A za niespełna dwa tygodnie jeden z najważniejszych dla nas meczów w tym sezonie TŻ - Lotos.
Dyskusje na ten temat czas zaczÄ…c
Piotrek pisze:chciałbym ze puscili młodziez.. i tak nie awansujemy wiec po co blokowac baraze gorzowiakom?? .. jestem w 100 procenatach za tym zeby do konca jechał knapp i młodziez.. piszcze tez nei ma co przemeczac.. niech sie spokojnie przygotowywyuje do sezonu 2005 a nei specjalne buty zakłądał.. wrona, bałabuch, kosiński na tor !!
istred pisze:Śledź miał chyba 3 średnią w zespole (po Karlssonie i Knappie). Może ktoś napisać co mówią przepisy w Polsce o zastępstwie zawodnika. Jak w Angli Tomek był zawieszony (też nie stawił się na macz, chociaż miał sensowne usprawiedliwienie) to można było zrobic zz. Polska w tym przepisie wzoruje się na Angli wiec moze ...
Czyżby klub kombinował z awansem na wszystkie możliwe sposoby ?
Åoptymista pisze:Piotrek pisze:chciaÅ‚bym ze puscili mÅ‚odziez.. i tak nie awansujemy wiec po co blokowac baraze gorzowiakom?? .. jestem w 100 procenatach za tym zeby do konca jechaÅ‚ knapp i mÅ‚odziez.. piszcze tez nei ma co przemeczac.. niech sie spokojnie przygotowywyuje do sezonu 2005 a nei specjalne buty zakłądaÅ‚.. wrona, baÅ‚abuch, kosiÅ„ski na tor !!
I co przyjdziesz na takie dwa mecze z Gdańskiem i Foliami, w których nie wyjdziemy z 20? Póki jest cień szansy nie ma co kombinować tylko trzeba jechać i walczyć. Wiele się wyjasni 22.08. Jeśli przegramy to faktycznie wtedy sezon już dla nas się skończy.
Piotrek pisze:
wyjasnij mitylko po co w obecnem sytuacji sie pchac do eligi a i tak nie wyjdziemy bo baraze sa z ZKZ zielona gora.. ;]
Piotrek pisze:to w takim razie odpowiedz mi jak ty widzisz mecze z ZKZ lub UniÄ… ??
Gawrzyk pisze:A skad wiesz ze baty? A skad wiesz, że przegramy. Broń Panie Boże przed takimi kibicami