Wyrazy sympatii dla tzw. "Klubu Kibica" Marmy

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#301 Postautor: Jaga » 1 września 2005, o 21:04

Na poczatek : Łoptymista no poprostu nieziemski ten dowcip :lol: Hehe dawno się tak nie usmiałem :!: :lol: :lol:
Jeśli chodzi o nominacje to też dawno tak się nie smiałem bo poprostu porażka !!
Nie wiem kto te nominacje dawał ale no conajmniej jakiś idiota - bo gdzie się podziali kibice z Gdańska którzy należą to polskiej czołówki jeśli chodzi o dobping!! No i odrazu skąd tam się wziął Zeszuf ?? Czyżby osoba nominująca Żeszuf wpadła w zachwyt jak zobaczyła przepiękny napis "ZKS STAL" i 2 flagi "Marmy Polskie Folie" powiewające od czasu do czasu ?? Czy może tak wielkie wrażenie zrobiły na nim płonące serpentyny pod bandami ??
No co do innych nominacji to już nie dociekam czemu tam się józki znalazły ale z tym dopingiem to naprawde MEGA PRZEGIECIE !!!!! :evil:
A jeśli chodzi o nominacje Kolodzieja to jako junior by mógł byc bo przecie w tym sezonie wystepuje jako junior a że w miedzyczasie wszedł w wiek seniora to zgodnie z przepisami jest juniorem - nie zebym się podniecał bom z Tarnowa ale no obecnie w Polsce nie ma lepszego juniora od niego!!! (w przyszłym sezonie juz bedzie ;) ) Ale nie martwie się tym bo Jano jeszcze zatrzęsie Polskim żużlem
No i naprawde jak robią jakieś plebuscyty to osoby które sie tym zajmują niech pójdą najpierw po rozum do głowy bo naprawde totalnych matołów z siebie robią !!!

Pozdro ;)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#302 Postautor: grzesieck » 1 września 2005, o 23:30

Organizatorem plebiscytu jest niejaki A. Haehne, wiec to chyba wszystko wyjasnia :>
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
marcinza

#303 Postautor: marcinza » 3 września 2005, o 22:55

to znalazłem na forum sportbordu w temacie rybnik- rzeszów:

Jak nazwiesz kibica marnej w garniturze?
- Oskarżony.

Dlaczego kibice marnej gwiżdżą w toaletach?
- Żeby wiedzieli, która stronę wycierać.

Co mówisz do zapracowanego kibica marnej?
- PoproszÄ™ Big Maca.

Dlaczego trawa przy Hetmanskiej jest taka zielona?
- Bo jest dobrze nawożona...

Jaka jest różnica pomiędzy psem leżącym na drodze i kibicem marnej leżącym na drodze?
- Przed psem są ślady hamowania.

Ilu fanów marnej trzeba żeby zmienić żarówkę?
- pięćdziesięciu: jeden zmienia, czterdziestu ośmiu łudzi się, ze marna awansuje do ekstraklasy a szefowa Marta mowi: "Nie wierzę w naszych chłopaków".

Kibic marnej poszedł do nieba w swojej koszulce klubowej. Puka w stare drzwi i widzi, że wychodzi św. Piotr w szaliku Unii T..
'Cześć kolego' - mówi św. Piotr - 'Przykro mi, ale nie wpuszczamy kibiców marnej.'
'Że co?' pyta człowiek.
'Słyszałeś, żadnych kibiców marnej.'
'Ale... ale... ale ja byłem dobrym człowiekiem!'
'Naprawdę? No to co zrobiłeś?'
'No... trzy tygodnie przed śmiercią dałem 10 złotych na głodne dzieci w Afryce.'
'Och, cos jeszcze?'
'No... dwa tygodnie przed śmiercią dałem 10 złotych na bezdomnych.'
'Hmmm... CoÅ› jeszcze?'
'Tak. Tydzień temu dałem 10 złotych na sieroty w Albanii.'
'OK' mówi św. Piotr 'Poczekaj minutkę, pogadam z szefem.'
Wraca po dziesięciu minutach. Patrzy gościowi prosto w oczy: 'Szef się ze mną zgadza. Masz tu swoje 30 złotych i spadaj!'

Ilu kibiców marnej trzeba żeby zmienić żarówkę?
- Tia... Jakby w Rzeszowie była elektryczność...

Jaka jest różnica miedzy krojeniem koszulki marnej a krojeniem cebuli?
- Nike nie płacze kiedy kroisz koszulkę marnej.

Ilu zawodników marnej trzeba żeby zmienić żarówkę?
- Siedmiu. Jeden zmienia a sześciu wywozi rywali w płot.

Jaka jest różnica miedzy wiadrem pełnym odchodów a kibicem marnej?
- Wiadro.

Mężczyzna niespokojnie chodzi wokół sklepu. W końcu wchodzi do środka i podchodzi do lady.
- Poproszę... paczkę prezerwatyw - mówi.
Sprzedawca uprzejmie wyjaśnia, ze to sklep sportowy i nie sprzedają tu prezerwatyw.
Zażenowany mężczyzna wychodzi.
Godzinę później wraca do sklepu - to samo pytanie, ta sama odpowiedz.
Pół godziny później wraca i zadaje to samo pytanie. Tym razem sprzedawca się wkurzył:
- Słuchaj, to sklep sportowy i nie sprzedajemy tu kondomów! Ile razy mam ci powtarzać?!
Mężczyzna patrzy na sprzedawcę i mówi:
- Przepraszam, ale ja chciałbym kupić koszulkę marnej, tylko wstydzę się poprosić...

Kibic marnej idzie ulica i widzi na wystawie kasetę video "Złote lata Srali Rzeszów". Wchodzi do sklepu i pyta o cenę.
- 200 złotych. - mówi sprzedawca.
- 200 złotych??? Za kasetę???
- No nie... kaseta kosztuje 5 złotych, ale odtwarzacz Betamax (system starszy niż VHS) kosztuje 195.

Czy wiecie, że polska poczta wycofała ostatnio najnowszą serie znaczków?
- Te znaczki przedstawiały zawodników marnej... i ludzie nie wiedzieli, na którą strona pluć.

Kiedy widzisz kibica marnej na rowerze, dlaczego powinieneś powstrzymać się od zjechania w bok i uderzenia w niego?
- To moźe być twój rower.

Co będziesz miał kiedy zakopiesz w piasku 100 kibiców marnej aż po szyję?
- Za mało piasku.

Zostałeś złapany w pułapkę z tygrysem, grzechotnikiem i kibicem marnej. Masz pistolet i dwie kule. Co powinieneś zrobić?
- Zastrzelić kibica marnej. Dwa razy.

Jaka jest różnica pomiędzy kibicem marnej a trampoliną?
- Kiedy skaczesz na trampolinie zdejmujesz przedtem buty.

Fachowcy przewiduje, że zespół marnej pozostanie w ekstraklasie (po ew. awansie) przez trzy sezony.
Zimowy, wiosenny i jesienny.

Dlaczego rzeka Wisłok płynie przez Rzeszów?
- Gdyby szła mogłaby zostać obrabowana.

Dlaczego NASA wysyła swoich astronautów na treningi na stadion przy ulicy Hetmańskiej?
- Bo to jedyne miejsca na ziemi bez atmosfery!

Kibic marnej wchodzi ze swoim psem do pubu kiedy właśnie w telewizji pokazywane są wyniki I ligi. Komentator mówi, że marna przegrała 33:57. Pies natychmiast przewraca się na plecy, wystawia łapy sztywno do góry i udaje trupa.
- To zadziwiające! - mówi barman - A co on robi kiedy wygrywacie?
Kibic marnej drapie się po głowie i po kilku chwilach odpowiada
- Nie wiem... Mam go dopiero od ośmiu miesięcy.

Co ma czternaście rąk i IQ równe cztery?
- Skład meczowy marnej.

Dlaczego kibice marnej naklejajÄ… naklejki z symbolem klubu na swoje samochody?
- Żeby mogli parkować w miejscach dla inwalidów.

Kibic marnej, Muzułmanin i Hindus podróżują razem. Zaczyna się ściemniać, wiec zmuszeni są do przenocowania w jedynym motelu w mieście. Właściciel zgadza się, ale mówi, że ma tylko dwa wolne łóżka, wiec jeden z nich będzie musiał spać w chlewie. Podróżnicy losują, Muzułmanin przegrywa i udaje się w stronę chlewu.
Piec minut później wraca do pokoju przeprasza i mówi, że tam jest świnia i on nie może tam spać. Kibic marnej i Hindus ciągną zapałki, Hindus przegrywa, bierze swoje rzeczy i idzie do chlewu.
On również wraca po kilku minutach i mówi, że tam jest krowa i on także nie mógłby tam spać.
Ociągając się, kibic marnej bierze swój plecak i zmierza do chlewu, żeby trochę się przespać.
Dwie minuty później do pokoju wchodzi świnia i krowa...

Ilu fanów marnej trzeba żeby wymienić przepalona żarówke?
- Żadnego. Oni dobrze czują się żyjąc w cieniuznalazłem na forum sportbordu w temacie rybnik - rzeszów :

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kaśka
Kontakt:

#304 Postautor: KaÅ›ka » 4 września 2005, o 16:08

Na takiej samej zasadzie mogłabym sparafrazować każdy inny dowcip tak, żeby uderzał Lublin, tylko pytam się: po co??? Żeby to choć śmieszne było, doprawdy... Swoją drogą, ciekawe, dlaczego rzeszowskie forum nie wylewa tyle żółci w Waszą stronę, ile w Rzeszów tutejsze... Zresztą kilka innych, które odwiedzam, też nie.
Członkiem RKK nie jestem, dlatego tym bardziej dołączam się do apelu Griszy dot. odczepienia się od zwykłych kibiców (swoją drogą, co Wy macie do słonecznika?? Jeden kibicuje tak, inni inaczej; czy naprawdę każdy musi śpiewać i tańczyć na trybunach, żeby się dobrze bawić?), którzy Bogu ducha winni obrażani są tutaj na porządku dziennym. Zapewniam Was, że jak u nas znaleźli się kibice potrafiący wyzywac i palić szaliki, tak i u Was tacy są.
I tak na koncu- bo irytuje mnie pewna hipokryzja -Rzeszów i Lublin, w linii prostej, znajdują się w prawie identycznej odległości od granicy ukraińskiej. Wiecie, bo "Józki" są sympatyczne- trudno nie być dumnym z imienia św. Józefa; papież nasz Jan Paweł II w dowodzie też miał Karol Józef Wojtyła.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#305 Postautor: Cooper » 4 września 2005, o 16:19

Czemu tak jest, ze jak ten temat juz troszeczke "obumiera" to zawsze znajdzie sie jakis Jozek, ktory nie pozwala na to? :wink: Czyzby to jakis wrodzony masochizm?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Kaśka
Kontakt:

#306 Postautor: KaÅ›ka » 4 września 2005, o 16:22

Ja nie wiem czy obumiera. Aż tak topiku nie śledze, a post poprzedzający mój został napisany- nie tak dawno -wczoraj.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#307 Postautor: sadychor » 4 września 2005, o 17:11

Kaśka pisze:(...)Zapewniam Was, że jak u nas znaleźli się kibice potrafiący wyzywac i palić szaliki, tak i u Was tacy są.(...)

Pewnie, że u Nas tacy są. Tylko jest taka drobna różnica-w Lublinie nie ma na to akceptacji i każdy chwalący się tym zostałby od razu zrugany. A w Rzeszowie Ci, którym się to nie spodobało(czyt. normalni ludzie) zostali zrugani. Rzeszowskie KK chwaliło się tym i usprawiedliwiało swój postępek. Że niby postąpili słusznie. Więc przeczytaj dokładnie tytuł tematu i pamiętaj, ze nie musisz zaglądać do niego.
PS A słonecznik to ma jakieś witaminy czy coś szczególnego, że tak go bronisz :?: :wink: Niby mam to wykształcenie biologiczne, ale z botaniką mam niewiele wspólnego.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Kaśka
Kontakt:

#308 Postautor: KaÅ›ka » 4 września 2005, o 17:27

W skład Rzeszowskiego KK nie wchodzą wszyscy rzeszowianie, za to wszyscy rzeszowianie wchodzą w skład grupy obrażanej. To jest różnica. Co wiecej, w skład RKK wchodzą normalni ludzie, którzy takich postępków nie pochwalają. Uwierz, że akcpetacji na chamstwo nie ma absolutnie NIGDZIE. To, że zrobiło to 5 osób, 10 osób to nie równa sie akceptacja. A Lublina tak nie wybielaj, bo źli/głupi ludzie są wszędzie. Tam też.
Co do słonecznika, to idę o zakład, że pomimo Twojego wykształcenia, jesz wiele rzeczy nie zawierających walorów odżywczych :>. A słonecznik dla niektórych ma smakowe, co jest wystarczającym powodem, żeby go bronić :>

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#309 Postautor: sadychor » 4 września 2005, o 17:43

Nie wybielam, bo po co :?: Wystarczy spojrzeć na Nasz zachowanie na Hetmańskiej na meczu w lipcu, oraz w Lublinie do 12 biegu :wink: Było poprawnie i to wystarczało, mimo naprawdę sporej grupy podpitych i "agresywnych" lubelaków. A z resztą, dyskusja jest bezcelowa i cokolwiek jałowa. Lublin jest chamski i jakoś mi to nie przeszkadza.
A co do kulinariów to pewnie miałaś na myśli ogórki, bo grzybów nie lubię. No, ewentualnie marynowane :mrgreen: Tylko, że ostatnio nie pije, więc nie mam z czym ich zgrać :roll:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Kaśka
Kontakt:

#310 Postautor: KaÅ›ka » 4 września 2005, o 18:51

Uwazasz za jałowe zwracanie uwagi na hipokryzje i daleko posuniety subiektywizm? To rzeczywiscie chyba nie mamy o czym rozmawiac.

P.S. Nie mam zwyczaju obserwowac kibiców w trakcie meczu, jako ze przychodze nań ze względu na żużel. Jakkolwiek byscie nie zachowywali się na trybunach, to co dzieje się na forum również swiadczy o Was.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#311 Postautor: jas » 4 września 2005, o 20:23

JAG pisze:to juz mój ostatni post w tym temacie.
nie zgadzam sie z tym ze Grisza miał na celu dolania oliwy do ognia choc ogien ten niestety zapłonął nową siłą.on chce poprostu uświadomic nam że to wszystko idzie w złym kierunku i ma rację.
na stadionie byłam wściekła z powodu skrojenia i zniszczenia nam transparentu i nadal uważam ze było to działanie godne potępienia.nerwy mi pusciły ale teraz po tak długim czasie uważam ze odpłacanie tym samym jest bezsensowne.pokażmy ze mamy więcej oleju w głowie niż pijani kibole odpowiedzialni za tamto zajście.
ja lubię kulturalny doping i mam nadz. że w nowym sezonie będę mogła zabrać małego brata na żużel i że taki doping będzie na wszystkich bez wyjatku meczach.

troche przez zawirowania z przeprowadzka mnie tutaj nie bylo i dopiero dzisiaj przeczytalem wszystkie posty z tego tematu napisane po moim wyjezdzie i musze przyznac, ze JAG napisala dokladnie wszystko co na ten temat mysle. zgadzam sie z nia w 1000000%. ponadto zgadzam sie rowniez ze zdaniem Lublin_Fana na temat GRISZY - to na prawde bardzo fajny czlowiek i nie wiem co na celu mialo obrzucanie go obelgami jakby to on stal za spaleniem flagi.

GRISZA - wpadnij kiedys jeszcze do Lublina na perelke :wink:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#312 Postautor: kilar » 4 września 2005, o 20:28

Znowu kolejna pokrzywdzona osoba z mojrzeszowa musi zaczac niepotrzebna dyskusje...
Najlepiej Kasiu jakbys nie chodzila na zuzel, wtedy na pewno ten temat by Cie nie dotyczyl... a tak zostalas zmieszana z blotem przez niedobrych lubelskich fanow speedwaya

Józek

#313 Postautor: Józek » 4 września 2005, o 21:12

Znowu kolejna pokrzywdzona osoba z mojrzeszowa musi zaczac niepotrzebna dyskusje...
Najlepiej Kasiu jakbys nie chodzila na zuzel, wtedy na pewno ten temat by Cie nie dotyczyl... a tak zostalas zmieszana z blotem przez niedobrych lubelskich fanow speedwaya

Wow kolejna inteligentna wypowiedź kolejnego "kibica" internetowego napinacza , jednej z najsłabszych drużyn w Polsce , przykre , że za rok się nie spotkamy troche żal bo 4 łatwe zwycięstwa w sezonie, naprawde ciężko znaleźć tak dobrego dostarczyciela punktów , ale już niedługo będziecie jeździć na Ukraine na mecze i to dużo dalej niż do Rzeszowa.

Kaśka
Kontakt:

#314 Postautor: KaÅ›ka » 4 września 2005, o 21:13

Nawet gdybym nie chodziła na żużel, mogłabym poczuć się urażona tym, co tu się pisuje. Jako rzeszowianka. Czy Ty myślisz, że żużel- czy jakakolwiek dyscyplina -sprowadza się do obelg rzucanych przez jednych kibiców na drugich? A może jesteś człowiekiem, któremu byłoby wszystko jedno gdyby czytał o sobie i swoim mieście nieustanne inwektywy tylko dlatego, że aktualnie ma lepsza drużyne żużlową? Zaczynam niepotrzebną dyskusję powiadasz? Co drugi temat na tym forum sprowadza się do wylewania własnej złości w stronę Rzeszowa. I to jest to, co dla Was-kibiców żużla jest najważniejsze? Takie małe piekiełko gdzie leczycie kompleksy i rany po nieudanym sezonie? I naprawdę pomagają wyzwiska, złośliwości i zła wola? Biedni jesteście... (i biedna drużyna, która ma takich małostkowych kibiców, którzy w innych widzą wady, a u siebie jakoś nie potrafią).

Speedway Fan
Senior

#315 Postautor: Speedway Fan » 4 września 2005, o 21:14

Coś słabo u ciebie z geografią. Na Ukraine będziemy jeździc w 2006 czyli do Mojrzeszowa.

Kaśka
Kontakt:

#316 Postautor: KaÅ›ka » 4 września 2005, o 21:18

U Ciebie tez słabo- juz o tym wyzej pisałam. Z Rzeszowa jest na Ukraine taka sama odległość jak z Lublina. Abstrahujac od wszystkiego, w lutym pewnie wszyscy kibicowaliście Pomarańczowej Rewolucji, a teraz tworzycie z nazwy "Ukraina" synonim nędzy i biedy i ogólnej dezorganizacji. Troche nieaktualne. Za to aktualne jest, kto ma bliżej na Białoruś...

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#317 Postautor: jas » 4 września 2005, o 21:29

Kaśka pisze:U Ciebie tez słabo- juz o tym wyzej pisałam. Z Rzeszowa jest na Ukraine taka sama odległość jak z Lublina. Abstrahujac od wszystkiego, w lutym pewnie wszyscy kibicowaliście Pomarańczowej Rewolucji, a teraz tworzycie z nazwy "Ukraina" synonim nędzy i biedy i ogólnej dezorganizacji. Troche nieaktualne. Za to aktualne jest, kto ma bliżej na Białoruś...

a moglabys rozjasnic? bo nie wiem jaki z tego wniosek wyplywa.

btw. ja osobiscie Pomaranczowej Rewolucji "kibicowalem", ale w grudniu 8)
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Kaśka
Kontakt:

#318 Postautor: KaÅ›ka » 4 września 2005, o 21:33

PR trwala i w styczniu, a i trwa nadal. A taki, ze z jednej strony czlowiek potrafi "kibicowac" wrecz bratac się z Ukraińcami, a z drugiej w sposob ewidentny uzywac nazwy tego państwa by probować kogoś obrazic. Ot- znow sie powtorze -hipokryzja.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#319 Postautor: kilar » 4 września 2005, o 21:42

Józek pisze:

Wow kolejna inteligentna wypowiedź kolejnego "kibica" internetowego napinacza , jednej z najsłabszych drużyn w Polsce , przykre , że za rok się nie spotkamy troche żal bo 4 łatwe zwycięstwa w sezonie, naprawde ciężko znaleźć tak dobrego dostarczyciela punktów , ale już niedługo będziecie jeździć na Ukraine na mecze i to dużo dalej niż do Rzeszowa.

DŻOZI :lol: i Ty sie uwazasz za kibica, juz dawno powinines w Rybniku siedziec na meczu, a nie sie filozofowac na forum... no chyba, ze rodzice Cie nie puscili na mecz :twisted: :mrgreen:

Internetowy napinacz ( :shock: )... spojrz w lustro.

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#320 Postautor: Metalliczny » 4 września 2005, o 21:45

Kaśka pisze:PR trwala i w styczniu, a i trwa nadal. A taki, ze z jednej strony czlowiek potrafi "kibicowac" wrecz bratac się z Ukraińcami, a z drugiej w sposob ewidentny uzywac nazwy tego państwa by probować kogoś obrazic. Ot- znow sie powtorze -hipokryzja.

O matko jakaś ty biedna! Pokrzywdzona i demoralizowana. Ja mam dla Ciebie jedną radę - skoro tak Ci się nie podoba co tu piszą, to nie czytaj/niepisz/nie wchodź na forum

I Tobie będzie lepiej i nam od razu ulży. Bo kolejna osoba z Rzeszowa, która będzie jęczała jacy to my jesteśmy źli, be i w ogóle koszmar, dostanie ode mnie po ryju. :lol: 8)

PS. A ja ciągle nie mam dostępu do działu fanklubowego. :? :x :evil: :cry:

Kaśka
Kontakt:

#321 Postautor: KaÅ›ka » 4 września 2005, o 21:53

I Tobie będzie lepiej i nam od razu ulży. Bo kolejna osoba z Rzeszowa, która będzie jęczała jacy to my jesteśmy źli, be i w ogóle koszmar, dostanie ode mnie po ryju.

A mam śpiewać pieśni na Waszą cześć, jeśli na spokojne słowa mogę liczyć tylko na taką odpowiedź? Sam sie, Kolego, wkopałeś. Nie jesteś zły, ale bijesz po "ryju", tak?? I już wiesz, dlaczego tak sie oburzam, a może jaśniej mam napisać?

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#322 Postautor: Metalliczny » 4 września 2005, o 22:08

Kaśka pisze:
I Tobie będzie lepiej i nam od razu ulży. Bo kolejna osoba z Rzeszowa, która będzie jęczała jacy to my jesteśmy źli, be i w ogóle koszmar, dostanie ode mnie po ryju.

A mam śpiewać pieśni na Waszą cześć, jeśli na spokojne słowa mogę liczyć tylko na taką odpowiedź? Sam sie, Kolego, wkopałeś. Nie jesteś zły, ale bijesz po "ryju", tak?? I już wiesz, dlaczego tak sie oburzam, a może jaśniej mam napisać?

Droga koleżanko, widzę że nie chcesz skorzystać z mojej rady. Nie licz więc na litość, bo jej nie dostaniesz. Przeczytaj cały wątek, ja wiem, że to może być trudne, to sama zobaczysz dlaczego. I ja mam dośc Twojego ciągłegho jęczenia jacy to my jesteśmy źli, naprawde. Nie ma nic bardziej irytującego, niz takie pieprzenie. Skończ już swoje wypociny na tym forum, bo nic tym nie zyskasz. Chyba, że lubisz tak jęczeć i wkurzać ludzi, to wtedy ok, nie ma sprawy.

Zamknijcie kurna w końcu ten temat, bo ileż można ???

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#323 Postautor: boxing » 4 września 2005, o 22:14

Metalliczny pisze:
Kaśka pisze:PR trwala i w styczniu, a i trwa nadal. A taki, ze z jednej strony czlowiek potrafi "kibicowac" wrecz bratac się z Ukraińcami, a z drugiej w sposob ewidentny uzywac nazwy tego państwa by probować kogoś obrazic. Ot- znow sie powtorze -hipokryzja.

O matko jakaś ty biedna! Pokrzywdzona i demoralizowana. Ja mam dla Ciebie jedną radę - skoro tak Ci się nie podoba co tu piszą, to nie czytaj/niepisz/nie wchodź na forum

I Tobie będzie lepiej i nam od razu ulży. Bo kolejna osoba z Rzeszowa, która będzie jęczała jacy to my jesteśmy źli, be i w ogóle koszmar, dostanie ode mnie po ryju. :lol: 8)

Tak z ciekawosci - co stalo na przeszkodzie zebys byl w Rzeszowie i "dal po ryju" "Adamsowi"? No i tez z ciekawosci - jak bedziesz namierzal i gdzie bedziesz lal "jeczacych" kibicow z Rzeszowa? Chlopie, trzymaj poziom i nie dawaj pozywki do pisania o internetowych napinaczach z Lublina. Chyba ze rzeczywiscie jestes street-fighterem i planujesz jakas akcje na piesci ale nie wydaje mi sie; wyluzuj z takimi tekstami bo zaraz na rzeszowskim forum ktos napisze ze jakis gimnazjalista z Lublina jest mocny w necie a na meczu siedzi cicho jak mu zabieraja transparent. Zaczekaj do wizyty rzeszowskiego "Adamsa" w Lublinie i pokaz co potrafisz. Pozdrawiam
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Kaśka
Kontakt:

#324 Postautor: KaÅ›ka » 4 września 2005, o 22:17

Wiesz czym było forum w Starożytnym Rzymie? Bede jeczec i narzekac- jak twierdzisz -ile dusza zapragnie (a Tobie nikt nie nakazuje tego czytac- Twoja filozofia). Wiem o czym tam wcześniej się pisało, co nie szkodzi pisać tego, co ja mam do powiedzenia, bo temat jest o KK, a Wy jakoś sie do tej grupy nie ograniczanie. To raz, a dwa jeśli Tobie nie przeszkadza, że się Ciebie obraza to jest to tylko i wylącznie Twoja sprawa.
Wiesz co bym chciała zyskać na tym forum? Ludzi, którzy potrafią normalnie dyskutować o żużlu, a nie o wartości jednego czy drugiego miasta. A ten spalony szalik o ktorym mowa na początku to tylko pierwszy konkretny powod dla ktorego moglibyscie miec do nas powazne pretensje. Tylko ja Kwaśniewskiego nie lubię i przepraszać za całe społeczeństwo nie będę.

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#325 Postautor: Metalliczny » 4 września 2005, o 22:20

boxing pisze:
Metalliczny pisze:

Tak z ciekawosci - co stalo na przeszkodzie zebys byl w Rzeszowie i "dal po ryju" "Adamsowi"? No i tez z ciekawosci - jak bedziesz namierzal i gdzie bedziesz lal "jeczacych" kibicow z Rzeszowa? Chlopie, trzymaj poziom i nie dawaj pozywki do pisania o internetowych napinaczach z Lublina. Chyba ze rzeczywiscie jestes street-fighterem i planujesz jakas akcje na piesci ale nie wydaje mi sie; wyluzuj z takimi tekstami bo zaraz na rzeszowskim forum ktos napisze ze jakis gimnazjalista z Lublina jest mocny w necie a na meczu siedzi cicho jak mu zabieraja transparent. Zaczekaj do wizyty rzeszowskiego "Adamsa" w Lublinie i pokaz co potrafisz. Pozdrawiam

A zwróciłeś drogi boxingu uwagę na to, co jest po tym zdaniu? Traktuj więc tą wypowiedź lekko z przymrużeniem oka. A mówiac szczerze gówno mnie obchodzi co napiszą na rzeszowskim forum, gdyż tam nie zaglądam i zaglądał nie będę.