Hayden pisze:Chyba już tylko Adam Małysz :)
Małysz podpadł już w 2015 kiedy wszedł do komitetu poparcia Komorowskiego a 2 lata temu brał udział w kampanii szczepionkowej ;)
Hayden pisze:Chyba już tylko Adam Małysz :)
go! pisze:Oczywiscie Bosak bez konkurencji.
dannie pisze:Czy jest obecnie w Polsce człowiek, który budzi powszechny szacunek?
Gdybym ja głosował to na Konfę. Jeżeli jest tu jakiś przeciwnik to chciałbym zapytać dlaczego nie. Który punkt programu jest zły i z czym się nie zgadza ? Tak konkretnie, żeby mnie zniechęcić do sympatyzowania z tą partią. Proszę tylko bez Żydów i kobiet, szanujmy się.
Jestem za penalizacją aktywności homoseksualnej
Ukraina jest terenem, na którym absolutnie konieczna jest denazyfikacja i chociaż należy ubolewać, że obecnie odbywa się ona w formie bratobójczej wojny, to jednak nie powinno nam to przesłaniać otwarcie neonazistowskiego charakteru obecnego państwa ukraińskiego i jego władz".
"Schengen tak, eurokołchoz nie!"
Tu nie chodzi o to, żeby kobiet było mało. Chodzi o to, żeby nie głosowały, a jeżeli my mężczyźni nie chcemy kogoś wybrać, to już jest nasza sprawa".
"Na drogach ginie rocznie 3000 osób, ale dzięki temu mamy sprawny transport. Godzimy się z tym. I słusznie. Pytanie: czy nie lepiej, by 20 czy 50 dzieci więcej padło ofiarą pedofilów - ale reszta traktowała dorosłych ufnie i żyła normalnie, bez wpajanego strachu przed pedofilami?"
Europa znalazła się pod okupacją pasożyta, która nazywa się Unia Europejska. Wysysa on soki z Europy i powoduje zahamowanie rozwoju nie tylko ekonomicznego, ale i moralnego. Unia Europejska jako pasożyt musi być zniszczona.
Flagg pisze:Dzięki chłopaki za te kilka lat i medale. W przyszłym sezonie znowu Rawicz i Opole :(