2012r. - ? jeszcze Karlsson lub Miśkowiak, ewentualnie do tego Woodward oraz koniecznie jeszcze co najmniej jeden junior i jedziemy
Woodward juz jest
2012r. - ? jeszcze Karlsson lub Miśkowiak, ewentualnie do tego Woodward oraz koniecznie jeszcze co najmniej jeden junior i jedziemy
Gelo pisze:jestem chyba jednym z ostatnich ludzi na świecie, który czerpie informacje z komentarzy na SF ale mam nadzieje, że wiadomość, że może do nas trafić Jędrzejewski to jakiś kiepski żart. W ogóle przestaje mi się to podobać. Lubię zawodników, którzy do tej pory podpisali ale trochę za dużo tych drugoligowców. Przy tym zestawieniu to i jedna lokomotywa będzie za mało.
Woodward, Gizatulin. Wieczorek, Borowicz, Kostro. Karlssona nie będzie. Miśkowiak - 10% szans, ale... Skład rozsądny, wystarczająco dobry by bić się z każdym. W Lublinie każdy będzie miał ciężko, wyjazdy - zobaczymy... pozdro.
Mars pisze:Ehh szkoda słów, więc na co brali Barana lub Miesiąca ........
1.Jeleniewski
2.Miesiąc
3.Korneliussen
4.Stachyra
5.Woodward
6.Łukaszewski
7.Borowicz
Rez. Baran,Fisher
Jeszcze pewnie dojdzie z 5 zawodników ale na co....
max3 pisze:Podobno Woodward podpisał ,osobiście nie wiem po co!! chociaż uważam go za lepszego zawodnika od Barana czy Miesiąca ale liczyłem na Karlssona lub Miśkowiaka przecież za darmo nie podpisał ,jestem ciekaw ile ta 3 zawodników dostała przed sezonem kasy czy nie lepiej było ją przeznaczyć na jakość a nie na ilość.
kibicLBN pisze:Mars pisze:Ehh szkoda słów, więc na co brali Barana lub Miesiąca ........
1.Jeleniewski
2.Miesiąc
3.Korneliussen
4.Stachyra
5.Woodward
6.Łukaszewski
7.Borowicz
Rez. Baran,Fisher
Jeszcze pewnie dojdzie z 5 zawodników ale na co....
Na kobyle caco, poczekaj jeszcze, w zeszłym roku Baran podpisał 30 stycznia może u nas 31 podpisze znów ktoś ciekawy. Cierpliwości ludzie zajmijcie się sprawami zawodowymi albo rodzinnymi jak nie możecie wytrzymać.
istred pisze:Dzikowski już podpisał?
Od grudnia, odkąd wiadomo jest, że Dzikowski będzie w Lublinie nie ma ani wrzutów, ani zachwytów.
Wszyscy przeszli z tym do porządku dziennego i nie ma co się dziwić, że teraz nikt się tym nie podnieca.
max3 pisze:Skład bez lidera !!!! Sprawka nie ma pojęcia jak mocno różni się pierwsza liga od drugiej a buduje skład drugoligowy z Jeleniewskim jako liderem zespołu,już widzę mecze wyjazdowe przegrane do 25 ..!!!
Mars pisze:Dlatego nas nie stać na Miśkowiaka itp.
meesha pisze:Ale co to za pieprzenie - skład na awans, skład na utrzymanie, skład na środek tabeli??? Od wczoraj się sportem interesujecie? Nazwiska w kadrze to jeszcze nie wszystko i będę miał wielką satysfakcję jak wszystkim niedowiarkom mordy pozamykają dobrymi wynikami.
meesha pisze:Ale co to za pieprzenie - skład na awans, skład na utrzymanie, skład na środek tabeli??? Od wczoraj się sportem interesujecie? Nazwiska w kadrze to jeszcze nie wszystko i będę miał wielką satysfakcję jak wszystkim niedowiarkom mordy pozamykają dobrymi wynikami.
meesha pisze:Ile pieniędzy postawiłbyś przed rewanżowym meczem barażowym w Częstochowie na to, że wygra Start? Nie mam więcej pytań![]()
Nie, zapewne nasi nie rozjadą Startu w Gnieźnie, ale z wielką przyjemnością będę oglądał nasze zwycięstwo nad tymże oraz nad Grudziądzem na naszym torze. A założę się, że napinka przed tymi meczami ze strony naszych gości będzie niekiepska