Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kilar
Trener

#176 Postautor: kilar » 16 sierpnia 2005, o 21:08

:shock: o dzialaczy rzecz jasna (ale chyba nie dla wszystkich :roll:)

PS. Regdal pomysl troche, to nie boli...

dumbli
Szkółkowicz

#177 Postautor: dumbli » 3 września 2005, o 10:52

Będąc ostatnio w klubie doszły mnie słuchy, że klub przymierza się do zatrudnienia w przyszłym sezonie Maxa i UWAGA............ Trojanowskiego :shock: :shock: :shock: .
Czy może ktoś to potwierdzić? Bo nie wiem czy płakać, czy sie śmiać. według mnie niewiadomo czy Max w przyszłym sezonie będzie jeździł a Trojanowski.... :(
Mam nadzieję, że to tylko plotki.

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#178 Postautor: Fork » 3 września 2005, o 11:37

Oj bedzie sie dzialo w nastepnym sezonie, bedzie :)
pan Jarek Siwek budujac sklad mierzyl sily na zamiary. Jezeli wiedzial ze Karlsson jest dla klubu zadrogi, zabral sie za poszukiwanie jakiegos tanszego, mlodszego zawodnika. Jesper Jensen mial dobry sezon 2004 i dlatego p.Siwek zaproponowal mu prace w Lublinie. Niestety nie wyszlo, zaraz szukal nowego zazwodnika. Trafil w 10. Joonas Kylmaekorpi spisal sie w 100% :).Co do Zawodnikow krajowych Grzegorz Knapp mial podpisywac kontrakt 10 Grudnia, a podpisal 8 tylko ze w Grudziadzu :) Sebastian Truminski chcial do reki pieniadze za podpis, a klub chcial go wyposazyc w motocykle, niestety Sebastian wolal pieniadze i wybral oferte Opola. Z Dariuszem Sledziem bylo podobnie. A Dawid wybral oferte Rzeszowa poniewaz dla niego oferta byla korzystniejsza.
Moim zdaniem nie potrzebne bylo kontraktowanie A.Smieji. Zawodnik nie przykladal sie do obowiazków i nie trenowal zbyt czesto w Lublinie, a motor za 10 tys. i tak zostal mu zakupiony. Nie odbiegajac od tematu, jestem niezmiernie ciekaw kto bedzie reprezentowal klub z koziolkiem na plastronie :) Nowy dyrektor bardzo chce aby powrócil Pawel Staszek, zapeewne tak jak ja nikt nie mial by nic przeciwko, tylko czy Pawel po tak udanym sezonie powróci do Lublina ?? Trener zapowiada ze chce zostawic Daniela Jeleniewskiego i sprowadzic do Klubu zawodnkiów walecznych którzy jada o kazdy metr toru. Jezeli Joonas nie dostanie propozycji z innego klubu (jednak to jest chyba nie mozliwe, poniewaz mial udany sezon, nie tylko w Polsce.) to mozliwe ze zostanie w Lublinie. Druga strona medalu to mlodziezowcy. Juz 12 wrzesnia do egzaminu na licencje "Z" ma przystapic Maciej Michaluk i Karol Polak. A w naspetnym sezonie Michal Balabuch i Rafal Klimek, tylko nadal nie wiadomo w jakich klubach.
Trener Ryszard Bielecki prowadzi zajecia ze szkólka, ktorej bacznie doglada prezes Waryszak.

Wiec narazie wyglada wszystko optymistycznie, tylko czy cos z tego wyjdzie ? Dowiemy sie dopiero w Kwietniu przyszlego roku.
Pozdrawiam.
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#180 Postautor: Fork » 3 września 2005, o 12:01

Gawrzyk pisze:
Fork pisze:Moim zdaniem nie potrzebne bylo kontraktowanie A.Smieji. Zawodnik nie przykladal sie do obowiazków i nie trenowal zbyt czesto w Lublinie, a motor za 10 tys. i tak zostal mu zakupiony.

nie jemu, bo był to kontrakt amatorski. Motocykl jeest własnością firmy Eko-Blask i czeka na kolejnego zawodnika...O ile owa firma będzie zainteresowana dalszym sponsoringiem kllubu..

Zwracam honor :)
Masz na mysli konkretnego zawodnika ?
Pozdrawiam.
trening czyni mistrza.

harry
Trener

#181 Postautor: harry » 3 września 2005, o 12:21

Jest brany pod uwagę jeden adept ale niech w końcu zda ten egzamin :wink: :roll:
Na razie jest bacznie obserwowany :D

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#182 Postautor: Fork » 3 września 2005, o 12:39

Domyslilem sie o kogo chodzi :) i zeczywiscie rozwiazanie uwazam za sluszne. Napewno jemu ten motocykl sie przyda.
trening czyni mistrza.

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#183 Postautor: K.A.M.I.L. » 3 września 2005, o 14:11

Wracając do składu w sezonie 2006, chciałbym ujrzeć w przyszłym sezonie skład złożony z zawodników walecznych, którzy kibicom dostarczyli by wielu emocji. Sądze, że regulamin nie zmieni się w następnym sezonie.
Jeżeli wszystko pójdzie po myśli działaczy i uda im się pozyskać sponsorów, w mojej głowie rysuje się taki skład

1.Burza
2.Jeleniewski
3.Stojanowski
4.Piszcz/Trumiński
5.Richardson/Kylmaekorpi
6.Kępa/Michaluk
7.Klimek/Polak/Bałabuch

Uważam, że ten skład byłby w stanie nawet właczyć się do walki o ekstraligę, a właśnie jest on złożony z zawodników niezmiernie walecznych.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#184 Postautor: Dobromir » 4 września 2005, o 09:14

Możnaby sie postarać o Norberta Kościucha i już teraz zacząć z nim rozmowy chłopak mogłby zabłysnąc w 1 lidze tak jak Szczepaniak w tym sezonie

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#185 Postautor: Fork » 4 września 2005, o 14:36

Narazie to on jest chyba kontuzjowany :?
Ale i tak w pierwszym sezonie seniorskim zostanie wypozyczony do osrodka drugoligowego :) a najprawdopodobniej bedzie nim Kolejarz Rawicz. A zreszta sadze ze dyrektor Kolodziej i trener Glogowski nie beda ryzykowac zaatrudniajac Kosciucha. CHodzi mi o to ze jego forma i kariera w przyszlosci jest wielka niewiadoma.
Pozdrawiam.
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
marcinza

#186 Postautor: marcinza » 4 września 2005, o 17:49

Fork pisze:Narazie to on jest chyba kontuzjowany .

chyba nie bo właśnie jedzie we wrocławiu i wspólnie z adamsem zrobili słabonia i świderskiego na 5:1

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#187 Postautor: boxing » 4 września 2005, o 21:14

Jezeli nie wejdzie przepis o dwoch obco w meczu to bedzie niestety problem, zeby kogokolwiek sensownego "wyjac" z E-ligi czy 1 ligi, bo nie powstanie zaden "nadmiar rynkowy" krajowych seniorow. Jezeli jednak dwoch stranierich bedzie moglo w meczu pojechac, to w E-lidze (bo tam wzmocnien chce szukac "Moran") paru zawodnikow moze nie znalezc miejsca. Leszno pewnie pusci kogos z tercetu Kosciuch-Skornicki-J.Rempala, Tarnow zluzuje Burze lub Wardzale, Bydgoszcz jest rozczarowana Krzyzaniakiem (choc i Robacki gwiazda nie jest), Torun pewnie odpusci Smitha a moze i "Puzona" Puszakowskiego choc ten drugi wlasnie niezle pojechal w play-off i w Anglii. Drabik tez ma swoje lata i w Czestochowie w tym sezonie na kolana kibicow nie rzucil. Oby jednak zuzlowa wysoka komisja zrobila to na co czekaja kibice, czyli otwarcie skladow na wieksza liczbe cudzoziemcow. Jezeli do tego nie dojdzie - to patrz jak we wstepie. Pozdrawiam :D
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#188 Postautor: $korzen$ » 4 września 2005, o 22:11

Moj sklad na budowe ktorego mysle znalazly by sie finanse:

Niels K. Iversen - chyba najwiekszy Dunski talent, jestem wielkim zwolennikiem tego zawodnika, z sezonu na sezon blyskawicznie sie rozwija i w porownaniu do Joonasa bylby w stanie powalczyc na wyjazdach.Juz przed obecnym sezonem bylem za jego zatrudnieniem. Wiem wiem, juz 2 razy przejechalismy sie na Dunczykach ale do 3 razy sztuka :wink:

Seniorzy :

Piszcz
Stojanowski
Trumna
Jelen
Focus/G.Rempala

co do juniorow, nie mam zdania :wink:

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#189 Postautor: Jasiek_Sydney » 5 września 2005, o 04:11

Macie Piszcza i Jelenia. Pierwsze zadanie to obu tych panow zatrzymac.
Od tego nalezy zaczac budowac zespol. Obcokrajowiec... na pierwsza lige
jest ogromny wybor. Druga linia Szwedow, Dunczykow czy nawet Anglikow
badz Australijczykow zalatwia sprawe. A gdyby bylo dwoch obco to na drugiego
wziac zawodnika pokroju Darkina czy Gafurova. Na wschodzie takich
asow nie brakuje.

Nie sadze, abyscie wzmocnili znaczaco juniorski zaciag. A co do seniorow...
lepiej sie na nich znacie ode mnie, ale mam watpliwosci czy Frankow i Pietraszko
powinni zostac.

A moze znow skierowac kroki do Pawla Staszka?
Regards from Sydney
Jasiek

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#190 Postautor: Jaga » 5 września 2005, o 10:42

$korzen$ pisze:Seniorzy :

Piszcz
Stojanowski
Trumna
Jelen
Focus/G.Rempala

co do juniorow, nie mam zdania :wink:

No niestety po wczorajszym upadku na buraczanym torze w Toruniu chodzą pogłoski że Grzesiek może zakończyć kariere bo konkretnie się uszkodził :(

Cod o wypowiedzi Jaśka to ma racje z tymi obcokrajowcami! JEdnak osobiście bym tak bardzo na duńczyków nie stawiał :P Jednak taka opcja jak Lee Karlsson Gafurov czy Darkin to naprawde dobrzy zawodnicy choć Lee zdecydowanie najlepszy - tylko pytanie czy chciałby jeździć w 1 lidze. W sumie dostanie kase to pojedzie hehe i będzie komplety robił :D
A poza tym sympatyczny człowiek z niego ;)
Co do rosjanów to kurde mają pazur i choćby im maszyna nie ciągnęła to jadą na całego i walczą do upadłego 8)

Tak apropos tego Klimka to kurde niech Lublin go trzyma u siebie i szlifuje ten diamencik bo czuje w moczu ;) że będą z niego ludzie!
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Koper
Trener
Kontakt:

#191 Postautor: Koper » 6 września 2005, o 11:41

Ja mam takie pytanie co do Darka Sledzia, czy ktos z Was orientuje sie kiedy konczy mu sie kontrakt z WTS Wroclaw tak ze bedzie wolnym zawodnikiem i gdybysmy chcieli podpisac z nim kontrakt to Rusko nie bedzie znow przypominal kwestii finansowych za Dadiego? Osobiscie niemiabym nic przeciwko gdybysmy pojechali w sezonie 2006 wychowankami:
1Staszek
2Sledz
3Piszcz
4Jeleniewski
5Obcokrajowiec
6 i 7 juniorzy tez najlepiej nasi wychowankowie

do tego Truminski aby byla walka o sklad, ewentualnie gdyby nie byloby mozliwosci sciagnac Rybke na stare smieci aby w Lublinie odjechal udany sezon podbny do tego pierwszego w naszych barwach po powrocie do Lublina, to widzialbym w naszych barwach ponownie Grzegorza Knappa, wiem ze juz taka droga byla obrana w Lublinie przez Jaroslawa Swika (i moim zdaniem jak najbardziej slusznie) stad powrot S.P. Roberta Dadosa,wiem ze ktos powie ze to roznie wychodzi z tymi wychowankami, jak chociazby zawod jaki sprawil lubelskim kibicom Darek kiedy wyraznie olal sprzet, czy Tomek Piszcz ktory nie zawsze potrafi pojechac jako lider zespolu ale w wyzej wypisanym skladzie na lidera obok obcokrajowca kreowalbym Pawla Staszka a na pewno Darek Sledz (kontrakt amatorski) czy Grzesiek Knapp dorzucaliby swoje punkty, wowczas Tomek Piszcz moglby dobrze spisywac sie jako zawodnik drugiej linii no i mysle ze mozna liczyc ze Daniel Jeleniewski bylby jeszcze lepszy niz w tym sezonie.

Davv
Kadrowicz

#192 Postautor: Davv » 6 września 2005, o 13:27

Staszek to zamknięty dla mnie temat. Po 1 będzie drogi, po 2 w grudziądzu jest mu dobrze, po 3 po jego wypowiedziach można wywnioskować, że nie bardzo śpieszno mu do Lublina, po 4 jak ma zmieniać klub to na lepszy bo bez sensu by było po zajebistym sezonie "cofać się" :roll: Będzie dobrze jeśli uda nam się zatrzymać to co mamy i ewentualnie podpisać kontrakt z Trumiński (choć go nie lubię :twisted: ) czy którymś z niejeżdzących w Elidze. Jeśli chodzi o juniorów to było by dobrze, aby wzmocnić się jednym solidnym np. Głuchy, Schmidt (czy jak to się pisze :wink: ). Ktoś wcześniej napisał o Kościuchu. Dla mnie to niezły pomysł. Najważniejsze, żeby nie było gorzej.

hayabusarider

#193 Postautor: hayabusarider » 6 września 2005, o 13:33

Koper pisze:Ja mam takie pytanie co do Darka Sledzia, czy ktos z Was orientuje sie kiedy konczy mu sie kontrakt z WTS Wroclaw tak ze bedzie wolnym zawodnikiem i gdybysmy chcieli podpisac z nim kontrakt to Rusko nie bedzie znow przypominal kwestii finansowych za Dadiego? Osobiscie niemiabym nic przeciwko gdybysmy pojechali w sezonie 2006 wychowankami:
1Staszek
2Sledz
3Piszcz
4Jeleniewski
5Obcokrajowiec

do tego Truminski aby byla walka o sklad, ewentualnie gdyby nie byloby mozliwosci sciagnac Rybke na stare smieci aby w Lublinie odjechal udany sezon podbny do tego pierwszego w naszych barwach po powrocie do Lublina, to widzialbym w naszych barwach ponownie Grzegorza Knappa, wiem ze juz taka droga byla obrana w Lublinie przez Jaroslawa Swika (i moim zdaniem jak najbardziej slusznie) stad powrot S.P. Roberta Dadosa,wiem ze ktos powie ze to roznie wychodzi z tymi wychowankami, jak chociazby zawod jaki sprawil lubelskim kibicom Darek kiedy wyraznie olal sprzet, czy Tomek Piszcz ktory nie zawsze potrafi pojechac jako lider zespolu ale w wyzej wypisanym skladzie na lidera obok obcokrajowca kreowalbym Pawla Staszka a na pewno Darek Sledz (kontrakt amatorski) czy Grzesiek Knapp dorzucaliby swoje punkty, wowczas Tomek Piszcz moglby dobrze spisywac sie jako zawodnik drugiej linii no i mysle ze mozna liczyc ze Daniel Jeleniewski bylby jeszcze lepszy niz w tym sezonie.

Jednak Śledź u nas i tak nie będzie jeździć nawet jakby był "do wzięcia"
Co już zapomnieliście jakie były wyzwiska i gwizdy na niego w meczu z mojrzeszowem,oraz w ubiegłym sezonie??
Jak trwoga to do boga??
\Ludzie,bądźcie przytomni-- chcielibyście jeździć na miejscu Darka ponownie u nas,po takich wybrykach Lublinian?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#194 Postautor: Cooper » 6 września 2005, o 13:38

hayabusarider pisze:
Koper pisze:Ja mam takie pytanie co do Darka Sledzia, czy ktos z Was orientuje sie kiedy konczy mu sie kontrakt z WTS Wroclaw tak ze bedzie wolnym zawodnikiem i gdybysmy chcieli podpisac z nim kontrakt to Rusko nie bedzie znow przypominal kwestii finansowych za Dadiego? Osobiscie niemiabym nic przeciwko gdybysmy pojechali w sezonie 2006 wychowankami:
1Staszek
2Sledz
3Piszcz
4Jeleniewski
5Obcokrajowiec

Co już zapomnieliście jakie były wyzwiska i gwizdy na niego w meczu z mojrzeszowem,oraz w ubiegłym sezonie??
Jak trwoga to do boga??
\Ludzie,bądźcie przytomni-- chcielibyście jeździć na miejscu Darka ponownie u nas,po takich wybrykach Lublinian?

Chyba Ci sie kolejnosc zdarzen pomylila. Ludzie mieli swoje powody...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#195 Postautor: Gelo » 6 września 2005, o 14:05

Staszek - tak, Głuchy - chyba tak, Kościuch - zdecydowanie nie - po cholere nam taki senior? (przypominam, że kończy wiek juniora)
Co do Staszka - nie róbmy z niego mistrza świata. Sezon miał udany, ale to tchórz jakich mało - jak ze startu tak do mety, po upadku - pół roku bariery psychicznej. Te czynniki powodują, że nie należy bać się wygórowanych żądań finansowych. A jak będą - to z Bogiem - niech sobie pojeździ jeszcze w Grudziądzu dla półtora tysiaca ludzi w porywach. Zresztą i tak podstawą jest dobry obcokrajowiec. Mimio, że najchętniej wyrzuciłbym wszystkich naszych asów bez wyjątku, nawet ta miernota wsparta Peterem mogłaby powalczyć o półfinał playffów.
Mój skład na dziś jest taki: Staszek, Śledź, Piszcz(?), Jeleniewski/Trumiński(?), Karlsson, juniorzy - obojętnie jacy.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#196 Postautor: bkapusta » 6 września 2005, o 14:34

Ja bym widzial taak:

Swoje chlopaki, czyli:
Jeleniewski
Piszcz
Truminski
Staszek
Obco:
Karlsson/Lee
Juniorzy:
Ktokolwiek, i tak nas na czolowke nie stac.

Obcy zaciag, w zaleznosci od sytuacji finasowej klubu itp. itd. Mozna by sciagnac jednego sredniego/dobrego seniora. Stojanowski? J.Repala? Burza?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

hayabusarider

#197 Postautor: hayabusarider » 6 września 2005, o 15:22

Cooper pisze:
hayabusarider pisze:
1Staszek
2Sledz
3Piszcz
4Jeleniewski
5Obcokrajowiec

Jak trwoga to do boga??

Chyba Ci sie kolejnosc zdarzen pomylila. Ludzie mieli swoje powody...

Koleś,jaka kolejność zdarzeń?
Mieli powody?? a teraz nie mają :lol: ,no to fajnie że niektórzy z was "przepraszają" Śledzia

Awatar użytkownika
papi
Trener

#198 Postautor: papi » 6 września 2005, o 16:30

NIE Śledziowi :!: Jest początek września i tyle czasu, że jest wiele innych zawodników, którzy moga przyjść do Lublina. Trumna, Jeleń, Focus, Piszcz, Jurczyński :wink: to lista chyba najbardziej realnych kandydatów, ale przecież jest ich dużo więcej :!:

Hayabusarider to jednak Śledź zostawił TŻ w meczach decydujących o końcowych miejscach. Nie będę bawić się w gdybanie bo to bez sensu, ale faktem jest, że jego brak w kontekscie meczów barażowych w wykonaniu Trumny prawdopodobnie zaważył na tym, że w sezonie 2005 nie oglądaliśmy Czewy, Bydgoszczy i reszty ligowej czołówki.

I dlatego mam nadzieję, że Darek u nas jeździć nie bedzie. To on pierwszy powinien przeprosić kibiców za takie a nie inne potraktowanie. Tym bardziej, że to jego rodzinne miasto, w którym zaczynał żużlową karierę kilkanaście lat temu :x Rozumiem, że kasa jest ważna, ale TŻ w pewnym sensie wyciągnął do niego rękę rok wcześniej i mimo dużego ryzyka pomógł w powrocie do żużla. Ale widać pomoc emerytowanemu wtedy zużlowcowi i sentyment do rodzinnego miasta poszły w niepamięć, bo Darek zainwestował pieniądze w to co chciał a w trakcie sezonu olał drużyne :x

Davv
Kadrowicz

#199 Postautor: Davv » 6 września 2005, o 16:37

Gelo pisze:Staszek - tak, Głuchy - chyba tak, Kościuch - zdecydowanie nie - po cholere nam taki senior? (przypominam, że kończy wiek juniora)
Co do Staszka - nie róbmy z niego mistrza świata. Sezon miał udany, ale to tchórz jakich mało - jak ze startu tak do mety, po upadku - pół roku bariery psychicznej. Te czynniki powodują, że nie należy bać się wygórowanych żądań finansowych. A jak będą - to z Bogiem - niech sobie pojeździ jeszcze w Grudziądzu dla półtora tysiaca ludzi w porywach. Zresztą i tak podstawą jest dobry obcokrajowiec. Mimio, że najchętniej wyrzuciłbym wszystkich naszych asów bez wyjątku, nawet ta miernota wsparta Peterem mogłaby powalczyć o półfinał playffów.
Mój skład na dziś jest taki: Staszek, Śledź, Piszcz(?), Jeleniewski/Trumiński(?), Karlsson, juniorzy - obojętnie jacy.

I znowu się nie zgadzamy Gelu. Kościuch jeżdząc w tym sezonie w Lesznie miał śr. biegową 1,098. Co na juniora nie jest złym wynikiem (7 junior Eligi). Trzeba jeszcze patrzeć też na to że jeździł w Elidze. Nie twierdze, że może zostać liderem, ale warto zaryzykować. Napewno nie będzie miał wygórowanych wymagań finanskowych co w naszym przypadku jest dużym atutem.
Ze Staszka nikt też nie robi mistrza świata, ale jechał bardzo dobrze. Mówisz:
niech sobie pojeździ jeszcze w Grudziądzu dla półtora tysiaca ludzi w porywach
. No i pojeździ tam bo więcej zarobi, a co do kibiców to u nas naprawde przychodzi taki tłum, że szok :roll: Staszek nie dla nas w obecniej sytuacji. Może ja przedstawie swój skład:
1. Jeleniewski
2. Śledź (doświadczony zawodnik)
3. Burza, Wardzała, Rempała (solidny senior z Eligi)
4. Trumiński, Pietraszko, Kościuch
5. Kylmaekorpi
6. Kępa, Klimek, Michaluk (wychowankowie)
7. Schmidt, Głuchy (solidny junior)

Jeszcze do tego Piszcz walczący o miejsce w składzie i będzie tanio i pewnie. Z tym składem jesteśmy w stanie wygrać z każdym na naszym torze i powalczyć na obcych torach.

Koper
Trener
Kontakt:

#200 Postautor: Koper » 6 września 2005, o 17:16

hayabusarider pisze:

Koleś,jaka kolejność zdarzeń?
Mieli powody?? a teraz nie mają :lol: ,no to fajnie że niektórzy z was "przepraszają" Śledzia[/quote]

Jako ze to w kontekscie mojej wypowiedzi na temat skladu w 2006 to pozwol ze Ci cos rozjasnie. Wcale dla mnie nie jest to podejscie jak trwoga to do boga, bo ani nie jest taka trwoga ze jak nie Darek to niz nikt inny a poza tym Darek nie jest dla mnie bogiem ale widze go w skladzie 2006 podobnie jak widzialem go w skladzie 2005 w Lublinie a raczej widzialem go pomimo tego co pokazal w sezonie 2004.
Piszesz glupoty ze Dariusz Sledz mialby nie zgodzic sie jezdzic w Lublinie tylko dlatego ze zostal tutaj wygwizdany, bo zdaje sobie sprawe zapewne ze nie zostal wygizdany przez wszystkich. Darek Sledz przy kontrakcie amatorskim i zawodnik ktory walczylby realnie o sklad to jakas gwarancja ze numery z sezonu 2004 nie powtorzylyby sie. Nie wrzucaj haybusairider wszystkich kibicow do jednego worka i tak jak sa kibice ktorzy nie widza Rybki w naszym skladzie tak sa kibice ktorzy widza Darka w skladzie TZ. Jest to jeden z najbardziej utytulowanych zawodnikow rodem z Lublina i osobiscie chcialbym ogladac sezon w ktorym Darek swoja postawa w lubelskich barwach rehabilituje sie za sezon 2004, a mam tu na mysli nieodpowiedzialne podejscie do spraw sprzetu. Pamietam jak po polfinale IMP w Warszawie rozmawialem z Darkiem, wowczas stalismy na straconej pozycji przed meczem z Tarnowem ktory mial sie odbyc nastepnego dnia, jednak Darek wierzyl w wygrana lubelskiej druzyny. Tak tez sie stalo i razem z Lee Richardsonem poprowadzil nasza druzyne do wygranej 46:44 zdobywajac 11 punktow.