07.08.2005r. Motor-Stal Rz.(play-off) --> Rewanż 14.08.05

żużel w Lublinie

Czy na mecz ze Stala powinnismy zaprosic obcokrajowca

Czas głosowania minął 7 sierpnia 2005, o 12:35

Tak
89
88%
Nie
12
12%

Liczba głosów: 101

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
istred
Trener

#101 Postautor: istred » 3 sierpnia 2005, o 19:25

2 tygodnie będzie juz po sezonie a oni mogą zacząć szukać nowych klubów. Tylko kto ich weźmie.
Można też zadać pytanie: Kto będzie chciał jeździć w Lublinie? Przed tym sezonem były z tym problemy...

woocash
Szkółkowicz

#102 Postautor: woocash » 3 sierpnia 2005, o 19:32

postawa naszej Wielkiej Trojcy zapewne nowych fanow im nie przysporzy . wiadomo sytuacja w klubie jest trudna, poza tym nie sadze ze piszcz, frankow , czy pietraszko zawsze , gdziekolwiek jezdzili w polsce dostawali pieniadze na biezaco ( a wobec piszcza to chyba jeszcze co poniektore kluby maja dlugi - ciekaw czy piszcz wtedy myslal o strajkowaniu ?!?! )

a poza tym mozna odniesc wrazenie ze nasze asy juz powoli szukaja wytlumaczenia na mecz z rzeszowem , w przypadku sromotnej porazki...
wyglada to tak,ze usilnie chca zeby ten dwumecz , byl ostatnim w sezonie, dlatego chlopaki mysla juz o jak najszybszym wyciagnieciu $$$ z klubu , po wakacje w tym roku beda dlugie i trzeba juz cos zaplanowac :P

Awatar użytkownika
papi
Trener

#104 Postautor: papi » 3 sierpnia 2005, o 19:43

JOONAS JEDZIE :!:
oby seniorzy zmienili swoje podejście, może uda sie chociaż u nas powalczyć o zwycięstwo :wink:

EDIT: ROK PRZERWY MAXA :!:

Zaratustra
Kadrowicz

#105 Postautor: Zaratustra » 3 sierpnia 2005, o 19:54

woocash pisze:wyglada to tak,ze usilnie chca zeby ten dwumecz , byl ostatnim w sezonie, dlatego chlopaki mysla juz o jak najszybszym wyciagnieciu $$$ z klubu , po wakacje w tym roku beda dlugie i trzeba juz cos zaplanowac :P

Już to widzę, jak "wyciągną kasę" z klubu, jeśli oleją sobie ten dwumecz i pojadą na "pół gazu". Wtedy za przeproszeniem trzeba ich kopnąć w tył** i niech im słońce jasno świeci :evil:
Poza tym (pamiętając reakcje niektórych bardziej "wyrywnych" kibiców na cyrk Jensena) może być im niezbyt wesoło po ewentualnym odpuszczeniu tego meczu. A szkoda, bo w Lublinie Piszcz i (trochę mniej) Pietraszko są jeszcze dosyć lubiani. Trochę dziwną strategię obrali chłopaki :roll:
No ale zawsze po meczu można powiedzieć: "starałem się, tylko przysięgam nie miałem na czym jechać".
Panowie pójdzcie po rozum do głowy :!: :!:, jeśli go w ogóle...,pozdr.

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#106 Postautor: Metalliczny » 3 sierpnia 2005, o 20:16

Sytuacja jest patowa. Zawodnicy będą czekać na hajs powiedzmy do piątku, wtedy dostaną. W sobotę załóżmy zrobią sprzęt. To wszytko tylko czysta teoria. A kiedy trening, spasowanie z torem? W moim mniemaniu dwumecz z Józkami już jest przegrany,a szkoda, bo miałem taaaką ochotę żeby polecieli. :twisted:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#107 Postautor: sadychor » 3 sierpnia 2005, o 20:38

Metalliczny pisze:Sytuacja jest patowa. Zawodnicy będą czekać na hajs powiedzmy do piątku, wtedy dostaną. W sobotę załóżmy zrobią sprzęt. To wszytko tylko czysta teoria. A kiedy trening, spasowanie z torem? W moim mniemaniu dwumecz z Józkami już jest przegrany,a szkoda, bo miałem taaaką ochotę żeby polecieli. :twisted:

Masz racje, nie ma szans, w jeden dzień to mogą co najwyżej dokręcić sobie kółeczka anty-wywrotki, tak jak to się robi dzieciom. Ech, tu nawet teoria leży. Tak jak morale drużyny i kibiców. A mogło byc tak pięknie :cry: Walka z poważnie osłabionym rywalem, wiara w zwycięstwo. Na cholere była ta cała afera :?: :cry:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#108 Postautor: Cz@rek » 3 sierpnia 2005, o 20:59

W jeden dzień sprzęt można zrobic ,pod warunkiem że są części a tych pewnie nikt nie zamawiał ,bo za co?
Swoją droga bardzo ciekawe jak zareagują kibice na prezentacji na trójkę buntowników :?:
Po czyjej stronie sie opowiedzą :?: Będziemy to mogli w niedzielę usłyszeć... 8)

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#109 Postautor: sadychor » 3 sierpnia 2005, o 21:08

Cz@rek pisze:(...)Swoją droga bardzo ciekawe jak zareagują kibice na prezentacji na trójkę buntowników :?: Po czyjej stronie sie opowiedzą :?: Będziemy to mogli w niedzielę usłyszeć... 8)

Ja nie zamierzam gwizdać bo:
-nigdy tego nie praktykowałem,
-nieładnie ślinić paluchy :mrgreen: których nie ma potem gdzie umyć,
-grobowa cisza jako reakcja na nazwiska gwiazd byłaby piękną alegorią całej sytuacji.
I wcale nie trójkę tylko dwójkę buntowników. Traktowanie Franka na zasadzie "kowal zawinił, Cygana powiesili" jest sporym nietaktem. Chociaż tak na odchodne... :twisted:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Zaratustra
Kadrowicz

#110 Postautor: Zaratustra » 3 sierpnia 2005, o 21:17

Cz@rek pisze:Swoją droga bardzo ciekawe jak zareagują kibice na prezentacji na trójkę buntowników :?:
Po czyjej stronie sie opowiedzą :?: Będziemy to mogli w niedzielę usłyszeć... 8)

Może załóżmy ankietę i opublikujmy wyniki :wink: Reakcja będzie normalna, ani na plus, ani na minus. Do meczu jest jeszcze trochę czasu i może ktoryś z Panów poinformuje oficjalnie kibiców na łamach prasy, że mu się odmieniło i że walka będzie na całego :wink:
Ja chcę zobaczyć dobre widowisko i mam nadzieję, ze takiego się doczekam, pozdr.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#111 Postautor: kilar » 3 sierpnia 2005, o 22:19

Nie robmy tragedii :!: :wink: Niedziela = koniec sezonu 2005. To, ze tutaj mozemy powalczyc ze Stala nic nam nie daje. Na wyjezdzie bedzie duzo trudniej, a ze pieniedzy w klubie malutko, to po co dalej przeciagac ten sezon, ktory jeszcze przed rozpoczeciem byl przegrany.
Na miejscu dzialaczy przygotowywalbym sie juz do nowego, zeby zmazac plame jaka dal klub w tym roku...

Awatar użytkownika
Pils
Szkółkowicz

#112 Postautor: Pils » 3 sierpnia 2005, o 22:39

Nie moze byc mowy o jakimkolwiek wygwizdywaniu zawodnikow.Skoro ludzie przyjda na ten mecz to po to zeby zobaczyc walke a takie zachowanie napewno sie do tego nie przyczyni.Zarowno zawodnicy jak i kibice maja swoje racje.prawda lezy gdzies po srodku,ale nie mozna tez ich winic za to ze chca swoich pieniedzy.Wiem ze nie pokazuja nic szczegolnego ale nie maja sztywnej pensji wiec ile zdobyli pkt tyle powinni otrzymac pieniedzy.

Awatar użytkownika
Soluk
Kontakt:

#113 Postautor: Soluk » 3 sierpnia 2005, o 23:11

Panowie musimy zrozumiec naszych zawodnikow chociasz z jednego powodu, mianowicie zuzel to jest ich praca, sposob na zarabianie pieniedzy. Jak by scigali sie za darmo to jezdzili by w zawodach amatorow. Czy wy pracujecie za darmo?? Czy jak wasz pracodawca spoznia sie z wyplata to wy pracujecie dalej i udajecie ze wszystko jest w porzadku czy probujecie odzyskac swoja zaplate??

Awatar użytkownika
K 2
Kontakt:

#114 Postautor: K 2 » 3 sierpnia 2005, o 23:43

A ja stane troche w obrone Waszej Trojki Muszkieterow ;) i nie tylko.

Taka akcja w mediach, to jest sposob na odzyskanie przez zawodnikow kasy. Maja racje, poniewaz zarobili to na torze. Z drugiej strony klub chcac, aby zawodnicy jechali, wyplaci im " z niczego" ta kase, a potem mamy takie przypadki jak np. Pila

Problem rodzi sie przy podpisywaniu kontraktow, wtedy kluby nie majac zapewnionej kasy daja "na papierze" wysokie gaze, a potem nie moge sie z tego wyplacic...

I nie odnosze sie tylko do Waszego zespolu, pisze ogolnie.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#115 Postautor: Cooper » 4 sierpnia 2005, o 00:31

Gawrzyk pisze:Szkoda, tylko że nici z mobilizacji i atmosfera będzie poważnie zamulona. Ale chyba nie wszystkim zależy na tym, aby Rzeszów pchnąć...

Brawo, super, zajebiscie. Lublin-Rzeszow 40:50.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Pils
Szkółkowicz

#116 Postautor: Pils » 4 sierpnia 2005, o 07:18

Kolejna rewelacja.Jesli wierzyc J.S. tor ma byc przygotowany identycznie jak na mecz z krosnem azeby to nie zaskoczyl naszych jezdzcow :?

Awatar użytkownika
Ja-Jacek

#117 Postautor: Ja-Jacek » 4 sierpnia 2005, o 07:32

A my - Wasi grudziądzcy przyjaciele - życzymy Wam sprawienia tej sensacji :!: :!: :!:

Łaczy nas wiele - Dwa Dadosy, Staszek, Knapp, Piszcz, klubowa bieda, brak "oszołomstwa", miłość do speedwaya... dzieli nas tylko jedno - odległość...

Pozdrawiam
Na zawsze z Grudziądzem - na dobre i na złe!

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#118 Postautor: Fork » 4 sierpnia 2005, o 10:26

Ja-Jacek pisze:A my - Wasi grudziądzcy przyjaciele - życzymy Wam sprawienia tej sensacji :!: :!: :!:

Łaczy nas wiele - Dwa Dadosy, Staszek, Knapp, Piszcz, klubowa bieda, brak "oszołomstwa", miłość do speedwaya... dzieli nas tylko jedno - odległość...

Pozdrawiam

Dobre, dobre. Tylko ciekawe czy dlugo nad tym myslales ?? :lol:
Ja tam do Grudziadza nic nie mam ale nie wiedzialem ze trzymamy z nimi jakas sztame :)
trening czyni mistrza.

ermen
Zawodowiec

#119 Postautor: ermen » 4 sierpnia 2005, o 10:41

Fork pisze:
Dobre, dobre. Tylko ciekawe czy dlugo nad tym myslales ?? :lol:
Ja tam do Grudziadza nic nie mam ale nie wiedzialem ze trzymamy z nimi jakas sztame :)

A ja zastanawiam się, czy ty pisząc to w ogóle myślałeś....
Każdemu jego Everest...

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#120 Postautor: Fork » 4 sierpnia 2005, o 10:45

ermen pisze:

Tak, moze ty mi wytlumaczysz jak to jest z ta nasza sztama z Grudziadzem ??
Pozdrawiam :)

edit by Kiry: tłumczcie sobie chłopcy o sztamach, ale na privie, ok?
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#121 Postautor: Gelo » 4 sierpnia 2005, o 10:56

Fork pisze:
ermen pisze:

Tak, moze ty mi wytlumaczysz jak to jest z ta nasza sztama z Grudziadzem ??
Pozdrawiam :)

A co to jest sztama/kosa? Czy nie wystarczy że stosunki są poprawne?

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#122 Postautor: Fork » 4 sierpnia 2005, o 11:14

Gelo pisze:A co to jest sztama/kosa? Czy nie wystarczy że stosunki są poprawne?

Masz racje...

Tylko tak przytoczylem wtedy watek, lepiej zyc przeciez w zgodzie niz w nienawisci.
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#123 Postautor: Gelo » 4 sierpnia 2005, o 11:37

polecam lekturę dzisiejszego kurierka - jest tam wyjasniona kwestia skladu na niedziele i artykułu w dzienniku

Awatar użytkownika
Ziuta 85
Kontakt:

#124 Postautor: Ziuta 85 » 6 sierpnia 2005, o 10:32

Ta pogoda mnnie dobija :evil: Jak tak dalej pójdzie to meczu nie bedzie :( Dzisiaj ma padać cały dzień, jutro to niewiem ale ogólnie to tak lipnie ma byc podobno do środy :evil: I dzisiejszego treningu pewnie nie bedzie .......... ych........

Awatar użytkownika
papi
Trener

#125 Postautor: papi » 6 sierpnia 2005, o 12:55

SPARING UNIA-STAL, już chyba pewne że Rempała wystartuje. Uważam, ze to nawet dobrze. Początkowo miałem nadzieje, że nie pojedzie, ale po pierwsze - jest po kontuzji, a po drugie ostatnio był w słabej formie więc wydaje mi się, że gdyby w składzie był Leś i za niego jeździłby Miesiąc to mógłby on zdobyć więcej punktów od Rempały. W słabej formie jest Baran, Kuciapa miał poważnie wyglądający upadek :roll: Na pewno Śledź i juniorzy to bardzo mocne punkty Stali, zobaczymy co po wypadku pokaże Kuciapa. Bo w Klingberga jakoś specjalnie nie wierze :wink: Pogoda bardzo zła, ale w obecnej sytuacji powinno sie zrobić wszystko by ten mecz się odbył właśnie jutro. Wiem, że to zalezy przede wszystkim od aury, ale mam nadzieje że jeśli dojdzie do takiej sytuacji jak przed meczem z Gorzowem to nasi będą robić wszystko by odjechać to spotkanie :wink: