jarkur pisze:Tak i przy okazji rola kobiety to gary i sypialnia.
To chyba bzdury. Mógłbyś podrzucić jakiś cytat i źródło to zweryfikuję swój punkt widzenia ?
Ale coś musi być na rzeczy, bo usłyszałem ostatnio podobne zdania od kilku osób.
jarkur pisze:Tak i przy okazji rola kobiety to gary i sypialnia.
Ge(L)o pisze:jarkur pisze:Tak i przy okazji rola kobiety to gary i sypialnia.
To chyba bzdury. Mógłbyś podrzucić jakiś cytat i źródło to zweryfikuję swój punkt widzenia ?
Ale coś musi być na rzeczy, bo usłyszałem ostatnio podobne zdania od kilku osób.
jarkur pisze:- Dojście do władzy PIS w 2015 poprzedzone było aferą podsłuchową, za którą stała... Rosja. Wcześniej likwidacja WSI przez Maciarewicza. Nasza armia stała się ślepa i głucha. Pomijam fakt, czy WSI działało dobrze, czy źle. Chodzi mi o sposób likwidacji. .
- Od 2015 roku jesteśmy skłóceni z Unią (o wiele rzeczy), z Niemcami (Niemcy nie są odpowiedzialni chyba tylko na gradobicie), z Czechami (Bogatynia), z Francuzami (carracale). Komu taka sytuacje jest na rękę? Rosji.
- O mały figiel mielibyśmy bardzo poważnie na pieńku z USA (jawne wspieranie Trumpa, lex TVN).Komu na rękę? Rosji.
- Jawne nastawienie antyunijne PISU. Na rękę Rosji.
, my prawdziwą kosę mamy z Niemcami i państwami, które Niemcy mają pod butem no. Czechy, Belgia. Jeśli uważasz że awantura o Bogatynie była inicjatywą Czechów to powiem Ci że moim zdaniem to 100% niemiecka sprężyna.- Jedyny kraj z jakim w miarę sensownie żyjemy, to są chyba Węgry
Ge(L)o pisze:Obejrzałem kawałek tego czegoś zwanego debatą i utwierdziłem się w decyzji, żeby nie iść głosować. Biedna ta nasza ojczyzna z takimi głąbami politykami, szczególnie dwóch partii z największym poparciem.
Boże miej nas w opiece :(
Jeśli ktoś idzie głosować i ma zamiar oddać głos na jednego z tych pajaców i oszustów, niech się poważnie nad sobą zastanowi. Uczeń i mistrz.
Wybaczcie to uzewnętrznienie, ale to ręce już nie mają gdzie opadać.

Perez pisze:Ta debata była żenujacą ustawką. Pytania z tezami pod pis. Lepiej obejrz sobie debaty w internecie są o niebo lepsze.