Skoro jest to prywatny folwark jednego człowieka to My jako kibice owej instytucji mamy pełne prawo do wyrażania krytyki i dezaprobaty na to co dzieje się w tym cyrku (chodź ostatnio nie dzieje się nic)
Taczka
meesha pisze:Ja nie wiem ile lat potrzeba, żeby zrozumieć, że tak, to jest prywatny folwark. Każdy z nas mógł sobie taki założyć przed sezonem 2008 albo 2009 i wystartować w lidze. Tylko jakoś k*#%@ nie było chętnych
Skoro jest to prywatny folwark jednego człowieka to My jako kibice owej instytucji mamy pełne prawo do wyrażania krytyki i dezaprobaty na to co dzieje się w tym cyrku
Prywatny byłby gdyby D.S. nie wyciągał rączki po pomoc ze środków budżetu miasta Lublin, a tak możemy go cenzurować wszyscy jak chcemy bo przepierd.la nasze pieniądze i jeszcze publicznie narzeka, że mu mało.
Meesha sorry ale Ty ostatnio się jakiś mega "uszczypliwy" zrobiłeś cokolwiek i ktokolwiek by nie napisał to Tobie coś nie pasuje
meesha pisze:Skoro jest to prywatny folwark jednego człowieka to My jako kibice owej instytucji mamy pełne prawo do wyrażania krytyki i dezaprobaty na to co dzieje się w tym cyrku
Pewnie, że mamy prawo tylko co z tego wynika tak konkretnie? Ano nicPrywatny byłby gdyby D.S. nie wyciągał rączki po pomoc ze środków budżetu miasta Lublin, a tak możemy go cenzurować wszyscy jak chcemy bo przepierd.la nasze pieniądze i jeszcze publicznie narzeka, że mu mało.
No ale przecież każdy mógł sobie taki klub założyć i ciągnąć pieniążki z miasta. Pytam zatem czemu był tylko jeden chętny i to dopiero po roku? :pMeesha sorry ale Ty ostatnio się jakiś mega "uszczypliwy" zrobiłeś cokolwiek i ktokolwiek by nie napisał to Tobie coś nie pasuje
jeśli jest takie Twoje stanowisko że kasę z miasta można przeznaczać na prywatny folwark
jeśli by tych dwóch nie było w klubie to pojawili by się sponsorzy nowi
stefanzdzialek pisze:Przeczekałem milcząco w 2007 roku