Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2012/ ... ski-wideo/
z tego wywiadu wynika że 21 moze być zmieniony terminarz 1 ligi
z tego wywiadu wynika że 21 moze być zmieniony terminarz 1 ligi
trochę bez echa przeszło
http://kmzlublin.pl/index.php?option=co ... &Itemid=54
"Życie to jazda"
no to ja tez echa robić nie będę bo i chyba nie ma o co...
Czyli kolejny zawodnik typu "jak sie przygotuje to moze byc dobrze".
Motor mocny
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Gelo pisze:jestem chyba jednym z ostatnich ludzi na świecie, który czerpie informacje z komentarzy na SF ale mam nadzieje, że wiadomość, że może do nas trafić Jędrzejewski to jakiś kiepski żart. W ogóle przestaje mi się to podobać. Lubię zawodników, którzy do tej pory podpisali ale trochę za dużo tych drugoligowców. Przy tym zestawieniu to i jedna lokomotywa będzie za mało.
Spokojnie, jeśli trafi do nas Jędrzejewski (lub ktoś jemu podobny) to raczej tylko po to, by poczekać na rozwój sytuacji i być później wypożyczonym gdzieś dalej. III linia - przy tak bogatej II linii - nam niepotrzebna
Jedna lokomotywa, to może być za mało tylko wówczas, jak Rzeszów w składzie nie wypali, Korneliussen nie zainwestuje w bazę w Polsce, a Piła i Ostrów pojadą znajdując przy tym fundusze na niezłych i ambitnych gości
I sprawa chyba najważniejsza. I liga nie zapowiada się w tym roku zbyt atrakcyjnie. Jeśli do tego drużyna będzie jechać bezbarwnie (nie mając przy tym w zespole ludzi "z nazwiskami"), to i ludzi na trybunach będzie mało.
Zawsze można zakładać, że sezon krótki i takie tam, więc pieniędzy starczy, ale chyba nie tędy droga...
PS. Fisher na sztuke, ktoś tam jednak na SyFach ma sprawdzone informacje
Podejrzewam, ze bylo "albo Woodward, albo Fisher". Zawodnicy na podobnym poziomie, ale Ryan chyba bardziej dyspozycyjny bo nie jezdzi na dlugich torach.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
O ile w przypadku Dawida, Jelenia, Madsa mozna miec nadzieje na przyzwoity wynik... to ja w Fishera nie wierze. Bardzo mala stycznosc z polska liga + brak jakiegokolwiek zaplecza sprzetowego utwierdzaja mnie w przekonaniu, ze to nie jest dobre wyjscie. Na prawde zmartwila mnie ta informacja, po stokroc wolalbym Woodwarda. Tylko nie wyskakujcie mi z jego krotkim epizodem w naszym klubie, to, ze pojechal jak pojechal to glownie zasluga motocykli Kuciapy pod czterema literami. Troche zaczynam sie martwic...
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2012, o 15:09 przez $korzen$, łącznie zmieniany 1 raz.
Kazdy ma prawo do swoich opinii, wiec ja bez skrepowania powiem, ze Woodward jest lepszym zawodnikiem. Fisher cos tam szarpnal na Rybniku, jadac na Kuciapkowych furach, ale obiektywnie patrzac to tez nie byl jakis mega wynik. No i fajnie rzuca "fuckami". Na tym koniec zalet.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Kolejny zawodnik 2 ligowy, co ten Sprawka wyprawia??
A to nie Dzikowski dobiera zawodnikow?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
To na jakiej podstawie dobral Fishera, a nie Woodwarda czy (o zgrozo) okularnika? Kompletnie mi sie ten pomysl nie podoba.
Nie sadze, zeby Fisher byl alternatywa dla Karlssona.
Richie Faulkner:
Chwalmy Pana.. Przecież o nic nic walczymy to możemy składem węgla (lubelskiego) i papy jechać... Przecież to jest najrozsądniejsze posunięcie bo długów nie będzie... jak tu niektórzy usilnie próbują udowodnić.. Troche żenujace się robi to
Cooper pisze:Kazdy ma prawo do swoich opinii, wiec ja bez skrepowania powiem, ze Woodward jest lepszym zawodnikiem. Fisher cos tam szarpnal na Rybniku, jadac na Kuciapkowych furach, ale obiektywnie patrzac to tez nie byl jakis mega wynik. No i fajnie rzuca "fuckami". Na tym koniec zalet.
Oj, Woodward to fuckami tez niezle potrafi rzucac
Motor mocny
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Ludzie, przecież gdzieś Ci wszyscy żużlowcy muszą podpisać kontrakty, żeby mieć szansę na jazdę w Polsce. Fisher to pomysł na sztukę i na pewno w charakterze zawodnika "oczekującego", a nie do składu.
Gratulacje bo mocna druga linia jest.
Czekamy na lidera i drugiego juniora
Czekamy na lidera i drugiego juniora
A ja się bardzo ucieszyłem z dzisiejszego kontraktu
http://www.youtube.com/watch?v=Z_d1efqz0MY
Dajesz Ryan dajesz
http://www.youtube.com/watch?v=Z_d1efqz0MY
Dajesz Ryan dajesz
wspanialy tydzien Baran i Fisher
:)
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
to teraz jeszcze staszka i rempałów w pakiecie:D jeszcze piszcza i knappa
I pulkownika Wołodyjowskiego.
Richie Faulkner:
RadeKas pisze:I pulkownika Wołodyjowskiego.
a jeździ takowy??:P
pulkownik pisze:to teraz jeszcze staszka i rempałów w pakiecie:D jeszcze piszcza i knappa
+ Swist i Frankow. Pakieta bedzie na awans.
Super składzik się szykuje
Co jeśli się okaże że Piła i Ostrów nie pojadą w I lidze ? mamy skład na SPADEK
Już w pierwszym meczu w plecy a potem po 2 tys kibiców i żegnaj I ligo 
Najpierw Miesiąc, teraz Fisher. Powoli ręce opadają!! 
Jak się czyta wasze wszystkie posty to po prostu zbiera mi się na wymioty... zgraja starych zrzędzących bab. Jeszcze rok temu każdy mało by się nie posikał ze Fisher będzie jeździć u nas( i nie ważne że byliśmy w II lidze). Tak przeglądając sobie statystyki EL (tak wiem i wiem, nie trzeba powtarzać) to ma wyższą średnią niż Woodward... A poza tym każdy zawodnik jest raczej konsultowany z Dzikowskim którego tutaj na tym forum każdy szanuję i liczy że wie co robi.
Karol Baran Karol!