26.06.05r. godz 17.30: Motor Lublin vs. KM Ostrów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#76 Postautor: Cz@rek » 23 czerwca 2005, o 23:07

W dzisiejszym TŻ pisze (Tomasz Zalewa) w zapowiedzi na niedzielny mecz że :
"w barwach TŻ-tu napewno wystąpi też Fin,J.K."
więc jak to w końcu będzie :?: ...

sledzio

#77 Postautor: sledzio » 23 czerwca 2005, o 23:53

Cz@rek pisze:W dzisiejszym TŻ pisze (Tomasz Zalewa) w zapowiedzi na niedzielny mecz że :
"w barwach TŻ-tu napewno wystąpi też Fin,J.K."
więc jak to w końcu będzie :?: ...

Udajmy się do wróżki :D

Davv
Kadrowicz

#78 Postautor: Davv » 24 czerwca 2005, o 00:15

patryk kilar pisze:To myslisz, ze on mu da najlepszy swoj silnik, zeby mu np. zatarl jak rok temu trumna :shock:

Ja caly czas jestem za tym, zeby sprowadzic obcokrajowca na mecz :!:

Pozdro

Ja słyszałem, że ma dostać sprzęt od Tomasza. Nie wiem czy najlepszy ale zapewnie nie. Piszcz ma pewnie więcej niż jeden silnik więc jakoś się dogadają. Ja tam też bym chciał zobaczyć obco w niedziele. Ale to niestety nie my decydujemy. A Jurek niech trenuje.

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#79 Postautor: Jinxsior » 24 czerwca 2005, o 00:31

A moze jest tak ze jedzie obco i np. jutro bedzie trening i zacznie sie rywalizacji o miejsce w skladzie o ktorej bylo tak glosno przed sezonem.
Moze "ojciec" stwierdzil ze z tymi cieniasami to i on moze powalczyc.
Przed sezonem Jurek pomyslalem "gdzie ja sie pcham do tego towarzystwa, przeciez oni beda o elige walczyc," ale teraz okazalo sie ze i Jurek jest wstanie zmiescic sie w tym mizernym skladzie.

OJCIEC DO BOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W niedziele komplecik.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#80 Postautor: Cooper » 24 czerwca 2005, o 00:43

Co jak co, ale jak Joorek pojedzie, to w pierwszym wyscigu trojeczka bedzie na bank. Tak w jego stylu.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Lemon

#81 Postautor: Lemon » 24 czerwca 2005, o 08:43

do sting126 - nie uważam bynajmniej żebym pisał bzdury. Dostać ostrzeżenie za wyrażenie własnego zdania jest żenujące i żałosne. Zanim dasz komuś ostrzeżenie zastanów sie tysiąc razy co robisz (no chyba ,że nie rozumiesz co piszę to daj przeczytać mojego posta komuś starszemu i bardziej lotnemu). Nie bierz tak do siebie tego forum , bo to niezdrowe podniecać się w ten sposób :lol: a i jeszcze jedno przestań używać ksywy mojego ulubionego artysty !!!

edit by mikas:
Wszelkie uwagi co do pracy moderatorów i administratorów nastepnym razem kieruj na PW do konkretnej osoby lub umieść je w odpowiednim do tego temacie który znajduje sie tutaj
Nie zaśmiecaj forum.
A i jeszcze jedno, uszanuj to że mimo że kolego Ylipulli założyłes sobie nowe konto możesz na razie pisac chociaz już dawno nie powinieneś. Dzięki Tobie ban na IP całej Twojej sieci jest już chyba oraz bliżej.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#82 Postautor: Apocalips » 24 czerwca 2005, o 08:51

Lemon pisze:a i jeszcze jedno przestań używać ksywy mojego ulubionego artysty !!!

Ojejku ! Przestań używać nazwy mojego ulubionego owocu !
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Lemon

#83 Postautor: Lemon » 24 czerwca 2005, o 10:21

tak to ja Ylipulli i co z tego !!!!??????? nie musicie mnie banować, bo na razie sam rezygnuję z pisania na tym forum. Nie chce mi sie juz użerać z gówniarzami i wdawac sie z nimi w jakieś żenujące gadki o mchu i paproci.
Acha jeszcze jedno, w dzisiejszym Dzienniku Lubelskim (24.06.05) , jest info,że TŻ jedzie z Ostrovią w krajówce,
życzę powodzenia, bo w tym sezonie nie mam zamiaru już oglądać naszych asów

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#84 Postautor: marcin_lub » 24 czerwca 2005, o 10:33

Ja proponuje wystawić wgóle skład młodziezowy. Po co mają seniorzy zajeżdzać sprzęt skoro i tak mecz jest przegrany, a tak przynajmnije juniorzy sobie potrenują. Uważam to za najlepsze rozwiązanie. P.S Nasz nowy junior też sobie powinien potrenować boi nawet na swoim torze w Rybniku sobie rady nie daje... No ale cóż trzeba sobie teraz kupić (czy pożyczyć) juniora z 8 ligi rosyjskiej to może coś pojedzie... Bo taki z 3 ligi Polskiej to sbie może jednak rady nie dać... Tylko jestem ciekaw za kogo jutro pojedzie- za Dominiczaka czy Wrone a może pojedzie jako senior.............

Awatar użytkownika
Pils
Szkółkowicz

#85 Postautor: Pils » 24 czerwca 2005, o 11:03

Sorka jesli sie powtarzam,ale wlasnie wrocilem do naszego pieknego miasta.Moglby mnie ktos poinformowac czy jest dzis jakis trening a jesli tak to o ktorej.Z gory dziekuje,pozdrawiam

Snys
Zawodowiec

#86 Postautor: Snys » 24 czerwca 2005, o 11:07

PILS pisze:Sorka jesli sie powtarzam,ale wlasnie wrocilem do naszego pieknego miasta.Moglby mnie ktos poinformowac czy jest dzis jakis trening a jesli tak to o ktorej.Z gory dziekuje,pozdrawiam

Wystarczy zajżec do tematu "TRENING"

dzis 17

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#87 Postautor: Cooper » 24 czerwca 2005, o 11:07

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#88 Postautor: grzesieck » 24 czerwca 2005, o 11:14

Lemon pisze:życzę powodzenia, bo w tym sezonie nie mam zamiaru już oglądać naszych asów

"kibic" k**** jego mac :x
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Pils
Szkółkowicz

#89 Postautor: Pils » 24 czerwca 2005, o 11:26

grzesieck pisze:
Lemon pisze:życzę powodzenia, bo w tym sezonie nie mam zamiaru już oglądać naszych asów

"kibic" k**** jego mac :x

niestety sporo takich u nas :|

jotem

#90 Postautor: jotem » 24 czerwca 2005, o 11:27

Czy już wiadomo jakim składem (oficjalnym) pojedziemy??? Chciałbym sobie program "druknąć"

Awatar użytkownika
Boss

#91 Postautor: Boss » 24 czerwca 2005, o 12:51

Nie wiem czego w meczu nie wystąpi Jesper. Przecież teraz jest w formie. Współ z Hancockiem wygrywał mecze dla Oxfordu!
Bardzo bym chciał żeby wystąpił Jesper.
I dobrze by było jak by na trening zawitali wszyscy zawodnicy Koziego grodu i zrobili taki prawdziwy trening do 20:00 8)
Co ja widzÄ™, co ja widzÄ™ TÅ» Lublin w e-lidze

Krychs
Senior

#92 Postautor: Krychs » 24 czerwca 2005, o 12:52

Na stronie Przegląd Żużlowy pl. ukazała się już zapowiedź interesującego nas pojedynku, autorstwa jakże podziwianego na naszym forum Bartłomieja Golonki. Dawno nie ubawiłem się tak, czytając te dyrdymały :lol: Oto link do wspaniałego tekstu:
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_zapo ... 1089882488

rob7
Senior

#93 Postautor: rob7 » 24 czerwca 2005, o 13:02

Boss pisze:Nie wiem czego w meczu nie wystąpi Jesper. Przecież teraz jest w formie. Współ z Hancockiem wygrywał mecze dla Oxfordu!
Bardzo bym chciał żeby wystąpił Jesper.
I dobrze by było jak by na trening zawitali wszyscy zawodnicy Koziego grodu i zrobili taki prawdziwy trening do 20:00 8)

bo pewnie jedziemy wariantem "oszczędnościowym" Grudziądz wygra w Krośnie /Krosno bez "obco" bo nie mają kasy/ a my musimy wygrać z Krosnem minimum 51:39 i szóste miejsce nasze a potem to już tylko play-off pewnie z Rzeszowem i po sezonie

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#94 Postautor: Cooper » 24 czerwca 2005, o 13:35

Krychs pisze:Na stronie Przegląd Żużlowy pl. ukazała się już zapowiedź interesującego nas pojedynku, autorstwa jakże podziwianego na naszym forum Bartłomieja Golonki. Dawno nie ubawiłem się tak, czytając te dyrdymały :lol: Oto link do wspaniałego tekstu:
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_zapo ... 1089882488

No ale bartek pisze, ze jedziemy z Joonasem, wiec jest ok. W koncu on zna...kogo on nie zna? :D

Ale coz:

Nasz wspanialy redaktor Bartek pisze:To co zrobili ostrowscy działacze przed sezonem, to tylko pozazdrościć, natomiast to, co zrobili lubelscy, to tylko współczuć!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#95 Postautor: grzesieck » 24 czerwca 2005, o 14:20

Nasz wspanialy redaktor Bartek pisze:To co zrobili ostrowscy działacze przed sezonem, to tylko pozazdrościć, natomiast to, co zrobili lubelscy, to tylko współczuć!
[/quote]

tez zwrocilem uwage na to "cos" :lol:

Panie redaktorze - <serduszka>
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#96 Postautor: kdsz » 24 czerwca 2005, o 20:06

Obawiam się, że w krajówce będzie klęska i mam nadzieję, że opcja "Jurek za Joonasa" to tylko podpucha i zasłona dymna. Jeśli pojedziemy z Jensenem a Ostrów bez Karlssona, to może być bardzo ciekawe widowisko w niedzielę, w przeciwnym wypadku znów nie osiągniemy bariery przyzwoitości na swoim torze, czyli 40 punktów.

Awatar użytkownika
Twardy

#97 Postautor: Twardy » 24 czerwca 2005, o 22:24

AWIZOWANE SKŁADY

TŻ: 9. Jerzy Mordel; 10. Adam Pietraszko; 11. Tomasz Piszcz; 12. Daniel Jeleniewski; 13. Mariusz Franków; 14. Krzysztof Dominiczak; 15. Adrian Śmieja.

Intar: 1. Tomasz Jędrzejak; 2. Piotr Dym; 3. Artur Pietrzyk; 4. Mariusz Węgrzyk; 5. Michał Szczepaniak; 6. Sebastian Brucheiser; 7. Marcin Liberski

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#98 Postautor: Kubbas » 24 czerwca 2005, o 22:50

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#99 Postautor: Cooper » 25 czerwca 2005, o 00:22

Panie Bartku Redaktorze! Jak to jest?! Ja zaufalem panskiej zapowiedzi meczu, ze jedziemy z Joonasem i takie tam, i, ze w parze Pietraszko z Piszczem, a tu okazuje sie, ze wszystko jest inaczej :?: :roll: Gdzie jest prawda?

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#100 Postautor: sadychor » 25 czerwca 2005, o 00:44

Cooper pisze:(...)Gdzie jest prawda?

Cooper, the truth is out there...Czyli cholera wie. Odwiedziłem ostrowskie forum, wśród tamtejszych kibiców legenda Jurka Mordela jest wciąż żywa. Do dziś wspominają to co było 3 lata temu :lol: A jak padnie nazwisko "Trumiński" to pewnie wszyscy odruchowo stosują unik bokserski :wink: :wink:

PS A redaktor-moderator to chyba obniżył loty z tym prorokowaniem...
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji