30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41
Hollywood pisze:Knapp to najsłabszy punkt seniorski i co tu wiecej mówić. Ustawienie optymalne to :
9.Śledź
10.Knapp
11.Piszcz
12.Fanków
13.Peter
14.David
moim zdaniem Piszcza bym nie stawiał z juniorem , bo może Piszczo ciśnienia nie trzymać.Jeździ za ryzykownie czasem , co powoduje utratę pozycji , a para anonsowana Piszcz-David może przywozić nawet i 1:5.
Za duże ryzyko !!
To ciekawe Piszcz nie wytrzyma ciśnienia , hmmm , jak nie Piszcz to kto??
Co ty wypisujesz???
-
Gość
GIGI pisze:To ciekawe Piszcz nie wytrzyma ciśnienia , hmmm , jak nie Piszcz to kto??
ot ja chocby. juz sie mnie emocje udzielaja. praktycznie od momentu, kiedy realny okazal sie udzial Dawida zaczely one szybko rosnac. juz tylko 19 godzin:P
nadal podtrzymuje swoja opinie: 48:42 dla nas, oto jak w przyblizeniu widzialbym rozklad punktow (kolejnosc zawodnikow przypadkowa):
Tomek Piszcz - 10 (moze i jestem nadmiernym optymista, ale jak sie napatrzylem na jego pojedynki z Jedrzejakiem to ciezko mi sie oprzec wrazeniu, ze bedzie piekielnie mocny)
Darek Śledź - 8 (choc i tak chyba będzie lepiej)
Mariusz Franków - 6 (j/w)
Grzesiek Knapp - 9 (dwa ostatnie mecze przeciez bardzo dobre, wiec widze przeslanki ku temu, aby jego forma z treningow miala przelozenie na meczowa)
Peter Karlsson - 12 (co tu duzo gadac, mozze zrobic i 15)
Dawid Stachyra - 3 (w koncu po kontuzji, a nawet jak nie pojedzie lub zdobedzie mniej punktow, to mysle, ze stac Karlssona na nadgonienie do tych 48:D).
-
Gość
LUBLIN Stachyra trenował w Rzeszowie
Żużlowiec TŻ-u Lublin Dawid Stachyra odbył dziś w Rzeszowie swój pierwszy trening po kontuzji. Mimo, że zawodnik wciąż utykał, to na torze jeździł bardzo pewnie i nie było widać po nim żadnej przerwy w startach. Dawid na pewno pojedzie w jutrzejszym meczu TŻ-u z Lotosem Gdańsk.
Krzysztof Szyszka
Nr 122/2004 Wydanie z dnia: 30-05-2004 SPEEDWAY.info.pl
Żużlowiec TŻ-u Lublin Dawid Stachyra odbył dziś w Rzeszowie swój pierwszy trening po kontuzji. Mimo, że zawodnik wciąż utykał, to na torze jeździł bardzo pewnie i nie było widać po nim żadnej przerwy w startach. Dawid na pewno pojedzie w jutrzejszym meczu TŻ-u z Lotosem Gdańsk.
Krzysztof Szyszka
Nr 122/2004 Wydanie z dnia: 30-05-2004 SPEEDWAY.info.pl
grzesieck pisze:Gosia pisze:Ja powiem tylko tyle MUSIMY TO WYGRAĆ Szykuje się ostra i zacięta walka Trzymam kciuki za naszychStawiam na 48:42 i mam nadzieje ze sie nie pomyle :) Pozdrawiam
Stawiasz tyle ile ja bo wiesz ze jestem nieomylny droga Gosiu:P
Pozdrawiam!
ps. slodkich snów
niee to wy stawiacie tyle ile ja
Ciesze się, że Dawid pojedzie w dzisiejszym meczu na pewno będzie duże wzmocnienie w porównaniu do innych juniorów. Jego punkty moga zawarzyć nad zwycięstwem. "Hej tż go alalalalalalalalalalalooo"
Ja tym razem nie będę typował konkretnego wyniku. Generalnie można powiedzieć, że jak chyba nigdy dotąd będziemy potrzebowali punktow Grześka i Mariusza. Uważam, że to w decydującej mierze od postawy tej dwójki wiele będzie zależeć, zeby nie powiedzieć - wszystko...
A zatem jeśli jeden i drugi uzbierają w sumie około 15-16 punktów to wygrana bedzie jak najbardziej realna, ale jeśli któryś zawali temat to może być lipa.
Jako kibic naszego TŻ oczywiscie jestem święcie przekonany, że 2 punkty pozostaną w Lublinie, ale jest jeden warunek - wszyscy muszą jak to się kiedyś mawiało zrobić "200% normy"
Sprawa jest prosta, dzisiaj nie może być słabych punktów w naszym teamie i tyle. Tak naprawdę dopiero dzisiaj okaże się kto w jakim stopniu poważnie podchodzi do żużla. Życzyłbym sobie i nam wszystkim, aby tej powagi było dzisiaj aż nadto...
Pozdrawiam
A zatem jeśli jeden i drugi uzbierają w sumie około 15-16 punktów to wygrana bedzie jak najbardziej realna, ale jeśli któryś zawali temat to może być lipa.
Jako kibic naszego TŻ oczywiscie jestem święcie przekonany, że 2 punkty pozostaną w Lublinie, ale jest jeden warunek - wszyscy muszą jak to się kiedyś mawiało zrobić "200% normy"
Sprawa jest prosta, dzisiaj nie może być słabych punktów w naszym teamie i tyle. Tak naprawdę dopiero dzisiaj okaże się kto w jakim stopniu poważnie podchodzi do żużla. Życzyłbym sobie i nam wszystkim, aby tej powagi było dzisiaj aż nadto...
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
s
watpie aby ktos olal sobie taki mecz np sprzetowo.to byloby samobojstwo.dzis przy tej pieknej slonecznej pogodzie(bezchmurnej-blekitny stol)i okolo 20stopni bedzie kilka tys ludzi .do tych p[ewnych 4-6tys dojdzie z drugie tyle(ranga spotkania,pogoda.koniec matur itd)beda napewno szychy przedstawiciele firm itd.tu sie poprostu trzeba pokazac na maxa
marius pisze:Jeden gosc z lublina przed meczem z KM napisal mi ze mam sie nie osmieszac bo nikt na sportboard nie dawal KM za duzych szans wiec teraz tez zachecam do sprwadzenie typowan bo wam tez zadko kto daje szanse na zwyciestwo dzisiaj wiec idac tym tropem macie batogi![]()
![]()
realnie patrzac
No i czego chcesz nam zepsuć humor z samego rana w takim dniu
mikas pisze:Ja tylko przypomne niektórym Ostrowianom jak to się napinali przed meczem z nami iloma to oni u nas punktami nie wygrają i jak Jędrzejak będize wszystkich woził, a rzeczywistość okazała sie zupełnie inna.(Już nie pamiętacie jaki był wtedy lament u Was na forum?) Proponuje narazie wrócic na swoje forum i zapraszam po meczach niedzielnych wtedy porozmawiamy o szansach naszych drużyn 06.06. napewno dużo w niedziele wieczorem się wyjaśni. Narazie to próbujecie wykazać jaką mamy słabą drużynę nie mając do tego żadnych podstaw. Zwracam uwagę również na fakt ze w rewanżach to my jedziemy 4 mecze u siebie a Wy 3 co też nie jest bez znaczenia, jak również na to,że to raczej my i Gorzów możemy powalczyć z Gdańskiem a nie Wy co jak widzę po waszej postawie bardzo Was boli. Może czas przypomnieć sobie słowa Waszego trenera,że w tym sezonie walczycie o utrzymanie a nie o awans, bo co niektórzy z was zachowują się tak jakbyscie mieli większe szanse na awans niż Gdańsk.
Ja Ci tylko przypomne Marius co napisałem wczesniej, bo może nie zauważyłeś.Mam juz dośc twojej błazenady i kolejnych prób dokuczania kibicom Motoru. W czym my Ci tak zawinilismy ze cały czas nam dogryzasz??(bo konstruktywna krytyka to napewno nie jest).
Jak rozmawiałem z kibicami z Ostrowa w Lublinie uznałem ich za bardzo miłych ludzi, Ty ten wizerunek cały czas próbujesz popsuć.
Porozmawiamy po dzisiejszym meczu, jeśli wogóle cos tu jeszcze napiszesz w przypadku naszego zwycięstwa.
Pozdrawiam.
A stawiam 47:43 oczywiście dla nas
Ostatnio zmieniony 30 maja 2004, o 10:51 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
Gosia pisze:Jasne Grzesieck i Radziu To wy typujecie tak jak ja:D:D Ale wam zazdroszcze dzisiejszego meczu Kibicujcie za mne głośno
Pozdrawiam i oczywiście nie podlega dyskusji ze 2 pkt zostaną w Lublinie
wszyscy o mnie zapominaja...
nadal podtrzymuje swoja opinie: 48:42 dla nas
dyskryminacja wiekowa:P
- sOKi [HST]
- Kontakt:

NIE MA ŻE BOLI ! WYBRZEŻE WSZYSTKICH PIERDOLI !!!
Wybrzeże > Extraliga 2005