chociaz watpliwosci grzesiecka wydaja sie byc wyjatkowo na miejscu
no prawie na miejscu. admin robi OT o PKeju w temacie o Puzonie. skandal
sadychor pisze:Zaden nie chcial Puzona w Lbnie, bo za cienki a teraz 3/4 forum trzesie przed nim portkami![]()
![]()
Takie cuda tylko u nas
![]()
RadeKas pisze:A moze poczekamy na jakies konkretne info z Karlssonem zamiast zalamywac sie po jednym zdaniu na espeedway, rozpoczetym od "Byc moze".
no ja tez, jak zwykle wszyscy wirtualni medrcy zaszyja sie w kacie i beda bali odezwacmax3 pisze:nie moge sie doczekać prezentacji i pytan od publiczności
niespokojny pisze:Niezle jaja, zaraz sie okaze ze mamy najgorszy sklad w I lidze i wtedy to juz żółć sie poleje bez wyjatkow.
Hayden pisze:(...)Gdzie takiej innowacyjnej matematyki ucza?
max3 pisze:ps. Bogdanka daje tyle co rok temu informacja potwierdzona u Żuka (chyba ,ze mnie okłamał)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
sadychor pisze:Hayden pisze:(...)Gdzie takiej innowacyjnej matematyki ucza?
Uniwersytet pt. zuzel.info![]()
Puzonowi na nowej drodze zycia przedewszystkim zycze wyplacalnosci klubu.
A co do PK niewykluczone, ze:
1. Nie jest tak zle w tych klubach
2. Znowu swoje robia prezesy zlotouste, co niejednemu gruszki na wierzbie obiecali, a w trakcie sezonu sie ze....li
3. Peter ma dosc podrozowania drogami, chce lotniska pod nosem
4. Jestesmy frajerami
Dobromir pisze:Szkoda Mariusza mam nadzieje, że zobaczymy go jeszcze kiedyś w naszych barwach - przypomina mi się trochę sytuacja z 2002 roku z Markiem Derą.
meesha pisze:no ja tez, jak zwykle wszyscy wirtualni medrcy zaszyja sie w kacie i beda bali odezwacmax3 pisze:nie moge sie doczekać prezentacji i pytan od publiczności
Bozena pisze:Dobromir pisze:Szkoda Mariusza mam nadzieje, że zobaczymy go jeszcze kiedyś w naszych barwach - przypomina mi się trochę sytuacja z 2002 roku z Markiem Derą.
Myślę dokładnie tak samo. Kiedyś przykro było się rozstawać z Darkiem Stenką, Robertem Dadosem, Markiem Derą, a teraz z Puzonem. Powodzenia Mariusz !