Czy mozna miec jeszcze złudzenia?
Czy mozna miec jeszcze złudzenia?
Nie jestem kibicem tylko na słoneczną pogode i zwyciestwa,ale to co dzisiaj zobaczyłam.....
Nie mamy lidera,nie mamy juniora,nie mamy seniora i nie mamy obcokrajowca.Ja wiem że moze jeszcze sie rozjeżdżą,moze lepiej dopasuja,ale Max jezdził na naszym torze chyba pierwszy raz ...?A Jensen,jechał bo jechał nic poza tym.
Ze maja lepsze silniki? Może tak,ale z mojego miejsca nie widać było nawet walki...może w złym miejscu siedzialam?
Powinnismy przegrac do 27 !
Nie mamy składu,nie bedzie widowiska - odejda kibice a za nimi sponsorzy,stad moje pytanie w tytule: czy jedyne co nam zostało to tylko złudzenia?
Moze zagladaja tu czasem włodarze naszego klubu..do nich pytanie:
Po co apele o wczesniejsze przybycie na stadion skoro o godz.14.15 czynna była tylko jedna kasa,po co trzyma sie tłumy ludzi przed wejsciami?
Nie mamy lidera,nie mamy juniora,nie mamy seniora i nie mamy obcokrajowca.Ja wiem że moze jeszcze sie rozjeżdżą,moze lepiej dopasuja,ale Max jezdził na naszym torze chyba pierwszy raz ...?A Jensen,jechał bo jechał nic poza tym.
Ze maja lepsze silniki? Może tak,ale z mojego miejsca nie widać było nawet walki...może w złym miejscu siedzialam?
Powinnismy przegrac do 27 !
Nie mamy składu,nie bedzie widowiska - odejda kibice a za nimi sponsorzy,stad moje pytanie w tytule: czy jedyne co nam zostało to tylko złudzenia?
Moze zagladaja tu czasem włodarze naszego klubu..do nich pytanie:
Po co apele o wczesniejsze przybycie na stadion skoro o godz.14.15 czynna była tylko jedna kasa,po co trzyma sie tłumy ludzi przed wejsciami?
Mnie ten mecz pozbawil jakichkolwiek złudzen. Tak beznadziejnego spotkania w wykonaniu naszych zawodników nie widziałem od czasów LKZ-u. Pozostaje nam walka o 7 miejsce, coc i to w tym momencie nie wydaje sie zbyt łatwe do osiagniecia. Czas odpowiedziec sobie na pytanie kto a może co za tym wszystkim stoi.?? Sprzet - jak było dzisiaj widac Dawid Stachyra miał szybsze motory od Piszcza Jensena i reszty naszych skręcaczy w lewo. A na dodatek dobiło mnie to co zobaczyłem - Trumiński 14(3,3,3,3,2) ale wiem nas nie było na niego stać...
-
Gość
jestem dokladnie tego samego zdania co InDorka
na mecz z GTŻ przyjdzie z 3 tysiące kibicow i klub zobaczy ze bez wynikow nie ma kibicow, odejda sponsorzy, poniewaz to co dzisiaj pokazali nasi zawodnicy to kpiny. Po co Ci sponsorzy maja pchac kase ?? Ja i tak bede chodzil dalej na zużel bo by sie nie dzialo
ale naprawde dzisiajeszy mecz daje wiele do myślenia !! Stachyra - robil nas jak chcial, Sledz - tak samo, jechali nas trzymajac kierownice jedna ręką 
To jest dno co zobaczylismy ,poprostu brak słow.Piszcz udaje gwiazdora w kurtałce Coventry, no i ten Jensen musi powalczyc z nadwagą bo jego GM wymiękka, o Frankowie i mlodziezowcach nie wspomne.Pozdro dla Focusa i Jelenia.
Fan klub tez nie wiele lepszy od zawodników TZ.
Dno....
Dobrze ze Motorek wczoraj wygral 3-1 z pedalskÄ… stalÄ….
Fan klub tez nie wiele lepszy od zawodników TZ.
Dno....
Dobrze ze Motorek wczoraj wygral 3-1 z pedalskÄ… stalÄ….
>>TÅ» MOTOR LUBLIN<<
Brak zludzen Piszcz mial byc krajowym liderem Frankow to samo a pokazali straszne badziewie po co bylo krsko lepiej sare na sprzet trzeba bylo dac.Jak stachyra jest szybszy od calego naszego zespolu to jest cos nie tak.Brawa dla ADAMA PIETRASZKI za walke Jeleniewski tez pokazal ze jest cos wart a reszta bez komentarza.Po co ten rozglos aspiracje jak wiadomo co teraz bedzie straszne czasy wracaja....wielkimi krokami.
-
sebek
Mje słowa będą krótkie i treściwe! PO CO OBIECYWALI ŻE NIEWYDADZĄ PIENIĘDZY NA ZAWODNIKÓW TYLKO BĘDĄ INWESTOWAĆ W SPRZĘT! jakim dysponują to dziś było widać jak na dłoni i niech nie pieprzą że nic więcej nie da sie zrobić. dziś nawet Stachyra łykał na prostej piszcza i jensena a na 30 m po starcie to byli o długość motocykla z przodu, pomijam Maxa. Słowa uznania dla Adasia ,Jelonka i Kacpra , reszta to niech się szybko pozbiera bo narazie to tylko kupa gruzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŻENADA !! Szkoda komentować to co sie działo, jedynie brawa dla Pietraszki i Jelenia....a tego pana z mojego avatara (zaraz zmienie na Adama) to wywalić na zbity pysk.
Typ za mną pyta sie Piszcza przed nominowanymi "TOMEK CO JEST ?" a ten tylko wzruszył ramionami z wyrazem twarza a'la "A BO JA WIEM" ?
Typ za mną pyta sie Piszcza przed nominowanymi "TOMEK CO JEST ?" a ten tylko wzruszył ramionami z wyrazem twarza a'la "A BO JA WIEM" ?
-
radzio_
radzio_ pisze:II liga na zuzlu i II liga na piłce trudno
a teraz do fan klubu czy do klubu kibica nie wiem kto jest kto ale gratulacje ze puszczacie fajerwerki po przegranym meczu to na wiwat czy jak ?? bardzo dobrze![]()
![]()
klub kibica, a konkretnie jednostka, ktora po kazdym wystrzale dostawala wrzuty z trybun... na glupote nie ma rady.
METHANOL ADVENTURE TEAM
oj dajcie spokój co wy piszecie ?? przecież w sezonie są mecz i siebie i wyjazd a w tym roku doszedł punkt bonusowy czyli możemy jeszcze pokonać Rzeszów zgarnąć bonus i wszystko ok
A tak poza tym,że każdy jest zły może zaczekajmy tydzień,będziemy po meczach z krosnem i grudziądzem i wtedy będzie już obraz sytuacji. Bo Rzeszów jest tak przygotowany, że może poprostu nie jest aż tak źle jakby sie dzisiaj wydawało ..
A tak poza tym,że każdy jest zły może zaczekajmy tydzień,będziemy po meczach z krosnem i grudziądzem i wtedy będzie już obraz sytuacji. Bo Rzeszów jest tak przygotowany, że może poprostu nie jest aż tak źle jakby sie dzisiaj wydawało ..
-
Mateusz111
- Junior
radzio_ pisze:II liga na zuzlu i II liga na piłce![]()
![]()
a teraz do fan klubu czy do klubu kibica nie wiem kto jest kto ale gratulacje ze puszczacie fajerwerki po przegranym meczu to na wiwat czy jak ?? bardzo dobrze![]()
![]()
no i te jeszcze przygłupy od norbiego (i on sam też) puszczają petardy.
W d...y sobie powsadzajcie i odpalcie !!!!
-
Michael
ocena meczu skomentujcie ! ! ! !
Witam Fanów Tż
Daliśmy dupy bo to co dzisiaj zobaczyłem to było poprostu żałosne. Jensen to jakieś totalne nie porozumienie on wygląda jka bułka a nie jak zawodnik,jest szerszy i cięższy niż wyższy i ja się nie dziwie że ten motocykl go nie ciągnie.
Piszcz jak to powiedział spiker nowy lider drużyny bez komentarza jak lider zrobił 5pkt to aż strach pomysleć co będzie dalej
Pietraszko no fakt ten się starał,jest nowy i jeździł chyba 3 mecz pod rząd w ciągu 3 dni.Dla niego 4
Jeleń się starał ale na tym się skończyło
Kepa to lepiej niech zmyka na Górki Czechowskie albo szuka objeżdżenia gdzies na treningach razem z tym Dominiczakiem,bo są jeszcze za słabo przygotowanie i biegu z juniorami mamy w dupe
Franków poprostu kaszana.
JEDYNE CO BYÅO WARTE OBEJRZENIA TO POPISY MARIANA I KAFLA ONI SÄ„ THE BEST.PRZYNAJMNIEJ MOGĘ POWIEDZIEĆ Å»E ZAPÅACIÅEM 11 ZÅ + 5 PROGRAM ZA DOBRY KABARET.
Daliśmy dupy bo to co dzisiaj zobaczyłem to było poprostu żałosne. Jensen to jakieś totalne nie porozumienie on wygląda jka bułka a nie jak zawodnik,jest szerszy i cięższy niż wyższy i ja się nie dziwie że ten motocykl go nie ciągnie.
Piszcz jak to powiedział spiker nowy lider drużyny bez komentarza jak lider zrobił 5pkt to aż strach pomysleć co będzie dalej
Pietraszko no fakt ten się starał,jest nowy i jeździł chyba 3 mecz pod rząd w ciągu 3 dni.Dla niego 4
Jeleń się starał ale na tym się skończyło
Kepa to lepiej niech zmyka na Górki Czechowskie albo szuka objeżdżenia gdzies na treningach razem z tym Dominiczakiem,bo są jeszcze za słabo przygotowanie i biegu z juniorami mamy w dupe
Franków poprostu kaszana.
JEDYNE CO BYÅO WARTE OBEJRZENIA TO POPISY MARIANA I KAFLA ONI SÄ„ THE BEST.PRZYNAJMNIEJ MOGĘ POWIEDZIEĆ Å»E ZAPÅACIÅEM 11 ZÅ + 5 PROGRAM ZA DOBRY KABARET.
Adikojot1
WBA pisze:
no i te jeszcze przygłupy od norbiego (i on sam też) puszczają petardy.
W d...y sobie powsadzajcie i odpalcie !!!!
Przypominamy, ze dzialalnosc wyzej wymienionych nie ma nic wspolnego z fan klubem
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Gość
Nie potrafie zrozumieć jak to możliwe, że taki zawodnik jak Piszcz robi 5 punktów na swoim torze, gdzie na treningach walczy z Focusem. Franków to już widać na treningach było, że jego sprzęt to jakieś gówno. Najwięcej pretensji trzeba mieć do Jensena. Po nim widać było że mial wszystko w dupie. Jako jedyny wyjeżdzając na tor podjeżdzal od razu do tasmy. jezdizl totalnie bez zaangazowania. Dlatego nie powinien juz jezdic w barwach TŻ. Że umie jezdzic pokazal w jednym biegu. Ale wtedy chyba cos mu sie pomylilo w rudym łbie. Nasi juniorzy nienadają sie do niczego. Wszyscy zauważyli jedyne pozytywną jazdę Focusa i Daniela. I to jest ważne. On są jeszcze młodzi i jeśli uda nam sie ich zatrzymać wtedy może kiedys.............
mi tez sie bardzo podobal wystep Pietraszki, ale co do jego sprzetu to mam watpliwosci, w kazdym wyscigu musial sie duzo napracowac zeby przywozic punkty, ma wielkÄ… ambicje, chce walczyc i dlatego dzis sie wyroznial, a w rzeszowei tak jak przypuszcalem calkiem niezle zaprezentowal sie Dawid
PS. Michael najpierw to trzeba zrobic wyniki w tym roku, a nie zyc tym co bedzie w nastepnym, bo jak wiemy za rok mozna brac zawodnikow za friko, wiec jesli tylko bedzie kasa to mozna stworzyc prawdziwy dream team
PS.2 Ogłądał ktos magazyn sportowy na Lublinie?? Janusz pokazal hamstwo najwyzszej klasy wysmiewajac TŻ i porownujac nasza druzyne do Śląska Świętochłowice, Janusz pokazal, ze mimo iz jest Lublinianinem z urodzenia, to zawsze mial nas glęboko w dupie i zawsze byl sercem z Rzeszowem, godne litosci to, ze przez kilka lat męczył sie w naszym klubie, bardzo mu wspolczuje
PS. Michael najpierw to trzeba zrobic wyniki w tym roku, a nie zyc tym co bedzie w nastepnym, bo jak wiemy za rok mozna brac zawodnikow za friko, wiec jesli tylko bedzie kasa to mozna stworzyc prawdziwy dream team
PS.2 Ogłądał ktos magazyn sportowy na Lublinie?? Janusz pokazal hamstwo najwyzszej klasy wysmiewajac TŻ i porownujac nasza druzyne do Śląska Świętochłowice, Janusz pokazal, ze mimo iz jest Lublinianinem z urodzenia, to zawsze mial nas glęboko w dupie i zawsze byl sercem z Rzeszowem, godne litosci to, ze przez kilka lat męczył sie w naszym klubie, bardzo mu wspolczuje
- Łoptymista
- Trener