Robert Lambert
Re: Robert Lambert
Na betonie w niedziele będzie mu najciężej ale trzymamy kciuki!
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Co Wy z tym betonem? Wiadomo, ze Lambo lubi najbardziej jak jest pod koło, ale ten mit o nim nie umiejącym jeździć na twardych torach jest już lekko denerwujący. Chcecie powiedzieć, ze w SEC czy IMŚJ robią przyczepnie? Że cała Nice jeździ na przyczepnych torach? Problemem Roberta w tym sezonie są starty. Jak się z tym upora, to zacznie też i w Polsce punkty przywozić.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Tylko, że on tego problemu nie rozwiązał od początku swojej kariery. Na tle ekstraligowców jest to szczególnie widoczne. Tak po prostu ma i tak ma ustawiony sprzęt. Z tego co kojarzę tylko we Wrocławiu podczas SON kilka razy udało mu się wyjść spod taśmy przyzwoicie. W zdecydowanej większości musi ratować się dojazdem i rozegraniem łuku
Lambert klasycznie, czwartek Szwecja, piątek DDR, sobota Czechy, na deser liga w Lublinie w niedzielę
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Czyli wchodzi na swoje normalne obroty i w tej fazie sezonu to bardziej na plus, niż na minus :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Robert 3 w kwali w Pradze, czas niezly wiec moze doszedł do ladu ze sprzetem, chociaz z tym na GP 
A może ten sprzęt co miał być ba ligę poszedł na gp
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Lambert ewidentnie olewa Ekstraligę.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Dobrze ze GH wraca do GP za niedlugo, przynajmniej Lambert zacznie jechac w lidze 
Dopóki nie będzie będzie miał silników na lotniskobetony to w ekstralidze nic nie pojedzie.
Przecież kwalifikacje w żużlu nie mają nic wspólnego z miejscami w turnieju. To nie F1. Dudek cieniował w czasówce Zmarzlik w ogóle nie startował a obaj prowadzą w cyklu. Robert na trasie jest konkurencyjny ale ma słabe starty, które w kwalifikacjach są niemierzalne. Stąd dobre miejsca. W ligach jest kiepsko.
Moze motór szybki, ale starty Łełekowe. No chyba, ze sprzet na trase przygotowany 
Czyli spasowany na dzisiejsze zawody idealnie :D
Dzisiejsze zawody to esencja jazdy Roberta. Jak ktoś miał przełamać monopol czwartego pola - to właśnie on. Popełnił znowu masę błędów chociaż sprzęt miał znakomity i był szybki. Czemu tak nie w lidze?
Czarek pisze:Lambert ewidentnie olewa Ekstraligę.
Co miałby dać Lambertowi olewanie Ekstraligi? Jaki miałby mieć w tym cel?
Jeśli dobrze rozumiem i znając moja znajomość angielskiego to Robert odchodzi z Rosppigarny.
https://www.instagram.com/p/BzftNYDA4Yv/?igshid=6zd1kaa87f7a
https://www.instagram.com/p/BzftNYDA4Yv/?igshid=6zd1kaa87f7a
Ostatnio zmieniony 4 lipca 2019, o 16:08 przez ezbeg, łącznie zmieniany 1 raz.
Z tego, co zrozumiałem z komentarzy poniżej, to zwyczajnie podziękowali mu za jazdę.
Motor mocnyj!
Mozna gdzies w jednym miejscu odszukac jego wyniki w tym sezonie w Szwecji? Wydawalo mi sie ze w kazdym meczu bylo w okolicach 10 pkt.
Ostatnio zmieniony 4 lipca 2019, o 16:50 przez luCas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
luCas pisze:Mozna gdzies w jednym miejscu odszukac jego wyniki w tym sezonie w Szwecji? Wydawalo mi sie ze w kazdym meczu bylo w pkolicach 10 pkt.
https://www.zuzelend.com/zaw,665,robert-lambert
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Wiktor Kułakov, Tomas Jonasson i Daniel Bewley podpisali kontrakt z Hallstavik w miejsce Lamberta, Gapińskiego i Aarnio. Czyli zarząd uznał, że będą lepiej jeździli niż cała ta trójka. Chociaż Gapiński jeszcze ani jednego biegu tam nie odjechał, bo kontuzję złapał, a Lambert też jakoś bardzo źle się nie prezentował.
Mam nadzieje, ze sytuacja ze Szwecji da pozytywnego kopa do pracy RL, choc jakos nie chce mi sie wierzyc, aby pozostal w Lublinie na przyszly sezon.
Saeyl pisze:Wiktor Kułakov, Tomas Jonasson i Daniel Bewley podpisali kontrakt z Hallstavik w miejsce Lamberta, Gapińskiego i Aarnio. Czyli zarząd uznał, że będą lepiej jeździli niż cała ta trójka. Chociaż Gapiński jeszcze ani jednego biegu tam nie odjechał, bo kontuzję złapał, a Lambert też jakoś bardzo źle się nie prezentował.
Aarnio złamał rękę chyba. Gapiński też kontuzja.
Ale zwolnienie Lamberta na rzecz jednego z trzech, których wymieniłeś to jak dla mnie bardzo dziwna decyzja.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Szukają po omacku wyjścia z kryzysu. Rok temu byli mocni, a teraz czerwona latarnia. To tak jakby Toruń mógł kogoś zakontraktowac i nic nie robił, tylko czekał spokojnie na spadek... przecież nawet ja to widzę, co wyniki Elitserien sprawdzam raz na 2-3 tygodnie jak coś mnie najdzie
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Jeżeli ten sezon w czymś Lambertowi pomógł, to chyba tylko w utwierdzeniu go w przedsezonowym przekonaniu, ze na Eligę jeszcze za wcześnie. Ostrów już pewnie zaciera ręce.
Aczkolwiek trzeba wierzyć, ze Kępa wymyśli jakieś rozwiązanie pozwalające zatrzymać Lambo u nas, a jednocześnie zadowalające obie strony
Aczkolwiek trzeba wierzyć, ze Kępa wymyśli jakieś rozwiązanie pozwalające zatrzymać Lambo u nas, a jednocześnie zadowalające obie strony
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:Jeżeli ten sezon w czymś Lambertowi pomógł, to chyba tylko w utwierdzeniu go w przedsezonowym przekonaniu, ze na Eligę jeszcze za wcześnie. Ostrów już pewnie zaciera ręce.
Zatrzymać? Po co?Gdyby był to zawodnik pokroju Smektały Kubery czy Drabika to tak.Niestety ale nim nie jest.Cugowski trafnie zauważa że należałoby wywalić go z LBN.Oczywiscie włos z głowy mu niespadnie bo mamy ubogą ławkę.