TŻ Sipma Lublin : Lotos Gdańsk 49 : 41
TŻ Sipma Lublin : Lotos Gdańsk 49 : 41
I udalo sie pokonalismy Lotos na wlasnym torze, po bardzo zacietym spotkaniu 49 : 41.
9 Peter Karlsson 3 3 3 3 2 14
10 Grzegorz Knapp 2 2 2 1 3 10
11 Dariusz Śledź 1 3 1 2 0 7
12 Mariusz Franków 3 0 d 3 6
13 Tomasz Piszcz 3 2 2 2 1 10
14 Dawid Stachyra 1 0 0 1
15 Krzysztof Wrona 0 0 1 1
1 Tomasz Chrzanowski 1 3 2 w 3 9
2 Krzysztof Stojanowski 0 1 3 1 5
3 Robert Kościecha w 1 3 3 2 0 9
4 Krzysztof Jabłoński 2 0 1 0 3
5 Brian Karger 2 2 1 0 2 7
6 Mariusz Pacholak 2 2
7 Mirosław Jabłoński 3 1 1 0 1 6
wyniki z http://www.sportowefakty.pl
9 Peter Karlsson 3 3 3 3 2 14
10 Grzegorz Knapp 2 2 2 1 3 10
11 Dariusz Śledź 1 3 1 2 0 7
12 Mariusz Franków 3 0 d 3 6
13 Tomasz Piszcz 3 2 2 2 1 10
14 Dawid Stachyra 1 0 0 1
15 Krzysztof Wrona 0 0 1 1
1 Tomasz Chrzanowski 1 3 2 w 3 9
2 Krzysztof Stojanowski 0 1 3 1 5
3 Robert Kościecha w 1 3 3 2 0 9
4 Krzysztof Jabłoński 2 0 1 0 3
5 Brian Karger 2 2 1 0 2 7
6 Mariusz Pacholak 2 2
7 Mirosław Jabłoński 3 1 1 0 1 6
wyniki z http://www.sportowefakty.pl
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Boze jak sie ciesze,stracilem glos ale co tam.Mecz piekny i o to chodzilo,bylismy lepsi od samego poczatku i nie oddalismy prowadzenia.
Nie bede komentowal postawy naszych zawodnikow,wynik swiadczy o wszystkim,dwoma slowami,POJECHALI ZAJEBISCIE.
Chyba byl rekord ludzi w tym roku???
No u teraz jestem juz myslami w Ostrowie.
Jeszcze raz wielkie dzieki chlopaki za taki wynik.

Nie bede komentowal postawy naszych zawodnikow,wynik swiadczy o wszystkim,dwoma slowami,POJECHALI ZAJEBISCIE.
Chyba byl rekord ludzi w tym roku???
No u teraz jestem juz myslami w Ostrowie.
Jeszcze raz wielkie dzieki chlopaki za taki wynik.
No wróciłem i musze powiedzieć ze jestem bardzo szczęsliwy, nie ma co się rozwodzic nad postawą naszych zawodników bo wszyscy zasługują na wielkie słowa uznania.
Padł rekord frekwencji a kibice z Gdańska zachowywali sie super.
No i musze zaznaczyć ze są jedyną jak do tej pory drużyną która nam szczerze pogratulowała zwycięstwa, nie doszukując się w nim żadnych podtekstów i tłumaczeń. Uznali że byli dziś słabsi i za to Wielki szacunek dla Was.
P.S. Czekam co napisze teraz Marius z Ostrowa

Padł rekord frekwencji a kibice z Gdańska zachowywali sie super.
No i musze zaznaczyć ze są jedyną jak do tej pory drużyną która nam szczerze pogratulowała zwycięstwa, nie doszukując się w nim żadnych podtekstów i tłumaczeń. Uznali że byli dziś słabsi i za to Wielki szacunek dla Was.
P.S. Czekam co napisze teraz Marius z Ostrowa
Mecz super Knapp - najlepszy występ ze wszystkich z plastronem tż
Piszczo tez super 4 biegi jechał sam przeciwko dwóch na torze robił cuda tylko sprzet jakby troche wolny miał
Karlsson dał ciała miał byc komplet
ale i tak nie ma na niego kozaka w 1 lidze Åšledzio i Franki tez swoje zrobili
A co do wybrzeża to dzisiaj jezdzili bez wyrazu widac ze chlopaki sporo sprzetem nadrabiają bo prawie nie było takiego biego zeby ktorys z nich daleko za naszymi przyjechał
Karger i K Jabłonski kiche dali ityle smiem twierdzic ze jakby Jelen z Dawidem byli w normalnej dyspozycji to im ciezko było z 30 wyjsc
Piszczo tez super 4 biegi jechał sam przeciwko dwóch na torze robił cuda tylko sprzet jakby troche wolny miał
Karlsson dał ciała miał byc komplet
A co do wybrzeża to dzisiaj jezdzili bez wyrazu widac ze chlopaki sporo sprzetem nadrabiają bo prawie nie było takiego biego zeby ktorys z nich daleko za naszymi przyjechał
Karger i K Jabłonski kiche dali ityle smiem twierdzic ze jakby Jelen z Dawidem byli w normalnej dyspozycji to im ciezko było z 30 wyjsc
Ostatnio zmieniony 30 maja 2004, o 21:25 przez Dobromir, łącznie zmieniany 1 raz.
- sOKi [HST]
- Kontakt:
tak jak juz pisalem w innym temacie - respekt dla Was za zwyciestwo !
troche ta porazka boli, ale jeszcze sporo spotkan zostalo i wiele sie moze wydarzyc...
duzo ludzi od nas bylo ?!
ciesze sie ze dobrze reprezentowali Wybrzeze.
))
pozdrawiam
troche ta porazka boli, ale jeszcze sporo spotkan zostalo i wiele sie moze wydarzyc...
duzo ludzi od nas bylo ?!
ciesze sie ze dobrze reprezentowali Wybrzeze.
pozdrawiam
NIE MA ŻE BOLI ! WYBRZEŻE WSZYSTKICH PIERDOLI !!!
Wybrzeże > Extraliga 2005Wow... Wlasnie wrocielm i ... nie moge mowic... Ale bylo warto... To co pokazali nasi to rewelacja... Poza juniorami czego mozna bylo sie spodziewac wszyscypunktowali jak trzeba... Naprawde mecz marzenie... Wiedzialem ze wygramy
:P:P Teraz moze choc troszke ucisza sie Ci co nie wierzyli w nasz zespol...
Krotka ocena poszczegolnych zawodnikow:
Chrzanek - tu zgodze sie z kibicami Gksu... Naprawde dobry zawodnik jednak w meczu z Tztem czegos brakowalo... Oprocz Kostka tylko on nawiazal walke z naszymi zawodnikami
Ogolnie wystep 7/10
Stojan - zaskoczyl mnie pozytywnie szczegolnie w biegu 13 kiedy po super walce pokonal Piszczyka... Ogolnie wystep 6/10
Kostek - poczatek mial slaby. Ale z biegu na bieg sie rozpedzal... Bylo widac ze jest jednym z liderow Gksu... 7/10
Jabol senior - tak jak myslalem... kiepsko i nic wiecej... Chyba goscie bardziej liczyli na niego... 3/10
Karger - to jest obco??? No chyba ze to byl wypadek przy pracy ale niczym szczegolnym nie blysnal... 5/10
Pacholak - Jeden bieg z naszymi juniorami ( Wrona i kontuzjowany Dawid) oceny BRAK
Jabol junior - wystep przecietny... Zrobil co musial... Z juniorami wygrywal... Jednak nic wiecej 4/10
No i teraz nasi
:
Peter - Tu chyba nie musze sie rozpisywac... Klasa dla siebie samego... Ten ostatni bieg juz na luzie i przegrana z Chrzankiem... 10/10
Knappik - 3 razy tuz za Peterem, raz przegral z Kostkiem i na koniec pewne zwyciestwo... 9/10
Rybka - Widac bylo ogromna walecznosc ale tym razem byli lepsi od niego
7/10
Franek - dwa zwyciestwa i dwa ostatnie miejsca... No nie wiem co sie z nim dzialo ale zrbil co do niego nalezalo 6/10
Piszczyk - chyba naprawde wraca do formy i dogadal sie z motorkami... Przyzwoity wystep i duzy udzial w wygranej... 8/10
Dawida ocenial nie bede... Napewno naleza mu sie brawa za walecznosc ale dzis bylo widac ze jeszcze nie jest w pelni gotow do jazdy...
Krzysio - tu tez nie bede ocenial bo 1/10 to max
Narazie to tyle Pozdrawiam
:D:D:D:d
Aha i jeszcze jedno... Co do oprawy meczy byla naprawde super... Znakomicie, zarowno nasi kibice jak i kibice Wybrzeza pokazali jak nalezy dopingowac... Widowisko 1 klasa
Krotka ocena poszczegolnych zawodnikow:
Chrzanek - tu zgodze sie z kibicami Gksu... Naprawde dobry zawodnik jednak w meczu z Tztem czegos brakowalo... Oprocz Kostka tylko on nawiazal walke z naszymi zawodnikami
Stojan - zaskoczyl mnie pozytywnie szczegolnie w biegu 13 kiedy po super walce pokonal Piszczyka... Ogolnie wystep 6/10
Kostek - poczatek mial slaby. Ale z biegu na bieg sie rozpedzal... Bylo widac ze jest jednym z liderow Gksu... 7/10
Jabol senior - tak jak myslalem... kiepsko i nic wiecej... Chyba goscie bardziej liczyli na niego... 3/10
Karger - to jest obco??? No chyba ze to byl wypadek przy pracy ale niczym szczegolnym nie blysnal... 5/10
Pacholak - Jeden bieg z naszymi juniorami ( Wrona i kontuzjowany Dawid) oceny BRAK
Jabol junior - wystep przecietny... Zrobil co musial... Z juniorami wygrywal... Jednak nic wiecej 4/10
No i teraz nasi
Peter - Tu chyba nie musze sie rozpisywac... Klasa dla siebie samego... Ten ostatni bieg juz na luzie i przegrana z Chrzankiem... 10/10
Knappik - 3 razy tuz za Peterem, raz przegral z Kostkiem i na koniec pewne zwyciestwo... 9/10
Rybka - Widac bylo ogromna walecznosc ale tym razem byli lepsi od niego
Franek - dwa zwyciestwa i dwa ostatnie miejsca... No nie wiem co sie z nim dzialo ale zrbil co do niego nalezalo 6/10
Piszczyk - chyba naprawde wraca do formy i dogadal sie z motorkami... Przyzwoity wystep i duzy udzial w wygranej... 8/10
Dawida ocenial nie bede... Napewno naleza mu sie brawa za walecznosc ale dzis bylo widac ze jeszcze nie jest w pelni gotow do jazdy...
Krzysio - tu tez nie bede ocenial bo 1/10 to max
Narazie to tyle Pozdrawiam
Aha i jeszcze jedno... Co do oprawy meczy byla naprawde super... Znakomicie, zarowno nasi kibice jak i kibice Wybrzeza pokazali jak nalezy dopingowac... Widowisko 1 klasa
MOTORLUBLIN
dawno nie byÅ‚o takiego meczu w naszym miescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem pod duzym wrażeniem prezentacji przedmeczowej jak i zachowaniem zawodników lotosu po meczu widac że doceniajÄ… swoich najwierniejszych fanów . co do samego meczu to nadal jestem w lekkim szoku ale dochodze do siebie powoli. CHÅOPAKI DZIĘKI ZA TĘ ADRENALINKĘ < BYÅO NAPRAWDĘ SUPER < JAK CHCECIE TO POTRAFICIE SIĘ MOBILIZOWAĆ NA WAÅ»NE MECZE A TEN WÅAÅšNIE TAKI BYÅ< dzieki i prosimy o jeszcze.
sport ponad wszystko ROBERT DADOS NA ZAWSZE W MOJEJ PAMIĘCI
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
A ja powiem tylko jedno
Jak siÄ™ pije to siÄ™ nie wchodzi na stadion
WiedzÄ… coÅ› o tym ludzie siedzÄ…cy w sektorze "Marian".
Nasza ochrona znowu pokazała jaka ona jest wielka
Brawo za oprawę, respect dla kibiców Gdańska, nasi wspięli się na wyżyny swoich umiejętności i za to należą im się ogromne brawa.
Piękna pogoda, 10tys. ludzi, zwycięstwo TŻ-u - czego więcej do życia potrzeba
Pozdrawiam
P.S. No to zobaczymy co teraz powiedzą znawcy żużla z Ostrowa i Rzeszowa.
P.S.1 Szkoda Rafała, ale jak się pije w młodym wieku to się to tak kończy. Spoczywaj w spokoju.
Nasza ochrona znowu pokazała jaka ona jest wielka
Brawo za oprawę, respect dla kibiców Gdańska, nasi wspięli się na wyżyny swoich umiejętności i za to należą im się ogromne brawa.
Piękna pogoda, 10tys. ludzi, zwycięstwo TŻ-u - czego więcej do życia potrzeba
Pozdrawiam
P.S. No to zobaczymy co teraz powiedzą znawcy żużla z Ostrowa i Rzeszowa.
P.S.1 Szkoda Rafała, ale jak się pije w młodym wieku to się to tak kończy. Spoczywaj w spokoju.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Ale mecz, ale mecz
Ale jazda, po pierwszym wyścigu na moment straciłam nadzieje na wygrana, po drugim trzęsły mi się ręce!!! Ale jazda, jeszcze takich emocji nie widziałam, adrenalina wszystkim uszami wychodziła!!! Aby tak dalej!!!
Re: TŻ Sipma Lublin : Lotos Gdańsk 49 : 41
$Kuba$ pisze:I udalo sie
Nie udało się , tylko byliśmy lepsi
Dobromir pisze:
Nie Piszcz był wolny tylko Gdańsk szybszy niż Ostrów
Gratulacje !!!!!
- marcin_lub
- Junior