Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
Ciekawe tylko, jak w przyszłym roku do sprawy podejdą podmioty, które w tym zrzuciły się w kwocie 2 milionów złotych na utrzymanie ligi.
Dzisiaj będzie bezpośrednia relacja z konferencji na ITVL-u. Bezpłatna
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- tezetomaniak
- Trener
w klubie o dobrej obecnie renomie
Tu bym się nie rozpędzał, dobra renoma to nie tylko terminowe wypłaty
Dla żużlowców? Tylko 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Mam nadzieje,że przy takim budżecie przy takich zawdnikach zostanie nam z 500tys po sezonie:) 
max3 pisze:Mam nadzieje,że przy takim budżecie przy takich zawdnikach zostanie nam z 500tys po sezonie:)
tylko co nam po tym...
Bedzie na premie dla prezesa.
O, coraz ciekawsze dyskusje;] Planowanie gorki finansowej po sezonie
W dodatku przez kibicow 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Karlsson zapewne uznał, że nasz skład jest na tyle cienki, że na gwałt potrzebujemy lidera w jego osobie. Postawił jakieś nowe warunki i przecenił ewidentnie swoją rolę.
Nie wiem jak wyglądają negocjacje z takimi zawodnikami, ale wyobrażam sobie to tak: "Cześć PK, chcesz u nas jeździć cały sezon, jako lider? Możesz wyjąć 600 tysi." PK na to: "Extra, widzimy się w Warszawie pod koniec stycznia". Chłopaki się spotykają, a tu Pk wyjeżdża z jakimiś kosmicznymi stawkami za przyjazd i wystarczy mu 8 punktów na mecz żeby wyjąć owe 600 tysi za sezon.
Kwoty i "cytaty" oczywiście wyjąłem z czapy ale zapewne tak było
Nie wiem jak wyglądają negocjacje z takimi zawodnikami, ale wyobrażam sobie to tak: "Cześć PK, chcesz u nas jeździć cały sezon, jako lider? Możesz wyjąć 600 tysi." PK na to: "Extra, widzimy się w Warszawie pod koniec stycznia". Chłopaki się spotykają, a tu Pk wyjeżdża z jakimiś kosmicznymi stawkami za przyjazd i wystarczy mu 8 punktów na mecz żeby wyjąć owe 600 tysi za sezon.
Kwoty i "cytaty" oczywiście wyjąłem z czapy ale zapewne tak było
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
a może nie wzięli karlssona, bo woleli tą kasę na szkółke przenaczyc i wziąć woodwarda i fischera??
pomyslał ktos o tym??
pomyslał ktos o tym??
Ty lepiej nie mysl tyle.
I co, za ta kase opracuja metode tworzenia 13-15 latkow z talentem do zuzla i checia do jezdzenia w naszym klubie?
I co, za ta kase opracuja metode tworzenia 13-15 latkow z talentem do zuzla i checia do jezdzenia w naszym klubie?
Motor mocny
Nikt nie pomyslal, bo w skladzie nie mamy ani Woodwarda ani Fischera, a o szkolce to juz szkoda w ogole wspominac ;]
No jednak zjawię się na konferencji. Ciekaw jestem czy będzie czas na pytania bo tego nie wiemy. Mam nadzieję że tak.
Ciekaw jestem czy prezes szykuje dla kibiców jakąś niespodziankę
Ciekaw jestem czy prezes szykuje dla kibiców jakąś niespodziankę
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
No bedzie niespodzianka, prezes zaskoczy wszystkich na sali oglaszajac ze po dlugich negocjacjach udalo sie porozumiec z Woodwardem i po przecenie bedzie mial kontrakt jak Tadzio Kostro rok temu, kapitalny aspekt finansowy bedzie i wszyscy na sali beda stac,klaskac i machac szalikami krzyczac : SIALALALALALA 
owen1989 pisze:bo w skladzie nie mamy ani Woodwarda ani Fischera
Nie wydaje mnie się.
Niedokładnie, bo właśnie podpisał ;p
-
mariusz1987
- Junior
jednak podpisał
i przerwa w transmisji 
NervGal pisze:Niedokładnie, bo właśnie podpisał ;p
Jak taki madry jestes to czego nie napisales tego wczesniej ? ;]
Jest Miśkowiak!!!
Tyle wylanych lez i zalow za Miskowiakiem na marne
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
I bardzo dobrze!
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
owen1989 pisze:NervGal pisze:Niedokładnie, bo właśnie podpisał ;p
Jak taki madry jestes to czego nie napisales tego wczesniej ? ;]
Dziękuję za komplement, ale gdzie się doczytałeś w mojej wypowiedzi, że jestem mądry? Btw jak miałem wcześniej napisać, że "właśnie podpisał"?
Brak mi slow na niektore osoby z tego forum...
Co do konferencji.. brawo dla Sprawki, niejednego zaskoczyl Miskowiakiem, a sprawa Karlssona nadal otwarta
Co do konferencji.. brawo dla Sprawki, niejednego zaskoczyl Miskowiakiem, a sprawa Karlssona nadal otwarta
Mi również, ale jeśli dalej zamierzasz ciągnąć ten wątek to zapraszam na PW bo nie wiem czy zauważyłeś, ale robisz offtop atakując mnie w wątku o lubelskim klubie w sezonie 2012