Stal Rzeszów - Motor Lublin 14.08.2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Metalliczny
Senior
Kontakt:

#51 Postautor: Metalliczny » 14 sierpnia 2005, o 22:00

kezman pisze:
Nie porownuj kibicow pilki noznej z zuzlem..taka mala uwaga

I wcale tego nie robię. Do klatki weszła osoba z KK.

To się nie dziwię, że każdy wolał się nie zbliżać do niej. :twisted: :wink: Pozdrawiam

Shack
Administrator

#52 Postautor: Shack » 14 sierpnia 2005, o 23:26

kezman pisze:Tydzień temu mieliście ładą szydere z tego, że jedna osoba weszła do naszego sektora i wzieła jakby nigdy nic szalik. A tu dziś, wchodzi do klatki jedna osoba od nas, ściagą "transparent" i wychodzi jakby nigdy nic (poźniej z transparentu został tylko Żuraw :) ). Także każdy jest mądry u siebie...

Łgasz, a niedługo Ci to udowodnie, było was kilku.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#53 Postautor: Cooper » 14 sierpnia 2005, o 23:30

RadeKas pisze:Nie moge uwierzyc, ze po 2 sezonach ktos jeszcze chce Kloszarda w zespole na 3 rok.

Ja tez chce. Wole go od Pietraszki i Mordela. Wole go od jakis Dymow i innych wynalazkow. A na razie na jakies lepsze transfery sie nie zanosi (jesli w ogole sie na jakies zanosi).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Geest
Senior

#54 Postautor: Geest » 14 sierpnia 2005, o 23:33

Kurde, straszna lipa z Krzyśkiem. Oby szybko wracał do zrowia... Jemu ta kontuzja już może zupełnie wybić z głowy odkręcanie gazu...

Szkoda mi też Piszcza. Ku.... no, zawodnik, który potrafi jeździć najlepiej z naszych krajowców nie dość, że ma kolejny sezon w plecy to jeszcze do tego na sumieniu zdrowie kolegi z drużyny.
Nie ma jednak sensu kopać teraz leżącego i wrzucać Tomkowi, on sam sobie pewnie najlepiej zdaje sprawę ze swojej winy. Jest tylko człowiekiem, popełnił błąd, przykre bardzo, że tak fatalny w skutkach.

Jeszcze te je.....-drewniane rzeszowskie bandy...

A jak już mowa o przyszłym sezonie, to uważam, że trzeba zostawić wszystkich i ściągnąc Trumnę. Dobrze będzie, jak chociaż to się uda osiągnąć.

Nastepnym razem jak chcesz przeklinac to chociaz to wykropkuj ;] - Kubbas

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#55 Postautor: Cooper » 14 sierpnia 2005, o 23:36

Geest pisze:
A jak już mowa o przyszłym sezonie, to uważam, że trzeba zostawić wszystkich i ściągnąc Trumnę. Dobrze będzie, jak chociaż to się uda osiągnąć.

Jestem w stanie poprzec ten pomysl. Trumna za Mordela. No i fajnie by bylo wymienic Pietraszke np. na Wardzale (rozmarzylem sie).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#56 Postautor: jas » 14 sierpnia 2005, o 23:49

wlasnie wrocilem i napisze tylko:

jebac Rzeszow jebac!!!!!!

ps. i niech mi zaden mod ani admin tego nie kasuje :twisted: , o meczu napisze jutro
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Dabel

#57 Postautor: Dabel » 14 sierpnia 2005, o 23:53

jas pisze:
jebac Rzeszow jebac!!!!!!

Jasiu jestem z TobÄ… :) :twisted:

ja w rzeszowie nie byłem ale gadałem z Jasiem :)

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#58 Postautor: sadychor » 15 sierpnia 2005, o 00:14

kezman pisze:(...)Tydzień temu mieliście ładą szydere z tego, że jedna osoba weszła do naszego sektora i wzieła jakby nigdy nic szalik. A tu dziś, wchodzi do klatki jedna osoba od nas, ściagą "transparent" i wychodzi jakby nigdy nic (poźniej z transparentu został tylko Żuraw :) ). Także każdy jest mądry u siebie...(...)

Szydere to słonecznikowy baranie mamy z was non stop. Jest info, że flagę podpalił niejaki Adams, który ma skłonności do wstępowania na Nasz sektor :twisted: Brawo dla was cioły rzeszowskie, zajebista oprawa. Spalić komuś flage i NIC poza tym. Jesteście buraki nieziemskie, nie da się was nijak lubić. I skończ Kezman najpierw jakieś liceum, dorośnij-potem się napinaj zza klawiatury.
PS A wynik i tak nie odzwierciedla przebiegu meczu 8) Podobno :mrgreen:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#59 Postautor: mikas » 15 sierpnia 2005, o 00:40

Nie unoście sie tak. Jak sie widzowie (bo kibicami ich nazwazć nie można,bo jak sie przekonaliśmy po raz kolejny w rzeszowie na żużlu poprostu kibiców nie ma) nie potrafia bawic to ich sprawa. Nie ma u nich ani dopingu, ani oprawy, jest za to chamstwo i debilstwo na stadionie które zamiast dopingowac to wpierdziela słonecznika i reaguje agresją na nasze próby rywalizacji pod względem tzw. "ultras". Maja ochote na jakieś kradzieże i bójki to niech ida Ci debile którzy szukają zaczepek i sie leja po mordach miedzy sobą. Po raz kolejny pokazali jakimi są zacofanymi dziećmi. Nie potrafili w odpowiedzi na nasze transparenty stworzyć nic kreatywnego i sie wykazać. Potrafili jedynie wpaśc do sektora i ukraśc a nastepnie podpalić nasz transparent. Nie zniżajcie sie do ich poziomu i darujcie sobie wyzwiska na forum. Pokażcie lepiej że kibice w Lublinie takimi debilami sie nie przejmują a my bedziemy dalej robic swoje i w następnym sezonie znów im udowodnimy że lepsi kibice są w Lublinie i oni kolejny sezon nie będa nam dorastać do pięt pod względem dopingu, opraw itd.
Pozdrawiam.

P.S.Sam sie sobie dziwie,że ten post jest taki łagodny,ale może należy dzieciom z rzeszowskiego KK wybaczyć, za kilka lat może wydorośleją i nauczą sie co to znaczy zdrowa rywalizacja godna stadionów żużlowych a nie piłkarskich :roll:
Fajnie że kibice z Lublina,którzy byli dziś w Rzeszowie pokazali klase i nie zniżyli sie do poziomu tego bydła które uważa się za kibiców Stali i nie dążyli do żadnych bójek nawet kosztem straty transparentu. Miło wiedzieć że w Lublinie najwierniejszymi kibicami są normalni ludzie a nie półgłówki które zachowują sie jakby ich dopiero wypuszczono z klatek.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#60 Postautor: Kaka » 15 sierpnia 2005, o 00:41

Ja powiem tak: Kezman nie kłam, że jeden gosc wszedl do sektora, tylko byla to grupa osob, a flage zerwal jeden gosc, ale sam do sektora nie wszedl. Po 2 ja nie bede pisal "je*** Rzeszow" czy cos, bo jak dla mnie ich czyny swiadcza o ich samych. Ponoc wedle relacji jedego z miejscowych nasza flaga "sezon na zurawie" mocno ich obrazila, no trudno nie zrozumieli ironni (zartu), moze nie chcieli zrozumiec, moze rzeczywiscie sie wkurzyli, co sie stalo to sie nie odstanie. Czyny swiadcza o ludziach.

Co do samego meczu to: Franek szukał chyba nowego pracodawcy, bo jechal zadziornie jak nigdy (no moze prawie nigdy). Pozostali nasi byli wyraznie slabsi od miejscowych, jezdzili tylko z malymi przeblyskami (Jelonek i Piszcz).

Sytuacja z kraska "Malego" i Piszczyka w moim odczuciu: Piszcza wywiozlo za szeroko, tam gdzie jechal Dominiczak, no w wsadzil go Tomek w bande. Szkoda, bo 2 rece polamane to juz nie przelewki i czeka go pewnie sporo przerwa, przy tej sytuacji mozna powiedziec tyle: Józkowa banda zadziałała, u sam pewnie by sie mu nic nie stało.

Pozdrawiam.

meesha
Trener
Kontakt:

#61 Postautor: meesha » 15 sierpnia 2005, o 00:46

mikas pisze:Nie unoście sie tak.............

Mikas, czy Ty znów musisz głupoty pie***lić :?: :roll:

Enough is enough, miarka się przebrała - chcą wojny to ją będą mieli :!: :!:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#62 Postautor: mikas » 15 sierpnia 2005, o 00:51

meesha pisze:

A ze sie tak zapytam w czyim imieniu to piszesz?? W imieniu lubelskich kibiców czy swoim??
Też nie podoba mi sie zachowanie widzów z rzeszowa ale nie mam zamiaru zniżac sie do ich rynsztokowego poziomu.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Czarek
Trener

#63 Postautor: Czarek » 15 sierpnia 2005, o 00:52

A Piszcz powinien chłopakowi teraz przez parę tygodni podawać kaczkę i basen (bo niestety przy dwóch złamanych rękach inaczej się nie da).
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#64 Postautor: RadeKas » 15 sierpnia 2005, o 00:55

Czarek pisze:A Piszcz powinien chłopakowi teraz przez parę tygodni podawać kaczkę i basen (bo niestety przy dwóch złamanych rękach inaczej się nie da).

A tam. Mialem 2 zlamane rece i dawalem rade 8).

To tak w ramach odskoczni od niezbyt milych tematow rzeszowskich.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#65 Postautor: sadychor » 15 sierpnia 2005, o 00:56

mikas pisze:
meesha pisze:

A ze sie tak zapytam w czyim imieniu to piszesz?? W imieniu lubelskich kibiców czy swoim??
Też nie podoba mi sie zachowanie widzów z rzeszowa ale nie mam zamiaru zniżac sie do ich rynsztokowego poziomu.

No w sumie Tobie to chyba wszystko jedno i nie zamierzasz robić czegokolwiek....
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Shack
Administrator

#67 Postautor: Shack » 15 sierpnia 2005, o 07:53

Obrazek

Oto dowód na prawdomówność każdego józka a w szegolności rudego. W kołeczkach pozaznaczani poplecznicy wiewióry. Zdjęcie przestawia akcje "transparent".

mały Row

#69 Postautor: maÅ‚y Row » 15 sierpnia 2005, o 11:30

Nieprzejmujcie sie neich poczekaja az tam przyjada kibice z rybnika :D zobaczymy czy daja rade wejsc na nasz sektor :lol:

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#70 Postautor: Portek » 15 sierpnia 2005, o 11:32

Jak to sie stało że nikt z was(osbó które były na meczu) nie próbował odzyskać flagi :roll: :?:

Snys
Zawodowiec

#71 Postautor: Snys » 15 sierpnia 2005, o 11:39

mały Row pisze:Nieprzejmujcie sie neich poczekaja az tam przyjada kibice z rybnika :D zobaczymy czy daja rade wejsc na nasz sektor :lol:

Szkoda za piłkarski Motor jedzie tam dopiero pod koniec października :wink:

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#72 Postautor: Portek » 15 sierpnia 2005, o 11:43

Snys pisze:
mały Row pisze:Nieprzejmujcie sie neich poczekaja az tam przyjada kibice z rybnika :D zobaczymy czy daja rade wejsc na nasz sektor :lol:

Szkoda za piłkarski Motor jedzie tam dopiero pod koniec października :wink:

Ale za to jedzie i do sektora Motoru napewno nie wejdą :wink: Nawet nie będą próbować :lol:

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#73 Postautor: jas » 15 sierpnia 2005, o 12:19

Piotrek(portek) pisze:Jak to sie stało że nikt z was(osbó które były na meczu) nie próbował odzyskać flagi :roll: :?:

bo pojechalismy tam obejrzec mecz, a nie klocic/bic sie z banda pijanych parchatych troglodydtow :roll:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#74 Postautor: Portek » 15 sierpnia 2005, o 12:22

jas pisze:
Piotrek(portek) pisze:Jak to sie stało że nikt z was(osbó które były na meczu) nie próbował odzyskać flagi :roll: :?:

bo pojechalismy tam obejrzec mecz, a nie klocic/bic sie z banda pijanych parchatych troglodydtow :roll:

I właśnie tym pokazaliście ze kulturą bijemy ich na łeb na szyje.

lucki73
Kontakt:

#75 Postautor: lucki73 » 15 sierpnia 2005, o 12:40

RadeKas pisze:Nie moge uwierzyc, ze po 2 sezonach ktos jeszcze chce Kloszarda w zespole na 3 rok.

Ja go chcę. Z Łoptymistą juz uzgodniliśmy, że podpisujemy z nim kontrakt na 2 lata, wyjeżdża do 1 meczu, a w pozostałych myje motocykle Klimkom, Michalukom i reszcie. I udupimy Kloszarda na 2 całe latka. "Oko za oko.....".

ukłony
lucki73
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2005, o 12:46 przez lucki73, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor Lublin AD 2006:
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
rez. S.Trumiński, J.Mordel, M.Michaluk, K.Polak
i... szkolić oraz brać udział w MDMP i Lidze Południowej.