auganoff pisze:Gelo pisze:Co Wy z tym Burzą? Jaki Burza? Kto to jest? Gość, ktory jest najgorszy ze wszystkich wymienianych (odsyłam do statystyk) jest obiektem pożądania. Ale u nas oczywiscie najgorszy jest najlepszy. Dziwna ta lubelska mentalność - ma swoje korzenie chyba w lkżcie inter polan. Chyba czas najwyższy wyleczyć się z dziadostwa.
Dzięki Gelu za oświecenie. Wyleczyłeś mnie z dziadostwa!!! Ja chcę T. Golloba, Protasiewicza, Walaska, Hampela, Karlssona, Hliba i Ząbika. A Ułamka na rezerwę (bo go nie lubię) Chcę, chcę, chcę!!!!!!
Ani to śmieszne ani mądre. Czego oczekuje po zawodniku ten kto pisze w składzie nazwisko "Burza"? Że bedzie robił po 10 punktów? Jeżeli tak - natychmiast psychiatra się kłania. Ale to takie lubelskie - wieczne biadolenie na brak kasy i szukanie po żużlowych śmietnikach. Zero ambicji i przede wszystkim intuicji. Na nieszcęście to drugie dotyczy także do niedawna włodarzy klubu, wiec nie można się dziwić, że i kibice tacy. Każdy podaje po pięć nazwisk, z czego nikt się nie zastanawia po co.