Dudi pisze:Tak, Jurek "zrobił" silniki w Szwajcarii, chodzą jak zegarki...
KM INTAR DARTOM Ostrów- TŻ SIPMA Lublin
-
meridol
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Nie oszukujmy się. Z Pulpetem czy bez jedziemy zebrać solidne baty. Ja w przeciwieństwie co do niektórych nie liczę na rewelacyjną postawę naszych żużlowców. Dlatego uważam że skończy się co najmniej 55:35 w plecy. Na razie nie ma ku temu podstaw by sądzić inaczej. Piszczo może z 10 walnie. Pietraszko też koło 8. Jeleń wg. mnie w Ostrowie to max 5 punktów. Franków dorzuci ze 3, juniorzy 2-3. Jensen moim zdaniem nawet jeśli pojedzie to uzbiera max te 10 oczek w 6 startach. Na papierze to może wygląda ładnie, ale w rzeczywistości będzie różnie.
jakieś mam przeczucie, że jutro Franków pojedzie jak Tomek Gollob. Ale żeby nie było tak miło to Gollob dzisiaj w Toruniu 1,2,d,0,1 a Tarnów przegrał 40:50. czyli jak jutro Franek zwali kolejny mecz to może powiedzieć że to o niczym nie świadczy bo gollob też słabo
A tak poważnie to ciekawy jestem jak to jutro będzie, czy Mordel i franków będą się na końcu stawki ścigać ze sobą o 1 punkt ,może być wesoło
A tak poważnie to ciekawy jestem jak to jutro będzie, czy Mordel i franków będą się na końcu stawki ścigać ze sobą o 1 punkt ,może być wesoło
-
Siwek Patataj
No i na nic moja wczorajsza symulacja, bo widzę że jednak jedziemy bez "Pulpeciska" i robimy wariant "minimum" z "Ojcem" w składzie.
Osobiście... popieram. Jensen nie pozwoliłby nam tego meczu i tak wygrać, a różnica w wyniku chyba nie będzie aż tak wielka jak miejsce Jensena zajmie Mordel. Oczywiście porażka będzie zapewne wyraźniejsza, ale i tak to będzie porażka. A punkt bonusowy i tak na 100% powędrowałby do Ostrowa. Tak więc zakładając plan zajęcia 6-tego miejsca w tabeli na koniec rundy zasadniczej, desygnowanie takiego składu uważam za jak najbardziej słuszne. Niech Jensen sobie odpocznie i przemyśli pewne sprawy.
Z Jensenem w składzie typowałem wynik 49:41 dla Ostrowa (dzięki Meesha za wychwycenie błedu!!!
). A teraz? Nie wiem, typuję pisząc tego posta, więc zobaczę co mi wyjdzie:
Motor Lublin
1. PIETRASZKO (1+,3,1+,2,2,1+) 10+3
2. PISZCZ (2,1,2,3,2,2) 12
3. MORDEL (0,0,RT,RT) 0
4. FRANKÓW (1,2,0,1,0) 4
5. JELENIEWSKI (2,2,1,1,2) 8
6. KĘPA (3,0,0,0,0) 3
7. DOMINICZAK (1) 1
Ostrovia Ostrów Wlkp.
9. DYM (3,3,3,2,0) 11
10. PIETRZYK (0,1,1,0) 2
11. SZCZEPANIAK (2+,0,2+,3,1) 8+2
12. WĘGRZYK (3,2,3,1,3) 12
13. JĘDRZEJAK (3,3,3,3,3) 15
14. BRUCHEISER (2,1,1,0,0) 4
15. LIBERSKI (0) 0
I. Kępa, Brucheiser, Dominiczak, Liberski 2:4 (2:4)
II. Dym, Piszcz, Pietraszko, Pietrzyk 3:3 (5:7)
III. Węgrzyk, Szczepaniak, Franków, Mordel 5:1 (10:8 )
IV. Jędrzejak, Jeleniewski, Brucheiser, Kępa 4:2 (14:10)
V. Pietraszko, Węgrzyk, Piszcz, Szczepaniak 2:4 (16:14)
VI. Jędrzejak, Franków, Brucheiser, Mordel 4:2 (20:16)
VII. Dym, Jeleniewski, Pietrzyk, Kępa 4:2 (24:18 )
VIII. Jędrzejak, Piszcz, Pietraszko, Brucheiser 3:3 (27:21)
IX. Dym, Pietraszko, Pietrzyk, Franków 4:2 (31:23)
X. Węgrzyk, Szczepaniak, Jeleniewski, Kępa 5:1 (36:24)
XI. Piszcz, Dym, Franków, Brucheiser 2:4 (38:28 )
XII. Szczepaniak, Pietraszko, Węgrzyk, Kępa 4:2 (42:30)
XIII. Jędrzejak, Piszcz, Jeleniewski, Pietrzyk 3:3 (45:33)
XIV. Węgrzyk, Jeleniewski, Szczepaniak, Franków 4:2 (49:35)
XV. Jędrzejak, Piszcz, Pietraszko, Dym 3:3 (52:38 )
No i wyszło trochę gorzej, bo wyszło 52:38 i tak też typuję. Nie powinna to być przegrana z kretesem, ale na zwycięstwo mnie ma absolutnie żadnych szans. Nawet gdyby jeździł Jensen.
Gdzie mogłem "przeszacować"?:
- być może Jędrzejak nie zrobi kompletu, tylko 12-13 pkt.
- być może także Węgrzyk nie zrobi 12 oczek, bo jest świeżo po kontuzji, ale więcej powinien zrobić Pietrzyk,
- czuję, że i Piszcz i Pietraszko mogą mieć problemy ze zrobieniem takiego wyniku jak wyżej.
Gdzie "niedoszacowałem"?:
- Pietrzyk powinien "ukręcić" więcej,
... a reszta chyba zgodnie z ich możliwościami.
To jest wg mnie wersja dość optymistyczna, bo tak jak napisałem Pietraszce i Piszczowi robiąc tę symulację po prostu mocno zaufałem. Ale niech tak pozostanie, niech będzie 52:38.
ukłoniki
lucki73
Osobiście... popieram. Jensen nie pozwoliłby nam tego meczu i tak wygrać, a różnica w wyniku chyba nie będzie aż tak wielka jak miejsce Jensena zajmie Mordel. Oczywiście porażka będzie zapewne wyraźniejsza, ale i tak to będzie porażka. A punkt bonusowy i tak na 100% powędrowałby do Ostrowa. Tak więc zakładając plan zajęcia 6-tego miejsca w tabeli na koniec rundy zasadniczej, desygnowanie takiego składu uważam za jak najbardziej słuszne. Niech Jensen sobie odpocznie i przemyśli pewne sprawy.
Z Jensenem w składzie typowałem wynik 49:41 dla Ostrowa (dzięki Meesha za wychwycenie błedu!!!
Motor Lublin
3. MORDEL (0,0,RT,RT) 0
4. FRANKÓW (1,2,0,1,0) 4
6. KĘPA (3,0,0,0,0) 3
7. DOMINICZAK (1) 1
Ostrovia Ostrów Wlkp.
9. DYM (3,3,3,2,0) 11
10. PIETRZYK (0,1,1,0) 2
15. LIBERSKI (0) 0
No i wyszło trochę gorzej, bo wyszło 52:38 i tak też typuję. Nie powinna to być przegrana z kretesem, ale na zwycięstwo mnie ma absolutnie żadnych szans. Nawet gdyby jeździł Jensen.
- być może także Węgrzyk nie zrobi 12 oczek, bo jest świeżo po kontuzji, ale więcej powinien zrobić Pietrzyk,
- czuję, że i Piszcz i Pietraszko mogą mieć problemy ze zrobieniem takiego wyniku jak wyżej.
To jest wg mnie wersja dość optymistyczna, bo tak jak napisałem Pietraszce i Piszczowi robiąc tę symulację po prostu mocno zaufałem. Ale niech tak pozostanie, niech będzie 52:38.
ukłoniki
lucki73
lucki73 pisze:No i na nic moja wczorajsza symulacja, bo widzę że jednak jedziemy bez "Pulpeciska" i robimy wariant "minimum" z "Ojcem" w składzie.
Z Jensenem w składzie typowałem wynik 49:41 dla Ostrowa (dzięki Meesha za wychwycenie błedu!!!). A teraz? Nie wiem, typuję pisząc tego posta, więc zobaczę co mi wyjdzie:
Motor Lublin
3. MORDEL (0,0,RT,RT) 0
4. FRANKÓW (1,2,0,1,0) 4
6. KĘPA (3,0,0,0,0) 3
7. DOMINICZAK (1) 1
Ostrovia Ostrów Wlkp.
9. DYM (3,3,3,2,0) 11
10. PIETRZYK (0,1,1,0) 2
15. LIBERSKI (0) 0
ukłoniki
lucki73
tragedia...i wspolczucia..
- jas
- Senior
- Kontakt:
Lucki - jeszcze juniorow przesacowales
. nie ma takiej mozliwosci zeby Kacper z Krzysiem wygrali 1szy bieg. jestem pewny, ze przegraja, a 5-1 dla Ostrowa tez by mnie nie zdziwilo.
a poza tym, to raczej polegniemy wiecej niz tu napisales
. chociaz z drugiej strony, tak jak pisalem kilka dni temu - Franek moze kolo 8- 9 punktow jutro przywiezc (by nastepny mecz i tak sp***lic
)
a poza tym, to raczej polegniemy wiecej niz tu napisales
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
-
Siwek Patataj
jas pisze:Lucki - jeszcze juniorow przesacowales. nie ma takiej mozliwosci zeby Kacper z Krzysiem wygrali 1szy bieg. jestem pewny, ze przegraja, a 5-1 dla Ostrowa tez by mnie nie zdziwilo.
a poza tym, to raczej polegniemy wiecej niz tu napisales. chociaz z drugiej strony, tak jak pisalem kilka dni temu - Franek moze kolo 8- 9 punktow jutro przywiezc (by nastepny mecz i tak sp***lic
)
Tak, masz rację. Wiem, że Kępa na 1 miejscu jest moim pobożnym życzeniem. Raz pokusiłem się o słabość, właśnie w tym miejscu, bo mam cichutką nadzieję, że... Kępa po raz pierwszy sprawi nam niespodziankę. Trzymam więc kciuki za Kacpra w 1 biegu. Przebyłysk talentu był już w minioną niedzielę, a teraz powinno to się przełożyć na zwycięstwo w biegu juniorskim
ukłoniki
lucki73
PS. Gelo vel Dudi: dopraszasz się o przedstawienie dowodów na to, że jesteś pajacu jedną osobą... bardzo proszę. Szukaj i Ty i inni Forumowicze jeszcze dzisiaj wątku w dziale Inne. Wątek będzie Tobie właśnie głupcze poświęcony i będzie w nim pokazane w jak prymitywny sposób starasz się zrobić sobie samemu poklask na Forum. Lektura będzie przednia
No i co wam przeszkadzaja symulacje Luckiego.
To w koncu jest forum zuzlowe, a takowa symulacja jest 100% zuzlowa trecia. Dla mnie jest ona znacznie wiecej warta niz narzekania na jej bezsensownosc. Pomijam tu juz fakt jej trafnosci, ale wiedzcie ze do takich wypowiedzi chlopak ma prawo. Wszystkim krytykantom polecam natomiast pisanie postow wnoszacych cos do dyskusji.
Banda malkontentow, siedza przed kompem i narzekaja raz na to raz na tamto.
Celem TZ w tym meczu powinno byc zdobycie 35 pkt, jesli tak sie stanie moze to wleje troszke optymizmu w wasze serca
Trzeba liczyc na dobra forme PIszcza, Pietraszki i Jelenia, oraz na przelamanie sie Jensena. Dla tego ostatniego caly ten sezon jest jak na razie pod gorke, lecz mam wrazenie ze szybko zacznie punktowac, bo jezdzic umie...
To w koncu jest forum zuzlowe, a takowa symulacja jest 100% zuzlowa trecia. Dla mnie jest ona znacznie wiecej warta niz narzekania na jej bezsensownosc. Pomijam tu juz fakt jej trafnosci, ale wiedzcie ze do takich wypowiedzi chlopak ma prawo. Wszystkim krytykantom polecam natomiast pisanie postow wnoszacych cos do dyskusji.
Banda malkontentow, siedza przed kompem i narzekaja raz na to raz na tamto.
Celem TZ w tym meczu powinno byc zdobycie 35 pkt, jesli tak sie stanie moze to wleje troszke optymizmu w wasze serca
Nie wiem w jakim pojedziemy składzie, ale mam przeczucie, że skończy się w granicach 53-37, dla Ostrowa rzecz jasna. To taki mały bonus związany z dobrymi występami Lublinian w latach poprzednich. Myślę, że Piszcz, Pietraszko - przyzwoicie po 8-10 pkt, Franków 6-8, podobnie Jeleń. Nie wiem czy Jurek,czy Pulpet, czy jeszcze ktoś. Na Kacpra jeszcze bym nie liczył.
Przyłączam się do frontu obrony Luckiego.
Poświęca temu chłopak sporo czasu, można się z nim nie zgadzać, ale po co zaraz tępić? Czy wszystkie posty muszą wyglądać "moim zdaniem wynik będzie taki i taki" albo "ten i ten jest dobry a tamten beznadziejny"? Za krótko śledzę wydarzenia na forum, żeby oceniać, ale różne wojenki podjazdowe mi się nie podobają. Tyle. Ostatni raz tak dużo.

Przyłączam się do frontu obrony Luckiego.
Gelo vel Dudi: dopraszasz się o przedstawienie dowodów na to, że jesteś pajacu jedną osobą... bardzo proszę. Szukaj i Ty i inni Forumowicze jeszcze dzisiaj wątku w dziale Inne. Wątek będzie Tobie właśnie głupcze poświęcony i będzie w nim pokazane w jak prymitywny sposób starasz się zrobić sobie samemu poklask na Forum.
Jesteś idiotą jakich mało. Nie znasz sie nie tylko na żużlu ale równiez na komputerach - ipowy gigancie. Mam gdzieś poklask i nie musze go nigdzie szukac. A moze drazni cie to ż swoimi nedznymi wypocinami nie mozesz nikomu zaimponowac. Imponujesz - owszem - ale wyjątkową głupotą.
-
Siwek Patataj
Gelo pisze:Gelo vel Dudi: dopraszasz się o przedstawienie dowodów na to, że jesteś pajacu jedną osobą... bardzo proszę. Szukaj i Ty i inni Forumowicze jeszcze dzisiaj wątku w dziale Inne. Wątek będzie Tobie właśnie głupcze poświęcony i będzie w nim pokazane w jak prymitywny sposób starasz się zrobić sobie samemu poklask na Forum.
Jesteś idiotą jakich mało. Nie znasz sie nie tylko na żużlu ale równiez na komputerach - ipowy gigancie. Nie tacy jak ty probowali cos udawadniac i sie osmieszyli. Mam gdzieś poklask i nie musze go nigdzie szukac. A moze drazni cie to ż swoimi nedznymi wypocinami nie mozesz nikomu zaimponowac. Imponujesz - owszem - ale wyjątkową głupotą.
Przepraszam resztę Forumowiczów za OT. To ostatni OT w temacie Gelo vel Dudi, reszta będzie w dziale Inne. Jeszcze raz przepraszam.
Gelu vel Dudi, nie liczyłem że przyznasz się do tego, że używasz dwóch nicków. Wszak honor dzisiaj cnotą już nie jest, a staje się nią buta, pycha i przebiegłość. Jak w Twoim przypadku. Przeto i w najśmielszych przypuszczeniach daleki byłem od tego, że się przyznasz.
Inni Forumowicze sami sobie ocenią, czy identyczne IP jest przypadkowe, czy przypadkowe są dni, w których ani Gelo ani Dudi nie pojawiają się na Forum, inni Forumowicze w końcu ocenią, czy styl forumowania myśli Gela i Dudiego jest taki sam, podobny czy zupełnie inny, i czy charakterystyczne używanie interpunkcji przez osobę z nicka Gelo może być przypadkowe, jeśli i używając nicka Dudi nie zmieniasz jej aż w taki sposób, by nie można było odróżnić, że wpisy czyni jedna i ta sama osoba.
Możesz zaprzeczać do końca świata, ale dla mnie jesteś skończony. Jesteś faryzeuszem tego Forum, który by szukać poklasku tworzy sobie drugi nick. I mnie obchodzi mnie to, że ktoś coś już kiedyś próbował szukać, odkryć. Ja szukałem i znalazłem, a wynik tego mojego malutkiego "dochodzenia" będzie znany wszystkim.
I to inni sobie ocenią, czy ten "błazen od statystyk" jest rzeczywiście błaznem, czy też ma rację demaskując Twoje dziecinne zagrywki.
Panie Redaktorze K., tak czynić po prostu poważnej osobie nie przystoi. I napisałem Ci to na PW. Nie posłuchałeś, kpisz sobie dalej, to teraz pokpimy sobie z Ciebie za moim przyczynkiem, bo pokażę w jak prymitywny sposób używająć dwóch nicków prawisz sobie pochlebstwa, by budować wątpliwej jakości prestiż. Nie zależy mi na ośmieszeniu Ciebie, ale skoro wciąż mnie atakujesz domyślam się, że taka potyczka sprawi Ci przyjemność. Ja razów więcej od Ciebie przyjmować nie mam zamiaru, teraz będziesz musiał się wstydzić, za swój infantylizm.
Spaliłeś się Gelu vel Dudi, a ja to tylko pokażę.
ukłoniki
lucki
PS. Mam tylko nadzieję, że nie pousuwasz swoich wpisów, tak jak uczyniłeś to niegdyś, gdy chciano wskazać na zbieżności w treściach wypowiadanych pod obydwoma nickami.
Jeszcze raz wszystkich przepraszam za OT i zapraszam jutro najpóźniej do działu Inne. Tam będzie pokazane prawdziwe oblicze Gela vel Dudiego.
O! Witaj Lucki! Czekamy z niecierpliwością na twoją symulację i nowe odkrycia! Może dzisiaj? Nie odwlekaj, bo mam zły dzień i chętnie się pośmieję! A swoja drogą, na poważnie, to Gela możesz sobie obrażać i to jest "wasz " problem ale ja zagluciały gnoju jestem grubo starszy od ciebie i sobie nie pozwolę! Mam nadzieję, ze się jeszcze spotkamy...i będziesz miał kłopoty! Zabawa, zabawą ale przesadziłeś!
Gdzie do jasnej cholery są moderatorzy?A może ta idiotyczna wymiana z tym chorym człowiekiem jest zabawna i nie trzeba jej przerywać?
Gdzie do jasnej cholery są moderatorzy?A może ta idiotyczna wymiana z tym chorym człowiekiem jest zabawna i nie trzeba jej przerywać?
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2005, o 20:48 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Podobnie jak Lucki73 lubię sobie przeprowadzic symulacje meczów, oto i ona według mnie:
Motor Lublin
1.Pietraszko (1,3,1,1,1,0) 7
2.Piszcz (3,1,3,3,3,2) 15
3.Mordel (0,1*,0,-) 1+1
4.Franków (2,2,1,-,1*) 6+1
5.Jeleniewski (2,2,1,0,2) 7
6.Kępa (0,-,0,-,0) 0
7.Dominiczak (2,0,0) 2
Ostrów
9.Dym (2,3,3,2,3) 13
10.Pietrzyk (0,1,2*,1*,0) 4+2
11.Szczepaniak (3,2,3,2*,3) 13+1
12.Węgrzyk (1,0,2*,3) 6+1
13.Jędzrzejak (3,3,2,2,1) 11
14.Brucheiser (3,-,0,0,0) 3
15.Liberski (1,1) 2
1.Brucheiser,Dominiczak,Liberski,Kępa 4:2
2.Piszcz,Dym,Pietraszko,Pietrzyk 2:4 (6:6)
3.Szczepaniak,Franków,Węgrzyk,Mordel 4:2 (10:8)
4.Jędrzejak,Jeleniewski,Liberski,Dominiczak 4:2 (14:10)
5.Pietraszko,Szczepaniak,Piszcz,Węgrzyk 2:4 (16:14)
6.Jędrzejak,Franków,Mordel,Brucheiser 3:3 (19:17)
7.Dym,Jeleniewski,Pietrzyk,Kępa 4:2 (23:19)
8.Piszcz,Jędrzejak,Pietraszko,Brucheiser 2:4 (25:23)
9.Dym,Pietrzyk,Franków,Mordel 5:1 (30:24)
10.Szczepaniak,Węgrzyk,Jeleniewski,Dominiczak 5:1 (35:25)
11.Piszcz,Dym,Pietraszko,Brucheiser 2:4 (37:29)
12.Węgrzyk,Szczepaniak,Pietraszko,Kępa 5:1 (42:30)
13.Piszcz,Jędrzejak,Pietrzyk,Jeleniewski 3:3 (45:33)
14.Dym,Jeleniewski,Franków,Pietrzyk 3:3 (48:36)
15.Szczepaniak,Piszcz,Jędrzejak,Pietraszko 4:2 (52:38)
Według mnie taki właśnie wynik padnie w jutrzejszym meczu.
Pozdrawiam
Motor Lublin
1.Pietraszko (1,3,1,1,1,0) 7
2.Piszcz (3,1,3,3,3,2) 15
3.Mordel (0,1*,0,-) 1+1
4.Franków (2,2,1,-,1*) 6+1
5.Jeleniewski (2,2,1,0,2) 7
6.Kępa (0,-,0,-,0) 0
7.Dominiczak (2,0,0) 2
Ostrów
9.Dym (2,3,3,2,3) 13
10.Pietrzyk (0,1,2*,1*,0) 4+2
11.Szczepaniak (3,2,3,2*,3) 13+1
12.Węgrzyk (1,0,2*,3) 6+1
13.Jędzrzejak (3,3,2,2,1) 11
14.Brucheiser (3,-,0,0,0) 3
15.Liberski (1,1) 2
1.Brucheiser,Dominiczak,Liberski,Kępa 4:2
2.Piszcz,Dym,Pietraszko,Pietrzyk 2:4 (6:6)
3.Szczepaniak,Franków,Węgrzyk,Mordel 4:2 (10:8)
4.Jędrzejak,Jeleniewski,Liberski,Dominiczak 4:2 (14:10)
5.Pietraszko,Szczepaniak,Piszcz,Węgrzyk 2:4 (16:14)
6.Jędrzejak,Franków,Mordel,Brucheiser 3:3 (19:17)
7.Dym,Jeleniewski,Pietrzyk,Kępa 4:2 (23:19)
8.Piszcz,Jędrzejak,Pietraszko,Brucheiser 2:4 (25:23)
9.Dym,Pietrzyk,Franków,Mordel 5:1 (30:24)
10.Szczepaniak,Węgrzyk,Jeleniewski,Dominiczak 5:1 (35:25)
11.Piszcz,Dym,Pietraszko,Brucheiser 2:4 (37:29)
12.Węgrzyk,Szczepaniak,Pietraszko,Kępa 5:1 (42:30)
13.Piszcz,Jędrzejak,Pietrzyk,Jeleniewski 3:3 (45:33)
14.Dym,Jeleniewski,Franków,Pietrzyk 3:3 (48:36)
15.Szczepaniak,Piszcz,Jędrzejak,Pietraszko 4:2 (52:38)
Według mnie taki właśnie wynik padnie w jutrzejszym meczu.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
no widze, że obaj uzyskaliscie identyczne wyniki (mam nadzieje ze zbienosc czysto przypadkowa
), nie mam nic przeciwko symulacjom, jesli bedą naprawde odzwierciedlaly postawe danego zawodnika. Lucki przez jakis czas upierales sie ze Daniel nie gwarantuje zbyt wielu punktow. Nie oczekuje zebys w kazdym meczu wstawial mu dyche, ale fajnie ze powoli zaczynasz zmieniac zdanie na jego temat, bo swoją postawa pokazuje, ze zasluguje na pochwaly. Jeśli jutro padnie wynik uzyskany w obu symulacjach, to na pewno bedzie to dobry znak i wleje troche optymizmu w nasze serca 
Postanowilem sie pobawic programem Speedway Meeting. Dodam, ze jest to program "nieobliczalny" i w nim może paść każdy wynik - nawet ten
OSTROW 49
1. P.Dym..................... 2 0 3 2 2* - - 9+1
2. A.Pietrzyk................ 1* 3 2* 0 3 - - 9+2
3. M.Szczepaniak............. 3 1 2 2* 3 - - 11+1
4. M.Wegrzyk................. 2* 3 1* 3 2* - - 11+3
5. T.Jędrzejak............... 2 D W - - - 3
6. S.Brucheiser.............. 1 0 0 - - - - 1
7. M.Liberski................ 3 1 1 - - - - 5
LUBLIN 40
1. A.Pietraszko.............. 0 3 3 2* W - - 8+1
2. T.Piszcz.................. 3 2* 0 3 D - - 8+1
3. J.Mordel.................. 0 2 2* 1 - - - 5+1