no to pani Marta byla wybitnie zdeterminowana, by miec Rune u siebie w druzynie. Przy takiej ofercie to nic dziwnego, ze Holta podpisal wlasnie w Rzeszowie. No ale kasa swoja droga, mysle ze najwiekszym atutem byl bardzo dobry trener, po prostu trener marzeń, taki o jakim Rune marzyl przez cala swoja kariere
Chociaz mi osobiscie szkoda, ze jednak nie Wroclaw, moze wtedy udalo by sie odzyskac mistrzostwo, a tak glownym celem bedzie walka o medal, choc uwazam, ze i to latwym zadaniem nie bedzie
volf pisze:Mam nadzieję,że 3 drużyna 1 ligi nie bedzie musiała jechać barażu z 7 drużyną z eligi,bo obecnie Rzeszów ma skład lepszy niż nasz !!!
no 3 z 7 to na pewno nie pojada

jesli juz to 3 pojedzie z ostatnia i taki scenariusz wydaje mi sie najbardziej prawdopodobny, ewentualnie 3 wchodza z 1 ligi, a ostatnia z eligi spada bez barazow. Natomiast niezbyt wierze, by szanse na awans miala rowniez 4 druzyna 1 ligi. Wystarczyloby awansowac do gornej 4, by dostac sie do barazy

raczej watpliwe. Skoro extraliga ma byc powiekszona to powinno spadac jak najmniej druzyn, nie wprowadzac nerwow zbyt wielu klubom, tak jak bylo rok temu w pilce - 1 spadek, 1 baraz, tyle ze extraklasa liczyla sobie wtedy 14 zespolow. A wg wczesniejszych ustalen tylko ostatni zespol mial spadac, jednak w ostatnich dniach przed rozpoczecie, ligi zmieniono decyzje (jakie to charakterystyczne dla naszego rodzimego sportu

)