Ultras-oprawa

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#101 Postautor: Manitou » 21 marca 2005, o 09:16

peterix widać od razu, że należysz do tych 98%, ktore nie rozumiało napisu. Głosił on z tego co pamiętam mniej więcej " Serdecznie witamy w Lublinie". Gdzie tu jest coś PRZECIWKO Rzeszowowi :?: :roll: Gdzie rzucanie padliną :?: Jak chcesz coś skomentować to wypadałoby wypowiadać się w tematach o których ma się pojęcie, a tak robisz z siebie... :twisted:

peterix
Szkółkowicz

#102 Postautor: peterix » 21 marca 2005, o 09:33

Muszę Cię rozczarować Manitou bo ja akurat wiedziałem co miał głosić (dzięki forum :wink: ). Nie rozumiem natomiast co chcieliście przez to wyrazić? Sympatię do Rzeszowa? Kulturalne powitanie? Nie rozśmieszaj mnie.
Ale skoro ten napis uważasz za fajny element kibicowania to nasza dyskusja mija się z celem... Pozdro!
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

Geest
Senior

#103 Postautor: Geest » 21 marca 2005, o 10:05

peterix pisze:Muszę Cię rozczarować Manitou bo ja akurat wiedziałem co miał głosić (dzięki forum :wink: ). Nie rozumiem natomiast co chcieliście przez to wyrazić? Sympatię do Rzeszowa? Kulturalne powitanie? Nie rozśmieszaj mnie.
Ale skoro ten napis uważasz za fajny element kibicowania to nasza dyskusja mija się z celem... Pozdro!

jest jeszcze cos takiego jak 'poczucie humoru'...

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#104 Postautor: Manitou » 21 marca 2005, o 10:19

peterix pisze: Nie rozumiem natomiast co chcieliście przez to wyrazić? Sympatię do Rzeszowa? Kulturalne powitanie? Nie rozśmieszaj mnie.

Muszę Cię rozczarować peterix - nie jestem członkiem FK więc pisani do mnie "chcieliście" jest pomyłką. Nie miałem nic wspólnego ze stworzeniem tej flagi, natomiast gdy ją zobaczyłem na stadionie, szczerze się uśmiałem. I chyba o to chodziło ludziom z FK.Tak jak pisze Geest - jest coś takiego jak poczucie humoru.
Pozdrawiam i życzę więcej dystansu do życia.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#105 Postautor: $korzen$ » 21 marca 2005, o 10:58

Peterix gadasz jak bys byl dziadkiem w wieku 80 lat :wink: , zauwaz ze juz od pewnego czasu w Zielonce robia podobne transparenty, ktore na pierwszy rzut oka maja osmieszyc rywala ale z biegiem czasu wszyscy uwazaja to za swietny zart. To samo bylo podczas barazy wlasnie z TÅ»-em. No i jakos nigdy nie zauwazylem zeby ktos na Falubarz wrzucal za takie transparenty, wszystko jest robione po to ,zeby sie dobrze bawic.

peterix
Szkółkowicz

#106 Postautor: peterix » 21 marca 2005, o 14:39

Mnie osobiście flaga z Pacanowem też się podobała i wcale nie czułem się urażony. Ale tu akurat humor był dość czytelny. Może to rzecz gustu, ale mnie pozdrowienia Rzeszowa cyrulicą nie przekonało. Tak samo jak nazywanie kibiców rzeszowskich Józkami z Mojżeszowa. Cóż, kwestia gustu.
Ale to zupełnie inny temat... i nie rozwijajmy go tu bo się admini wnerwią :wink:
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#107 Postautor: GRISZA » 21 marca 2005, o 16:10

Holly powiem Ci jedno - JESTEŚ ŻAŁOSNY ...
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Gość

#108 Postautor: Gość » 21 marca 2005, o 16:44

Holly powiem Ci jedno - JESTEŚ ŻAŁOSNY ...

zawsze sie znajdzie w stadzie jakaÅ› czarna owca :D

Mam prawo was nienawidzieć , i z niego korzystam.Oczywiście nie nienawidze Ciebie kolego lecz ogół ktory jest zwany Marma Polskie Folie Rzeszów.
Ostatnio zmieniony 21 marca 2005, o 16:56 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#109 Postautor: dannie » 21 marca 2005, o 16:55

po pierwsze: ale dyskusja! ;)

po drugie: ja tez chce odpowiedziec na pytanie Bimmera.
Odp. Bo niektorych to kreci, niektorym oprawy sie podobaja, sporo osob lubi przyjsc na stadion i troche pokrzyczec... wiele osob mecz traktuje jako szanse do dobrej zabawy (bo dla kibicow sport to chyba rozrywka?) - a ze kazdego bawia troszke inne rzeczy to juz inna sprawa... ;)

po trzecie: FK i KK nie rywalizuja! bo niby na jakiej plaszczyznie? oprawa KK nie przeszkadza naszej oprawie - wszystko moze sie uzupelniac... np. na meczu z Zielona race byly Fanklubowe a napis TÅ» LUBLIN - KK... jak juz pisalem nie musimy sie kochac ani nienawidzic - jest jeszcze cos pomiedzy - mam tylko nadzieje ze KK wysiagnie w tym roku jakies wnioski i poprawi to i owo...

po czwarte: popieram kwestie dotyczace rozruszania I luku! ;)
Obrazek

Gość

#110 Postautor: Gość » 21 marca 2005, o 16:59

po czwarte: popieram kwestie dotyczace rozruszania I luku!

ja jestem stałym byalcem 1-łuku , ale co ja mogę sam :D jeżeli zbierzę sie grono chętnych chętnie sie zorganizujemy.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#111 Postautor: Manitou » 21 marca 2005, o 17:06

Holly, a w którym miejscu na pierwszym łuku :?: W sektorze sąsiadującym od lewej strony z sektorem gości :?: Bo jeżeli tak to napewno nie będziesz sam. Siedzi tam cała ekipa, która drze się ile tylko może, ale jest nas maksymalnie 10-15 osób. Jeżeli masz do nas blisko to zapraszamy serdecznie. Każde gardło się przyda :lol:

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#112 Postautor: GRISZA » 21 marca 2005, o 18:38

Hollywood pisze:zawsze sie znajdzie w stadzie jakaÅ› czarna owca :D

Mam prawo was nienawidzieć , i z niego korzystam.Oczywiście nie nienawidze Ciebie kolego lecz ogół ktory jest zwany Marma Polskie Folie Rzeszów.

Pytam się więc Ciebie Holly dlaczego tak bardzo chcesz być tą czarna owcą ? Czy chcesz zwrócić uwagę ludzi na swoją osobę ? Czy w ten sposób chcesz się dowartościować pisząc o tym jak bardzo nienawidzisz ogółu zwanego Marma Polskie Folie Rzeszów ?
Co zatem jest dla Ciebie tym ogółem ? Czy jest nim drużyna żużlowa Stali Rzeszów ? Czy są nim kibice przychodzący na mecze ? Czy jest nim KK ? Czy są to mieszkańcy Rzeszowa ? Co dokładniej rozumiesz przez pojęcie Józek ?
Przepraszam za tak wiele pytań,lecz niepojeta jest dla mnie Twoja nienawiść. Jak można nienawidzieć kogoś kogo nawet się nie zna ...
To jest obłęd i chyba ma mało wspólnego ze sportem. A dla mnie z żużlem jeszcze bardziej.
Pozdrawiam Cię i nie życzę Ci tego byś kiedyś doświadczył tego co zwiesz nienawiścią.
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Gość

#113 Postautor: Gość » 21 marca 2005, o 18:50

Pytam się więc Ciebie Holly dlaczego tak bardzo chcesz być tą czarna owcą ? Czy chcesz zwrócić uwagę ludzi na swoją osobę ? Czy w ten sposób chcesz się dowartościować pisząc o tym jak bardzo nienawidzisz ogółu zwanego Marma Polskie Folie Rzeszów ?
Co zatem jest dla Ciebie tym ogółem ? Czy jest nim drużyna żużlowa Stali Rzeszów ? Czy są nim kibice przychodzący na mecze ? Czy jest nim KK ? Czy są to mieszkańcy Rzeszowa ? Co dokładniej rozumiesz przez pojęcie Józek ?

* czarną owcą to ja już jestem i tego nie zmienie , bo mi z tym wygodnie :D

* nie chce zwracać niczyjej uwagi , to jest moje prywatne uczucie z którym sie nie kryje.

* ja sie nie muszę dowartościowywać , gdyż uważam sie za osobę w pełni dowartościowana.

* ogółem są zwodnicy , władze klubowe oraz kk

* tak jest nim drużyna żużlowa Stali Rzeszów

* kibice postronni , mieszkańcy Rzeszowa nie

* kk - tak !

* owszem mieszkańcy Rzeszowa , ale tylko należący do kk.

* Józek - vel Judas i wszystko jasne :D

pozdrawiam.

Gość

#114 Postautor: Gość » 22 marca 2005, o 18:22

meesha pisze:
Lublin_Fan pisze:Ale kompletnie nie potrafię zrozumieć dlaczego niektórzy idą w zaparte i nie potrafią zrobić fali? tak cieżko wstać na sekunde, unieść ręcę i krzyknąć coś?
W zasadzie nie ciężko ale muszę przyznać, że wybitnie mnie irytuje robienie fali w momencie kiedy wypełniam program po zakończonym biegu :roll: Czy "statystycy" mogliby dostać pół minuty na wpisanie rezultatów i dopiero potem jedziemy z falą itd :?: :D

szczera prawda, ja tez jak widze ze fala idzie a wypelniam program, to nawet nie chce mi sie ruszac, a potem sytuacja: przepraszam pana, kto był pierwszy, jaki wynik?? A ja raz powiedzialem kolesiowi, trzeba bylo sobie zapisac a nie głupiec, i od 5 biegu koles nawet nie wstał na fale ;)

spedway fan holigans

#115 Postautor: spedway fan holigans » 22 marca 2005, o 18:58

Z TĄ FALĄ TO TEŻ SIĘ ZGADZAM.PRZYNAJMNIEJ PÓŁ MINUTKI PO BIEGU BO NIE MA KIEDY WPISAĆ WYNIKÓW DO PROGARAMU. JAK ZAUWAŻYŁEM FALĘ ZACZYNAJĄ NIEKTÓRZY PIJANI KTÓRZY NIE WPISUJĄ BO I TAK NIC NIE WIDZĄ CO WPISUJĄ.
SPEDWAY FAN HOLIGANS

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#116 Postautor: grzesieck » 22 marca 2005, o 19:10

spedway fan holigans pisze:Z TĄ FALĄ TO TEŻ SIĘ ZGADZAM.PRZYNAJMNIEJ PÓŁ MINUTKI PO BIEGU BO NIE MA KIEDY WPISAĆ WYNIKÓW DO PROGARAMU. JAK ZAUWAŻYŁEM FALĘ ZACZYNAJĄ NIEKTÓRZY PIJANI KTÓRZY NIE WPISUJĄ BO I TAK NIC NIE WIDZĄ CO WPISUJĄ.

speedway fan holigans, domyslam sie ze to ty jestes tym czlowieczkiem, ktory na mecze chodzi w bialej bluzie z takim wlasnie napisem (speed way...). Jezeli ty to ty to troche pieprzysz bzdury, bo:

a) ty i tak zawsze stoisz
b) nie widzialem Cie nigdy z programem, kilka razy pytales mnie i jasia jaki jest wynik itd.
c) fali nie robisz pomimo tego, ze nie masz programu
d) nie uzywaj caps locka
e) jak mogles zauwazyc z sektora, w ktorym siedzisz kto zaczyna fale? sokoli wzrok? ze 100m dostrzezesz czy ktos jest pijany czy nie?

jezeli jednak nie jestes osoba, za ktora Cie mam to wez sobie do serca tylko podpunkt d :)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#117 Postautor: Lublin_Fan » 22 marca 2005, o 21:17

Mam wrażenie, że spora część forumowiczów jeszcze pisać nie umie lub ma z tym duuuże problemy. Wpisanie 4-12 cyfer (w zależności jakie kto ma nawyniki), wyniku meczu oraz czasu zajmuje wam całą przerwę między biegami, że nawet na 3 sekundy nie możecie zrobić fali?

Wspólczucia.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#118 Postautor: papi » 22 marca 2005, o 21:30

Lublin_Fan pisze:Mam wrażenie, że spora część forumowiczów jeszcze pisać nie umie lub ma z tym duuuże problemy. Wpisanie 4-12 cyfer (w zależności jakie kto ma nawyniki), wyniku meczu oraz czasu zajmuje wam całą przerwę między biegami, że nawet na 3 sekundy nie możecie zrobić fali?

Wspólczucia.

Lublin_Fan czy tak trudno zaczekac te 20-30 sekund?? przerwa miedzy biegami trwa co najmniej 2 minuty wiec jescze 1,5 zostaje na robienie fali, dlaczego programy nie moga byc jak kiedys tak czytelne i zlozone z 2 stron do wypelniania, a nie 6 czy 8 jak teraz?? zanim zostanie podamy czas kazdy sobie uzupelni, potem wpisze czas i jest po sprawie, czy nie mozna wtedy robic fali, ja tez staram sie robic, ale nie wtedy kiedy wypelniam program :?

meesha
Trener
Kontakt:

#119 Postautor: meesha » 22 marca 2005, o 21:44

Drogi Lublin_Fanie :!: Po pierwsze to ja np. wpisuję 20-22 cyfry w zależności od fazy meczu :) i to zajmuje jakieś 15 sekund ale kolejne dwie minuty to nasłuchiwanie czasu biegu, który się skończył i ewentualnych zmian w biegu kolejnym :D co ja Ci zresztą będę pisał o jakości naszego nagłośnienia :wink: więc trochę tolerancji dla Ludzi Dbających O Statystykę :P
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#120 Postautor: Lublin_Fan » 22 marca 2005, o 21:52

No i dalej nie rozumiem problemu :)
Ja również wypełniam program szczegółowo po każdym biegu i nigdy mi w tym fala nie przeszkadzała. Tym bardziej, że tak naprawdę przerwy miedzy biegami jest sporo wiecej niż 2 minuty.

A że fala rusza wtedy kiedy wy piszecie - no cóż pecha macie ;). Niestety nic wam na to nie poradzę bo siedzę na wirażu.

Ps. Nagłośnienie? Jakie nagłośnienie? :lol:

Pozdr.

Snys
Zawodowiec

#121 Postautor: Snys » 22 marca 2005, o 22:14

Lublin_Fan pisze:No i dalej nie rozumiem problemu :)
Ja również wypełniam program szczegółowo po każdym biegu i nigdy mi w tym fala nie przeszkadzała. Tym bardziej, że tak naprawdę przerwy miedzy biegami jest sporo wiecej niż 2 minuty.

A że fala rusza wtedy kiedy wy piszecie - no cóż pecha macie ;). Niestety nic wam na to nie poradzę bo siedzę na wirażu.

Ps. Nagłośnienie? Jakie nagłośnienie? :lol:

Pozdr.

Jesli chodzi o mnie to jak widze ze z przeciwległej leci juz fala to zaczynam nerwowo i na szybko uzupelniac program i tylko błędy robie :wink: :lol: a to wszystko dla dobra oprawy :wink:

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#122 Postautor: _piotrusss » 22 marca 2005, o 22:18

A ja tam program uzupelniam po meczu :D
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
papi
Trener

#123 Postautor: papi » 22 marca 2005, o 22:26

_piotrusss pisze:A ja tam program uzupelniam po meczu :D

to dobrze ze nie przed :wink:

Gość

#124 Postautor: Gość » 24 marca 2005, o 14:10

Ile wynosi składka na oprawe w Krośnie ? i kiedy zamówicie " elementy piroteczhniczne " ?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#125 Postautor: Cooper » 24 marca 2005, o 14:19

jak przyjdziesz we wtorek 29 marca do Tequlli, to oprocz wplaty na wyjazd, mozesz sie dorzucic na oprawe. Zreszta zachecamy do tego kazdego. nie ma okreslonej skladki. za kazda kwote bedziemy wdzieczni.
Ostatnio zmieniony 24 marca 2005, o 14:21 przez Cooper, łącznie zmieniany 1 raz.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]