Można też zadać pytanie: Kto będzie chciał jeździć w Lublinie? Przed tym sezonem były z tym problemy...2 tygodnie będzie juz po sezonie a oni mogą zacząć szukać nowych klubów. Tylko kto ich weźmie.
07.08.2005r. Motor-Stal Rz.(play-off) --> Rewanż 14.08.05
postawa naszej Wielkiej Trojcy zapewne nowych fanow im nie przysporzy . wiadomo sytuacja w klubie jest trudna, poza tym nie sadze ze piszcz, frankow , czy pietraszko zawsze , gdziekolwiek jezdzili w polsce dostawali pieniadze na biezaco ( a wobec piszcza to chyba jeszcze co poniektore kluby maja dlugi - ciekaw czy piszcz wtedy myslal o strajkowaniu ?!?! )
a poza tym mozna odniesc wrazenie ze nasze asy juz powoli szukaja wytlumaczenia na mecz z rzeszowem , w przypadku sromotnej porazki...
wyglada to tak,ze usilnie chca zeby ten dwumecz , byl ostatnim w sezonie, dlatego chlopaki mysla juz o jak najszybszym wyciagnieciu $$$ z klubu , po wakacje w tym roku beda dlugie i trzeba juz cos zaplanowac
a poza tym mozna odniesc wrazenie ze nasze asy juz powoli szukaja wytlumaczenia na mecz z rzeszowem , w przypadku sromotnej porazki...
wyglada to tak,ze usilnie chca zeby ten dwumecz , byl ostatnim w sezonie, dlatego chlopaki mysla juz o jak najszybszym wyciagnieciu $$$ z klubu , po wakacje w tym roku beda dlugie i trzeba juz cos zaplanowac
JOONAS JEDZIE
oby seniorzy zmienili swoje podejście, może uda sie chociaż u nas powalczyć o zwycięstwo
EDIT: ROK PRZERWY MAXA
oby seniorzy zmienili swoje podejście, może uda sie chociaż u nas powalczyć o zwycięstwo
EDIT: ROK PRZERWY MAXA
-
Zaratustra
- Kadrowicz
woocash pisze:wyglada to tak,ze usilnie chca zeby ten dwumecz , byl ostatnim w sezonie, dlatego chlopaki mysla juz o jak najszybszym wyciagnieciu $$$ z klubu , po wakacje w tym roku beda dlugie i trzeba juz cos zaplanowac
Już to widzę, jak "wyciągną kasę" z klubu, jeśli oleją sobie ten dwumecz i pojadą na "pół gazu". Wtedy za przeproszeniem trzeba ich kopnąć w tył** i niech im słońce jasno świeci
Poza tym (pamiętając reakcje niektórych bardziej "wyrywnych" kibiców na cyrk Jensena) może być im niezbyt wesoło po ewentualnym odpuszczeniu tego meczu. A szkoda, bo w Lublinie Piszcz i (trochę mniej) Pietraszko są jeszcze dosyć lubiani. Trochę dziwną strategię obrali chłopaki
No ale zawsze po meczu można powiedzieć: "starałem się, tylko przysięgam nie miałem na czym jechać".
Panowie pójdzcie po rozum do głowy
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Sytuacja jest patowa. Zawodnicy będą czekać na hajs powiedzmy do piątku, wtedy dostaną. W sobotę załóżmy zrobią sprzęt. To wszytko tylko czysta teoria. A kiedy trening, spasowanie z torem? W moim mniemaniu dwumecz z Józkami już jest przegrany,a szkoda, bo miałem taaaką ochotę żeby polecieli. 
Metalliczny pisze:Sytuacja jest patowa. Zawodnicy będą czekać na hajs powiedzmy do piątku, wtedy dostaną. W sobotę załóżmy zrobią sprzęt. To wszytko tylko czysta teoria. A kiedy trening, spasowanie z torem? W moim mniemaniu dwumecz z Józkami już jest przegrany,a szkoda, bo miałem taaaką ochotę żeby polecieli.
Masz racje, nie ma szans, w jeden dzień to mogą co najwyżej dokręcić sobie kółeczka anty-wywrotki, tak jak to się robi dzieciom. Ech, tu nawet teoria leży. Tak jak morale drużyny i kibiców. A mogło byc tak pięknie
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Cz@rek pisze:(...)Swoją droga bardzo ciekawe jak zareagują kibice na prezentacji na trójkę buntownikówPo czyjej stronie sie opowiedzą
Będziemy to mogli w niedzielę usłyszeć...
Ja nie zamierzam gwizdać bo:
-nigdy tego nie praktykowałem,
-nieładnie ślinić paluchy
-grobowa cisza jako reakcja na nazwiska gwiazd byłaby piękną alegorią całej sytuacji.
I wcale nie trójkę tylko dwójkę buntowników. Traktowanie Franka na zasadzie "kowal zawinił, Cygana powiesili" jest sporym nietaktem. Chociaż tak na odchodne...
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Cz@rek pisze:Swoją droga bardzo ciekawe jak zareagują kibice na prezentacji na trójkę buntowników![]()
Po czyjej stronie sie opowiedząBędziemy to mogli w niedzielę usłyszeć...
Może załóżmy ankietę i opublikujmy wyniki
Ja chcę zobaczyć dobre widowisko i mam nadzieję, ze takiego się doczekam, pozdr.
Nie robmy tragedii
Niedziela = koniec sezonu 2005. To, ze tutaj mozemy powalczyc ze Stala nic nam nie daje. Na wyjezdzie bedzie duzo trudniej, a ze pieniedzy w klubie malutko, to po co dalej przeciagac ten sezon, ktory jeszcze przed rozpoczeciem byl przegrany.
Na miejscu dzialaczy przygotowywalbym sie juz do nowego, zeby zmazac plame jaka dal klub w tym roku...
Na miejscu dzialaczy przygotowywalbym sie juz do nowego, zeby zmazac plame jaka dal klub w tym roku...
Nie moze byc mowy o jakimkolwiek wygwizdywaniu zawodnikow.Skoro ludzie przyjda na ten mecz to po to zeby zobaczyc walke a takie zachowanie napewno sie do tego nie przyczyni.Zarowno zawodnicy jak i kibice maja swoje racje.prawda lezy gdzies po srodku,ale nie mozna tez ich winic za to ze chca swoich pieniedzy.Wiem ze nie pokazuja nic szczegolnego ale nie maja sztywnej pensji wiec ile zdobyli pkt tyle powinni otrzymac pieniedzy.
Panowie musimy zrozumiec naszych zawodnikow chociasz z jednego powodu, mianowicie zuzel to jest ich praca, sposob na zarabianie pieniedzy. Jak by scigali sie za darmo to jezdzili by w zawodach amatorow. Czy wy pracujecie za darmo?? Czy jak wasz pracodawca spoznia sie z wyplata to wy pracujecie dalej i udajecie ze wszystko jest w porzadku czy probujecie odzyskac swoja zaplate??
A ja stane troche w obrone Waszej Trojki Muszkieterow
i nie tylko.
Taka akcja w mediach, to jest sposob na odzyskanie przez zawodnikow kasy. Maja racje, poniewaz zarobili to na torze. Z drugiej strony klub chcac, aby zawodnicy jechali, wyplaci im " z niczego" ta kase, a potem mamy takie przypadki jak np. Pila
Problem rodzi sie przy podpisywaniu kontraktow, wtedy kluby nie majac zapewnionej kasy daja "na papierze" wysokie gaze, a potem nie moge sie z tego wyplacic...
I nie odnosze sie tylko do Waszego zespolu, pisze ogolnie.
Taka akcja w mediach, to jest sposob na odzyskanie przez zawodnikow kasy. Maja racje, poniewaz zarobili to na torze. Z drugiej strony klub chcac, aby zawodnicy jechali, wyplaci im " z niczego" ta kase, a potem mamy takie przypadki jak np. Pila
Problem rodzi sie przy podpisywaniu kontraktow, wtedy kluby nie majac zapewnionej kasy daja "na papierze" wysokie gaze, a potem nie moge sie z tego wyplacic...
I nie odnosze sie tylko do Waszego zespolu, pisze ogolnie.
Gawrzyk pisze:Szkoda, tylko że nici z mobilizacji i atmosfera będzie poważnie zamulona. Ale chyba nie wszystkim zależy na tym, aby Rzeszów pchnąć...
Brawo, super, zajebiscie. Lublin-Rzeszow 40:50.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ja-Jacek pisze:A my - Wasi grudziądzcy przyjaciele - życzymy Wam sprawienia tej sensacji![]()
![]()
![]()
Åaczy nas wiele - Dwa Dadosy, Staszek, Knapp, Piszcz, klubowa bieda, brak "oszoÅ‚omstwa", miÅ‚ość do speedwaya... dzieli nas tylko jedno - odlegÅ‚ość...
Pozdrawiam
Dobre, dobre. Tylko ciekawe czy dlugo nad tym myslales ??
Ja tam do Grudziadza nic nie mam ale nie wiedzialem ze trzymamy z nimi jakas sztame
trening czyni mistrza.
SPARING UNIA-STAL, już chyba pewne że Rempała wystartuje. Uważam, ze to nawet dobrze. Początkowo miałem nadzieje, że nie pojedzie, ale po pierwsze - jest po kontuzji, a po drugie ostatnio był w słabej formie więc wydaje mi się, że gdyby w składzie był Leś i za niego jeździłby Miesiąc to mógłby on zdobyć więcej punktów od Rempały. W słabej formie jest Baran, Kuciapa miał poważnie wyglądający upadek
Na pewno Śledź i juniorzy to bardzo mocne punkty Stali, zobaczymy co po wypadku pokaże Kuciapa. Bo w Klingberga jakoś specjalnie nie wierze
Pogoda bardzo zła, ale w obecnej sytuacji powinno sie zrobić wszystko by ten mecz się odbył właśnie jutro. Wiem, że to zalezy przede wszystkim od aury, ale mam nadzieje że jeśli dojdzie do takiej sytuacji jak przed meczem z Gorzowem to nasi będą robić wszystko by odjechać to spotkanie