Zobaczysz jak za 3 lata będą tego żałować...Łoptymista pisze:sklad miazga
chcialbym miec taki
Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Nie wiadomo ile bedzie ile bedzie lig nie wiadomo jaki sklad ale na poczatku grudnia znamy juz ceny biletow.Napewno bedzie kapitalny aspekt finansowy.
Swoja droga, to dziwi mnie, ze o tym jeszcze nikt nie wspomnial:
http://www.facebook.com/pages/Speedway- ... 7153016879
Speedway Motor Lublin
Przedstawiamy ceny biletów na mecze Motoru w sezonie 2012:
Cena biletu VIP normalny - 40 zł
Cena biletu VIP ulgowy - 20 zł
Cena biletu normalnego 25,-zł
Cena biletu ulgowego 15,-zł Bilety ulgowe przysługują: uczniowie gimnazjum,
liceum, studenci, emeryci i renciści
Cena biletu szkolnego 10 zł (dla uczniów szkół podstawowych)
Program 5 zł
Do biletów nie dołączamy bezpłatnych programów. Ceny stałe na cały sezon.
http://www.facebook.com/pages/Speedway- ... 7153016879
Motor mocny
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Hayden pisze:Ale skad wiecie, ze nie maja kasy na ten sklad?
Bo każdy, kto kontraktuje tak szybko, nie ma na to w rzeczywistości kasy, poniał?
Zaratustra pisze:Aleś przesiąkł już tą "reaktywującą" polski żużel polityką![]()
No, ale poczekajmy. Może im licencji nie dadzą
Nie wiem o jakim przesiąknięciu mówisz. Po prostu martwię się kondycją polskiego żużla ligowego jako całości. Nie od dziś, nie od wczoraj, a od kilkunastu co najmniej lat, odkąd "reformatorzy" z jednej strony zabrali się za grzebanie w dobrych regulaminach, a z drugiej Rolnickie i inne Niemyjskie zaczęły wydawać więcej niż mają. Temat na gruuuubą książkę, a nie na forum...
Ale skad wiecie, ze nie maja kasy na ten sklad?
Jakoś tak mi moje przeczucie mówi. A trochę już w tym sporcie widziałem.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Fakt. Zaczęło się już ponad 20 lat temu od zakontraktowania Nielsena. Z perspektywy czasu my też nie mieliśmy na niego kasy
Nie można jednak zarzucać komuś od razu braku funduszy na transfery. Widocznie w Gnieźnie wybrali opcję: "musimy awansować w tym roku, bo nie STAĆ NAS na dłuższą jazdę w I lidze. A co do tego, że żużel w Polsce jest zepsuty pełna zgoda. Podobnie z resztą jak - według mnie - większość "medialnych" sportów na świecie. I masz racje. Nie jest to temat na forum (chyba, że ktoś założy temat w stylu "polski żużel na zakręcie
) Ale polityka prowadzona przez naszego dyrektora, który na początku okresu transferowego mówi głośno o tym, że liczy na to, że ktoś nie dostanie licencji (bo może nie być nazwijmy to "finansowo" czysty) i będzie można podkupić zawodników jest dla mnie nie do zaakceptowania. Podobnie ma się sprawa z budowaniem "różnych" składów w zależności od ilości lig. Czy to nie są hasła Sprawki będące odpowiedzią na to, dlaczego nie podpisuje kontraktów?Przy tym wszystkim zasłania się szczytnym hasłem "ratujmy żużel". Ty taką "politykę" zdaje się popierasz. I tu masz odpowiedź na to o jakim przesiąknięciu mówię. Jeśli się mylę, to...wiadomo 
No właśnie nie wiadomo. Z całym szacunkiem, ale mnie poglądy pana Sprawki kompletnie nie interesują. Mam swoje zdanie w kluczowych dla tego sportu tematach i kropka. Nie raz i nie dwa widziałem już tych namasęzadeklarowanych mocarzy, którzy to mieli wygrać ligę (nieważne którą) w cuglach, a skończyło się podkuleniem ogona i błaganiem o dopuszczenie do kolejnego sezonu z powodu długów przekraczających możliwości finansowe danego klubu.
"Ale to juuuż byyyyło" śpiewała Maryla i miała niestety rację...
"Ale to juuuż byyyyło" śpiewała Maryla i miała niestety rację...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
bardzo dziwne są wypowiedzi prezesa wstrzymuje się z podpisywaniem kontraktów bo czeka ile będzie lig ale ceny biletów już ustalił na jednym poziomie
a jak przyjdzie jechać z Krosnem, Krakowem to kto zapłaci 25zł za wejściówkę
i nie piszcie że prezio to jest człowiek na odpowiednim stanowisku ten człowiek nie wie lub nie pamięta co mówi i nie jest dziwne że nie jest lubiany przez lubelskich kibiców w każdej swojej wypowiedzi sam sobie zaprzecza lub nie wie o czym mówi
czekając z podpisaniem kontraktów powinien poczekać z podaniem cen biletów na sezon 2012
a jak przyjdzie jechać z Krosnem, Krakowem to kto zapłaci 25zł za wejściówkę
czekając z podpisaniem kontraktów powinien poczekać z podaniem cen biletów na sezon 2012
$korzen$ pisze:Alez ja czekalem na ten koncert zyczen!Odemnie rowniez krotko:
Nermark
Baran/Miesiac/Jeleniewski
Mich. Szczepaniak
Gapinski
Karlsson
Kostro
Malitowski
Do tego Woodward i Baran/Miesiac/Jelen na rezerwe.
i prosto na ul Abramowicką lub do Tworek
Mój skład marzeń na 2012 :
1.Harris-moim zdaniem zostały tylko dwa kluby dla Chrisa Lublin lub Grudziądz 900tys
2.Jeleniewski 500tys
3.Karlsson/Nichols650tys
4.Baran 350tys
5.Kuciapa/M.Szczepaniak 500tys
6.Łukaszewski 100
7.Cyran/Borowicz100
Zadnych Puszakowskich ,Miesiacow!@! itp Oceniam ten skład na 3,2mln.!!!( nie liczyłem ksm.)
1.Harris-moim zdaniem zostały tylko dwa kluby dla Chrisa Lublin lub Grudziądz 900tys
2.Jeleniewski 500tys
3.Karlsson/Nichols650tys
4.Baran 350tys
6.Łukaszewski 100
7.Cyran/Borowicz100
Zadnych Puszakowskich ,Miesiacow!@! itp Oceniam ten skład na 3,2mln.!!!( nie liczyłem ksm.)
Watpie by Cyran byl do wyrwania.
Dolicz jeszcze 85000PLN podatku za przekroczenie limitu : ))
Dolicz jeszcze 85000PLN podatku za przekroczenie limitu : ))
Motor mocny
max3 pisze:Mój skład marzeń na 2012 :
2.Jeleniewski 500tys
3.Karlsson/Nichols650tys
4.Baran 350tys
6.Łukaszewski 100
7.Cyran/Borowicz100
Ej wg Ciebie Baran jest o wiele lepszy od Miesiąca tak? Piszesz jakby ich różnica klas dzieliła a to praktycznie ten sam poziom.
Moim zdaniem Baran jest o dwie klasy lepszym zawodnikiem niz Miesiąc.Miesiąc poza walecznoscią nic nie prezentuje.
Taaa, różnica dwóch klas
9. Paweł Miesiąc (Lublin) 2,188
10. Karol Baran (Lublin) 2,164
9. Paweł Miesiąc (Lublin) 2,188
10. Karol Baran (Lublin) 2,164
Weź kolego lepiej odstaw dziś klawiaturę, chyba że Ci odpowiada że Twoje debilne posty dadzą nam sporo śmiechu...
Ja tak uważam i jest to moja opinia ,możesz się z nią nie zgadzać .Oceniłem zawodników pod względem możliwości!! i talentu a nie pod względem ostatniego sezonu!!
ja rowniez uwazam, że mimo podobnych wyników w tym roku Baran jest lepszy od Miesiąca ogólnie jako żużlowiec.
Ogólnie tak, no ale nie "o dwie klasy" przecież 
Dwie klasy lepszy od Miesiąca to może być Baliński, Ułamek czy nawet Walasek a nie Baran no sorry już nie demonizujmy Pawła mimo że jest Józefem
Można uważać że Baran jest lepszy, ja się z tym nie zgadzam, ale to rozumiem, ale nie 2 klasy chyba, że koledze o lata chodzi to 4 klasy różnicy Bo Baran ma 30 lat a Miesiąc 26, to jak Baran był w 5. to Miesiąc w 1. jak nic, 4 klasy różnicy 
Moze jednak nie bedzie tak zle i prezes ma ukryty diabelski plan?
Moze pomny na sytuacje z tego sezonu, gdzie kazdy zawodnik wiedzial, ze mamy kasy jak lodu i za podpis w Lublinie wolal sobie wiecej niz gdzie indziej (a narzekal na to prezes Dariusz) tym razem przyjal strategie udawania biednego jak mysz koscielna klubu i liczy na obnizenie zadan zuzlokow? Brzmi nieprawdopodobnie ale jednak dochodze do wniosku, ze lepiej miec nadzieje, iz jest tak jak napisalem niz rozpaczac, ze bieda, sromota i ogolnie porazka
.
A tak w ogole to co z dosypaniem nawierzchni? I ze spolka? Chyba nie potrzebujemy znac regulaminu by juz takie rzeczy zalatwiac?
Moze pomny na sytuacje z tego sezonu, gdzie kazdy zawodnik wiedzial, ze mamy kasy jak lodu i za podpis w Lublinie wolal sobie wiecej niz gdzie indziej (a narzekal na to prezes Dariusz) tym razem przyjal strategie udawania biednego jak mysz koscielna klubu i liczy na obnizenie zadan zuzlokow? Brzmi nieprawdopodobnie ale jednak dochodze do wniosku, ze lepiej miec nadzieje, iz jest tak jak napisalem niz rozpaczac, ze bieda, sromota i ogolnie porazka
A tak w ogole to co z dosypaniem nawierzchni? I ze spolka? Chyba nie potrzebujemy znac regulaminu by juz takie rzeczy zalatwiac?
Motor mocny
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
mema pisze:Nie wiadomo ile bedzie ile bedzie lig nie wiadomo jaki sklad ale na poczatku grudnia znamy juz ceny biletow.Napewno bedzie kapitalny aspekt finansowy.
Jaki będzie skład to w obecnej chwili tylko kibice nie wiedzą.Teraz to bardziej ,zainteresowani zawodnicy się trzęsą żeby podpisać natychmiast.
Ostatnio zmieniony 3 grudnia 2011, o 20:04 przez alfkrystian, łącznie zmieniany 1 raz.
Łódz w poniedziałek na konferencji prasowej poda pierwsze kontrakty i nie przeszkadza im nawet to że nie mają oświetlenia a naszemu nieudacznikowi Dariuszowi wszystko pod górkę i o kontraktach dowiemy się pod koniec lutego
to samo chyba będzie dotyczyć kto zostanie trenerem a dla Dariusza ważna jest posada prezesa wszechwiedzącego i przewidującego wszystko i dbającego o swoją pensyjkę a drużyna kontrakty trener czy to aż tak ważne nie wspomnę o SA ha ha
to samo chyba będzie dotyczyć kto zostanie trenerem a dla Dariusza ważna jest posada prezesa wszechwiedzącego i przewidującego wszystko i dbającego o swoją pensyjkę a drużyna kontrakty trener czy to aż tak ważne nie wspomnę o SA ha ha
Uwielbiam Twoje posty chlopie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Z naciskiem na "Chłopie".