Skład na sezon 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#376 Postautor: mikas » 27 września 2004, o 15:21

Ja bym Walaska zastąpił Drabolem, tylko że wtedy mielibyśmy u siebie pół Sparty :wink: więc za Świdra może być Kościecha bo Go też bardzo lubię. I skład marzenie jak znalazł :D
MOTOR LUBLIN
Obrazek

ermen
Zawodowiec

#378 Postautor: ermen » 27 września 2004, o 16:02

mikas pisze:Ja bym Walaska zastąpił Drabolem, tylko że wtedy mielibyśmy u siebie pół Sparty :wink: więc za Świdra może być Kościecha bo Go też bardzo lubię. I skład marzenie jak znalazł :D

Tylko ze Drabik ma juz na karku 36 lat. Jak długo pojeździ??:)))
Walasek natomiast jest nadal bardzo perspektywicznym zawodnikiem.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#381 Postautor: mikas » 27 września 2004, o 16:27

Tylko Iversen z tego co słyszałem też miał(albo miał mieć) wtedy chyba jakieś zawody, ale moge sie mylić :wink: w każdym razie podobo nie było możliwe aby go sprowadzić.
A co do Drabola to miał to byc skład marzenie a nie realny walczący o jakieś wysokie cele. Na realny skład na następny sezon jest jeszcze chyba troszke za wcześnie, chociaż już kilka swoich typów mam 8)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#382 Postautor: RadeKas » 27 września 2004, o 16:57

sting126 pisze:a co w tym dziwnego, ze potraktowal priorytetowo zawody o mistrzostwo swojego kraju? Czy myslicie, ze ktorys z Polakow olalby final IMP majac wazny mecz w Anglii/Szwecji? ja szczerze watpie.

Tylko czekalem az ktos to powie :P

Ano nic w tym dziwnego. Watpie jednak czy takie sprawy maja jakiekolwiek znaczenie dla dzialaczy klubu, ktory musial przez to jechac w 5 w meczu o mistrzostow Polski.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#383 Postautor: Łoptymista » 27 września 2004, o 18:07

sting126 pisze: a co w tym dziwnego, ze potraktowal priorytetowo zawody o mistrzostwo swojego kraju? Czy myslicie, ze ktorys z Polakow olalby final IMP majac wazny mecz w Anglii/Szwecji? ja szczerze watpie.

Wszystko zależy od tego za ile. Sądzę, że mecz w Polsce bardziej się opłaca od walki o mistrza USA. A znając Polaków wielu z nich ma złotówki zamiast źrenic;) Kasa ponad wszystko. Więc jeśli Angole obiecywali złote góry w zamian za dopuszcznie finału IMP... Z łatwością wyobrażam sobie taki scenariusz.

Awatar użytkownika
Sprawiedliwy
Szkółkowicz

#384 Postautor: Sprawiedliwy » 27 września 2004, o 18:53

Z tego co pamiętam to Amerykanie mają przymus startować w IM swojego kraju. W tamtym roku też Hamill musiał zasuwać do USA na mistrzostwa. Możliwe że za absencje w mistrzostwach grozi zawieszenie czy coś podobnego. Coś o tym w zeszłym roku było gadane.
A Hancock to wywalczył chyba IM USA 2004.

To co mówil Rusko podczas transmisji meczu to ponoć Hancock 2h przed meczem zadzownił że nie dojedzie bo samolot się opóźnił prawdopodobnie w Monachium.

Mikas:
Iversena chcieli ściągnąć ale im jakoś nie wyszło, a w Dani startował w Pucharze Danii takie sobie prestiżowe zawody.

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#385 Postautor: Przemas » 28 września 2004, o 07:15

w przyszłym sezonie z juniorow zostanie nam aby Dawid Stachyra :? licencje powinien zdac Kacper Kępa ale to za malo przydal by sie Adrian Gomólski ktory raczej nie bedzie chcial jezdzic w Starcie!
Chcialbym aby zostal na sezon 2005 Tomek Piszcz i Grzechu Knapp :P co do reszty to zalezy czy uda nam sie pokonac w dwumeczu ZKÅ» :roll:
Z obco to oczywiscie Lee Richardsson mogby wrocic (w koncu podpisal kontrakt na sezon czy 2 :?: )

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#386 Postautor: KubuÅ› » 28 września 2004, o 14:27

PRZEMAS pisze:w przyszłym sezonie z juniorow zostanie nam aby Dawid Stachyra :? licencje powinien zdac Kacper Kępa ale to za malo przydal by sie Adrian Gomólski ktory raczej nie bedzie chcial jezdzic w Starcie!
Chcialbym aby zostal na sezon 2005 Tomek Piszcz i Grzechu Knapp :P co do reszty to zalezy czy uda nam sie pokonac w dwumeczu ZKÅ» :roll:
Z obco to oczywiscie Lee Richardsson mogby wrocic (w koncu podpisal kontrakt na sezon czy 2 :?: )

Lee ma napewno podpisany kontakt jeszcze na nastepny sezon z Zielonka .

Gość

#388 Postautor: Gość » 28 września 2004, o 15:34

Są trzy możliwości :

* Przegrywamy baraże Lee still jeździ do Falubaza 2005.

* Wygrywamy baraże Lee zmuszony będzie zerwać kontrakt i przechodzi do Lublina.

* Gksż idzie po rozum do głowy i robi 2 ligi po 10 zespołów , wtedy jeździmy w e-lidze i Lee sam decyduje czy jeździ dla Falubaza czy wraca do nas.

Gość

#390 Postautor: Gość » 28 września 2004, o 16:25

Gawrzyk pisze:trzeba spytac lee bo tak naprawde chyba nikt tego nie wie...

i oto właśnie chodzi.

Chyba mnie źle zrozumiałeś , chodziło o to że zawodnik Gp nie moze jechać z pierwszej lidze , wiec jeśli wygramy to będzie zmuszony zerwac kontrakt z pierwszoligowym już wtedy Falubazem.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#391 Postautor: Gelo » 28 września 2004, o 16:46

Masz rację Hollywood. A co do Lee, to ja nie wiem czy jest to odpowiedni zawodnik zagraniczny na ekstraligę. Moim zdaniem nie. Jak już kiedyś przerabialismy temat, wyszło na to, że niezaprzeczalnym atutem posiadania go w drużynie są mniejsze koszty w porównaniu z czołówką GP. Ale z drugiej strony, Lee robi ok 8-9 punktów, w meczach z rywalami z dolnej połówki ekstraligi. Według mnie to troszkę za mało. Ja wiem, ze zawodnik ma wciaż wielu sympatyków w Kozim Grodzie, dlatego idealnym rozwiązaniem byłoby, żeby Lee był drugim zagraniczniakiem w klubie.

Awatar użytkownika
Pietter
Szkółkowicz

#392 Postautor: Pietter » 1 października 2004, o 17:55

TÅ» 2005 Ekstraliga:

1Adams
2Piszcz
3Knapp
4Franków
5Jędrzejak
6Gomólski
7Buczkowski

TÅ» 2005 I Liga:

1P.Karlsson
2Piszcz
3Trumiński
4Franków
5T.Rempała
6D.Stachyra
7S.Bałabuch

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#393 Postautor: grzesieck » 1 października 2004, o 18:33

Pietter pisze:TÅ» 2005 Ekstraliga:

1Adams
2Piszcz
3Knapp
4Franków
5Jędrzejak
6Gomólski
7Buczkowski

Adams juz podpisał w Lesznie na przyszły sezon, Piszcz nie gwarantuje w e-lidze nawet 5 punktów moim zdaniem, podobnie Franków.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Gretzky

#395 Postautor: Gretzky » 1 października 2004, o 21:08

co do Lee to wydaje mi sie ze ma podpisany kontrakt z tzw opcja 1+1 rok , choc to tylko moje przypuszczenia byc moze sa bledne ale taka formula wydaje sie byc bardzo racjonalna i w miare uczciwa dla obu stron

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#396 Postautor: grzesieck » 1 października 2004, o 21:29

No tak Gawrzyk, wszystko fajnie, ale wydaje mi sie ze Franek ponad polowe z tych punktow zrobil tylko i wylacznie na przechujowych kolegach z druzyny...przyznasz ze zawodnicy z piły czesto byli przywozeniu na 5:1... jak Ci sie nudzi to mozesz policzyc ile zobyl na kolegach z teamu :wink:

A co do Piszcza...hmm...poprostu jakos nie przemawia do mnie ten zawodnik pomimo tego ze jest on jednym z moich ulubionych zawodnikow TÅ»-u...moze gdyby nie te kontuzje itd... :roll:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Pietter
Szkółkowicz

#397 Postautor: Pietter » 1 października 2004, o 21:58

Widzisz Grzesieck on cię dobrze podsumował nie patrzysz w statystyki tylko w wyniki które osiąga się w I Lidze Piszcz i Franków ciągneli swoje zespoły w Ekstralidze i ich napewno nie wywali Stachyra senior ze składu. A do drużyny marzeń to tu daleko. Lublin to nie Tarnów albo Częstochowa to jest poprostu Lublin.Wschód robi swoje. Mniej sponsorów mniej kasy a bez kasy nie ma motorków i nie ma wyniku w Ekstralidze się wszystko zmieni.

borys88

#398 Postautor: borys88 » 1 października 2004, o 23:02

ja uważam, że jeśli awansujemy, możemy np. liczyć na takie osoby jak Drabik, który raczej w WTS Wrocław nie bedzie odgrywał znaczącej roli, a w Lublinie bardzo by pomógł !!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#399 Postautor: grzesieck » 1 października 2004, o 23:16

Pietter pisze:Widzisz Grzesieck on cię dobrze podsumował nie patrzysz w statystyki tylko w wyniki które osiąga się w I Lidze Piszcz i Franków ciągneli swoje zespoły w Ekstralidze i ich napewno nie wywali Stachyra senior ze składu. A do drużyny marzeń to tu daleko. Lublin to nie Tarnów albo Częstochowa to jest poprostu Lublin.Wschód robi swoje. Mniej sponsorów mniej kasy a bez kasy nie ma motorków i nie ma wyniku w Ekstralidze się wszystko zmieni.

A co jest wiekszym wymiernikiem? Statystyki sprzed roku albo dwoch lat Frankowa i Piszcza czy wyniki osiagane w tym sezonie?
METHANOL ADVENTURE TEAM