Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#401 Postautor: dannie » 11 lipca 2004, o 21:48

Shack pisze:a ja pojde a co, proponuje dodatkowo gwizdy na prezentacji, a brawa tylko dla Grzecha i Dawida, jakies skandowanko moze male ? :]

no no no... ja chce jak Grudziadz :D :
Wypier..., wypier.... :D :D :D hehe

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#402 Postautor: bartosch » 11 lipca 2004, o 21:48

gratuluje zwyciestwa Rzeszowowi, pojechali przede wszystkim druzynowo, a to wlasnie o to w tym sporcie chodzi, szczegolnie podobali mi sie Baran i Miesiac, pozdrawiam!
carpe diem!

Awatar użytkownika
Gr@cEk

#403 Postautor: Gr@cEk » 11 lipca 2004, o 21:49

Panowie, Panie tez :lol: nie oszukujmy sie z tym nie przychodzeniem to moze i jest pomysl heh ale praktycznie nie do zrealizowania to sa tylko argumenty hehe ja nie przyjde, ja tez napewno nie ... czego mielibysmy nie przychodzic ?/!! chodzimy dla dobrego widowiska (heh od dzisiaj) nie dla klubu :wink:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#404 Postautor: $korzen$ » 11 lipca 2004, o 21:49

ja jak wogole pojde to popieram pomysl z transparentem tresc najlepsza
"SLedz&Frankow=para bez ambicji"

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#406 Postautor: mikas » 11 lipca 2004, o 21:49

Ja mam propozycje dla dyrektora, jako ze utrzymanie juz mamy a o awansie z tymi "zawodnikami" możemy zapomnieć proponuje zerwac kontrakt z Frankowem,Karlssonem, Jeleniem a może i ze Sledziem. Niech sie objeżdzają juniorzy i szkolka bo za rok mam nadzieje że w walce o awans moga nam sie przydać. a wymienione przezemnie osoby nie maja prwaw otrzymac już z klubu ani zlotowki ponad to co niezbędne,aby moc z nimi spokojnie rozwiązac kontrakty.A jesli ktoremus nie można z jakichs powodów rozwiazać kontraktu to koniec z jazda w następnych meczach. Tych panow mamy juz dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
dustin

#407 Postautor: dustin » 11 lipca 2004, o 21:49

ja pójdę, wkoncu to nie wina Siwka, że mecz przegrany - co. miał wsiąść na motor za franka :roll: I w ogóle: PRZEGRANIE MECZU NIE BYŁO WINA DYREKTORA JAROSŁAWA SIWKA, zrozumcie to wreszcie!!!!!!!!! Nie pojedzie za trzech zawodników!!!( jelęń, franek, sledź). Ale transparent by się przydał ( oczywiście druga opcja :twisted: )
So wash your face away with dirt,
It don't feel good until it hurts.
So take this world and shake it,
Come squeeze and suck the day,
Come carpe diem, baby!

Shack
Administrator

#408 Postautor: Shack » 11 lipca 2004, o 21:49

Nuki pisze:
Shack pisze:no to do chuja chcielismy ten mecz wygrac czy nie ???????? kurwa zaprzeczasz sam sobie, trener poszedl vabank, sledz mimi wszystko pewniejszy niz dawid

Człowieku o czym ty mowisz? Śledz był dzis pewniejszy od stachyry? Jemu sie przynajmniej chciało jechac i walczyc wiec nie pisz ze Śledz był pewniejszy

ja nie wiem, wydaje mi sie ze w ten posób pomyslał trener, gdyby pojechal Dawid było by pewnie tez zle, bo dlaczego puscili Dawida skoro Sledz mógł jechac. Pozatym Dawid by jechał bieg po biegu.

Zulu
Junior

#409 Postautor: Zulu » 11 lipca 2004, o 21:49

Gawrzyk pisze:

Jestem za.
Prponuje transparent 10 metrowy z napisem ZAWODNICY BEZ AMBICJI
i druga opcja

Knappol, DAwid i Tome, oni wszyscy są chuje oprócz Was.

A co z Trumińskim ? :wink:

JAG
Senior

#410 Postautor: JAG » 11 lipca 2004, o 21:50

sting126 pisze:
Gawrzyk pisze:zadnej oprawy na nastepnym meczu!

ja uważam że pierwsza opcja będzie lepsza bo drugiej nikt nie da wywiesić a poza tym powinno pójść tylko ze 2 osoby żeby to wywiesić i puściutki sektor bo sama cisza to za mało

i niech pezproszą za swoją jazdę na łamach gazet-wiadomo że się nie przyznają ale niech kibiców przeproszą

Sober
Senior

#411 Postautor: Sober » 11 lipca 2004, o 21:52

Jestem oczywiście za drugą opcją... A tak poza tym to NIE IDE NA MECZ i pierdole wszystko... ehh..Nadal nie moge uwierzyć w to co sie dzisiaj działo :(
GRZESIEK,DAWID I TOMEK ONI SĄ WSZYSCY CHUJE OPRÓCZ WAS!

Zulu
Junior

#412 Postautor: Zulu » 11 lipca 2004, o 21:52

kuba pisze:ja jeszcze do tego dodal bym "gromkie" gwizdy dla sledzia .franka.i Jelenia. mordela mozna oszczedzic i petera

A co pokazał dzisiaj Mordel, że spytam ? Był lepszy od Jeleniewskiego?

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#413 Postautor: Ar2rB » 11 lipca 2004, o 21:55

Zulu pisze:A co pokazał dzisiaj Mordel, że spytam ? Był lepszy od Jeleniewskiego?

Pokazał to czego od niego oczekiwałem czyli NIC.
I to jest już jego koniec kariery.

Awatar użytkownika
dustin

#414 Postautor: dustin » 11 lipca 2004, o 21:55

Pierwszą opcję, z tymi chujami, ale powiesić tuz przed meczem, najlepiej, jak będą wyczytywać nazwiska "naszych" zawwodników No i oczywiście gwizdy na "trójke wspaniałych", a brawa tylko dl Grzesia, Dawidka i Petera - mecz mu nie wyszedł, ale jednak troche pkt dla nas z robił w tym sezonie ( o ile oczywiście jeszcze pojedzie :roll: ).

Come carpe diem, baby!

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#415 Postautor: $korzen$ » 11 lipca 2004, o 21:56

Nie mozna tego zostawic trzeba zrobic jakis transparent, najlepiej jakby fan club zorganizowal to zamiast prezentajci, mi osobiscie najbardziej podoba sie tekst Gawrzyka:

"Zacznijcie nas szanowac,bedziemy dopingowac!" i oczywiscie cisza na prezentacji !

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#416 Postautor: Gelo » 11 lipca 2004, o 21:57

Witam!!! To i mój komentarz. 1. Rozegranie taktyczne - poza zmianą Dawida na Jelenia w wyścigu VI, wszystko było w porządku. Podejrzewam, że zmiana ta była wymuszona wymianą czegoś w silniku Dawida i dlatego pojechał strażnik texasu. A pozostałe zmiany? A kogo miał wstawić Jasio? Miał dwóch zawodników do dyspozycji!!!!!
2. okrzyki pomeczowe: wykrzykiwanie pod adresem dyra było bardzo niesmaczne. Miał jechać za naszych patafianów na motocyklu czy co? Debile, którzy krzyczeli cośdo niego zapomnieli chyba jak go wszyscy przed sezonem błagali niemal na kolanach żeby nie zostawiał klubu w potrzebie.
3. Śledź Franków: Jak mi ktoś powie, że Anglia coś komuś daje to go komisyjnie kopnę w dupę. Bilans startów naszych zawodników na wyspach - jeden połamany, drugi bez sprzętu i przemęczony. Franek - na Niemcy chłop jest dobry, a u nas...
4. Sprzedanie meczu: - uważam, że doszukiwanie się pozasportowych zagrywek jest głupie, bo niby komu miałoby na tym zależeć? Zastanówcie się ludzie zanim wypiszecie podobne bzdury. Przegraliśmy, bo byliśmy słabsi, a dlaczego byliśmy słabsi - czyt. punkt 5
5. Tor - ściągnęli kaczmarka i poskutkowało - ubijali tor do tego stopnia żeby był taki jak w Rzeszowie. Oto co powiedział Karol Baran po meczu: Trener gospodarzy zrobił wszystko żebyśmy jezdził tu jak u siebie. Od kiedy to goście dyktują na jakim torze ma się jezdzić? Wiadomo było, że ubijanie i robienie twardego toru to dla nas gwóźdź do trumny. Nie rozumiem jak mozna był odo tego dopuścić. Nie można było kopnąć kaczmarka w dupę żeby się nakrył nogami???
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2004, o 21:58 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Geest
Senior

#417 Postautor: Geest » 11 lipca 2004, o 21:57

coz, ja czuje sie winny i sadze tez ze transparent w stylu: "Jarek, przepraszamy" bylby rowniez wskazany. jak juz mowilem, wielu zbyt pochopnie i kompletnie irracjonalnie posadzilo dyra o udzial w tym szwindlu...

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#418 Postautor: Dobromir » 11 lipca 2004, o 21:59

Ja bym na następny sezon wypieprzył Frankowa a Śledzia to najwyżej na rezerwowego zostawił bo to zawodnik juz wypalony i nie oszukukjmy sie szkoda w sledzia inwestowac bo z roku na rok bedzie jezdził coraz gorzej.

Ps dla mnie Tż to Piszczo i Richardson a reszto mnie wali.

Awatar użytkownika
marcinza

#419 Postautor: marcinza » 11 lipca 2004, o 21:59

a ja proponujÄ™ taki tekst na transparent:: grzesiek!! dawid!! kibice dzisaj przysli tylko dla was!!!

Zulu
Junior

#420 Postautor: Zulu » 11 lipca 2004, o 22:00

$korzen$ pisze:Nie mozna tego zostawic trzeba zrobic jakis transparent, najlepiej jakby fan club zorganizowal to zamiast prezentajci, mi osobiscie najbardziej podoba sie tekst Gawrzyka:

"Zacznijcie nas szanowac,bedziemy dopingowac!" i oczywiscie cisza na prezentacji !

Cisza chyba nie jest najlepszym rozwiązaniem, bo zawsze znajdą sie tacy, co będą klaskać. Dla naszych "gwiazdorów", to nawet szkoda materiału na transparent - bez względu na to, co tam będzie napisane. Gwizdy na prezentacji chyba wystarczą.

Awatar użytkownika
dustin

#421 Postautor: dustin » 11 lipca 2004, o 22:01

zgadzam się z geestem w 100%!!!!!! No i oczywiście KONIECZNIE drugi transparent :twisted: Tego ie mozna tak zostawić :evil:

Come carpe diem, baby!

Piotrbaz

#422 Postautor: Piotrbaz » 11 lipca 2004, o 22:02

wszystko wina JANA.. jak mozna taktyke sledzia dawac jak mu wogule motocykle eni jadą?? karlsson tesh dał dupy/.. o frankówie eni wspomne.. zaskoczył mnei dzisiaj dawid stahcyra który dla mnei był liderem zespołu.. gdyby nei dawid eni wyszlibysmy z 30 ... niechce nikogo oskarzac ale gdybym nei był kibicem z lublina i obserwowałbym mecz bezstronnie to powiedziałbym ze stachyra poprostu sprzedal mecz i tyle...

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#423 Postautor: Lublin_Fan » 11 lipca 2004, o 22:03

GRZESIEK,DAWID I TOMEK ONI SĄ WSZYSCY CHUJE OPRÓCZ WAS!
Popieram.

A porpo Dawida. Łzy w jego oczach to również wynik jego obecnej sytuacji sprzętowej. Rozsypał się jedyny w miare przyzwoity silnik. Dawid jest w plecy 10 tys zł i nie ma na czym jechać.

Śledź i Franków to dwie szmaty, które ewidentnie w dupie mają dobro dużyny a lecą jedynie na kasę. Wypierdalać z nimi. Nie chce ich tu widzieć.
A Jeleniewski w kwietniu 2005 bedzie jeździł. Szambowozem w barwach Zdzichtexu :)

Pozdr.

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#424 Postautor: Scream » 11 lipca 2004, o 22:05

moze biale chusteczki (jak kibice Barcy a w zeszlym roku kibice Gniezna) ??

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#425 Postautor: Cz@rek » 11 lipca 2004, o 22:08

Ludzie nie przychodzÄ…c na mecz uderzycie tylko w klub i jego
oddanych działaczy z Siwkiem na czele! Tacy zawodnicy jak Franek
czy śledz i tak po sezonie od nas odejdą i ani ich to ziębi ani grzeje!
Jedynie w ramach przeprosin proponuje obniżenie cen biletów
na mecz ze StalÄ…! I to znaczne! :!: