Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski [03.09.2017] godz. 18.30
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski [03.09.2017]
Jak można mówić o jakimś nadmiernym eksploatowaniu jak nasi zawodnicy jeżdżą w porywach 2 razy w tygodniu (nie licząc Lamberta czy Pedersena)... 
Jedzie dzisiaj Smolinski ?
Tak, na treningu w Gustrow
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Czas na zmiany :]
Niech ktos mi racjonalnie odpowie, jezeli Ciapek nie mial sily przejechac plynnie 4 okrazen w Ostrowie, nawet nasi wywozili go w plot bo ich blokowal, to jak ma odjechac przynajmniej 4 biegi na naszym zalanym torze? Bober to tez nie jest Tomek Gollob czy Jason Doyle, zeby z gory zakladac, ze bedzie na pewno wymiatal. Ja bym jechal z ZZ.
[quote="sting126"]Tak, na treningu w Gustrow
Smoliński jedzie w Teterow, a Lambert w Gustrow... ale:
https://www.yr.no/place/Germany/Mecklen ... 3%BCstrow/
Szykuje się dłuższy rozbrat Lamberta z torem w Lublinie, ponieważ zawody juniorskie będą przełożone prawdopodobnie na niedzielę (ładna pogoda). W piątek i sobotę w Gustrow leje.
Smoliński jedzie w Teterow, a Lambert w Gustrow... ale:
https://www.yr.no/place/Germany/Mecklen ... 3%BCstrow/
Szykuje się dłuższy rozbrat Lamberta z torem w Lublinie, ponieważ zawody juniorskie będą przełożone prawdopodobnie na niedzielę (ładna pogoda). W piątek i sobotę w Gustrow leje.
owen1989 pisze:Jak można mówić o jakimś nadmiernym eksploatowaniu jak nasi zawodnicy jeżdżą w porywach 2 razy w tygodniu (nie licząc Lamberta czy Pedersena)...
odpowiedź powyżej:
$korzen$ pisze:Niech ktos mi racjonalnie odpowie, jezeli Ciapek nie mial sily przejechac plynnie 4 okrazen w Ostrowie, nawet nasi wywozili go w plot bo ich blokowal, to jak ma odjechac przynajmniej 4 biegi na naszym zalanym torze? Bober to tez nie jest Tomek Gollob czy Jason Doyle, zeby z gory zakladac, ze bedzie na pewno wymiatal. Ja bym jechal z ZZ.
Chyba, że koledzy wychodzą z założenia, że nasi potem w niedzielę z marszu bez odpoczynku będą świeżymi do walki z Gnieznem, a przypomnę, że z Gnieznem trzeba nie tylko wygrać, ale wygrać wysoko jak się tylko da!
$korzen$ pisze:Niech ktos mi racjonalnie odpowie, jezeli Ciapek nie mial sily przejechac plynnie 4 okrazen w Ostrowie, nawet nasi wywozili go w plot bo ich blokowal, to jak ma odjechac przynajmniej 4 biegi na naszym zalanym torze? Bober to tez nie jest Tomek Gollob czy Jason Doyle, zeby z gory zakladac, ze bedzie na pewno wymiatal. Ja bym jechal z ZZ.
Jeśli mamy obawiać się, że w składzie z Ciapkiem nie zdobędziemy 46 punktów z Ostrowem, to po co nam wtedy finał z Gnieznem? Szkoda kasy.
Ciapek z Ostrowem to 55 punktów minimum, żeby myśleć o 52-55 z Gnieznem z Lambertem.
Tor wyglądał na niezłe kartoflisko podczas wywiadu z Jeleniem i Kępą.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
mam do oddania 3 vouchery na bilet ze speedcaru za 20zł sztuka jak by ktos chcial 5zl oszczedzic to do 16 jestem w pracy na konstantynowie a pozniej na czechowie do 18.
Ostatnio zmieniony 8 września 2017, o 10:25 przez mundzio, łącznie zmieniany 1 raz.
Jadac z ZZ pod 12-tka desygnujac Bjarne, Jelenia, Miesiaca, Bobera czyli 4 gosci, ktorzy zajebiscie znaja nasz tor i nie jada z urazem mamy mysle z miejsca min. 8pkt. Uwazasz, ze Kuciapa zrobi na tym torze 8+ ? nie sadze.
Jezeli Lambert nie bedzie mogl jechac w niedziele, to trzeba powolywac sie na zapis regulaminu o 3 dniach przerwy albo puscic nominowany z Lambertem w zestawieniu z zastrzezeniem, ze chcemy odwolac spotkanie, jezeli Lambertowi przeloza zawody na niedziele, chyba jest taka mozliwosc? niech sie wypowiedza masohisci, ktorzy maja sile czytac regulamin
Chyba wiecie, co znaczy jazda z Gnieznem bez Lamberta. No chyba, ze sciagamy Smole bez zadnego treningu.
Jezeli Lambert nie bedzie mogl jechac w niedziele, to trzeba powolywac sie na zapis regulaminu o 3 dniach przerwy albo puscic nominowany z Lambertem w zestawieniu z zastrzezeniem, ze chcemy odwolac spotkanie, jezeli Lambertowi przeloza zawody na niedziele, chyba jest taka mozliwosc? niech sie wypowiedza masohisci, ktorzy maja sile czytac regulamin
Syfy piszą, że Zerowia bez Mastersa i Hansena - ale za to z Ellisem i Jeppesenem.
od 1988 tylko SPEEDWAY
Na nagraniu był sprzęt Mastersa, także ostrowiaki nie odpuszczają 
$korzen$ pisze:Jadac z ZZ pod 12-tka desygnujac Bjarne, Jelenia, Miesiaca, Bobera czyli 4 gosci, ktorzy zajebiscie znaja nasz tor i nie jada z urazem mamy mysle z miejsca min. 8pkt. Uwazasz, ze Kuciapa zrobi na tym torze 8+ ? nie sadze.
Ja bym brał pod uwagę najczarniejszy scenariusz, że Sędzia Substyk stwierdzi, że zgodnie z regulaminem nie możemy wystawić ZZ za Lamberta. Kuciapa musi tak czy siak być gotowy do jazdy z motocyklami w parkingu. Nie wyobrażam sobie Brzezińskiego w miejsce Lamberta.
Wedlug tego co pisane bylo wczoraj przez kolegow i przeze mnie, mozemy jechac z ZZ za Lamberta. Ja bym sie nie zastanawial. Uwazam, ze jazda z Kuciapa jest bardzo ryzykowna a przypominam, ze jedziemy juz w play-off.
$korzen$ pisze:Jadac z ZZ pod 12-tka desygnujac Bjarne, Jelenia, Miesiaca, Bobera czyli 4 gosci, ktorzy zajebiscie znaja nasz tor i nie jada z urazem mamy mysle z miejsca min. 8pkt. Uwazasz, ze Kuciapa zrobi na tym torze 8+ ? nie sadze.
Jezeli Lambert nie bedzie mogl jechac w niedziele, to trzeba powolywac sie na zapis regulaminu o 3 dniach przerwy albo puscic nominowany z Lambertem w zestawieniu z zastrzezeniem, ze chcemy odwolac spotkanie, jezeli Lambertowi przeloza zawody na niedziele, chyba jest taka mozliwosc? niech sie wypowiedza masohisci, ktorzy maja sile czytac regulaminChyba wiecie, co znaczy jazda z Gnieznem bez Lamberta. No chyba, ze sciagamy Smole bez zadnego treningu.
Tylko jakie zawody mogą mu przełożyć na niedzielę,mecz w Anglii ? hm ?
Dziś ma zagrożone zawody IMŚJ w Niemczech ale jutro jest to termin rezerwowy nie niedziela,więc nie wiem o czym mówisz
Nawiązując również w tym poście do poprzedniej wypowiedzi na temat stanu toru, niezłe kartoflisko jest ale to specjalnie teraz by przesuszyć tor gdyż piękne słoneczko i wiaterek jest
Materiał był nagrywany wczoraj z tego co mi się wydaje, stąd motocykle Mastersa. Bo wcześniej były urywki z folią. Jeśli jest wybór jechać finał w niedzielę czy na tygodniu to nie rozumiem parcia na niedzielę. Lambert może nie pojechać, wypromować mecz nie ma kiedy. Potrenowac to w sumie dzisiejszy mecz jak trening 
Ktos pisal, ze u szwabow ma lac i dzisiaj i jutro i ze wedlug prognoz jest duza szansa, ze te zawody pojada dopiero w niedziele. O to dokladnie mi chodzilo 
Ale po jakiego grzyba jechać ZZ? Tor jest ciężki i jak ktoś się wywróci to nie będzie kim jechać.
$korzen$ pisze:Ktos pisal, ze u szwabow ma lac i dzisiaj i jutro i ze wedlug prognoz jest duza szansa, ze te zawody pojada dopiero w niedziele. O to dokladnie mi chodzilo
To też nie nasze zmartwienie bo u nich wtedy np Krcmara nie będzie
Ale według mnie to dla nas by była wielka strata więc szwaby niech zwijają dupę i jadą
zwłaszcza że tam GP i IMŚJ w ciągu 2 dni
Czy ktoś kumaty wie, czy jak dziś w końcu odjadą i awansujemy to już w niedzielę jedziemy z Gnieznem ?
Mamy dzisiaj Święto Maryjne więc pewnie ta ładna pogoda się utrzyma i odjadą dzisiaj ten mecz.
Myślę, że przy zwycięstwie nasz klub stanie przed dramatycznym wyborem czy przełożyć mecz z Gnieznem na poniedziałek żeby było 3 dni przerwy, czy jednak odjechać to szybciej w niedziele zgodnie z planem i wygodniej dla kibiców, oczywiście z całym balastem braku czasu na wszystko...Po wygranym meczu Śledź powinien pogadać z chłopakami jak to widzą, bo wynik jest najważniejszy. Wszyscy czekamy na upragniony awans!
Myślę, że przy zwycięstwie nasz klub stanie przed dramatycznym wyborem czy przełożyć mecz z Gnieznem na poniedziałek żeby było 3 dni przerwy, czy jednak odjechać to szybciej w niedziele zgodnie z planem i wygodniej dla kibiców, oczywiście z całym balastem braku czasu na wszystko...Po wygranym meczu Śledź powinien pogadać z chłopakami jak to widzą, bo wynik jest najważniejszy. Wszyscy czekamy na upragniony awans!
lombard pisze:Mamy dzisiaj Święto Maryjne więc pewnie ta ładna pogoda się utrzyma i odjadą dzisiaj ten mecz.
Według mnie jak tam u góry urzędnicy będą nie ugięci to jedziemy pewnie w niedzielę i gówno zrobimy. Chodź patrząc na regulamin musi być odstęp 3 dni ale jak wiemy lubią łamać przepisy
Jedynym "ciałem" któremu może zależeć na 3 dniach odstępu jest Lublin. Pytanie czy nam zależy...
Ja tu widze same teorie spiskowe. Bez sensu. Po co nam z/z? Jak nie damy rady pyknąć Ostrowa bez Lamberta to bedzie oznaczalo ze ta druzyna jest po prostu slaba. Panowie i panie, bez przesady. Przecież od tego jest trener, to on rozmawia z zawodnikami przed spotkaniem I wie w jakiej są dyspozycji. Jedziemy u siebie. Troche wiecej wiary.
Ostatnio zmieniony 8 września 2017, o 11:14 przez GIGI, łącznie zmieniany 2 razy.
Pytanie czy ew. w poniedziałek może jechać Lambert. U siebie na stronie ma pusto.