoraj, tak by nie było żadnych problemów z dotarciem na czas. Noc żużlowcy spędzą w hotelu w Równem, a sprzętu pilnował będzie wynajęty przez klub ochroniarz.
- Na Ukrainę dojechaliśmy szczęśliwie, bez żadnych kłopotów. Co ciekawe, razem z nami do Równego zawitał... cały zarząd klubu z Ostrowa, chcąc obejrzeć chyba naszą porażkę - uśmiecha się Dariusz Sprawka, prezes KMŻ.
chyba swoją.jerry78 pisze:- Na Ukrainę dojechaliśmy szczęśliwie, bez żadnych kłopotów. Co ciekawe, razem z nami do Równego zawitał... cały zarząd klubu z Ostrowa, chcąc obejrzeć chyba naszą porażkę - uśmiecha się Dariusz Sprawka, prezes KMŻ.