Nasi rywale w sezonie 2006
Trzymam mocno kciuki za Rzeszów i myślę że bez problemu awansują, wierzę w to.
Miło by było znowu kiedyś ujrzeć w e-lidze i Tarnów i Rzeszów i Lublin razem, jak niegdyś. Jak Rzeszów awansuje, to... w przyszłym roku pora na nas.
pzdr.
lucki73
Miło by było znowu kiedyś ujrzeć w e-lidze i Tarnów i Rzeszów i Lublin razem, jak niegdyś. Jak Rzeszów awansuje, to... w przyszłym roku pora na nas.
pzdr.
lucki73
Motor Lublin AD 2006:
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
rez. S.Trumiński, J.Mordel, M.Michaluk, K.Polak
i... szkolić oraz brać udział w MDMP i Lidze Południowej.
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Rzeszów JUŻ awansował. Gratulacje.
P.Karlsson - (2,1,1) hmm....
A Węgrzyk podobno chciał się bić
Dlatego to wykluczenie.
P.Karlsson - (2,1,1) hmm....
A Węgrzyk podobno chciał się bić
Ostatnio zmieniony 25 września 2005, o 16:58 przez Apocalips, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Prześmiewców Rzeszowa informuję, że sprzedawanie palonego (prażonego) słonecznika na czy też przed stadionem nie jest właściwe tylko i wyłącznie Rzeszowowi. Na Śląsku to po prostu tradycja.
RZESZOWOWI GRATULUJĘ AWANSU!!!, cieszę się bardzo że kolejna drużyna z południowo-wschodniej Polski znajdzie się w e-lidze. Tak jak typowałem pierwsze miejsce przed sezonem, tak się stało. Gratuluję profesjonalizmu i sponsora, o jakim możemy tylko pomarzyć. GRATULACJE!!!!!!!
ukłony
lucki73
RZESZOWOWI GRATULUJĘ AWANSU!!!, cieszę się bardzo że kolejna drużyna z południowo-wschodniej Polski znajdzie się w e-lidze. Tak jak typowałem pierwsze miejsce przed sezonem, tak się stało. Gratuluję profesjonalizmu i sponsora, o jakim możemy tylko pomarzyć. GRATULACJE!!!!!!!
ukłony
lucki73
Motor Lublin AD 2006:
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
Mówi sie trudno. Zawiódł Peter i przede wszystkim Szczepaniak. Co do Węgrzyka i Dyma potwierdziło się, że to zawodnicy zupełnie nieodpowiedzialni. W takim układzie nawet taktyczne nie pomagają. Utwierdzam sie w przekonaniu, że Stachyra to gość w czepku urodzony. Trener z niego kiepski ale ma facet niesamowite szczeście. Ubolewam, że w ekstralidze jest zespół, ktory jeszcze nie tak dawno dostawał od nas baty. Na lubelskich plecach Józki mają to o czym my marzymy. Dzieje się tak dlatego, że tam nikt nie jęczał na brak kasy, nawet jak sie nie przelewało. Określili sobie cel i dążyli po trupach. Cały czas nie rozumiem w czym nasz klub jest gorszy. Czy ma kiepskich działaczy, organizację, czy jedno i drugie. Nikt mi nie wmówi, że Podkarpacie jest zamożniejsze od Lubelszyzny. Żeby jakaś tam firemka od torebek i kubeczków sypała tyle pieniędzy, a tu ciągle plaża, mimo, że mamy pod nosem takich potentatów. Przykre to.
Gelo pisze: Co do Węgrzyka i Dyma potwierdziło się, że to zawodnicy zupełnie nieodpowiedzialni. (...) Nikt mi nie wmówi, że Podkarpacie jest zamożniejsze od Lubelszyzny. Żeby jakaś tam firemka od torebek i kubeczków sypała tyle pieniędzy, a tu ciągle plaża, mimo, że mamy pod nosem takich potentatów. Przykre to.
A mnie nikt nie wmówi, że Karlsson to odpowiedzialny zawodnik. Niestety potwierdziły się moje przypuszczenia odnośnie jego zdobyczy punktowej w tym meczu. Dziewięć punktów w 6 startach, słowem - Józek jakich mało.
Nie wiem jak teraz, bo "po owocach go poznacie"- a na razie na zbiory zbyt wcześnie by oceniać - ale jeśli chodzi o przeszłość, to wg mnie Gelu i jedno i drugie. Tam gdzie jest dobra organizacja, tam jest wynik. U nas słabi działacze (w dodatku totalnie bezkrytyczni wobec siebie) i beznadziejna organizacja. Więc wynik jest taki na jaki zasługiwaliśmy. I w tym byliśmy zdecydowanie gorsi od Rzeszowa. JESZCZE RAZ GRATULACJE DLA RZESZOWA.
Nie wszyscy mogą zdobyć 1 miejsce, dlatego też mimo dobrej organizacji Gorzów musiał przekłnąć gorycz porażki.
pzdr.
lucki73
Nie wszyscy mogą zdobyć 1 miejsce, dlatego też mimo dobrej organizacji Gorzów musiał przekłnąć gorycz porażki.
pzdr.
lucki73
Motor Lublin AD 2006:
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Nie wiem, czy w przeciągu całego sezonu ten awans Józkom się należał, ale jedno jest pewne: w odpowiednim momencie nikt w zespole (
) nie zawiódł, w najważniejszych meczach była to drużyna kompletna i dlatego mają to, co mają. W Iskrze jeździł sam Jędrzejak. Decydująca była słaba postawa Szweda, jak i wykluczenie Węgrzyka, co zapewne położyło atmosferę i moblizację w zespole. Rzeszów bardzo tego awansu chciał, to i go osiągnął. Upór w dążeniu do celu godny pozazdroszczenia. Teraz mają Extraligę i niech się tym martwią
,pozdr.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Nie ma bata, Rzeszów posmarował
to i Ostrów nie jechał. Szkoda jedynie Jędrzejaka bo widać że mu zależało. W przyszłym sezonie wróci do ekstraligi i Ostrów straci swego lidera. Jakoś do końca nie mogę przełknąc tej pigułki, ale może to i lepiej - będzie mniej napinactwa i urażania się.
Metalliczny pisze:Nie ma bata, Rzeszów posmarowałto i Ostrów nie jechał. Szkoda jedynie Jędrzejaka bo widać że mu zależało. W przyszłym sezonie wróci do ekstraligi i Ostrów straci swego lidera. Jakoś do końca nie mogę przełknąc tej pigułki, ale może to i lepiej - będzie mniej napinactwa i urażania się.
Współczuję ci. I to tyle.
no i znow ta dziwna niemoc Karlssona w decydujacym momencie , widac zmeczenie sezonem przyszlo z nienacka
... mimo ze moze faktycznie z niego zawodnik dobrze punktujacy , to jednak bardzo niepewny jesli chodzi o decydujace mecze , czyli caly dorobek sezonu moze przepasc w najwazniejszym momencie , gdy ten ktory ma trzymac wynik nagle przestaje jechac .. no i 2-ga linia ostrowa to dzis kompletne nieporozumienie ...
a w rzeszowie - widac lubelski zaciag okazal sie dla jozkow zbawienny w kontekscie awansu
a w rzeszowie - widac lubelski zaciag okazal sie dla jozkow zbawienny w kontekscie awansu
-
Michael