Ghost pisze:Jaki roczny budżet ma Mosir? ;)
Nie mam pojecia, ale moze beda robic remont jak "teatr w budowie"? Kto im zabroni, jesli nie przerywa to rozgrywek? Na 2025 juz zrobili.
Ghost pisze:Jaki roczny budżet ma Mosir? ;)
Ge(L)o pisze:Nie słuchałem audycji. Ale z tego, co tu napisane, ja sprzeczności nie widzę. Wręcz przeciwnie.
jakie prowadzący "usłyszeli na mieście",
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
kdsz pisze:Klub informuje, że sezon zasadniczy i fazę finałową jedziemy w Lublinie. Nie dopisałem tego.
Cooper pisze:jakie prowadzący "usłyszeli na mieście",
Ja kiedyś słyszałem na mieście, że Woffinden przylatuje.
Kshyhu pisze:Dobrze byłoby, jakby to potwierdzili głośno i wyraźnie, bo jeśli kupię karnet i okaże się, że dzięki niemu będę miał pierwszeństwo w zakupie biletów na rundę finałową na stadion do Witka, to się wkurzę... i pewnie nie tylko ja.
istred pisze:Żeby w ogóle rozmawiać o zamknięciu stadionu to trzeba mieć przynajmniej wybranego wykonawcę żeby było z kim rozmawiać i ustalić harmonogram prac.
Ten etap jeszcze nawet nie bardzo majaczy się na horyzoncie. Wcześniej kluczowe kwestie - np. zabezpieczenie budżetu - jest pewnie projekt budżetu na 2026 r. i można tam wyczytać czy na przebudowę stadionu przy al. Zygmuntowskich zarezerwowane zostały jakieś istotne środki. Szczerze wątpię. A to dopiero wstęp. Później przetarg, wykonanie projektu, uzyskanie zgód i pozwoleń... i dopiero można ruszać z pracami. 2026 rokiem w ogóle bym się nie przejmował. Jeśli cokolwiek ruszy z końcem sezonu 2027 to uważam, że będzie bardzo dobry wynik.
rumburaquee pisze:Za to szczać w 2026 będziemy do Bystrzycy:)
Perez pisze:Toi toi w większej ilości pewnie dostawia na czas meczu.
kdsz pisze:No właśnie. Miasto informuje, że do tej pory nie ma niczego poza PFU, a ludzie spodziewają się wjazdu ciężkiego sprzętu i totalnej rozpierduchy przy Z5.
Saeyl pisze:Najpierw to niech ten remont się w ogóle zacznie, bo jak wyburzyli kible tak sprzęt się zawinął i tyle ich widzieli. A jak się zacznie to można myśleć gdzie się wyniesiemy o ile w ogóle się wyniesiemy.