Krosno - Lublin 50:40

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#101 Postautor: Cz@rek » 13 marca 2005, o 22:25

Nie wiem z jakiego powodu co u niektórych taki nadmierny optymizm?
To że Krosno jest faworytem tego meczu nieulega dyskusji.
Mi też marzy się wynik około remisu ze wskazaniem na nas,ale realnie
rzecz biorąc w Krośnie prawie nigdy nam nie szło.Ich tor jest dla nich
sporym atutem a i skład mają na tyle przyzwoity że napewno utrzymają
siÄ™ w lidze :!:

Geest
Senior

#102 Postautor: Geest » 14 marca 2005, o 07:29

Cz@rek pisze:a i skład mają na tyle przyzwoity że napewno utrzymają
siÄ™ w lidze :!:

czyli spadniemy my, albo Opole?? :evil:

hayabusarider

#103 Postautor: hayabusarider » 14 marca 2005, o 09:17

Cz@rek pisze:ale realnie
rzecz biorąc w Krośnie prawie nigdy nam nie szło.

Chyba piwo pod stadionem :lol:

Myślę że z naszych poza juniorami oczywista sprawa,gówno przywiezie Mordel/Jeleń.
Taka prawda niestety,Mordel/Jeleń to zawodnicy istniejący praktycznie wyłącznie na naszym torze,chyba że się Jeleń obudzi i będzie próbował jeździć na obcych torach,już jako Senior przecie.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#104 Postautor: Lublin_Fan » 14 marca 2005, o 09:38

18 sierpnia 2002
KŻS Krosno - TŻ Sipma Lublin
7. Jeleniewski - 0,2,2,2,2,1 9

To tak dla tych, którzy wątpią w Daniela. Of kors było to dośc dawno, ale obserwując przygotowania do sezonu (głównie sprzętowe) twierdzę, że Jeleniewski robi w Krośnie ponad 10 pkt.

Pozdr.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#105 Postautor: kdsz » 14 marca 2005, o 09:55

Dokąd ten świat zmierza. Już nawet Lublin_Fan robi megagwiazdę z Jelenia!!!

Ja osobiście jestem pełen obaw przed wyjazdem do Krosna. W pierwszej kolejce beniaminek będzie się starał zaprezentować z jak najlepszej strony, a dodatkowo Lublin to obok Opola główny przeciwnik Krosna w walce o utrzymanie. Myślę, że będzie ostro i na styku, ale powinniśmy wygrać różnicą 4-8 punktów. Najbardziej boję się o postawę Jensena. Gość jest niepewny. Może robić po 12 punktów na mecz, a może też ledwo dobijać do dwucyfrówki w 6 startach. Mam jednak nadzieję, że obecny sezon będzie udany dla Duńczyka i będzie śmigał nie gorzej niż w 2003.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#106 Postautor: Manitou » 14 marca 2005, o 10:05

kdsz pisze:Dokąd ten świat zmierza. Już nawet Lublin_Fan robi megagwiazdę z Jelenia!!!

uważasz że trzeba być megagwiazdą żeby przywieźć z takim zespolem jak Krosno 10 punktów :?: bo ja nie :wink:

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#107 Postautor: Lublin_Fan » 14 marca 2005, o 10:15

Ja o Jeleniewskim mam od dwóch lat takie samo zdanie: paralita jeżdzący z szyną kolejową w d....
Jednak w tym roku Daniel naprawde profesjonalnie przygotowuje formę a w dodatku poszły za tym "profesjonalne" pieniądze. Trudno zatem zgodzić mi sie z opinią, że w Krośnie zrobi on okrągły jeden punkt.

Pozdr.

Gość

#108 Postautor: Gość » 14 marca 2005, o 11:15

Jeleniewski pojedzie najlepiej z całej drużyny.
Najbardziej siÄ™ jednak obawiam o rudzielca.

hayabusarider

#109 Postautor: hayabusarider » 14 marca 2005, o 11:18

Zobaczcie co sądzą o "Lublińskiej drużynie" Krośnieńscy kibice:
http://zuzelzkrosna.blog.onet.pl/1,AU413714,index.html

meesha
Trener
Kontakt:

#110 Postautor: meesha » 14 marca 2005, o 11:23

Hehe, ale coś mi te zdjęcia znajomo wyglądają 8) Będzie afera :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Gość

#111 Postautor: Gość » 14 marca 2005, o 11:27

.... Lublińska drużyna posiada mechanika

czego ten naród w szkołach uczą ? :D

hayabusarider

#112 Postautor: hayabusarider » 14 marca 2005, o 11:33

kdsz pisze: Najbardziej boję się o postawę Jensena. Gość jest niepewny. Może robić po 12 punktów na mecz, a może też ledwo dobijać do dwucyfrówki w 6 startach. Mam jednak nadzieję, że obecny sezon będzie udany dla Duńczyka i będzie śmigał nie gorzej niż w 2003.

O Jespera możesz być spokojny,gość przynajmniej Profesjonalnie podchodzi do przygotowania sprzętu,trzech osobistych mechaników plus tuner Brian Karger to zapowiedz dobrze przygotowanego sprzętu.
Ale szkoda mi jednego, że na jego stronie nie ma słowa o startach w TŻ.
Widać że priorytet mają inne ligii :wink:

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#113 Postautor: kdsz » 14 marca 2005, o 11:47

No właśnie nie widzę podstaw by być pewnym dobrej postawy Jespera. Gość słabo startował w GP, w Anglii i Danii jeździł baaaardzo przeciętnie, ogólnie sezon 2004 kompletnie Mu nie wyszedł. Chciałbym wierzyć, że był to tylko wypadek przy pracy a nie zapowiedź gorszej passy w karierze Jensena.....

Awatar użytkownika
:Radim:
Kontakt:

#115 Postautor: :Radim: » 14 marca 2005, o 12:02

Jensen jest bardzo dobrym zawodnikiem na 1 lige - okazalo sie ze GP jest dla niego zbyt mocne ale wydaje mi sie ze jeszczze wroci do elity.

a co do lublińskiego :D to moze wiecie cos na temat zmiany nazwy wojewuctfa z Lubelskiego na Lublińskie :D
Czym jest zapalniczka wobec potęgi nieskończoności... poza tym nie mogę jej znaleźć :)
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!

hayabusarider

#116 Postautor: hayabusarider » 14 marca 2005, o 12:24

W porównaniu z Matejem Ferjanem, Jesper wygląda lepiej przynajmiej na papierze,
zobaczymy któremu lepiej przypasuje nawierzchnia przygotowana przez Wilki.

Krosno ma do naprawy ładny kawał bandy do końca marca,więc będą musieli zagęszczać ruchy przed przyjazdem Kaczmarka odśnieżając tor i naprawiając bandę.
A z tego co wyczytałem na forum Wilków, pieniążków na naprawę bandy jeszcze nie uzyskali,więc to różnie może być.Chociaż desperaci są zdolni do wszystkiego.
Lecz czy im jest na rękę pośpiech z odjechaniem z nami meczu w terminie :?:
Ja stawiam na to, iż mecz się nie odbędzie w terminie :cry:
Więc Chyba szykujmy się "przywitać" :twisted: Józków z Mojrzeszowa,może przydałby się nowy temat :?:

Awatar użytkownika
Mrucky

#117 Postautor: Mrucky » 14 marca 2005, o 12:41

hayabusarider pisze:Więc Chyba szykujmy się "przywitać" :twisted: Józków z Mojrzeszowa,może przydałby się nowy temat :?:

A może dwa lub trzy ? 8)

hayabusarider

#118 Postautor: hayabusarider » 14 marca 2005, o 12:44

Mrucky pisze:
hayabusarider pisze:Więc Chyba szykujmy się "przywitać" :twisted: Józków z Mojrzeszowa,może przydałby się nowy temat :?:

A może dwa lub trzy ? 8)

Jeśli masz rozdwojenie jaźni i myślisz że jesteś kotem?? to czemu nie?

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#119 Postautor: ravajas » 14 marca 2005, o 12:48

papi pisze:pierwszy po awansie byl mecz z Rybnikiem 45:45, ale Rybnik w tamtym sezonie awansowal, wiec start bardzo udany :D

też byłeś pijany? wynik był niepełny bo były dwa niepełne biegi :D coś około 44:44

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#120 Postautor: GRISZA » 14 marca 2005, o 13:01

hayabusarider pisze:Jeśli masz rozdwojenie jaźni i myślisz że jesteś kotem?? to czemu nie?

To teraz ja stanÄ™ w obronie kolegi :wink:

Hayabusarider a TY myślisz ,że jesteś Hansem Nielsenem czy też sobie go obrałeś za bohatera Twojej wyobraźni ? Tato Ci opowiadał jak Hans jeździł super w barwach Motoru ?
Po co zaczynasz znowu te bezsensowne spory. Masz topic Krosno-Lublin to pisz na temat. Na mecz z Rzeszowem masz jeszcze czas. Tak bardzo Cie korci żeby wszystkim pochwalić się jak to strasznie nie lubisz Józków ? Chcesz się tym pochwalić aby się w jakiś niewiadomy sposób dowartościować ?
THINK ABOUT IT :roll:

pzdr.
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

hayabusarider

#121 Postautor: hayabusarider » 14 marca 2005, o 13:13

GRISZA pisze:
hayabusarider pisze:Jeśli masz rozdwojenie jaźni i myślisz że jesteś kotem?? to czemu nie?

To teraz ja stanÄ™ w obronie kolegi :wink:

Hayabusarider a TY myślisz ,że jesteś Hansem Nielsenem czy też sobie go obrałeś za bohatera Twojej wyobraźni ? Tato Ci opowiadał jak Hans jeździł super w barwach Motoru ?
Po co zaczynasz znowu te bezsensowne spory. Masz topic Krosno-Lublin to pisz na temat. Na mecz z Rzeszowem masz jeszcze czas. Tak bardzo Cie korci żeby wszystkim pochwalić się jak to strasznie nie lubisz Józków ? Chcesz się tym pochwalić aby się w jakiś niewiadomy sposób dowartościować ?
THINK ABOUT IT :roll:

pzdr.

:lol: :lol: :lol: :lol: Koleżko sympatyczny zza buga : Bez komentarza

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#122 Postautor: GRISZA » 14 marca 2005, o 13:25

hayabusarider pisze:Koleżko sympatyczny zza buga : Bez komentarza

No to teraz weź jeszcze atlas geograficzny Polski,zobacz gdzie jest Bug a obiecuję ,ze nie poskarżę Twojej pani od geografii :wink:
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

hayabusarider

#123 Postautor: hayabusarider » 14 marca 2005, o 13:33

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Koleżko sympatyczny,to ja mógłbym twoją wiedzę "Ogromną" zweryfikować.Najpierw popytaj,zastanów się ile mogę mieć lat i kto kogo może czegoś nauczyć.Dopiero będziemy rozmawiać GRISZO .
I pisz na temat.Ponieważ niepotrzebnie zaśmiecasz forum a i ośmieszasz się niepotrzebnie.Chyba że lubisz?
A jak masz dalej z sobą problem,idź do księdza najlepiej,on cię wysłucha z pewnością zaręczam.
Niniejszym kończę tą jałową dyskusję,bo to nie miejsce i czas na to,koleżko szympatyczny.
Pozdrawiam Dorosłych Sympatyków Speedwaya

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#124 Postautor: mikas » 14 marca 2005, o 13:52

ravajas pisze:
papi pisze:pierwszy po awansie byl mecz z Rybnikiem 45:45, ale Rybnik w tamtym sezonie awansowal, wiec start bardzo udany :D

też byłeś pijany? wynik był niepełny bo były dwa niepełne biegi :D coś około 44:44

pozdrawia:
Rafał Borowski

Mylisz sie Ravajas,Papi podał dokładny wynik i dokładną punktację.

P.S.Hayabusarider,Ty chyba naprawdę masz jakieś kompleksy na punkcie Rzeszowa.Wyluzuj chłopie,bo robisz z siebie sfrustrowanego małolata.Co sie z ludzmi w tym Lublinie dzieje??Nasi zawodnicy udowodnili na torze,że przez ostatnie sezony są lepsi od rzeszowiaków,więc nie wiem skąd biora sie jeszcze te kompleksy u kibiców :roll:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#125 Postautor: GRISZA » 14 marca 2005, o 14:00

hayabusarider pisze::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Koleżko sympatyczny,to ja mógłbym twoją wiedzę "Ogromną" zweryfikować.Najpierw popytaj,zastanów się ile mogę mieć lat i kto kogo może czegoś nauczyć.Dopiero będziemy rozmawiać GRISZO .
I pisz na temat.Ponieważ niepotrzebnie zaśmiecasz forum a i ośmieszasz się niepotrzebnie.Chyba że lubisz?
A jak masz dalej z sobą problem,idź do księdza najlepiej,on cię wysłucha z pewnością zaręczam.
Niniejszym kończę tą jałową dyskusję,bo to nie miejsce i czas na to,koleżko szympatyczny.
Pozdrawiam Dorosłych Sympatyków Speedwaya

Koleżko sympatyczny... :D Nie interesuje mnie to ile masz lat i nie zamierzam nikogo o to pytać. Skoro jestes juz tak bardzo dorosłym chłopcem to mógłbyś to wyrazać w tym co wypisujesz tutaj. A jakoś tego nie widzę w nadmiarze w Twoich postach.
Skoro posiadasz już tak dojrzały wiek ,że nie można Ci zwrócić uwagi zatem rób tak aby nie musiano tak robić. Daj przykład takim jak ja dzieciom ,żeby wiedziały jak postępować...
Przepraszam ,że zaśmiecam wątek ale to już ostatni mój post w tym temacie.

Wracając do wątku Krosno-Lublin. Może jednak mecz uda się rozegrać ,gdyż synoptycy zapowiadają ocieplenie. Myślę,ze przez tydzień przy słonecznej i dodatniej temperaturze śnieg stopnieje. Tylko czy wystarczy czasu ,żeby sobie choć trochę potrenować...